4108
  • Alexease
    Es meg valami fontos.

A liszenszelesre figyeljetek, mert atirtak egy kicsit, most mar elsosorban a ..\Documents and Settings\TE_NEVED\My Documents\netKar PRO reszbe pakolja az infokat.

Vagyis az elso belepeskor, nem lesz driver, de NE csinaljatok, mert akkor ujra kell aktivalni!:) Kilepes (taskmanagerbol), es a jelenlegi driver/liszensz reszeket masoljatok oda (..\netKarPro\Drivers es ..\netKarPro\Licences).
    Utana belep, driver kivalaszt es mukodik.
  • Alexease
    Utos lett ez a cucc, latszik hogy dolgoztak vele rendesen (vegre:P).

Csak nehany "fontosabb" valtozas, ujdonsag:
    - A kontrollerbeallitasoknal mar van normalis Advanced, lehet finomhangolni.
    - Allat lett az Abarth, jol lehet hajtani, megy rendesen:)
    - Valtoztattak a gumikon, most mar nincs az az alulkormanyzott erzes.
    - Mindenhez uj hangok keszultek, most mar igy defaultban is teljesen hasznalhatoak!
    - Az uj palya is nagyon jo lett. Alapjaban egy szep nagy quad oval, aminek a "belsejebe" pakoltak 15 nyomvonalat.
  • Alexease
    Igen, az nem art ha mukodik:) Este valszeg ismet lesznek szerverek, lehet tolni az Abarth-ot;)
  • pointer4
    Szerver indításhoz, még jóljöhet :D
  • Alexease
    Sot, mar van update1 is:)))
  • pointer4
    Most már van :D
  • atenza
    " Tyre vibrational modes are now damped down going through the steering wheel"
  • Alexease
    MAJD (vagyis MOST meg NINCSENEK letoltes linkek:P) itt lesz fent eloszor: http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=software&id=91
  • Alexease
    BETA 2
    ---------
    - Fixed driver race number not being set on driver's panel opening
    - Fixed licence file not being generated
    - Removed "speeding in pits" message during replays
    - Added click noise for cockpit buttons
    - [TO CHECK] Fixed top bar only showing flags
    - Fixed top bar not switchable and appearing in full mode
    - Increased the highest driver race number to 500
    - Dirty visor is back
    - Fixed "use beep" in chat
    - Tyre vibrational modes are now damped down going through the steering wheel
    - Fixed FF friction applying forces in the wrong direction
    - Added "cancel" button to password message box
    - Fixed replay not showing custom skin
    - Moved application saved files to "My Documents"
    - Fixed incorrect rounding of setup values generating different numbers when moving up/down
    - Added audio mixing functionality
    - Added X360 controller native support
    - Fixed a potential divide by zero when pedals are not properly configured
    - Added an top level dead zone for the clutch preventi the car from moving slightly with 1st and clutch down
    - Fixed limited slip differential adding too much locking torques
    - Fixed F1600 front tyres, not enough grip
    - New formula to calculate Force Feedback contributions from caster
    - Added sort functionality to server list for Name, Car, Track and Ping
    - Added Race, Qualify, Practice indicator in server list
    - Added color codes to server list
    - Fixed video resolution list reporting the same combination more than once
    - Fixed incorrect "ghost" collisions in multiplayer
    - Improved car bottom/ground collision detection and response
    - Fixed BACKSPACE starter button interfering with chat
    - Fixed controls configuration potentially crashing the system due to different locale culture settings
    - Fixed fuel consuption for the F2000
    - Fixed tyre temperature going very cold on grass and sand
    - Fixed key control when device lock is > steer lock
    - Added antialias settings
    - Added remote cars details settings
    - Fixed controller panel not updating controller configuration after executing controller wizard
    - Online Race panel now checks if a track is available on the client before launching the simulator
    - Fixed engine sound source for 5.1 and 7.1 systems
    - Added custom tracks cubemap support
  • Alexease
    Ugy, hogy azok tesztelik, akik megvettek:) Egyszeru:)
