4108
  • Istencsászár
    húde várom
  • Alexease
    http://www.netkar-pro.com/
  • Leo67
    dec. 18., vasárnap, 19 óra
    F3000
    Grand Valley East
    http://encio.altervista.org/Tracks/Authorized/GrandValley/index.htm
    edzés: 20 perc
    verseny: 10 kör

Az érdeklődőkkel találkozunk 18:55-kor MSN-n :)

www.netkar.rc.hu
  • JuanG
    jójó, de az nem titok, hogy már készül hozzá :)))...régebben láttam egy képet róla az ütős volt...
  • Alexease
    Nem valoszinu hogy lesz benne hivatalos palya:)
    Mivel ez mar fizetos lesz, igy mar jogdijakat kellene fizetniuk minden centiert, ami nem valoszinu a minimalis koltsegvetes miatt:)))) Meg az LFS-ben es az rFactorban sincs semmi hivatalos, pedig azok nagysagrenddel "nepszerubbek" mint a netKar. De ha megtartjak a palya koncepciot, akkor valszeg gyorsan megszuletnek hozza a palya:)
  • Tomo15
    Gyönyörűek a képek!Jó lenne utó karácsonyi ajándéknak:)
  • JuanG
    reméljük Nordschleife is benne lesz/elkészül :DDD
  • JuanG
  • Alexease
    Majd' ket tucat friss screenshot!
    http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=software&id=55

Es mutatoba nehany:)

• Kaszi46
    tárgytalan megvan:)
  • Kaszi46
    tudnál adni egy linket a pályához?
    sajna ezt a verziót nem találtam sehol
  • Leo67
    Nagyon remélem, hogy karácsonyra már kapható lesz a nkPro :) Az AutoSimSport novemberi számában olvasható róla egy cikk: www.autosimsport.com
  • Alexease
    Spa 1.03

netKar, F3000, Spa (WMV, 8,5Mbyte)
  • Alexease
  • Ch_Slater
    megjelent a novemberi is. ebben is van nKPro
  • Alexease
    Megjelent az AutoSimSport oktoberi szama, benne egy eleg jo leiras a netKar Pro-rol!! Ugy nez ki, az is a "Meg kell venni!" kategoria lesz! :P

http://www.autosimsport.com/
  • Alexease
    Megjelent a Hockenheim-i palya, ket layout-tal! A tobbi palya is elerheto frissitve egyhelyen!
    nkChampionship

Aki nem tudja mi a jo, az meg nem probalta ezeket F3000-el!:))))
  • Alexease
    Mar csak privatversenyeket rendezgetnek. De palyakat talalhatsz hozza, kb. 30 darabot:))
    Hamarosan erkezik a netKar Pro.
  • Tomo15
    Én csak most találtam rá a játékra, de nagyon tetszik csak kár , hogy nincsenek serverek.
  • b-type
    NetKar Pro hírek:
    riport, és pár kép....
  • Zykon Mancs
    Ha nem találunk szervert, nem kell elcsüggedni. Magunk is futtathatunk egyet.

Ami kell hozzá:
    - Windows XP (98-as alatt nem ment)
    - .NET Framework1.1 letölthető itt
    - nkDaemon Server progi letölthető itt

Telepítjuk a Framework-ot, azután elindítjuk a nkDaemon-t, beállítjuk a szerver által kért dolgokat (szerver neve, pálya, engedélyezett autók, kör, mp a start előtt stb.), és elindítjuk. Majd csatlakozunk a saját IP címünkre, és mehet a móka. A server meg fog jelenni az nkTracker oldalán, ergo várhatjuk a jelentkezőket.:)

Egy ötlet, ha több látogatót szeretnénk, akkor inkább esti órában menjünk, és engedélyezzük a Modena vagy F3000 autókat. Ezekkel többen mennek. Én többnyire Supraval jövök-megyek, nem sok látogatóm van, de ez nem zavar, mert legtöbbször gyakorlok, tesztelek vagy éppen hotlapot szaladok. Persze, azért nagyon sok jó versenyt lezavartunk már így is.:))

Kellemes napot mindenkinek!
  • Alexease
  • Zykon Mancs
    Még annyit, úgy tudom, joystickkal müxik, vagyis bármilyen analóg játékvezérlővel elmegy, csak legalább 2 koordinátán tudjon mozogni. Az már más kérdés, hogy egy szimulátort szentségtörés nem kormánnyal irányítani:))
  • dashed_
    nemismertem az oldalt kiraly..
  • Zykon Mancs
    Van egy oldal, ahonnan csaknem minden letölthető, ami a netKarral kapcsolatos. Az oldal neve: netKar Emporium. Tudtom szerint itt megtalálható az összes pálya, ami valaha netKar alá készült.

Az AI-val kapcsolatban. A fejlesztő srác az AI-programozás megszállottja. Egyszer egy őáltala még régebben írt teniszszimulátorhoz fejlesztett AI-t, és állítása szerint annyira jól sikerült, hogy végül, amikor összetette a gépet a géppel, egészen belefeledkezett, annyira szép meccs volt. A netKarhoz is készül AI, a srác egyik jelentése szerint már annyira van vele, hogy egy tesztelés során az AI megverte őt időmérőben. Ez semmiképp sem nevezhető rossz teljesítménynek:))

Azok kedvéért, akik egy kis élményt szeretnének, megpróbálok elérhetővé tenni egy rövid videót, amint épp egy Modenát gyűrök. Azt tesztelgettem, hogy mennyire érezhető az autó. 180, 360 és 720 fokos fordulatokat próbáltam végrehajtani előre és hátra, lehetőleg kiszámítottan. A film megnézéséhez MPEG-4-es dekóder szükséges. A webtárhely bénasága miatt darabolnom kellett a filmeket, ezek összerakásához Total Commander szükséges. Egy részlet minden darabját berámoljuk egy könyvtárba, majd a CRC fájlra duplán kattintva (TC-ben) összerakja az adott videót. A kiinduló cím itt van.

