netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
áá, én nem állítok rangsort jó játék, és jó játék között 😊
nekem full tetszik a Supra viselkedése, nagyon izgalmas autó, pedig ez ritkán jön le a monitorról.
igaz hogy szinte csak ezzel az autóval megyek. 😊
nekem is setup-olni kellett, mert éreztem, hogy jó ez alapból is, csak én másképpen vezetném.
és nagyon jó lett.
ami nagyon tetszik az a féktáv ami van olyan jó mint a Nr2003-as Trans-Am-ben, és a nagy sebességnél a Supra útegyenetlenségen való elmozgása..ami itt jobban tetszik.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
nem tudom, a mostani verzióval nincs ilyen gondom, a toyota supra nagyon állat!!! 😄 régebbit nem próbáltam...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

CSOCSO
ha jol emlexem nekem ez a netkar nagyon nem jott be... nemtom olyasmi erzesem volt mintha egy teglaval probalnek jegen autozni...
no tapadas, nemtok kigyorsitani egy ertelmeset kanyarodni stb...mielott suxolni kezdenetek a sokkal valosaghubb LFS el semmibajom nem volt!
b-type
jóság:
70GT MOD W.I.P.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
kösz!!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

oneal1
én meg supra val nem próbáltam
majd holna peste megnézem miylen

!Forza Ferrari!

b-type
próbáltad Supra-val?
nekem ott(Falkenberg) 40.2-es az idõm.
de nagyon jó a Mountain Sprint is. ott 1:44-es a legjobb.
sztem is világi jó prog. 😊
Ferrari Modena-t még nem vesézgettem...egyenlõre annyira tetszik a Supra.

oneal1
persze!!
nagyon jól mozognka az autók!
bár én a modenánál leragadtam😄

!Forza Ferrari!

Alexease
Lehet hogy furcsa, de szerintem az egyik legjobb szimulator, foleg ha az ember vegig probalgatja az autokat, es igazan erzi hogy mennyire korrektek a kulonbsegek (es persze nem csak sebessegre, gyorsulasra😄).
Alexease
Multkor a GTO-val kuzdottem Adelaide-en😊) Eleg kellemes mutatvany, tetszik az az auto😛PPPPP
oneal1
😄D

!Forza Ferrari!

Alexease
Ossze kellett rakni a kormany is;P
Alexease
Igy hirtelen 48.6, de nem volt egy normalis kor sem😊)

Nem igazan. Nincsenek osszeszokott emberek, anelkul meg nem az igazi. Raadasul mostanaban nem is tudok versenyezgetni, mert a gepem is meg a monitor is szar😞(((((
oneal1
már 11 perc letelt😄

!Forza Ferrari!

oneal1
én is régen toltam már
szoktad nyomni multiban?

!Forza Ferrari!

Alexease
Mindjart megnezem, ugy is reg mentem rajta😊) 5 perc es jovok😊)
oneal1
mennyit toltok falkenbergen modena val??
én 46:1

!Forza Ferrari!

Alexease
JuanG
up

JuanG
nos??? up...

JuanG
autók, pályák még honnan szedhetõk le? Az NKZONE-t ismerem eddig csak...

Alexease
Itt van, hogy pl. nalam hogy szol (bar itt a gumi csikorgast "mutattam" be, a tobbi lejebb van huzva): netKat, Modena, gumihangok
Alexease
A hangokat erdemes egy kicsit tuningolni, mert attol meg jobb lesz😊))
Alexease
Szerintem kegyetlen jol ossze van rakva a fizikaja. Elvileg - korrekt toresen es meghibasodason kivul - mindent "tud", ahoz kepest hogy "egy emberes", 0.9-es es ingyenes😊)

Az egyik legjobb benne, hogy eleg jo paletta van benne az utcai autoktol, a sport kocsikon keresztul a verseny autokig. Es a kulonbsegeket - gyorsulas, vegsebesseg, es ami fontosabb a kezelhetoseg - nagyon jol erezni.

Bar a "kissebb" autok csuszosabbnak tunnek, de egy-ket kor utan - ha bemelegettek a gumik - mar teljesen jo. Persze, azert szokni is kell😛

Nekem a Mini-n kivul mind tetszik, bar a MG nem annyira😉 Az F3000 es a Supra nagyon jo, a Modena kezesbarany es elvezetes, a Ferrari GTO meg megabrutal😊)))

Meg van hozza vagy 40 palya, azert az sem hatrany😊 Bar AI meg nincs, a net kodja meg nem a legjobb, de elvileg meg fejlesztes alatt van.

