32945
Magyar Foci
-
#1781 Radulovics ugye kijelentette, hogy nem szívesen játszana a szerbek ellen.
És nekem ő nagyobb magyar. -
Ramza #1780 Oké, ez tény, nevetni tényleg ne nevessen :( -
#1778 Mindenki által nagyrabecsült Puskás Öcsi is felvette a spanyol válogatott mezt, manapság az akkori döntését senki sem kérdőjelezte meg, pedig nem volt szép dolog, főleg azután nem, hogy magyar hősnek tartják számon. -
Ramza #1777 Radulovicstól elvárod, hogy meghaljon a pályán a magyar csapatért?
Akkor a franciák is elvárhatják ugyazezt Szabó Melindától. -
#1776 Elég jellemző viselkedés, pláne ilyen külföldre szakadt hazánkfiaitól/lányaitól... -
#1775 Ha valaki éppen "fent" van akkor magasról sz*rik arra honnan jött és hol tanult, csak az számít, hogy ő van fent a másik vesztett. -
#1774 mármint a mieinkel nem ezzel... -
#1773 én nem értem, hogy felejtheti el, hol született
kik tanították meg lőni, a játék alapjaira.
Lesz valamikor telesport adás ami ezzel foglalkozik? -
#1771 "szakma" az a mezey? -
#1769 hú...hát ezt nem lehet kibírni...mindjárt szétbaszok vmit !!!!!!!!!!!!!! -
#1768 és most nem vagyok ideges (már), de legközelebb ki kéne tenni egy-két transzparenst, hogy tudják már mennyire senkik......ezt kéne ráírni: "3 NAP..."....na ott eldőlt, hogy ennyit tudnak maguktól -
#1767 hogy a büdös macskazabáló kurva anyjukat ezeknek a szar senki franciáknak....mindig is utáltam őket, de most ha szembejön egy az utcán legközelebb, én kinyírom.....nulla, azaz NULLA játékkal lettek világbajnokok....végigalibizték az egészet....mint az eb-n fociban a döntőben az olaszok ellen......sok beimportált nigger állat.....nem csoda, hogy mindenki utálja ezeket a tetveket
remélem levadásztak meccs után egy párat kint az utcán -
donpedro #1766 Ha a végén a franciák vezetnek 6-tal, és a bírók nekünk kezdenek fújni, akkor szvsz mi is fel tudtunk volna jönni. Volt is rá példa korábban az osztrákok ellen.
Azt kell szem előtt tartani, hogy ilyen helyzetben az előnyben lévő csapat mindig többet hibázik, és ezt rengeteg példa igazolja. Főleg a nőknél. Ergo nem azért történik ez mindig velünk, mert bénák vagyunk, hanem épp azért, mert mindig mi vagyunk előnyben, tehát mi vagyunk a jobbak.
Az más kérdés, hogy így is meg lehetett volna nyerni. -
donpedro #1765 OK, kicsit túloztam, de a lényeget levetted. -
#1764 most mitis kérdezel?
Ha te azt mondod erre a francia csapatra, hogy nem jó szvsz
nem értesz a kézilabdához.
Mi a tegnapi napon a végjátékig egyértelműen jobbak voltunk irányítottuk a meccset.
A franciáktól meg kell tanulnunk ezt a vert helyzetben is megmumatjuk, és nem adjuk fel szemléletet.
Ezzel nyertek elsősorban és nem a játéktudással.
-
#1763 kivételesen egyetértek
szóról szóra
pont így gondolom
talán a 10-12 gól kivételével ........ -
#1762 világbajnokok leszünk :DDDDDDddd -
#1761 lol, origo-n szavazás van:
Német a kapitány
Gellei után Matthäus a magyar kispadon.
Mire megy majd focistáinkkal?
Világbajnokok leszünk 161 11.8 %
Kijutunk a vébére 275 20.1 %
Hamar eszmél és odébb is áll 930 68.1 % -
#1760 Okés, lehet, hogy kint vannak a Dánok ...
Brekkencs!
Szerintem te sem hiszed, hogy ezt a meccset a franciák nyerték meg?!
:)
Korea meg már közelsem olyan jó, mint 95ben volt. Ez a magyar csapat világbajnok kellett volna, hogy legyen, mert ők voltak ezen a VBn a legjobbak.
