4108

| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Az "eredeti" netKar-hoz (0.99beta, Namie) talaltam linket, mukodik is: http://games.on.net/file/439/NetKar_0.99
Persze, ne ez alapjan akard a netKarPro-t megitelni, ez mar 6 eves cucc;) Ez csak erdekessegnek jo. -
Megköszönném ha fel tudnád tenni az F1-es verziót, meg a régi netkar-t, most is kerestem, de minden link halott már. :( -
- Az eredeti/beta verziot (netKar) elokeresem, majd feltoltom.
- A netKarPro F1-es verzioja a tavalyi Singapur F1 "hivatalos" szimulatora volt, az oldalukrol - elvileg - meg letoltheto, a palyaval egyutt. De valszeg mashol is elerheto meg. Ha nem, elokeresem.
- Az eredeti netKar palyak - ~60 db - mukodnek netKarPro alatt is, igy eleg sok palyan hasznalhato;) Ezert is szedtek le a regi verziokat;) A hatranya, hogy az uj verzio frissebb shadereket hasznal, igy az atlatszo reszek nem mukodnek;) Ha kell, majd toltogetek fel beloluk;D -
Az nKPro nagyon jo szim (lenne), legalabbis fizikara, gumira, kezelesre, mukodesre, stb. De sajnos tobb "problema" is van vele, ami miatt nem nagyon terjed(t) el:
- 1 emberes fejlesztes, lasssan fejlodik, bovul
- nincs es nem is lesz AI (offline)
- nincs es/vagy keves hivatalos, ismert palya, keves plusz/mod palya
- csak openwheel, bar elvileg keszul hozza egy hillclimb es az uj Fiat.
- mivel az elozoek alapjan (is) keves az aktiv felhasznalo, igy az online resze is eleg szuk, kizarolag csak szervezett keretek kozott letezik. -
Most futottam bele ebbe a szimbe és kipróbáltam a demot. Nagyon tetszik, szeretem a formula autókat és eddig érzésre ez tűnik a legélethűbbnek. Az rFactor modjai elbújhatnak mellette. A megvételén még gondolkodom, mivel a demoban egy autó van (1600) ez alapján nem könnyű eldönteni a dolgot. Ha lenne benne minimális AI akkor nem gondolkodnék de ez online szim. Az AI jó lenne hogy tudjak gyakorolni. Mindenesetre a demo alapján a fizikája üt mindent, legalábbis szerintem.
Végigolvastam a topicot és láttam, hogy ennek volt egy régebbi verziója ami sima netkar névre hallgatott és az behalt. Szívesen kipróbálnám, de a google sem segít mert a linkek halottak, ezt a régi netkart nehéz beszerezni. Ha esetleg valakinek még megvan, akkor örülnék neki, mintahogy annak a verziónak is, amelyben egy F1-es autót lehetett kipróbálni egy külön pályán. Ezek alapján legalább tudnék tájékozódni hogy milyen irányban fog fejlődni a netkar pro.
-
netKarPro 1.0.3 Trailers from SimRacingCom
-
netKarPro 1.0.3 PATCH! -
netKarPro 1.0.3 Manual PDF -
A netKarPro multjarol, jovojerol, a patchrol, mas szimekrol egy szep hosszu riport: http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=software&id=91&pag=0 -
Community Update Patch 1.0.3
Ez mar inkabb vicc, DNF stilusban:D 2 evig csinalnak 1 patch-et, ami 1 szazadot javit a verzion, hozzaadott plusz tartalom nelkul:)))) Az 1 szazad csak azert vicces, mert aki jartas a programfejlesztesben, tudja, hogy a tizedeknek es a szazadoknak altalaban jelentesuk van (a szazadoknal csak kismertekben piszkaljak a fo engine-t, inkabb csak javitasok, modositasok vannak benne).
Ennyi ido utan, mar csak az erzes miatt is lehetne azert 1.1.0, ha masert nem is :))))
Remelem azert jo lesz, ha mar Kunos is tolja az iRacing-et:P -
A Driving Italia és Kunos Simulazioni együttműködésének köszönhetően hamarosan érkezik a FIAT 500 Abarth a netKar Prohoz. A működőképes változat elsőnek a Bolognában megrendezett autóshow-n tűnik majd fel, de ezt követően a játékosok számára is elérhető lesz. -
Nálam is inkább zöldnek látszik :DDD -
Tenyleg, most mar zold:) 

-
Jólvanna, csak olyan jó látni néha... állíts a monitorodon és hidd el jó érzés 
-
Az inkabb kek, vagyis Hollandia;) -
Klassz a fa mellett a piros fehér zöld zászló
-
Megjelent a Lastplace Lake palya!!
http://www.lastplace-racing.com
-
Ez elsosorban HC szimnek keszult, bevonva "igazi" versenyzoket is a fejlesztesbe;) Jonak mondhato, bar a korites elegge barkacs;) 1 ember kesziti (pontosabban keszitgeti immel ammal:D). A menu elvetemult, a patch-re tobb mint 1 eve varunk, az autokat 10-bol 2-3 ember nem tudja beinditani:DDD Van hozza 4 hivatalos OW auto (F1600, F1800, F2000, F3) es 4 palya (nehany nyomvonallal). Kiegesziteskent jelent meg hozza 5-6 palya (Monaco, Spa, Silverstone, Snetterton, Falkenberg, Montreal... talan).