Jó szórakozást!:)
  • Szabyka
    Thx :)
  • Alexease
    Ez szimulator, vagyis nem a grafika az elsodleges! De nem annyira ronda:))) Raadasul CSAK kormannyal mukodik (se joy, se bill se semmi - mert minek). Es AI sincs, vagyis csak egymagad hotlapozni jo, vagy online versenyezni.
    Kepek itt: http://www.bhmotorsports.com/NETKAR/screenshots
  • Szabyka
    Esetleg pár kép lehetne a gaméból ?
  • Alexease
    Illetve itt:)) http://www16.brinkster.com/otmasp/downloads.asp?action=netKar
  • Alexease
    Plusz palyak, egyebek: http://www16.brinkster.com/otmasp/
  • Alexease
    - Sajnos nem annyira nepszeru mint az LFS, es olyan nagy hattere sincs (weboldal, szerver stb.). Persze, ez nem lett annyira reklamova meg ez teljesen ingyenes is.
    Pedig, nem mondhato rosszabbnak. Fizikaban ugyanugy ut, de itt van meg tores is (meg ha fake is:D) es melegszenek a gumik (amit erezni is rendesen). Igy szinte nincs publikus szerver, csak az osszeverodott emberek, csapatok, futamok neha. Talan majd a netKar Pro...

- Palyakat, egyebeket itt talasz: http://www.nkzone.com/
  • John McLane
    hi!
    igen jó kis játék, csak az a baj, hogy nem találok szervert. egyik sem megy azok közül amik a hpn vannak, egyet találtam amin suzuka volt éppen, viszont a tracken nem tudtam letölteni sehonnan sem:(
  • Alexease

En is azok kevesek koze tartozom, akinek az egyik kedvence. Vagyis, nekem is KELL!;)))
  • Zykon Mancs
    Végre, hogy találni egy magyar netKar fórumot:) Szinte a kezdetetktől nyomulok a netKarral, lassan több lesz nekem, mint egy egyszerű szim: életformává avanzsált:)

Próbálkoztam sokfelé, a GT Racing volt még a szemem fénye, de hardverigény tekintetében a LFS kiszorította. Aztán jött a netKar, és nálam jobban bejött, ahogy a leheletnyi finom mozdulatait is visszaadja az autónak, úgy verseny közben, mint visszajátszáskor.

Akit érdekel az ilyesmi, annak van egy jól bejárt időmérő oldal a netKarhoz, az nkTracker. Motivációnak ennél több nem kell: hetekig lehet nyüstölni a kormányt, amíg az első 5 közé tornásszuk magunkat, aztán meg pár napon belül letaposnak onnan, és kezdődhet a pozícióvédés!:) Hiszen lassan 2000 regisztrált nick található rajta. Ugyanitt találjuk a komolyabb online szervereket is.

Van még két komolyabb fórum is (angol):
    - a Risingsun-on
    - a DrivingItalia-n

Az új netKar Pro tényleg fizetős lesz, bár a fejlesztő srác ingyenesnek szerette volna, egy hosszú szünet után csak ebben a formában látta lehetségesnek, hogy a teljes erőforrásait a fejlesztésnek szentelhesse. Jómagam úgy vagyok vele, hogy bármennyibe is kerüljön: KELL! :)
  • CSOCSO
    nekem nem tetszett annyira a netkar...
    az LFS ari volt.. de mar az se.. inkabb a GTR
  • Alexease
    Elvileg igen (vagyis lattam egy BuyOnline meg nem mukodo reszt). De annyira nem izgat, mert ezek (LFS, netKar) tenyleg "megerik a penzuket".

A netKar-ban az tetszett kiemelkedoen, hogy irtozatosan lehetett erezni, hogy melyik autotipusban ul az ember. Van benne az utcaitol a F3000-ig, es ha nem is latnam belulrol, a cockpit-bol hogy miben ulok, akkor is azonnal meg lehet mondani melyik auto az. Es nem csak a gyorsulas/vegsebessegrol!

A lenyeg, hogy en nagyon varom, bar nem tudom pontosan mik lesznek a Pro-ban.
  • SE0418
    Ez már fizetős lesz, ugye?
    (Úgy mint az Lfs.)
    Egyébként nekem is tetszik, nagyon jó a fizikája.
  • Alexease
    Elindult a netKar-PRO weboldala!!! Bar meg semmi komolyabb info nincs, de letezik es ez bizonyossag hogy keszul es lesz!;))
    Bar annyira nem nepszeru, de nekem az egyik szemelyes kedvencem, szerintem igencsak ott van a toppon fizikaban a tobbi kozott, sot...:))

Azt hiszem jo evunk lesz. Szerencsere "divatba jott" a szimulator. Most itt a nagy meglepetes a RBR, es hamarosan erkezik a mar bejelentett tobbi ujdonsag: LFS S2, GTR, rFactor, First Racing...
  • CSOCSO
    megvan akormany meg minden de akkorsem tetszik a jatek... LFS sokkal rulezebb
  • b-type
    hír van!
    nkChampionship