32945
Magyar Foci
  • GmorpH
    Igen és úgy néz ki ebben verhetetlenek vagyunk egyelőre.

Ez is egyfajta eredmény...
  • Petyus_

Ha már szóba hoztad.. =)
  • zaki
    az a jó a magyar fociban, hogy mindig történik valami olyasmi, amiről már azt hisszük, hogy ennél rosszabb már nem lehet, de mindig történik még annál is rosszabb, szal ez egy külön sport nálunk, egészen mást játszunk, mint pl az angolok
  • GmorpH
    A néhány város a helyi példa kedvéért böktem oda, de tudom, hogy tulképpen mindenhol áll, vagy döcög a stadionok befejezése. (Ha már szétrombolták a régit :-\)
  • zaki
    néhány városban? mindenhol. Fújpest stadionját felhúzták súlyos milliárdokért, és 1500 nézűk vannak a meccseken... vitsz az egész
  • a.carkey
    Azért Michael Schumacher sem azért versenyez, mint amiért Lauda, miszerint majdnem csődbemegy a Kerpeni MS Gookart Centrum ... :D
  • GmorpH
    Így van...pontosan...emelt fővel büszkén mert mi kűzdöttünk csak hát ahogy a #1727-ben is írtam volt pár zavaró tényező.
  • GmorpH
    Van ez így még néhány városban BL selejtező nélkül is.
  • Petyus_
    A kiváló Zimbru Chisinau-val szemben nem szégyen kiesni! =)
  • zaki
    bazz az mekkora volt, hogy amikor összesorsolták a manutd-val a csapatot, akkor asszem volt 3 hét a meccsig, és akkor fel akarták újítani a stadiont a meccsig,hogy majd a visszavágóra már az új stadionban lesz a meccs, aztán még azóta is építik a stadiont :PPPPPP
  • GmorpH
    Feröerit talán, de a Moldávra már nem fogadnék.
  • GmorpH
    Aztán a tavasszal majd megint elmegy a kedvük a játéktól és esnek pár helyet és oda a BL, de sebaj mert ők megtettek mindent, de sajnos kevés volt. Nameg pattogott az a fránya labda is, a fű is zöld volt, az ég kék, csicseregtek a madarak ami igen zavaró lehet egy üres stadionban azzal a 2-300 emberrel akik kint voltak és néha néha beszóltak valamit nekik (ők meg ugye szégyenlősek, közönség előtt nem megy a játék).

Volt már rá példa, hogy ősszel veretlen csapat év végén épphogy 3-ik, 4-ik lett.
  • zaki
    nem baj, mert ha jól tudom, akkor jövőre a magyar bajnoknak már az 1. körben be kell kapcsolódnia a selejtezőbe, szal már az is nagy dolog lenne, ha a feröeri bajnokot legyőzzük, vagy a moldáv bajnokot...
  • zaki
    bazz, azon jót mulattam. talált az egerszeg 1 gólt, amivel le tudták győzni a manutd-t, csóró koplárovicsot szétsztárolták, azóta talán rúgott 3 gólt összesen, egyből mindenki: hát én úgy érzem, hogy most megmozdult vmi a magyar fociban... mi mozdult meg? max a szertáros cerkája, aztán kint 5-0 lett, na az a valóság... fradi is még meg sem nyerte a bajnokságot, de ők már azon törik a fejüket, hogy kit igazoljanak le, hogy helyt álljanak a blben.... lol
  • zaki
  • GmorpH
    Kihagytad a sorból a Manchester verő európai sztárcsapat a BL győzelemre is esélyes Zalaegerszeg csodacsatárát, a feltörekvő új csillagot, a mi új Bélánkat, Mr. Koplárovics-ot.
  • zaki
    bazz, nem akartam az albán szinttel hasonlítani, azoknál csak jobbak vagyunk...
  • Petyus_
    "most kb egy román, bolgár, szlovén, max horvát szinten vagyunk"

Istenem de szeretnám ha ilyen szinten lennénk.. =))
  • zaki
    de most komolyan: nem mind1 ki az edző? Ha még Sir Alex-et hívnák, vagy Wenger-t, vagy Trapattoni-t, vagy Capello-t, ők sem tudnának kezdeni ilyen játékosokkal... bazz lipcsei, juhár,dragóner,urbán,szekeres, nevetséges, hogy ilyen játékosok ma alapemberek a válogatottban. ez a legutóbbi vereség Tadzsikisztán, vagy ki a pöcsöm ellen 400 néző előtt meg az évszázad legnagyobb szégyene volt... nevetséges az egész, úg leszarom a magyar focit, hogy az vmi hihetetlen...
    most azokat sajnálom nagyon, akik idősebbek, hogy nem is oly régen még a brazilokat vertük meg, meg nem tudom, most meg ilyen szart kell átélniük... nem tudom, hogy mennyi idő kellene ahhoz, hogy kicsit felzárkózzunk a középmezőnybe, mondjuk egy orosz, ukrán, cseh, belga, osztrák szintre, mert most kb egy román, bolgár, szlovén, max horvát szinten vagyunk
  • Davidus
    LoL bazd máteusz jövő ilyenkor sírva fog hazamenni németországba
  • Buddy
    Lótár Márciussal a VB-re :)))
  • Buddy
    ez igaz mondjuk
  • GmorpH
    Ebben van igazság, de aki azt mondja, hogy egyátalán nem lehet jobb mint az itthoni "elit" edzők az szerintem magának hazudik.
    Aztán, hogy mire lesz képes nálunk az úgyis hamar kiderül, legkésőbb az első meccsen.
  • zaki
    hát nem azért mondom, de Matthäus is a pályafutása végén már csak azért nyomta a válogatottban, hogy elérje a 150. válogatottságot, pl a 2000-es EB-n sztem sok helye nem nagyon volt a válogatottban...
  • Petyus_
    Így van! =)
  • Petyus_
    Inkább lett volna a belterjes magyar edzőbrancs egyik már rengetegszer leszerepelt tagja? Hogy UGYANÚGY milliókat keressen, ahogy Lothar fog?

