17989
target=_blank> color=blue>
target=_blank> color=blue>
color=black>
-
#2670 Ha tudnád anno hány kisiskolás vérpistikével volt dolgom, ezért csináltunk egy ilyen felvételi lapot - utána annyi változott, hogy azt találgattam, hogy a tesztet most csak elmarhulta, vagy tényleg ennyire fura fazon... -
antijedi #2669 a felvételi kérdések elég érdekesek :DDD -
#2668 Családi kiskeredés. :)
Mivel minden második nap rám jut a zárás, fél 11 elött aligha érek haza... -
neuro #2667 mit dolgozol, hogy este 8-kor nem érsz rá? :)
A kedd csak ilyen hasraütés volt. Lehetne bármelyik nap szerintem.. akár hétvége is. Csináltam egy Teamspeak szervert, és vagy egy rakás coop küldetésem, főleg FB és PF. -
#2666 Sajna én holnap dolgozom, szóval a kedd kiesett, de az ötlet jó! -
#2665 OFF:
Hát akit érdekel, az NST történetét megtalálja az NST honlapján (HTML/HUN-t választani), de ez úgy 2002 végétől érdeklődés hiányában lejtmenetbe kezdett, a fenének se volt kedve vele foglalkozni, ezért szépen el is felejtődött (sajnos Kosh halála miatt az a szerver, ahol az oldal van (www.babylon5.hu) rövidesen megszűnik, tehát hamarosan ez is történelem lesz...). Amúgy mindenfélével játszottunk a CS-től kezdve a különféle UT Modokon (TO, SF), az MW4-en át az OFP-ig mindenfélével.
Miután a csapat (ill. haveri kör) tagjainak egyre kevesebb szabadideje van, a játékmennyiség is egyre csökken, néha még leülünk egyet CS:Source-ozni, vagy amilyen játék éppen akad, tehát az NST még nem halott, de gyakorlatilag már nem jelent többet egy 5-6 fős laza haveri körnél.
Egyébként az NST annyit jelentett eredetileg, hogy Nightly Strike, de erre mindenhol az volt a reakció, hogy helytelen, szóval lett kitalálva helyette mindenféle marhaság (Night Strikers Team, Non Suicid Team, stb.), de egy idő után simán már csak annyi volt, hogy NST-k vagyunk, és kész... -
neuro #2664 A dogightozás nem túl mókaás dolog, az online háborúkban egyedül nem sok esélyem van, sima coop-ot meg ritkán indítanak :)
Azon gondolkoztam, hogy indítani kellene egy coopklubot, ahol egy fix időpontban lehetne repülni, mondjuk minden hét kedden, este 8-tól 10ig. Akinek lenne kedve beszállni azt szivesen látnánk. Kérdés, hogy van e rá igény...
-
#2663 Lock on volt..jot gameltem...irtottem az ellent (4 legigyozelem gepvesztes nelkul..csak kicsit messze voltak..sokat kellett repkedni ertuk..) -
antijedi #2662 *vagy -
antijedi #2661 most montad.... il2 vgay lock on :DDDDD -
#2660 szúrjam ki a szemem de nem látlak:D IL-2 vagy lock-ON szoba? -
#2659 pl..most lathatsz lobby-n :D -
#2658 Mert en meg ritkabban vagyok lobby-n :D -
#2657 Húúú NST szerintem már nagyon régúta megy... Mechwarrioroztak egy időben (én onnan ismerem őket) OFP-tek aktívan ez biztos, CS-ztek is mint csapat meg talán Rainbow Six??? de ezt Cifu tudná megmondani:)
Neuro-t szoktam látni lobbyn néha (nagyon ritkán). Veled még nem találkoztam:) -
#2656 -
neuro #2655 Tényleg, ma befejezem már a 124-es oldalt és kirakom. Már vagy két hónapja megvan hozzá minden csak az utolsó simítások hiányoznak :) -
#2654 jah azt meg el is felejtettem hogy elvileg most is vagyok tagja egynek... 124sq ...de ebben "csak ugy" vagyunk benne Neuroval ketten, hogy lehetosegunk azert megm,aradjon online warozni.. -
#2653 Oooo igen... ...bar amelyik verziot en olvastam az is mar igen szep "meretes"...ha befelyezed, szvsz egyedulallo lesz mo.-n!! -
#2652 Bucser jol tudod...;)
NST-t en meg anno az OFP-s kicsiny korszakombol, mint klant ismertem meg... -
neuro #2651 Tényleg, mi az az NST? -
#2650 Seaweed volt tagja Virtuális századnak ha jól tudom
Cifu meg mint látod az NST tagja (nem tudom mennyire járnak még össze játszani). Mást nem tudok... (én nem teszem fel lock on-t gépbővítésig:D ezt megígértem:) Majd utána:) -
antijedi #2649 majd jól megvesztegetünk :DDD -
#2648 Amúgy ti voltatok már virtuális század virtuális század elleni "harcászati gyakorlaton"?
