32945
Magyar Foci
-
#1698 A focisták példát vehetnének ... nem is... példát kell,hogy vegyenek!! Térden csúszva!! -
donpedro #1697 *kapus -
donpedro #1696 Jaja, amikor Kulcsárnak a fejére lépett a kaous, akkor is fél perc múlva már ott ugrándozott a falban.
Ehhez képest a focisták közül, ha valakit megcsíp egy szúnyog, már könnyített munkát végez. -
#1695 Jó példa volt a mai Női-Kézimeccs ezeknek a focista szaroknak....mind küzdésben, akarásban, csapatban messze fölülmúlják a milliomos aranylábúakat....ráadásul a Kézilabda nincs megfizetve -
#1694 hát a debrecen nem fog továbbjutni az biztos -
#1693 ki fog jobban továbbjutni, a debrecen vagy a brugge? :) -
#1692 ki örült jobban az ellenfelének, a debrecen, vagy a Brugge? -
#1691 -
#1690 OFF
Jaja!
Az a baj a belgákkal, hogy basznak egymás nyelvét beszélni. a flamand nem beszélni vallon, a vallon nem röfögni flamand. Brugge ugye az flamand. Hollandul nyomnak majd mindent. Remélem a srácok nem francia jelekre fognak felkészülni.
Mellesleg csak Brüsszel az, ahol lazán nyomják mindkettőt, de azt meg utálom, mert koszos, büdös és uncsi. Pár szépséggel.
Máshol meg ...
Bouillon, egy állati szép városka az Ardennekben. Egy tök édi kiscsaj volt az infos a vár alatt. Angolul mentem oda hozzá, nem értett így. Németül sem. Akkor a rokonunk hollandul nyomta. Ő belga. De franciául már nem beszél jól, bár suliban kellett neki tanulnia. Az édi kiscsaj nem értette. Tisztára, mint az OMM volt anno '18-ig ... :) Szét is hullott! :)
De Bastogneban nyomták flamandul és vallonul is :) Na meg angolul és németül. :)
OFF OFF! Leállok, csak úgy eszembe jutott ...
A Bruggeben az a jó, hogy verhető. Nem rossz csapat, de nem is jó. Ha kint (nem gól nélküli) döntetlen, továbbjut a Debrecen. A többi esetben, mégha ezek kecsegtetőek is lesznek akkor, pl:
0-0, 2-0, 2-0, 2-1 stb., kiesnek!
TUTIRA!
Magyar mentalitás ... :(
De hajrá nekik. Jó lenne magyar focit látni márciusban is egy EU kupában.
Ha a kézis csajszik is döntősök lennének a hétvégén ...
Na jó. Bocs a sok offért. Megyek és megnézem a Sellő a pecsétgyűrűn c. Bors-Láng Vince szintű magyar "háborús" filmet. :) Mindig megnevettetnek ... :)
-
#1689 mindent szét lehet verni :)))) -
#1688 Hát ja.. végülis kontracsapat a Brugge, szóval egy kemény bekkeléssel meg lehet lepni őket. =) -
Azért nem csúnya kis stadion ez.. =) -
#1686 hazai pályán nem szabad gólt kapni, nyerni kell egy góllal, kint iksz, azt kész -
#1685 há sok sikert hozzá, szurkolok a Debrének (alapból is), jó, kulturált város, megfelelő háttérrel
igaz, hogy tudhattuk volna, hogy az ilyen sorsolásoknál mindig a leginkább nonamet kapjuk -
#1684 Azért lehet elmegyek Bruges-be, hátha megszivatjuk őketm mint anno Fradi az Anderlechtet. =) -
#1683 pont így van -
#1682 Jaja! Én is jártam ott :) Ott van az a kis utca, amiről New Yorkban elnevezték a Wallstreet-et a holland telepesek. -
#1681 Lehet önzőség, de én nagyon csalódott vagyok. =(
Úgy elutaztam volna a San Siroba vagy az Anfield Road-ra, esetleg a Nou Camp-ba szurkolni a fiúknak.. ehelyett kaptunk egy középszerű noname belga csapatot.. akik sajnos így is jó eséllyel kivernek minket..
na mindegy, CSAK A LOKI!! =) -
donpedro #1680 OFF
Egész Belgium úgy jó ahogy van. Kár, hogy nem beszélnek valmai emberi nyelvet... Meg lehetne egy picit melegebb.
