32945
Magyar Foci
-
#1864 sztem jó edzők
összehasonlítási alapom meg nincs
így nemis fikázok... -
#1863 én csak a magyar edzőket szoktam ahogyan te fogalmaztál, fikázni, Jenei és Bölöni nem magyar edzők és nem Magyarországon tanulták a szakmát. Ők valóban remek szakemberek, kezdem azt hinni, hogy szerinted garami, vagy mezey legalább olyan jó edző, mint ők. -
#1862 milyen magyar edzőképzés? :-)
amúgy Bölöni és Jeneit kérdezd csak meg magyarnak valja-e magát
ja és ottvan még a Kovács
UEFA döntőbe vezette a csapatát. -
#1861 gratula
már kezdtem elkeseredni
később visszajött magyarországra edzősködni, csak nem ízlett a magyar profiknak
amúgy illik ismerni
-
#1860 Csernai Pál(?) volt a Bayern edzője anno. Bajnokságot nyert velük meg kupát, persze nem ma (1970-es, 1980-as évek). Talán 1979-80,1980-81-ben voltak bajnokok? Még egy német kupa és egy ezüstérem is rémlik tőle - az ezüst már nem bizti, hogy a Bayernnel -, de ezekben már abszolut nem vagyok biztos. Csak tudom, hogy nem sokkal a németek EB győzele után aratott a Bayernnel. Rémlik egy Frankfurti és egy Berlini edzősödése, meg a Détárival kapcsolatban is valami, de qurvára nem emlékszem ennyi év távlatából ... :) -
#1859 Bölöni, Jenei. Ők nem éppen magyarok, legkevésbé magyar edzőképzésben részesültek. Csernairól még nem is hallottam.
Újra felteszem a kérdést. Nevezzél meg nezetközileg sikeres magyar edzőt. Azt hiszem Hidegkúti Nándor óta nincs ilyen. -
#1858 a játékosok is gyengék, de ez tipikusan edzői hiba volt -
#1857 hát ha úgy állítja föl a kezdő11-et, hogy no taktika, semmi támadójáték az már edzői hiba -
#1856 Bölöni, Jenei, Csernai
amúgy nem azt írtad, hogy nemzetközileg nem ért el eredményeket...
És a dánok ellen pont jól játszottunk..........
-
#1855 tessék, akkor nevezzél meg egy nemzetközileg sikeres magyar edzőt. -
#1854 értem szóval az edző a hibás P
-
#1853 szted mindenki gyenge edző
csak fikázni tudsz
és normálisan nem tudod leírni a nevét... -
#1852 garami gyenge edző, ez van, afradinak pedig nagyon gyenge a játékos kerete -
#1851 nem lett volna semmi, ha nem bassza el nyert helyzetből a bajnokságot -
#1850 naugye eszedbe jutnak a dolgok...P -
#1849 Fradi egy kupa és azt hiszem bajnok még az MTKval, de lehet, hogy ott is volt egy kupa ...
-
#1848 Péccsel lehetz, de más csapatnál is volt edző... -
#1847 Nyert egy Magyar Kupát ! :)
Ennyi. -
#1846 azt ugye tudod, hogy volt közben egy botrány annak minden velejárójával -
#1845 hát csak keressetek vissza milyen volt a Pécs mikor ő volt az edző
Én ültem kint a stadionban az MU ellen
Hol volt még akkor Koplárovics.
Ja és amikor megbízott szövetségi kapitány volt 3-0-ra vertünk egy elég jó válogatottat (A tudorok tudják melyikre gondolok) -
#1844 Azért Garami - amióta a magyar focit nézem - örök második volt. Valahogy soha sem jött össze neki semmi vagy ritkán.
Mintha az edzői mutatúja sem lenne túl fényes. Pár kupagyőzelem - ha jól emlékszem -, meg talán egy vagy két bajnokság ... -
#1843 mellesleg Garaminak semmi újítása nincs....mindig ugyanaz a kezdő 11....leandrót mindig berakja, pedig mindenki leüvölti a pályáról.....a cserék mindig ugyanazok (meg lehet nézni, mindig ugyanazokat hozza be ugyanazok helyére)....fiataloknak meg nem ad esélyt -
#1842 ilyen csapatot? ezzel a kerettel tavaly Csank 7 ponttal behozta volna a fradit első helyre.....ez meg elbukta 6 pont előnyből -
#1841 ezzel egyetértek
és én a BL idején a hülye fejemmel majdnem vettem Fradi részvényt.
Ezt a Furulyást kéne már eltávolítani onnan, nem adzőket cserélgetni.
Soksikert amúgy ......... -
#1839 ja Pintért szerettem játékosként sose felejtem a spanyolok elleni mecset nemis rá vagyok kiakadva.
Emléxem még az ő cseréje volt Telek Manci -
#1837 Garami talán több helyen bizonyított... -
#1836 miért lenne csapnivaló?
Minden csapatával és a válogatottal is sikeres volt.
Gondolkozzál már miket beszélsz.
Vagy valakit mindig fikázni kell? -
#1834 ja csak Furulyással kezd tele lenni a......... -
#1833 nem Pintérrel van bajom
de Garami-t lecserélni...
Összerakott ilyen játékosokból egy ilyen csapatot.
Ha nem vonják le a pontokat első helyen lennénk -
#1832 pintér egy nagy tahó.....szar választás volt.....a játékosok is gyengék -
#1831 a fradinak szerintem a játékoskerete a rossz, tele vannak kimondottan gyenge focistákkal, más tészta, hogy garami csapnivaló edzőkövület. -
#1830 Pintér nem volt egy "agysebész" alkat játékosként, de edzőként valóban meggyőző.
Meglátjuk. Garamival és Pintérrel is kb. ugyanott végeztek volna, csk ugye Garamit még az előző főnök emberének tartják, így mennie kell ... -
#1829 Pintér Attila váltja Garami Józsefet a Ferencváros labdarúgó csapatának kispadján. A szakosztály vezetésében is változás történt, Szeiler József posztja megszűnt, az új sportigazgató Tepszics Ignác lett.
Hülye balfasz Furulyás -
#1828 nem bizony, de a focista körökben muszály villogni a legújabb tipusú verdákkal, a pénz meg nem probléma, ugyebár -
#1827 Azért a Vilike Porsche-ja sem semmi! :)
-
#1826 persze amikor kijött a Peugeot legnagyobb tipusú luxus autója, molnár másnap abban száguldozott a városban. jó játékosnak jó kocsi dukál -
#1825 Az egy féreg!
Ez az a pasi, akit ha pályára lép, bármikor ki lehetne állítani. Ritka tőle a nem lapot érő megoldás. Van tehetsége, de irtó nagy "vers" faragó ... :) -
donpedro #1824 "falábú alattomos kis patkány"
lol! Ez tetszik. :)) -
#1823 minap molnár zolkó följelentette az mtk-t, mert lógtak neki 5 millával......ez a falábú alattomos kis patkány még tényleg azt hiszi, hogy neki az jár -
#1822 Breki a nevem mezeykém P