Nalam felkoltozott veglegesen😊))
b-type
hát nekem nagyon tetszik.
tegnap jött le, és hajnal 4-ig nyomattam...igaz csak egy pályán, Adelaide-ben mert azt már eléggé ismerem.
F3000, és a Supra jön be eddig a legjobban.

Alexease
Nem hiszem😞 Mostanaban nulla idom van, a gepem is szarakodik stb.:/ Sot meg a futamokon sem tudok indulni, ami mar eleg gaz😞((((
Mr.Macho
az sl oldaladon lesz crc is?
Alexease
Az LFS fizetos.
Mr.Macho
az LFS most hogy van? Ha jól tudom, már nem ingyenes. Meg annyi fájl van már, hogy nem igazodom ki rajta. Régebbi verziókkal még játszottam
Alexease
Nem igazan nepszeru a program sajnos😞(
Az atlag autosnak "ronda" es nehez, raadasul jatekmodok sincsenekbenne, sem AI. Aki meg normalis szim rajongo, annak ott a Nascar es MOD-jai, a GPL vagy az LFS. De ha lesz/lenne benne AI, kicsit szebb grafika, efektek akkor biztos tobb rajongoja lesz.

Pedig nagyon korrekt fizika van benne! Eleg komoly progi.
Mr.Macho
pár pályát már én is letöltöttem, de szerencsére még nem foglal 800 megát 😄
Kár hogy nagyon kevés a szerver, általában 3-5. Magyar meg aztán végképp nincs. Kéne valami jó kis magyar bajnokság, akkor talán felkeltené az emberek érdeklõdését, nameg ha megjelenne róla valami a hsw-n.
Alexease
Ja ja, netKar kiralysag!!! Egyik kedvencem, amiota megjelent! Csak nekem mar tobb mint 800 mega, es van hozza 38 palya😊))

De allitolag folyamatosan fejleszti a ficko, lesz hozza AI, jo lathato tores, kopasok, jobb fizika es gumi szimulacio stb.
Mr.Macho
régebben csak idõmérõ volt
hogy erted hogy mar multiban is lehet jatszani??.. idaig is lehetett szerintem 😊
Mr.Macho
na, szal van 8 kocsi: Toyota Supra, F3000, Formula Renault 2000, 1962 Ferrari 250, Pagani Zonda, Ferrari Modena, Mini Cooper, MG
A játék teljesen szimuláció, csak kormányt lehet beállítani irányításnak, de a fórumon van valami progi amivel lehet egérrel és joystick-kal is irányítani.
Eléggé hasonlít a Live for Speedre, csak a kocsik szerintem jobbak és szebbek. Kb ugyanolyan részletesen be lehet állítani a kocsit, mint az LFS-ben és ugyanúgy vagy idpmérõt vagy internetes játékot lehet játszani.

Remélem, más is kedvet kap, mert szerintem nagyon jó kis géjm. Összesen asszem 40MB volt és teljesen ingyenes.
Mr.Macho
a játék elvileg jelentõs fejlõdésen ment keresztül, és már multiplayerben játszható a neten. Továbbra is ingyenes.
Most fogom kipróbálni, majd írok milyen...
www.nkzone.com
oneal1
ki mennyit ment a ferrari modenával???

!Forza Ferrari!

oneal1
na én kicsit késve de megnéztem😄D
marha jó a ferrari modena

!Forza Ferrari!

Mnemomic
Na nem nézte meg senki?

FREAK
a www.west-racing.com-on találtok még pár linket ilyen demókhoz

Riszpekk

Mnemomic
http://www.bhmotorsports.com/download/2491

hali
énsetom 😞

www.napisajto.hu

nincs vmi masik link en egyikrol se tudom leszedni
FREAK
legjobb a Mini Morris!!

Riszpekk

hali
inkább jácc az LFS-el 😛

www.napisajto.hu

Mnemomic
Hi!

Van egy játék amit lelkes "amatõrök" készítenek Netkar a neve. Szerintem nagyon jó 24 mega az egész. Versenyezni nem lehet benne-legalábbis én nem jöttem rá 😊 de hotlapokat lehet vele menni.

Bõvebb info:

http://driving.multiplayer.it/netkar/home.htm

Aki teheti szedje le, és idõket nyomathatnánk ide sõt a visszajátszást is letölthetõve tehetnénk!