ON
Verjük ki a belgákat, és akkor már csak belefutunk egy Inter-be. -
#1679 Nem csúnya! :)
Szóval ezért is írtam, hogy akármi is lesz, legalább jól érzik majd magukat kint. :)
Ja, és nem mellékes, hogy egy nagyonis verhető csapatot kaptak!!! :)
Mellesleg, ha igazán szép és hangulatos városra vágysz (városka), akkor ajánlom Rothenburgot Würzburg környéken! :)
Középkori hangulata hatalmas. De nekem pl. Antwerp(en) jobban bejött anno. :)
-
donpedro #1678 Jaja, Bruges valóban gyönyörű! Európában talán a legszebb város, ahol valaha jártam.
Szvsz a Bruges ellen is csak akkor van sanszuk a fiúknak, ha 1. a Bruges lebecsüli őket, plusz
2. irdatlan mázlijuk van.
Így viszont bárki verhető lenne, erre jó példa a Groclin. -
#1677 legalább nem jön sztárcsapat Magyarországra, ezáltal nem tudják megkopasztani a népet. -
#1676 a fenébe, elfelejtettem megnézni a sorsolást -
#1675 Na igen. Eurosport-on is azt mondta a kommentátor (nem tudom ki volt éppen), hogy ennél könnyebb csapatot nem kaphattak volna, ami végülis igaz is látva a többieket. -
#1672 Most sorsolták:
Brugge vs. Debrecen -
#1671 legyen a Bordeaux, hogy ne keressenek túl sok pénzt -
donpedro #1670 Mallorca (hagy örüljenek a fiúk...) :) -
#1669 Brugge -
#1668 én Panathinaikosra voksolok, ez a tippem -
#1667 Elég fura lesz, ha mondjuk az Inter Milan vagy a Barcelona jön Debrecenbe jáccni. :))
HAJRÁ LOKI! -
donpedro #1666 Ilyen névsorra nehéz értelmeset mondani... Azért hajrá Loki! -
#1665 nem rossz csapat....vlaszák, juhár, szélesi, juhász, illés, miriuta, kovács kivételével......mi a faszt akar mezey ilyen százéves szaroktól, mint illés, miriuta, juhár, kovács? -
#1664 itt vannak, kiket kaphat a Debrecen:
Celtic, Inter, PSV, Galatasaray, Panathinaikos, OM, Besiktas, Bruges, Barcelona, Liverpool, Roma, Parma, Mallorca, Bordeaux, Newcastle, Valencia.
hát hurrá :) -
#1663 egyértelmű sajnos, hogy az a balfék Egerváry lesz a kapitány, hiszen ő is tagja a maffiának és az edzői szinvonala megegyezik öreg mesterével, mezeyvel.
majd maguk közé hivnak egy idegent, aki leleplezheti a pitiáner csalásaikat, hozzá nemértésüket a szakmához? ugyanmár! -
#1662 idéznék a focilistáról:
"Ha ezt a majmot hozzák ide, még Málta is megver minket !
Játékosként neve volt, edzõként egy nagy nulla.
Egyáltalán nem ismeri a magyar játékosokat sem, a viszonyokat sem. Még
jó, hogy tudja, hol van Magyarország, és nem a balkáni államok között
keresi ... bár a focijának még ott sincs helye." -
#1661 rögtön itt egy kontra :
Matthäus lehet, hogy a CSKA Moszkva edzője lesz, 3 éves szerződés, 6 mil. euro......most írt alá 2005-ig a Partizánhoz.....nem megy sehova szerintem -
#1660 na az index aztán egy megbízható forrás :)
nem jön ide Matthäus, ez tuti
szeretik kavarni a szalámit a srácok... -
donpedro #1659 Ez tetszett, ott a pont. :) -
#1658 bárki csak ne magyar, és ne mezey tanitvány, hiszen 20 éve ennek a bandának a teljesitménye egy nagy nulla! -
#1657 német edző az ok
de ne ő