Ő legalább egy fiatal edző, bizonyítani akar.. a magyar játékosaok annyira nem szarok, mint amennyit mutatnak. Sajnos meglehetősen alulmotiváltak, nem hajtanak, féltik magukat válogatott meccseken.. mivel sok német légiós van közöttük, BIZTOS hogy bizonyítani akarnak majd egy német sportlegendának.

Matthaus mindent tud a futballról, fantasztikus pályafutás van mögötte.. olyan edzőkkel dolgozott együtt, mint Rehagel, Trapattoni, Beckenbauer, Vogts, Hitzfeld..

Szal éljen LOTHAR, hátha felzavarja az állóvizet, egy ilyen kaliberű egyéniség képes lehet rá.

Nekem a Partizan BL-ben mutatott játéka nagyon tetzsett egyébként.
  • GmorpH
    Abból a szempontból mindenképp jó (remélem nem vagyok túl naív ), hogy nem érdekek alapján fog majd válogatni és dolgozni.

Bár nem tudom igazán miből tud majd "válogatni".
  • BADE
    Nem tudom,hogy jön ide Béla!Ő legalább tett valamit a magyar válogatottért,nem egy fontos gólt szerzett!
    A fradi csürhének nincs semmi keresnivalója a válogatottban.Lipcseit csak azért rakta be Gellei,mert meg akarta vele döntetni (Döme vagy Kiprich) válogatottbeli csúcsát!
    Egyébként Lotharnak én is örülök,jó edző.
  • neménvoltam
    Ez mondjuk tényleg jó pont.
  • a.carkey
    Juhár tuti nem lesz már válogatott és Béla sem ... :)
  • zaki
    na, majd meglátjuk
  • a.carkey
    JA! Így van!

De végre bármennyire reklámozták is, nem a majom Egér vagy más magyar "szakember lett az edző". Lotharral legalább lóvé jön, a németek tuti közvetítik az összes válogatott meccset és, ha jól tudom jön vele az Opel szponzornak.

De végre egy fiatal! Más felfogás, más taktika stb stb ...
  • neménvoltam
    nemtom
    de most kiderül majd az igazság :D
  • zaki
    mit akarsz? bajnok lett a Belgráddal. meg lehet, hogy ausztriában kupagyőztes, de lehet, hogy hülyeséget beszélek
  • neménvoltam
    Matthäus :D

amúgy a Bayernben mint játékos, nagyon nagy volt, de edzőként nem valami fényes.
  • zaki
    hallottátok? Mätthaus (asszem így írják helyesen) lett a szövetségi kapitány...

na akkor szerintem:

1. felesleges volt külföldi edzőt hívni
    2. inkább az utánpótlásra fordítanák azt a jópár milliót, amiért elvállalta a posztot (egy magyar edző gondolom töredékéért elvállalta volna)
    3. szarból nem lehet várat építeni
  • a.carkey
    Sallói lett az első Minarik Ede-díjas :)
  • Ramore
    bizony azt hiszik, rengetek müsorban tényként emlitik, hogy a magyar edzők igenis képzettek, mitöbb felveszik a versenyt szaktudásban sikeresebb kollégáikkal. hát röhögnöm kell, ugyanmár kik miatt ilyen a szinvonala a jelenlegi generácionak? nem az "komoly" edzések eredménye ez a helyzet?
  • donpedro
    Az a nagyobb baj, hogy ezzel az edzők is így vannak. Pedig ezt a szakmát is tanulni kéne. Régen tőlünk tanultak, most rajtunk lenne a sor, de ezek a hülyék azt hiszik, hogy még mindig ők a szakma csúcsa...
  • Ramore
    a magyar "profi" focisták még arra sem veszik a fáradtságot, hogy egy bajnokok ligája csúcsmeccset megnézzenek a tévében, arról már nem is beszélek, hogy videora vennék Ronaldo, vagy Zidane cselezéseit, labdalevételeit, hiszen az ciki dolog lenne. Tudjátok, egy jobbtól tanulni az gáz!