32945
Magyar Foci
  • Breki33
    sztem jó edzők
    összehasonlítási alapom meg nincs
    így nemis fikázok...
  • Ramore
    én csak a magyar edzőket szoktam ahogyan te fogalmaztál, fikázni, Jenei és Bölöni nem magyar edzők és nem Magyarországon tanulták a szakmát. Ők valóban remek szakemberek, kezdem azt hinni, hogy szerinted garami, vagy mezey legalább olyan jó edző, mint ők.
  • Breki33
    milyen magyar edzőképzés? :-)

amúgy Bölöni és Jeneit kérdezd csak meg magyarnak valja-e magát

ja és ottvan még a Kovács
    UEFA döntőbe vezette a csapatát.
  • Breki33
    gratula
    már kezdtem elkeseredni
    később visszajött magyarországra edzősködni, csak nem ízlett a magyar profiknak

amúgy illik ismerni

• a.carkey
    Csernai Pál(?) volt a Bayern edzője anno. Bajnokságot nyert velük meg kupát, persze nem ma (1970-es, 1980-as évek). Talán 1979-80,1980-81-ben voltak bajnokok? Még egy német kupa és egy ezüstérem is rémlik tőle - az ezüst már nem bizti, hogy a Bayernnel -, de ezekben már abszolut nem vagyok biztos. Csak tudom, hogy nem sokkal a németek EB győzele után aratott a Bayernnel. Rémlik egy Frankfurti és egy Berlini edzősödése, meg a Détárival kapcsolatban is valami, de qurvára nem emlékszem ennyi év távlatából ... :)
  • Ramore
    Bölöni, Jenei. Ők nem éppen magyarok, legkevésbé magyar edzőképzésben részesültek. Csernairól még nem is hallottam.

Újra felteszem a kérdést. Nevezzél meg nezetközileg sikeres magyar edzőt. Azt hiszem Hidegkúti Nándor óta nincs ilyen.
  • Buddy
    a játékosok is gyengék, de ez tipikusan edzői hiba volt
  • Buddy
    hát ha úgy állítja föl a kezdő11-et, hogy no taktika, semmi támadójáték az már edzői hiba
  • Breki33
    Bölöni, Jenei, Csernai

amúgy nem azt írtad, hogy nemzetközileg nem ért el eredményeket...

És a dánok ellen pont jól játszottunk..........
  • Ramore
    tessék, akkor nevezzél meg egy nemzetközileg sikeres magyar edzőt.
  • Breki33
    értem szóval az edző a hibás P
  • Breki33
    szted mindenki gyenge edző
    csak fikázni tudsz
    és normálisan nem tudod leírni a nevét...
  • Ramore
    garami gyenge edző, ez van, afradinak pedig nagyon gyenge a játékos kerete
  • Buddy
    nem lett volna semmi, ha nem bassza el nyert helyzetből a bajnokságot
  • Breki33
    naugye eszedbe jutnak a dolgok...P
  • a.carkey
    Fradi egy kupa és azt hiszem bajnok még az MTKval, de lehet, hogy ott is volt egy kupa ...
  • Breki33
    Péccsel lehetz, de más csapatnál is volt edző...
  • a.carkey
    Nyert egy Magyar Kupát ! :)
    Ennyi.
  • Breki33
    azt ugye tudod, hogy volt közben egy botrány annak minden velejárójával
  • Breki33
    hát csak keressetek vissza milyen volt a Pécs mikor ő volt az edző

Én ültem kint a stadionban az MU ellen
    Hol volt még akkor Koplárovics.

Ja és amikor megbízott szövetségi kapitány volt 3-0-ra vertünk egy elég jó válogatottat (A tudorok tudják melyikre gondolok)
  • a.carkey
    Azért Garami - amióta a magyar focit nézem - örök második volt. Valahogy soha sem jött össze neki semmi vagy ritkán.
    Mintha az edzői mutatúja sem lenne túl fényes. Pár kupagyőzelem - ha jól emlékszem -, meg talán egy vagy két bajnokság ...
  • Buddy
    mellesleg Garaminak semmi újítása nincs....mindig ugyanaz a kezdő 11....leandrót mindig berakja, pedig mindenki leüvölti a pályáról.....a cserék mindig ugyanazok (meg lehet nézni, mindig ugyanazokat hozza be ugyanazok helyére)....fiataloknak meg nem ad esélyt
  • Buddy
    ilyen csapatot? ezzel a kerettel tavaly Csank 7 ponttal behozta volna a fradit első helyre.....ez meg elbukta 6 pont előnyből
  • Breki33
    ezzel egyetértek
    és én a BL idején a hülye fejemmel majdnem vettem Fradi részvényt.

Ezt a Furulyást kéne már eltávolítani onnan, nem adzőket cserélgetni.
    Soksikert amúgy .........
  • Breki33
    ja Pintért szerettem játékosként sose felejtem a spanyolok elleni mecset nemis rá vagyok kiakadva.

Emléxem még az ő cseréje volt Telek Manci
  • Breki33
    Garami talán több helyen bizonyított...
  • Breki33
    miért lenne csapnivaló?
    Minden csapatával és a válogatottal is sikeres volt.
    Gondolkozzál már miket beszélsz.

Vagy valakit mindig fikázni kell?
  • Breki33
    ja csak Furulyással kezd tele lenni a.........
  • Breki33
    nem Pintérrel van bajom
    de Garami-t lecserélni...

Összerakott ilyen játékosokból egy ilyen csapatot.
    Ha nem vonják le a pontokat első helyen lennénk
  • Buddy
    pintér egy nagy tahó.....szar választás volt.....a játékosok is gyengék
  • Ramore
    a fradinak szerintem a játékoskerete a rossz, tele vannak kimondottan gyenge focistákkal, más tészta, hogy garami csapnivaló edzőkövület.
  • a.carkey
    Pintér nem volt egy "agysebész" alkat játékosként, de edzőként valóban meggyőző.
    Meglátjuk. Garamival és Pintérrel is kb. ugyanott végeztek volna, csk ugye Garamit még az előző főnök emberének tartják, így mennie kell ...
  • Breki33
    Pintér Attila váltja Garami Józsefet a Ferencváros labdarúgó csapatának kispadján. A szakosztály vezetésében is változás történt, Szeiler József posztja megszűnt, az új sportigazgató Tepszics Ignác lett.

Hülye balfasz Furulyás
  • Ramore
    nem bizony, de a focista körökben muszály villogni a legújabb tipusú verdákkal, a pénz meg nem probléma, ugyebár
  • PREMIERE1
    Azért a Vilike Porsche-ja sem semmi! :)
  • Ramore
    persze amikor kijött a Peugeot legnagyobb tipusú luxus autója, molnár másnap abban száguldozott a városban. jó játékosnak jó kocsi dukál
  • PREMIERE1
    Az egy féreg!

Ez az a pasi, akit ha pályára lép, bármikor ki lehetne állítani. Ritka tőle a nem lapot érő megoldás. Van tehetsége, de irtó nagy "vers" faragó ... :)
  • donpedro
    "falábú alattomos kis patkány"

lol! Ez tetszik. :))
  • Buddy
    minap molnár zolkó följelentette az mtk-t, mert lógtak neki 5 millával......ez a falábú alattomos kis patkány még tényleg azt hiszi, hogy neki az jár
  • Breki33
    Breki a nevem mezeykém P