  • Máté94
    Sztem ingyenes lesz:D
    Mert akkor hogyan javítana ha valami bug lenne?:D
  • Alexease
    GP4-bol konvertaljak, 10 eves nyomvonalak, olyan amilyen:)
    DevKit-et egyelore nem akarnak kiadni, hogy csak normalis, mukodo, igenyes palyak legyenek. Ami ok, de ez egyben a hatranya is, mivel 1-1 csapat, aki most dolgozgat eleg keves, foleg igy hogy csak konvertalgatni van idejuk, lehetoseguk. Ha szabad lenne a preda, lehet hogy lenne rengeteg szemet, de akadna azert normalis munka is. Nehez ugy:)
  • lac coo
    Ez most nem olyan jó, bár a nyomvonal izgalmas az aszfalt viszont tükör sima, sehol egy hupli :(((
  • lac coo
    Talán ehhez is lesz valamikor devkit, talán akkor lesz több autó is és pálya ....
  • lac coo
    Alattad írták, hogy nem ingyenes !!!
  • atenza
    50% szerintem elég jó arány... A bajnokságról meg annyit h mivel megszünt a magyar demó bajnokság, így scak s2-es van, és akik a demóba voltak sokan megvették a bajnokság miatt...
    Én pl az abarth alapján akartam eldönteni h megéri-e megvenni, formula autókat annyira nem kedvelem, zárt kasztnis meg egy sincs a demoba.
  • MatHY
    na bocs de engem az az 1 érdekel h INGYENES LESZ A FIAT????
  • Alexease
    Ha az emberek majd' 4 ev alatt nem kaptak kedvet a vasarlashoz, foleg az utobbi idoben, amikor 20 Euro alatt volt, akkor sosem fognak:) Lasd LFS, 7 eve demoznak az emberek, meg ha napi szinten is hasznaljak, bajnoksagokban, meg akkor sem kepesek megvenni. Pedig azt gyakrabban frissitik, a tartalma is sokkal nagyobb.
  • MatHY
    de a public beta az Nyilvános Beta beta én rögtön inygenesre gondolnák
  • Máté94
    A Public Beta szón mit nem lehet éteni?:D
  • MatHY
    óó nemmondjátok h fizetős lesz a fiat
  • atenza
    Szerintem ez nagy hiba, mert amég nem játszanak sokan a demo-val addig fölösleges a fizetős részbe só autót pakolni... Egy jó demoval többen kedvet kapnak a vásárláshoz.
  • Alexease
    Ja;) Igen, az Abarth mar nem a demo reszhez tartozik, vagyis fizetos;)
  • atenza
    Full alatt a fizetős részt értettem :)
  • Alexease
    A Beta (1.1.0) is teljes, vagyis full, csak annyiban kulonbozik az 1.0.3-tol, hogy eppen keszul, teszteles alatt van. Az Abarth a Beta-ban is benne lesz, ugy mint az uj palya a kismillio nyomvonallal, eppen ez a lenyeg.
  • atenza
    Ezek szerint ha a public bétában lesz az abarth akkor nem a fullba lesz? Vagy attól h azt írják még lehet h csak a teljesbe lesz?
  • Alexease
    Uj palya es auto bemutato oldalak.
  • MatHY
    holnap fiat yeeeeeeeeeee
  • lac coo
    Jóság !
  • Alexease
    Adelaide!
  • lac coo
    Amit linkeltél azon tuti nem fér el 15 nyomvonal .:)
    Szerintem valami kitalált, de nem baj, elég jó nyomvonalat tudnak csinálni, van mit gyakorolni rajtuk, imádják a trükkös kanyarokat.
  • Alexease
    Szerintem, a palya az kamu:)
  • b-type
    Ez érdekes is, Valle D'Aosta nekünk elsősorban a RBR-ból lehet ismerős, de ok. ismerős a bringásoknak is (olasz és francia körversenyek szakaszai is vanna kerre), illetve van egy gokart pálya amin lehet supermoto versenyeket rendezni (de pl. idén átették máshova).
    A képek alapján egyikhez sincs köze.
    A motorsportcircuitguide is inkább a Torino-i pályát hozza be, durván 100km-re van D'Aosta-tól, és detto nem igen úgy néz ki mint a képeken...
    Szal kifejezetten kiváncsi lettem erre a pályára, remélem szombaton én is ki tudom próbálni. :)
  • lac coo
    Naná ! :)
  • pointer4
    Hihi :D Hétvégén otthon leszek végre, ugye zúzunk vele ? :D
  • lac coo
    Csak kint lesz szombaton, ez a hivatalos nem amit a zöldségesnél hallani ! :DDD

De rohadt kíváncsi vagyok mit tud egy ilyen autóval... Főleg a vadállat kerékvetőkön ...:DDD

Suzuki kupában néha látni , hogy durván rámennek jó mélyen a magas részre , fejre is áll mindegyik ! :DDDD
  • Alexease
    Mar 1 napot csuszik, edig pentekrol volt szo;)
  • lac coo
  • Alexease
    Az nincs:(
  • lac coo
    Alex, Hungaroringed nincs véletlenül ? Sima Netkar, gondolom ...