32945
Magyar Foci
-
#1656 Én Sebes Guszti bácsinak és aranylábú balfaszaink helyett (tisztelet a kevés kivételnek) az Aranycsapatnak és a cseréinek ... :)
Matthausnak van magyar nője nem? Ez is szempont ... :) -
#1655 én Zahovicsnak :-) -
donpedro #1654 Én Katanec-nek jobban örültem volna. -
#1653 Matthaust neeeeeeeeee
imádtam játékosként fénykorában
de a játékosévei végén a Bayern-ben is csak xart kevert.
Kb Détári németben
Mondjuk Egervarinál nem roszabb.
Bölöni kéne ebből a névsorból.
-
donpedro #1652 Az index szerint Matthaus lehet az új kapitány. Igazából nem tudom mit gondoljak, mert edzőként nem tudom, hogy van-e elég jó, sokat eddig még nem produkált. Ha megbukik, tuti azt fogják mondani, hogy volt külföldi kapitány, ez is belebukott, kidobtuk a pénzt az ablakon. Talán szerencsésebb lett volna egy olyan edző, akinek hosszabb az eredménylistája edzőként, és nem a nevére kapna magas fizetést.
De azért Egerváry-nál valszeg jobb lenne, mert az érdekektől függetlenül válogatna, kicsit jobban ránk irányítaná a figyelmet, és ez kedvezhet a fiatal tehetségek külföldre igazolásainak.
Meglátjuk. -
#1651 Szerintem nem rossz csapat(Juhár és Szélesi kivételével) és legalább nem kellene őket külföldről hazahívogatni! -
#1650 az elképzelésében nincsen hiba, csak azt elfelejtette megemliteni, hogy idestova 20 éve pontosan az ő feladata lett volna mindezen feladatok megszervezése, végrehajtása. ez a nyilatkozat olyan, mintha ma került volna ebbe a pozicioba. 20 év nem volt elég erre? nincs önkritikája ennek az alaknak, dehát miért is lenne, amikor annyi pénzt tudott kilopni a magyar labdarúgásból. -
#1649 láttuk egerváry nemzetközi eredményeit, nem kérünk többet belőle...apropó mezey, figyeld ezt :
Ön szerint mi az oka a válogatott újabb kudarcáért? Kit javasol a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, és miért?
Jól indult a csapatépítés, az eredmények is jöttek, és hogy tulajdonképpen az utolsó pillanatig versenyben voltunk a továbbjutásért, nagyon nagy dolog. Ám azt kell, hogy mondjam: nem lett volna reális, ha kijutunk az Eb-re, hiszen az életképes futball minden mutatójában az utolsó helyen kullogunk Európában. Az előrelépéshez a sportág alapköveit kellene kiépíteni, a tömegbázis precíz versenyeztetését kellene megoldani már a gyermekkortól kezdve. Ezen kívül szükség van a megyei szakmai központok, centrumok létrehozására, valamint arra, hogy egy vonzó, nem csak nevében profi világ alakuljon ki a magyar futballban. Szövetségi kapitánynak Egervári Sándor vagy Nyilasi Tibor a jelöltem...
Állítsa össze a bajnokság válogatottját!
Vlaszák - Szélesi, Juhár Juhász R. Füzi - Simek, Illés, Miriuta, Böőr - Kovács Z. Gera.
nem hazudtolta meg magát egyik téren sem :)))
-
#1648 Egerváry egyértelműen tovább fogja süllyeszteni a válogatottat, hogyan is tudná előrébb juttatni? mezey tanitványa, semmilyen hozzáértés nincsen benne, csak legalább továbbra is a kezükben marad az irányitás. -
#1647 úgy értem a jelen helyzet pusztítását céloztad meg :) -
#1646 én nem pusztitást szeretnék, hanem azt, hogy a magyar foci újra európai szintre jusson, és legyünk folyamatosan résztvevői a világversenyeknek, komoly ellenfelei legyünk bármilyen csapatnak is.
