4108
  • Amse
    Thx.Akkor lehet, hogy nekem is az a baj.Holnap leszedem még1x.És hogy tetszik?
  • JuanG
    elsőre nekem is szarul jött le, aztán flashgettel lejött rendesen mind a negyvenakárhány mega...
  • Amse
    Please írdd már meg, hogy neked felmegy e rendesen.Én is onnan szedtem le, de nekem sz*r.
  • Alexease
    http://www.nkzone.com/
  • davos80
    Honnan lehet letölteni?
  • Amse
    Mitől lehet, hogy installáláskor az uccsó fájlokat nem rakja fel.Azt írja, hogy crc failed.Nem is tudok játszani mert amikor elindítom a játékot akkor bejön a fekete ablak aztán kiugrik és semmi.Lehet, hogy szarul jött le?Mert akkor leszedem még1x.
  • b-type
    kedvenc féktávom még mindig a Trans-Am Le Mans Sharte pályáján az egyenes maximál sebességéről jobbos derékre lassító...nagyon jellegzetes, bizt. mindenki tudja melyik.
    akkorát lassul az autó, hogy szinte hallom ahogy nyöszörög a kasztni :D
    ez lehet hülyén hangzik de...tényleg. :)
  • b-type
    valszeg bennem van a hiba(ha ez hiba), mert én féktávot egy nagyon kemény fékkel kezdek, és csak utána pumpálom, de csak így találom el helyesen a fékezési pontot, észrevettem hogy mind a Trans-Am, mind a Gpl, NetKar alapbeállon nekem hamar blokkol, ezért mindig át kell variálnom a setup-ot, hogy jó legyen.
    meg szeretek is állítgatni :)
    hallgatok rád, szánok időt a többire is...:)
  • Alexease
    Pedig mindegyik auto jo benne:)) Az a legjobb, hogy teljesen egyediek, vagyis mindegyiknek nagyon jol el van talalva a jellemzo tulajdonsaga (persze, nem csak a gyorsulas es a vegsebesseg:DD). Erdemes mindegyikkel nehany orat elszorakozni, nagyon jok!
    Persze, a fektavoknal, csuszasoknal figyelembe kell venni, hogy kell 1-2 kor amig bemelegednek rendesen a gumik, utana mar teljesen jo.

Ja es persze a setup reszt is erdemes atnezni, mert az alapok nem az igaziak, mar kissebb beallitasokkal is sokkal jobb.
  • CSOCSO
    ahamm.. talan ki kene probalnom a mostanit..majd talan:) mostansag nem jatszom autosokkal..
  • b-type
    áá, én nem állítok rangsort jó játék, és jó játék között :)
    nekem full tetszik a Supra viselkedése, nagyon izgalmas autó, pedig ez ritkán jön le a monitorról.
    igaz hogy szinte csak ezzel az autóval megyek. :)
    nekem is setup-olni kellett, mert éreztem, hogy jó ez alapból is, csak én másképpen vezetném.
    és nagyon jó lett.
    ami nagyon tetszik az a féktáv ami van olyan jó mint a Nr2003-as Trans-Am-ben, és a nagy sebességnél a Supra útegyenetlenségen való elmozgása..ami itt jobban tetszik.
  • JuanG
    nem tudom, a mostani verzióval nincs ilyen gondom, a toyota supra nagyon állat!!! :D régebbit nem próbáltam...
  • CSOCSO
    ha jol emlexem nekem ez a netkar nagyon nem jott be... nemtom olyasmi erzesem volt mintha egy teglaval probalnek jegen autozni...
    no tapadas, nemtok kigyorsitani egy ertelmeset kanyarodni stb...mielott suxolni kezdenetek a sokkal valosaghubb LFS el semmibajom nem volt!
  • b-type
    jóság:
    70GT MOD W.I.P.
  • JuanG
    kösz!!!!
  • oneal1
    én meg supra val nem próbáltam
    majd holna peste megnézem miylen
  • b-type
    próbáltad Supra-val?
    nekem ott(Falkenberg) 40.2-es az időm.
    de nagyon jó a Mountain Sprint is. ott 1:44-es a legjobb.
    sztem is világi jó prog. :)
    Ferrari Modena-t még nem vesézgettem...egyenlőre annyira tetszik a Supra.
  • oneal1
    persze!!
    nagyon jól mozognka az autók!
    bár én a modenánál leragadtam:D
  • Alexease
    Lehet hogy furcsa, de szerintem az egyik legjobb szimulator, foleg ha az ember vegig probalgatja az autokat, es igazan erzi hogy mennyire korrektek a kulonbsegek (es persze nem csak sebessegre, gyorsulasra:D).
  • Alexease
    Multkor a GTO-val kuzdottem Adelaide-en:)) Eleg kellemes mutatvany, tetszik az az auto:PPPPPP
  • oneal1
    :DD
  • Alexease
    Ossze kellett rakni a kormany is;P
  • Alexease
    Igy hirtelen 48.6, de nem volt egy normalis kor sem:))

