4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#56 Thx.Akkor lehet, hogy nekem is az a baj.Holnap leszedem még1x.És hogy tetszik? -
#55 elsőre nekem is szarul jött le, aztán flashgettel lejött rendesen mind a negyvenakárhány mega... -
#54 Please írdd már meg, hogy neked felmegy e rendesen.Én is onnan szedtem le, de nekem sz*r. -
#53 http://www.nkzone.com/ -
davos80 #52 Honnan lehet letölteni? -
#51 Mitől lehet, hogy installáláskor az uccsó fájlokat nem rakja fel.Azt írja, hogy crc failed.Nem is tudok játszani mert amikor elindítom a játékot akkor bejön a fekete ablak aztán kiugrik és semmi.Lehet, hogy szarul jött le?Mert akkor leszedem még1x. -
#50 kedvenc féktávom még mindig a Trans-Am Le Mans Sharte pályáján az egyenes maximál sebességéről jobbos derékre lassító...nagyon jellegzetes, bizt. mindenki tudja melyik.
akkorát lassul az autó, hogy szinte hallom ahogy nyöszörög a kasztni :D
ez lehet hülyén hangzik de...tényleg. :) -
#49 valszeg bennem van a hiba(ha ez hiba), mert én féktávot egy nagyon kemény fékkel kezdek, és csak utána pumpálom, de csak így találom el helyesen a fékezési pontot, észrevettem hogy mind a Trans-Am, mind a Gpl, NetKar alapbeállon nekem hamar blokkol, ezért mindig át kell variálnom a setup-ot, hogy jó legyen.
meg szeretek is állítgatni :)
hallgatok rád, szánok időt a többire is...:)
-
#48 Pedig mindegyik auto jo benne:)) Az a legjobb, hogy teljesen egyediek, vagyis mindegyiknek nagyon jol el van talalva a jellemzo tulajdonsaga (persze, nem csak a gyorsulas es a vegsebesseg:DD). Erdemes mindegyikkel nehany orat elszorakozni, nagyon jok!
Persze, a fektavoknal, csuszasoknal figyelembe kell venni, hogy kell 1-2 kor amig bemelegednek rendesen a gumik, utana mar teljesen jo.
Ja es persze a setup reszt is erdemes atnezni, mert az alapok nem az igaziak, mar kissebb beallitasokkal is sokkal jobb. -
#47 ahamm.. talan ki kene probalnom a mostanit..majd talan:) mostansag nem jatszom autosokkal.. -
#46 áá, én nem állítok rangsort jó játék, és jó játék között :)
nekem full tetszik a Supra viselkedése, nagyon izgalmas autó, pedig ez ritkán jön le a monitorról.
igaz hogy szinte csak ezzel az autóval megyek. :)
nekem is setup-olni kellett, mert éreztem, hogy jó ez alapból is, csak én másképpen vezetném.
és nagyon jó lett.
ami nagyon tetszik az a féktáv ami van olyan jó mint a Nr2003-as Trans-Am-ben, és a nagy sebességnél a Supra útegyenetlenségen való elmozgása..ami itt jobban tetszik.
-
#45 nem tudom, a mostani verzióval nincs ilyen gondom, a toyota supra nagyon állat!!! :D régebbit nem próbáltam... -
#44 ha jol emlexem nekem ez a netkar nagyon nem jott be... nemtom olyasmi erzesem volt mintha egy teglaval probalnek jegen autozni...
no tapadas, nemtok kigyorsitani egy ertelmeset kanyarodni stb...mielott suxolni kezdenetek a sokkal valosaghubb LFS el semmibajom nem volt! -
#43 jóság:
70GT MOD W.I.P.
-
#42 kösz!!!! -
#41 én meg supra val nem próbáltam
majd holna peste megnézem miylen -
#40 próbáltad Supra-val?
nekem ott(Falkenberg) 40.2-es az időm.
de nagyon jó a Mountain Sprint is. ott 1:44-es a legjobb.
sztem is világi jó prog. :)
Ferrari Modena-t még nem vesézgettem...egyenlőre annyira tetszik a Supra.