ez pedig csak és kizárólag akkor történhetne meg, hogyha mezey és a pereputtya eltakarodna végleg a magyar labdarúgásból, de a legjobb az lenne, ha az országból távoznának végleg. -
#1645 Hát igen... :) Pedig micsoda meccsek lennének, tutira nem alibizne egyik csapat sem! :D -
#1644 hát egyék meg, amit főztek.....tipikus mentalitásuk, hogy mindentől be vannak szarva és fel vannak háborodva, közben nekik a legnagyobb a pofájuk -
#1643 te aztán totális pusztítást akarsz :)) -
#1642 #1621: Izraelről mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy egyszerűen azért tartoznak Európához (mármint fociilag ;)), mert az arab országok között elég problémás lenne versenyeztetni őket... :)) -
#1641 azért örülök annak, hogy nem jönnek sztárcsapatok, mert igy maximálisan esélytelen, hogy telt házas meccset rendezzenek (ne gazdagodjanak) ezek a naplopók. a hab a tortára, ha Egervári, az a mezey bérenc és kókler, tovább fogja zülleszteni ezt a "csapatot". -
#1640 ezért mondom, hogy küzdünk.....mert a válogatottnál már a remény is kevés
mondjuk az oroszokat megnéztem volna szívesen, de ezek a csapatok pont olyanok, hogy noname, de szarrácsapnak minket így is -
#1639 remélem még máltába is beletörik a magyarok bicskája, illetve csak sejtem -
#1638 na megint szart kaptunk, de tuti a nem kijutás
Svéd-Horvát-Bulgár-Izland-Magyar-Málta
küzdünk az 5. helyért -
#1637 :))
Irányitják a kis buta Gerát, és persze szivják a "vérét". -
#1636 kevés esze van, hogyha így hagyja....hitgyülit már rég meg kellett volna semmisíteni...a támogatóival együtt -
#1635 de nem engedik ki azok az urak, akik egy bizonyos "szekta" mögé bújva megkopasztják a többnyire hiszékeny embereket, többek közt Gerát. -
#1634 hát itthon tény, hogy bejön, de nem hiszem, hogy nemzetközileg rosszabb lenne, mint a többi...szerintem jobb is, csak el kéne menjen külföldre, mert ebben a langyos vízben pancsikolás nem előrelépés...igaz jól meg lehet lenni benne... -
#1633 így van, ezt osztom -
#1632 Pedig azok és meglátod ez a helyzet nem fog megváltozni. -
#1630 Tudod a lúzer spanyoloknak és angoloknak évről évre igéretes keretük van, mégis csak a poféra esés jut nekik a világversenyeken. Szerencsére! -
#1628 Sajnos Gera szintje egyenlő Illés Bélával. Hazai szinten spíler, nemzetközi szinten egy nulla. Ott már nem mer cselezni, mert tudja, hogy nem fog bejönni a trükk. Itthon viszont 10-ből 10-szer is megzabálja a védő. -
#1627 Király Gabi bomba formában van :)) -
#1626 végül is igen.....elöl szereintem alapban nincs gond, Szabics meg Gera jók oda előre, a középpálya, de főleg a védelem van szarul összerakva -
#1625 remélem ki esnek a bulába, Király Gabi meg Dárdai meg mehetnek a levesbe, majd véd Szűcs a válogatottban, Dárdai helyett meg játszik Böőr, oszt jó van :) -
#1624 holnapra behívnak polgári perre, mert megsérted a jogokat vagy miket :))
egyébként jó kérdés, simán föl lehetne tenni napirendre -
#1623 hát szerintem csak én vagyok most itt, de én hallottam.....állítólag a herthának SEMMI köze nem volt a meccshez.....nem is csodálom -
#1622 ja, azt hallottátok, hogy a német kupa meccsen 6-1-re kikapott a Hertha a Brémától? -
#1621 kazahok mit keresnek európai sorsoláson? ugyanezt a kérdést izrael-nek is feltehetném -
#1620 akkor jó :) -
#1619 jól olvasod...ők sorsolják -
#1618 szép kis csapat...mindet utálom....a Kazahokat még talán annyira nem....szép a himnuszuk -
#1617 vazze most olvason, Schumacher, és Collina sorsol??? mi a pénisz van??? -
#1616 az biza -
#1615 amúgy remélem jól ráb*szunk, és ezeket fogjuk +kapni:
Franciaország, Hollandia, Románia, Ukrajna, Örményország, Kazahsztán. max 5 gólt rúgnánk (mindet a Szabics)