Erdemes hosszabb ideig kiprobalni mielott beruhazol ra;) Nem lehet modolni (egyelore), minimalis az online kozosseg (Magyarok egyaltalan nincsenek). -
Harry Seldon #888 Most hallok életemben először erről a játékról. Annak alapján, amit írtok róla - néhány posztot olvastam csak el egyelőre - egész jó lehet, bár nem igazán tudom még eldönteni, hogy ez hc szim, vagy azért egy kissé könnyedebb móka. Minden esetre elkezdtem lekapni, meglátjuk, mit tud a kicsike. -
netKar Pro - Snetterton -
netKar Pro - Falkenberg -
Hogy legyen valami tortenes;)
Megemeltem az autot amennyire csak lehetett, lagy rugok, szinte nulla csillapitas... es teszt;)
netKarPro SuspensionAnalyse (AVI, VfW, H264, 10MByte)
-
Egy kisebb update, a Singtel, F1 Singapur cuccoshoz: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=39523&st=100&p=486198entry486198 -
Ma mar klasszikusnak szamito A1-Ring-en 1 laza kor, a Formula 1800-zal:)
(Barkacs palya, a grafikat nem kell nezni:P)
-
Kunos post: F1, Singapur, netKarPro, 1.0.3, ect. ;)
-
A regi/eredeti autok nalam nem mukodtek, valszeg valamit mashogy kezel. Nem eroltettem, toroltem:D Az F1 megy, a palyak is, azzal nincs gond. -
Leellenoriztem, aki akarja, tesztelheti (nincs virus, barkacs, kimeno kapcsolat, stb.). Az install tartalmaz egy DirectX es egy DotNet installt is, le lehet allitani, ha mer fent van.
Ugy nez ki, hogy az eleg regen keszulo patches verziohoz "rendelt" valaki egy szimulator alapot, igy keszulhetett ez a standalone verzio (Forma1+Singapur). A netKar verzioja ezen mar 1.0.3.5576. Tobb alliitasi lehetoseg, atdolgozott garazs menuk, stb.
Erre a verziora erdemes ramasolni az elozo (1.0.2) teljes tartalmat (lehetne vallogatni, de felesleges:). tehat az osszes konyvtar kijelol es masol (SEMMIT NEM KELL felulirni!). Ahoz hogy mukodjon, fontos a meglevo Driver, a Liszensz, az autokhoz es a palyakhoz a Tire, SFX, Texture, stb.
Termeszetesen, egy teljesen uj konyvtarba erdemes az egeszet osszehordani (pl. NetKarPro BETA). Valszeg hamarosan (ez a netKar-nal honapokat jelent;D) jon hivatalosan is az 1.0.3-as patch (de az F1 es a Valenciai palya nem biztos hogy benne lesz). -
laaslow #879 Bemásoltam a licenszemet,+ a pályákat,és F1-es kocsival lehet körözni: Aviano,Crema,Monaco,Silverstone,...szóval az összes pályán. -
laaslow #878 Helló egy érdekesség F1 az nkpro-ban!
http://d2.singtelrace.com/singtelrace.zip.torrent
Kipróbáltam külön programként működik az f1-es kocsi Singapore (?)éjszakai pályán. 1.02-ben használható a pálya, a kocsi nem,
az 1.03 tartalmazza majd,ha jól értettem.Biztos sokat csiszolnak még rajta, ráférne. -
A linken talalhato csomag PASSWORD-os, NE is toltsetek le! Sorry! -
Snetterton BETA
-
:)))
Masfel ev alatt a patch-et is megcsinalja majd:)) -
öööööööö :))) -
Nem tom nekem mindig nagyon tetszett, nyílván egyedül kőrözgetni hamar unalmassá válik, de a fizika elég ütős ....
Csak az elvetemült menüje ne lenne , a hangok végre most jók lettek ! -
L - a sisak tisztitas
A visszajatszasokat a fomenuben lehet elmenteni. Replay es ott save. Mindig az utolsot menti.
Jo lenne ez a szim is, csak sajnos nincs foglalkozva vele elegge. Most keresnek palyakeszitoket, de ezt mar korabban kellett volna nyomni. -
Ütős ez a játék nagyon, kár , hogy nincs AI benne ....
Felüdülés rFactor után .
Elfelejtettem melyik gombal lehet a koszt leszedni a sisakról, illetve hogy lehet replayt menteni ?
-
Nem lehet. -
Még nem raktam fel, de emlékszem, hogy mindig félórákat kerestem a kapcsolókat :))))
Demora nem lehet új pályát rakni gondolom ... -
Nehany gazfroccs, aztan elindul:) De ha sokat oninditozol, lemerul az aksi, utana mar csak a ki-be lepes segit:D -
Van rá egy söröm, hogy fél órán belül nem tudom elindítani a motort :)))))