Gondolom ott kicsit szervezettebb a tevékenység, és az emberek nem csak a "nyomulok az ellen felé egyes géppel esetleg géppárban" harceljárást, meg a tekerem a gépet ezerrel harcászati fogást alkalmazzák? -
#2647 Dőlök a röhögéstől, könyörgöm, kíméljetek...
Könyvet írni? Még nyáron megigértem magamnak, hogy csinálok egy szép kerek Szu-27 család ismertetőt, és még mindig nem sikerült befejeznem, ég is miatta a pofázmányom rendesen... -
antijedi #2646 a látszat néha csal! a neten méginkább igy van ez! ;P -
#2645 Hat informacioforrasaim alapjan, annak tunik... :D -
antijedi #2644 mellesleg honnét vagy te benne olyan biztos hogy ő is ember? :P -
antijedi #2643 akkor beszervezer valami jó kis kiadót aki jó pénzeket fizet érte, és te meg (vagy akinek érdeke ezen könyv megiratása jelen esetben nexus :P) kapsz egy tiszteletpéldányt a közvetitői szerepért :D -
#2642 :P....tudvan hogy o is ember ezt azert ketlem hogy siman csak megkeresen mulna... :D -
antijedi #2641 és? cifu simán tudna könyvet is irni szeirntem ha valaki nagyon szépen megkéri :DDD -
#2640 :DD
(hat ennek a temanak az atolelo leirasa egy konyvet is kitenne...en kb 8-10 tobboldalnyi cikket olvastam amibol van egy csekely kis ralatasom erre a temara...es akkor a konyveket, melyekben pl esett szo az orosz harceljarasokrol/doktrinakrol, meg meg sem emlitettem...) -
antijedi #2639 vagy pedig csak megkréni cifut és szépen nézni rá ;P -
#2638 (persze az interneten is olvashatsz ilyen temarol eleget...de ahhoz angol tudas mindenkeppen kell...de ha nagyon bele akarsz melyedni akkor nem art az orosz sem!) -
#2637 Konkret mindent felolelo irast nem lattam meg a kerdeses temarol. Tobb forrasbol, tobb irast olvasva lehet igazan/csak kepet alkotni a szoban forgo rendszerekrol. Ezek nagyresze nem titkos katonai dokumentum, hanem szaklapok, szakkonyvek melyen lapul.
-
#2636 Bocsesz, de én még a K-13, R-60 környékén leragadtam;) A 21-esen csak az volt.
Amúgy engem bűnös módon kielégít az a tény, hogy láthatólag a neten sokan még nálam is kevésbé vannak tisztában ezekkel a szabályzatokkal.
És ez így is van rendjén hiszen ezek minősített, titkos dokumentumok, nem igaz?
-
#2635 -
antijedi #2634 dehogyis, msot teljesen összetörted szegény lelkét :) -
#2633 eszem agaban sincs bantani :) -
antijedi #2632 nebáncsad már, ő szerintem a tutorokról beszélt és abból vonta le a következtetést..., az meg a tutor hiábja nem az övé... :) -
#2631 Latom nagyon belemerultel az okfejtesekbe, de meg ne sertodj, egy kicsit melyebb fegyverzet-ismeret es doktrina-ismeret rad ferne!
(Gondolok itt a legiharc fegyverzetek alkalmazasi eloirasaira/korulmenyeire a valos eletben, ugymint AIM-120 AMRAAM, es ugymint R-27 tipuscsalad...es eleve a legiharcerintkezesre.)