32945
Magyar Foci
  • a.carkey
    Én Sebes Guszti bácsinak és aranylábú balfaszaink helyett (tisztelet a kevés kivételnek) az Aranycsapatnak és a cseréinek ... :)

Matthausnak van magyar nője nem? Ez is szempont ... :)
  • Breki33
    én Zahovicsnak :-)
  • donpedro
    Én Katanec-nek jobban örültem volna.
  • Breki33
    Matthaust neeeeeeeeee

imádtam játékosként fénykorában
    de a játékosévei végén a Bayern-ben is csak xart kevert.

Kb Détári németben

Mondjuk Egervarinál nem roszabb.

Bölöni kéne ebből a névsorból.
  • donpedro
    Az index szerint Matthaus lehet az új kapitány. Igazából nem tudom mit gondoljak, mert edzőként nem tudom, hogy van-e elég jó, sokat eddig még nem produkált. Ha megbukik, tuti azt fogják mondani, hogy volt külföldi kapitány, ez is belebukott, kidobtuk a pénzt az ablakon. Talán szerencsésebb lett volna egy olyan edző, akinek hosszabb az eredménylistája edzőként, és nem a nevére kapna magas fizetést.

De azért Egerváry-nál valszeg jobb lenne, mert az érdekektől függetlenül válogatna, kicsit jobban ránk irányítaná a figyelmet, és ez kedvezhet a fiatal tehetségek külföldre igazolásainak.

Meglátjuk.
  • BADE
    Szerintem nem rossz csapat(Juhár és Szélesi kivételével) és legalább nem kellene őket külföldről hazahívogatni!
  • Ramore
    az elképzelésében nincsen hiba, csak azt elfelejtette megemliteni, hogy idestova 20 éve pontosan az ő feladata lett volna mindezen feladatok megszervezése, végrehajtása. ez a nyilatkozat olyan, mintha ma került volna ebbe a pozicioba. 20 év nem volt elég erre? nincs önkritikája ennek az alaknak, dehát miért is lenne, amikor annyi pénzt tudott kilopni a magyar labdarúgásból.
  • Buddy
    láttuk egerváry nemzetközi eredményeit, nem kérünk többet belőle...apropó mezey, figyeld ezt :

Ön szerint mi az oka a válogatott újabb kudarcáért? Kit javasol a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, és miért?

Jól indult a csapatépítés, az eredmények is jöttek, és hogy tulajdonképpen az utolsó pillanatig versenyben voltunk a továbbjutásért, nagyon nagy dolog. Ám azt kell, hogy mondjam: nem lett volna reális, ha kijutunk az Eb-re, hiszen az életképes futball minden mutatójában az utolsó helyen kullogunk Európában. Az előrelépéshez a sportág alapköveit kellene kiépíteni, a tömegbázis precíz versenyeztetését kellene megoldani már a gyermekkortól kezdve. Ezen kívül szükség van a megyei szakmai központok, centrumok létrehozására, valamint arra, hogy egy vonzó, nem csak nevében profi világ alakuljon ki a magyar futballban. Szövetségi kapitánynak Egervári Sándor vagy Nyilasi Tibor a jelöltem...

Állítsa össze a bajnokság válogatottját!

Vlaszák - Szélesi, Juhár Juhász R. Füzi - Simek, Illés, Miriuta, Böőr - Kovács Z. Gera.

nem hazudtolta meg magát egyik téren sem :)))

• Ramore
    Egerváry egyértelműen tovább fogja süllyeszteni a válogatottat, hogyan is tudná előrébb juttatni? mezey tanitványa, semmilyen hozzáértés nincsen benne, csak legalább továbbra is a kezükben marad az irányitás.
  • Buddy
    úgy értem a jelen helyzet pusztítását céloztad meg :)
  • Ramore
    én nem pusztitást szeretnék, hanem azt, hogy a magyar foci újra európai szintre jusson, és legyünk folyamatosan résztvevői a világversenyeknek, komoly ellenfelei legyünk bármilyen csapatnak is.