Nem igazan. Nincsenek osszeszokott emberek, anelkul meg nem az igazi. Raadasul mostanaban nem is tudok versenyezgetni, mert a gepem is meg a monitor is szar:((((((
  • oneal1
    már 11 perc letelt:D
  • oneal1
    én is régen toltam már
    szoktad nyomni multiban?
  • Alexease
    Mindjart megnezem, ugy is reg mentem rajta:)) 5 perc es jovok:))
  • oneal1
    mennyit toltok falkenbergen modena val??
    én 46:1
  • Alexease
    netKar palyak (nem hivatalosak!) http://www16.brinkster.com/otmasp/downloads.asp?action=netKar
  • JuanG
    up
  • JuanG
    nos??? up...
  • JuanG
    autók, pályák még honnan szedhetők le? Az NKZONE-t ismerem eddig csak...
  • Alexease
    Itt van, hogy pl. nalam hogy szol (bar itt a gumi csikorgast "mutattam" be, a tobbi lejebb van huzva): netKat, Modena, gumihangok
  • Alexease
    A hangokat erdemes egy kicsit tuningolni, mert attol meg jobb lesz:)))
  • Alexease
    Szerintem kegyetlen jol ossze van rakva a fizikaja. Elvileg - korrekt toresen es meghibasodason kivul - mindent "tud", ahoz kepest hogy "egy emberes", 0.9-es es ingyenes:))

Az egyik legjobb benne, hogy eleg jo paletta van benne az utcai autoktol, a sport kocsikon keresztul a verseny autokig. Es a kulonbsegeket - gyorsulas, vegsebesseg, es ami fontosabb a kezelhetoseg - nagyon jol erezni.

Bar a "kissebb" autok csuszosabbnak tunnek, de egy-ket kor utan - ha bemelegettek a gumik - mar teljesen jo. Persze, azert szokni is kell:P

Nekem a Mini-n kivul mind tetszik, bar a MG nem annyira;) Az F3000 es a Supra nagyon jo, a Modena kezesbarany es elvezetes, a Ferrari GTO meg megabrutal:))))

Meg van hozza vagy 40 palya, azert az sem hatrany:) Bar AI meg nincs, a net kodja meg nem a legjobb, de elvileg meg fejlesztes alatt van.

Nalam felkoltozott veglegesen:)))
  • b-type
    hát nekem nagyon tetszik.
    tegnap jött le, és hajnal 4-ig nyomattam...igaz csak egy pályán, Adelaide-ben mert azt már eléggé ismerem.
    F3000, és a Supra jön be eddig a legjobban.
  • Alexease
    Nem hiszem:( Mostanaban nulla idom van, a gepem is szarakodik stb.:/ Sot meg a futamokon sem tudok indulni, ami mar eleg gaz:(((((
  • Mr.Macho
    az sl oldaladon lesz crc is?
  • Alexease
    Az LFS fizetos.
  • Mr.Macho
    az LFS most hogy van? Ha jól tudom, már nem ingyenes. Meg annyi fájl van már, hogy nem igazodom ki rajta. Régebbi verziókkal még játszottam
  • Alexease
    Nem igazan nepszeru a program sajnos:((
    Az atlag autosnak "ronda" es nehez, raadasul jatekmodok sincsenekbenne, sem AI. Aki meg normalis szim rajongo, annak ott a Nascar es MOD-jai, a GPL vagy az LFS. De ha lesz/lenne benne AI, kicsit szebb grafika, efektek akkor biztos tobb rajongoja lesz.

Pedig nagyon korrekt fizika van benne! Eleg komoly progi.