| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
K.András #235 Nyomtam egy orát idáig és azt kell mondanom, ez a játék egy nagy káosz!
Elöször is, szerintem nem volt normális aki ugy akarja kiprobáltatni az autot, hogy nem müxik benne a kijelzö, a full gagyi hang miatt azt sem tudod mikor kell váltani ha váltasz akkor nem történik semmi majd pedig rá 3 mp-re vált + 2 mp-re rá jön a hang is...
Azt még megértem, hogy csak 1 autoval 1 pályán lehet unlock nélkül menni, mert ez a bevett szokás, de hogy ne müködjön benne a kijelzö?!Miért nem mindjárt csak 3 kerékkel lehet kiprobálni, vagy mondjuk jobbra lehetne csak tekerni a kormányt, esetleg a fék nélkül :DDD
Szerintem iszonyat sok anyázás lesz még a készitök felé, föleg aki megvette!
LFS ezt lazán veri pedig én azt sem szeretem(megvan eredeti természetesen), több pálya több auto van és a fizika is garantáltan jobb(egyébként fizika itt olyan mint gtr-ben ha dobod akkor nem fogod meg az tuti)! Hangok azok annyira szarok, hogy ilyet elképzelni sem tudtam volna eddig szoval nem sok esélyt látok arra, hogy ezért én 36 eurot fizessek, az majd 9000 forint!
Szerintem nem kéne minden autos játékot piedesztára emelni csak azért mert megjelent, mondja ki mindenki az öszinte véleményét, az enyém az hogy ez eddig egy nagy 0!