-
#39 persze!!
nagyon jól mozognka az autók!
bár én a modenánál leragadtam:D -
#38 Lehet hogy furcsa, de szerintem az egyik legjobb szimulator, foleg ha az ember vegig probalgatja az autokat, es igazan erzi hogy mennyire korrektek a kulonbsegek (es persze nem csak sebessegre, gyorsulasra:D). -
#37 Multkor a GTO-val kuzdottem Adelaide-en:)) Eleg kellemes mutatvany, tetszik az az auto:PPPPPP -
#36 :DD -
#35 Ossze kellett rakni a kormany is;P -
#34 Igy hirtelen 48.6, de nem volt egy normalis kor sem:))
Nem igazan. Nincsenek osszeszokott emberek, anelkul meg nem az igazi. Raadasul mostanaban nem is tudok versenyezgetni, mert a gepem is meg a monitor is szar:(((((( -
#33 már 11 perc letelt:D -
#32 én is régen toltam már
szoktad nyomni multiban?
-
#31 Mindjart megnezem, ugy is reg mentem rajta:)) 5 perc es jovok:)) -
#30 mennyit toltok falkenbergen modena val??
én 46:1 -
#29 netKar palyak (nem hivatalosak!) http://www16.brinkster.com/otmasp/downloads.asp?action=netKar -
#28 up -
#27 nos??? up... -
#26 autók, pályák még honnan szedhetők le? Az NKZONE-t ismerem eddig csak... -
#25 Itt van, hogy pl. nalam hogy szol (bar itt a gumi csikorgast "mutattam" be, a tobbi lejebb van huzva): netKat, Modena, gumihangok -
#24 A hangokat erdemes egy kicsit tuningolni, mert attol meg jobb lesz:))) -
#23 Szerintem kegyetlen jol ossze van rakva a fizikaja. Elvileg - korrekt toresen es meghibasodason kivul - mindent "tud", ahoz kepest hogy "egy emberes", 0.9-es es ingyenes:))
Az egyik legjobb benne, hogy eleg jo paletta van benne az utcai autoktol, a sport kocsikon keresztul a verseny autokig. Es a kulonbsegeket - gyorsulas, vegsebesseg, es ami fontosabb a kezelhetoseg - nagyon jol erezni.
Bar a "kissebb" autok csuszosabbnak tunnek, de egy-ket kor utan - ha bemelegettek a gumik - mar teljesen jo. Persze, azert szokni is kell:P
Nekem a Mini-n kivul mind tetszik, bar a MG nem annyira;) Az F3000 es a Supra nagyon jo, a Modena kezesbarany es elvezetes, a Ferrari GTO meg megabrutal:))))
Meg van hozza vagy 40 palya, azert az sem hatrany:) Bar AI meg nincs, a net kodja meg nem a legjobb, de elvileg meg fejlesztes alatt van.
Nalam felkoltozott veglegesen:))) -
#22 hát nekem nagyon tetszik.
tegnap jött le, és hajnal 4-ig nyomattam...igaz csak egy pályán, Adelaide-ben mert azt már eléggé ismerem.
F3000, és a Supra jön be eddig a legjobban.
-
#21 Nem hiszem:( Mostanaban nulla idom van, a gepem is szarakodik stb.:/ Sot meg a futamokon sem tudok indulni, ami mar eleg gaz:((((( -
#20 az sl oldaladon lesz crc is? -
#19 Az LFS fizetos. -
#18 az LFS most hogy van? Ha jól tudom, már nem ingyenes. Meg annyi fájl van már, hogy nem igazodom ki rajta. Régebbi verziókkal még játszottam -
#17 Nem igazan nepszeru a program sajnos:((
Az atlag autosnak "ronda" es nehez, raadasul jatekmodok sincsenekbenne, sem AI. Aki meg normalis szim rajongo, annak ott a Nascar es MOD-jai, a GPL vagy az LFS. De ha lesz/lenne benne AI, kicsit szebb grafika, efektek akkor biztos tobb rajongoja lesz.
Pedig nagyon korrekt fizika van benne! Eleg komoly progi.