Nem azért nem nyertek, mert szarok voltak, hanem mert tipikusan magyarul játszottak ...
-
donpedro #1759 Szerintem nem kéne szídni a csajokat. 55 perc után nem csak ők fáradtak el, hanem a játékvezetők is. Görbicz szabályos gólját nem adták meg egy perccel a vége előtt, nem fújtak passzívot a franciáknak, egyoldalúan ítélték meg a támadót, a heteseket, stb. Az utolsó 5 percben teljesen elvezették a meccset. (vissza lehet nézni, én megtettem higgadtan, ezért tudom ilyen biztosan állítani)
Ráadásul ha 13 emberből 7 lázas, akkor nem csoda, hogy elfogy a levegő a végére.
Mellesleg ha Siti és/vagy Farkas Ági jó formában érkezett volna a VB-re, akkor az összes meccsünket 10-12 góllal nyerjük. Eszti elképesztően rosszul játszott, az eladott labdáit és a támadóit nem bírta el a végén a csapat.
Ez a válogatott sokkal jobb, mint bármelyik másik, hiába mondta a szakma a VB előtt, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. És abban is biztos vagyok, hogy Athénban elsősorban tőlünk félnek majd az ellenfelek, és nem a franciáktól. -
#1758 Jaja a Dánok cimvédőként kint vannak.
Kiestek pl az Oroszok, Norvégok.
DE ilyen hülyeséget, hogy Korea és Franciaország nem jó.
Nagyon is jók, ezért fáj annyira mert mi még jobbak voltunk.
ÉN KÖSZÖNÖM A CSAJOKNAK AZ EGÉSZ VB-N MUTATOTT CSUPASZIV JÁTÉKOT
ATHÉNBAN MUTASSÁTOK MEG CSAKAZÉRTIS KI A JOBB -
#1757 Baratom te el vagy tevedve.
Dania bizony kint van az olimpian.
Tajekozodj egy kicsit.
A cimvedo automatikusan kijut.
Csak ideznek neked a nemzeti sportbol.
"Dánia a vb-k történetében csak háromszor (1978, 1982, 1986) maradt távol a küzdelmektől, és 1962-ben, 1993-ban és 1997-ben döntőt játszott. A hat évvel ezelőtti finálét meg is nyerte. Az eddigi öt Európa-bajnokságon négyszer döntőt játszott, és aranyérmet szerzett 1994-ben, 1996-ban és 2002-ben (ezzel kvalifikálta magát az athéni játékokra)."
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=37814
A masik fele.
Ilyen nincs , hogy mi jobbak voltunk igy meg ugy.
Lofaszt mi voltunk a szarabbak, azert lettunk csak ezust ermesek.
Ez kb olyan volt, mint ha egy maratoni futo 10 percel vezet a 40. kilometernel, aztan eljon a holtpont es leul a foldre, aztan jon az uldozo es megelozi.
Nincs ilyen , hogy 55 percig milyen jol jatszottunk.
A merkozes 60 percig tart nem 55-ig.
Es ezert vagyunk mi szarabbak, mert nem birtak megint a pszichikai nyomast elviselni.
Vicc.
10 mp lol, egy rosz tragikomedia.
Inkabb dobta volna a Palingernek haza a labdat maximum elveszik passzivert, de mig visszakerul hozzajuk a labda letelik az ido.
De meg ennyi eszuk sem volt.
Vagy ne hagyja elvegezni a szabaddobast az ellenfel 6osanal, es akkor ugy allitjak ki nem 7 meterest elkovetni, es meg az ido ment volna vele, de nem.
Egy nagy rakas szarok vagyunk idegileg es ennyi.
-
#1756 Én ezt úgy fogalmaznám meg: többek között a vízilabda és a kézilabda is "pontozásos" sportág, nagyon sok múlik a bírókon. És amíg sportdiplomáciában nem vagyunk erősek, addig a bírók sem fognak "szeretni" minket... -
#1755 OKI! -
#1754 Mi csak akkor nyerünk majd nagy világversenyt - a vizilabda olimpia is véletlenül, sok elbaszott találkozó után jött ugye össze -, ha magyar arc van az adott csapatsport szövetség élén. Ennek ellenére egyetlen "menőnek hitt" csapatsportágunk lenne kivétel, ha Mezey nyerné a FIFA vagy az UEFA elnöki posztját ... Az nekünk akkor is mindegy lenne.
