32945
Magyar Foci
-
Regenman #1532 IDE FIGYUZZATOK!!!!!
Magyarország - ÉSZTORSZÁG 0:1 !!!!!
Amúgy 600 (azaz hatszáz) néző előtt!!!!!
uhh........ -
#1531 fogalmam sincs mi lett a vége, viszont a lettek kint vannak az eb-n, és a hollandok már 6-0-ra vezetnek... -
neménvoltam #1530 természetesen magyar vereség -
#1529 na milyen volt a magyar - észt derbi? -
#1528 vazze török lett meccs 2-2-re áll, még 2-0-ra vezettek a törökök, hollnadok már 3-0-ra vezetnek otthon a skótok ellen -
#1527 Én drukkolok a Letteknek, a Törökök kutyaütők, remélem kiesnek! -
#1526 A válasz is ugyanaz lesz ... :)
Kiváncsi vagyok a hollandok, törökök kijutnak-e az EB-re? :) -
#1524 ellenben a kérdést áttehetjük 2008-ra :) -
#1523 A topik nyitó kérdésére viszont megvan a válasz, amely számomra egy pillanatig sem volt kétséges:
Nem jutottunk ki erre az Eb-re sem! -
#1522 Ez az ügy bűzlik nekem, de minden bűzt el lehet viselni valahogy! -
#1521 A rendező ország nem!
A győztes igen!
:)
De lehet, hogy tévedek ... -
#1520 kitűnő szemed van :) -
#1519 tehát semmi esélyünk nincsen, Parancsnok? -
#1518 nem igaz, ugyanis most már a rendező ország és a győztes is résztvesz a selejtezőkön.....ld. németek, brazilok
úgyhogy nem nyertél hangszórót :) -
#1517 Nembaj skacok, majd mi magyarok kijutunk a következő vb-re! a selejtezőkön elsők leszünk!
Áhhh, akkor leszünk eb-n, vagy vb-n, ha mi rendezzük. Ez az egyetlen sanszunk! -
Regenman #1516 ... a többi "franuska" meg argentin, baszk,, olasz, örmény meg spanyol.... már látom támadnak a liberálisok........ de akkor mi igy néznénk ki???? MAGYAR VÁLOGATOTT: Praj - Kuznyecov, Leandro, Miriuta Pisont Sowunmi.....etc .....hát nem mennék ki egy meccsre sem! -
#1515 csak realitás.....belátható, hogy nem lenne annyi baj, ha legalább honiak lennének, de ez a sok ültetvényes szalasztott majom nehogy már francia legyen -
#1514 így van -
#1513 Buddy szerintem arra akart célozni, hogy a nagy nacionalista franciák nemzeti válogatottja kétharmad részben gyarmati franciákból áll... :) -
#1512 na ez azé egy kicsit durva -
neménvoltam #1511 égégs=égés -
neménvoltam #1510 Én emiatt a német vereség miatt Völlert hibáztatom. Vázze nem igaz, hogy nem lehet normálisan összerakni a társaságot :((
Így megint égégs lesz az EB-n :((( -
#1509 nem tudom mit lehet szeretni azokban a szemét tetves csigazabáló gecikben....ráadásul tele van niggerrel a válogatott....amiből persze egy sem francia -
#1508 én meg mezeyt lipcseit leandrot szkukaleket sasut franciát szlovákot románt utálok -
#1507 én meg mezey-t utálom! -
#1506 nem: németek, franciák :D -
#1505 németek, franciák. :PP -
#1504 én meg a németeket utálom :P -
#1503 buzi franciák.....utálom őket
de legalább a fradi nyert (hatalmas lehengerlő játékkal, élőben követtem), és a loki is -
#1502 gólszerzők? -
OPM #1501 0-3 szerintem már végeredmény -
neménvoltam #1500 mert a németeknek szurkolok. -
OPM #1499 én 0-1, 0-2-re tippeltem a meccs előtt
eddig úgy néz ki nem tévedtem :) -
#1498 és ez miért szomorú? -
neménvoltam #1497 lul
A franciák meg vezetnek a németek ellen :( -
OPM #1496 LETTEK MEGVERTÉK A TÖRÖKÖKET 1-0-RA!! -
neménvoltam #1495 thx -
#1494 0-0 -
neménvoltam #1493 nem tudjátok mennyi lett az Oroszország - Wales meccs? -
#1492 magyar meccs mikor lesz? vagy már volt?