ez pedig csak és kizárólag akkor történhetne meg, hogyha mezey és a pereputtya eltakarodna végleg a magyar labdarúgásból, de a legjobb az lenne, ha az országból távoznának végleg.
  • Guest
    Hát igen... :) Pedig micsoda meccsek lennének, tutira nem alibizne egyik csapat sem! :D
  • Buddy
    hát egyék meg, amit főztek.....tipikus mentalitásuk, hogy mindentől be vannak szarva és fel vannak háborodva, közben nekik a legnagyobb a pofájuk
  • Buddy
    te aztán totális pusztítást akarsz :))
  • Guest
    #1621: Izraelről mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy egyszerűen azért tartoznak Európához (mármint fociilag ;)), mert az arab országok között elég problémás lenne versenyeztetni őket... :))
  • Ramore
    azért örülök annak, hogy nem jönnek sztárcsapatok, mert igy maximálisan esélytelen, hogy telt házas meccset rendezzenek (ne gazdagodjanak) ezek a naplopók. a hab a tortára, ha Egervári, az a mezey bérenc és kókler, tovább fogja zülleszteni ezt a "csapatot".
  • Buddy
    ezért mondom, hogy küzdünk.....mert a válogatottnál már a remény is kevés

mondjuk az oroszokat megnéztem volna szívesen, de ezek a csapatok pont olyanok, hogy noname, de szarrácsapnak minket így is
  • Ramore
    remélem még máltába is beletörik a magyarok bicskája, illetve csak sejtem
  • Buddy
    na megint szart kaptunk, de tuti a nem kijutás

Svéd-Horvát-Bulgár-Izland-Magyar-Málta

küzdünk az 5. helyért
  • Ramore
    :))

Irányitják a kis buta Gerát, és persze szivják a "vérét".
  • Buddy
    kevés esze van, hogyha így hagyja....hitgyülit már rég meg kellett volna semmisíteni...a támogatóival együtt
  • Ramore
    de nem engedik ki azok az urak, akik egy bizonyos "szekta" mögé bújva megkopasztják a többnyire hiszékeny embereket, többek közt Gerát.
  • Buddy
    hát itthon tény, hogy bejön, de nem hiszem, hogy nemzetközileg rosszabb lenne, mint a többi...szerintem jobb is, csak el kéne menjen külföldre, mert ebben a langyos vízben pancsikolás nem előrelépés...igaz jól meg lehet lenni benne...
  • Buddy
    így van, ezt osztom
  • Ramore
    Pedig azok és meglátod ez a helyzet nem fog megváltozni.
  • Ramore
    Tudod a lúzer spanyoloknak és angoloknak évről évre igéretes keretük van, mégis csak a poféra esés jut nekik a világversenyeken. Szerencsére!
  • Ramore
    Sajnos Gera szintje egyenlő Illés Bélával. Hazai szinten spíler, nemzetközi szinten egy nulla. Ott már nem mer cselezni, mert tudja, hogy nem fog bejönni a trükk. Itthon viszont 10-ből 10-szer is megzabálja a védő.
  • Ramore
    Király Gabi bomba formában van :))
  • Buddy
    végül is igen.....elöl szereintem alapban nincs gond, Szabics meg Gera jók oda előre, a középpálya, de főleg a védelem van szarul összerakva
  • zaki
    remélem ki esnek a bulába, Király Gabi meg Dárdai meg mehetnek a levesbe, majd véd Szűcs a válogatottban, Dárdai helyett meg játszik Böőr, oszt jó van :)
  • Buddy
    holnapra behívnak polgári perre, mert megsérted a jogokat vagy miket :))

egyébként jó kérdés, simán föl lehetne tenni napirendre
  • Buddy
    hát szerintem csak én vagyok most itt, de én hallottam.....állítólag a herthának SEMMI köze nem volt a meccshez.....nem is csodálom
  • zaki
    ja, azt hallottátok, hogy a német kupa meccsen 6-1-re kikapott a Hertha a Brémától?
  • zaki
    kazahok mit keresnek európai sorsoláson? ugyanezt a kérdést izrael-nek is feltehetném
  • zaki
    akkor jó :)
  • Buddy
    jól olvasod...ők sorsolják
  • Buddy
    szép kis csapat...mindet utálom....a Kazahokat még talán annyira nem....szép a himnuszuk
  • zaki
    vazze most olvason, Schumacher, és Collina sorsol??? mi a pénisz van???
  • Buddy
    az biza
  • zaki
    amúgy remélem jól ráb*szunk, és ezeket fogjuk +kapni:

Franciaország, Hollandia, Románia, Ukrajna, Örményország, Kazahsztán. max 5 gólt rúgnánk (mindet a Szabics)