Esküszöm Baseballban indulhatnánk, ha az USA és Kuba háborúba kezdene egymással. Ott talán lenne sanszunk.
Mivel a Curling téli olimpiás sportág és csapat, így még talán az, ahol volna esélyünk! :) -
#1753 #1751: Öööö, te valamit félreértettél, ezt pontosan én is így gondolom... Éppen ezért kerülget most a gutaütés... -
#1752 Mellesleg jellemző a királyi tévére, hogy nem ő adta ...
Nem tudom nekik mi az üzlet?
IRL? Mert idén az volt az egyetlen valamire való verseny, ami nem magyar foci volt ...
Ez is borzasztó! :( -
#1751 Nem jutott ki!
Már nem így megy ...
GUEST:
A franciák szerinted 55 percig jók voltak? ha egy magyar csapat eljut a döntőig, az azért jut el, mert jó. ha viszont elbukja, azt is akkor bukja el, amikor jó és az ellenfél semmivel sem jobb, sőt ált jóval gyengébb!
Ezt nem ők nyerték meg! Ezt a szokásos és tipikus magyar szokás -- irhatnék "hurrá ez már megvan" mentalitást - miatt vesztettük el. Írhatnám a Magyar-Török meccset, a Magyar-Svájcot, az atlantai olimpián a Magyar-Japán meccset, Sydneyben a Magyar-Dán meccset, az 54-es VB döntőt, a Bécsi VB-t 95-ben, stb, stb. TRAGÉDIA! :( -
#1750 #1747: "Ezek a Franciák szarok!" Kétségtelen, de momentán ezzel együtt világbajnokok, mi meg csak ezüstérmesek vagyunk... -
#1749 Dania mar reg kijutott mint cimvedo.
De nekunk ugyis mindegy kivel jatszunk a dontoben, mert ugysem fognak sohasem nyerni, kiveve, ha 100 gollal vezetunk a vege elott 5 percel es van egy sanda gyanum, akkor is max 1 gollal nyernenk a vegen.
En meg olyat nem lattam , hogy 6 percel a vege elott valaki vezet 7 gollal, hogy kikapna.
Csak mi vagyunk erre kepesek.
Ahelyett , hogy lassitanak a jatekot, elkezdenek rohanni.
Amugy en ereztem 5 golnal, amikor a Palinger inditani akart, es nem sikerult.
Ha ott nem dobja el a labdat, hanem tamadunk okosan szvsz 2-3 gollal siman hozzuk rendes jatekidoben a meccset. -
#1748 #1746: A próféta szóljon belőled! :) -
#1747 Semmi jó csapat sincs ugyanis az olimpián. Norvégia, Dánia nem jutott ki, a többi meg szar. Korea meg most sem volt meggyőző. Ellenünk jók voltak, de ennyi. Ennek ellenére Korea-Magyarország döntő lesz, hacsak korábban nem taliznak. Ezek a Franciák szarok! Megint elvesztettünk egy világversenyt. baz. Győzni ezek szerint csak a németek tudnak? :( -
#1746 Az olimpiát viszont megnyerik! -
#1745 Tiszta Sydney. :( -
#1744 Pontosan... -
#1743 Buta picsák ... -
#1742 Ez persze kézi, nem magyar "foci" ... :( -
#1741 Ezek a csajok, esküszöm tipikusan magyar faszok! (Jelen esetben puncik ...)
Baz. Nem hiszem el. Egy sokkal szarabb francia csapat, 6 gólról feljön ...
KI FOGUNK KAPNI, MINT AZ OLIMPIÁN! :(
Buta picsák, ha veszítenek ... Borzasztó! :( -
#1740 Azt annyira nem követtem, de amit tudok róla innen-onnan az tényleg több mint érdekes. Pontlevonás, majd mégsem, majd mégis...már ha jól tudom... -
#1739 mondjuk ami a Fradival történik május óta, az nekem eddig a csúcs