4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1546 Es meg valami fontos.
A liszenszelesre figyeljetek, mert atirtak egy kicsit, most mar elsosorban a ..\Documents and Settings\TE_NEVED\My Documents\netKar PRO reszbe pakolja az infokat.
Vagyis az elso belepeskor, nem lesz driver, de NE csinaljatok, mert akkor ujra kell aktivalni!:) Kilepes (taskmanagerbol), es a jelenlegi driver/liszensz reszeket masoljatok oda (..\netKarPro\Drivers es ..\netKarPro\Licences).
Utana belep, driver kivalaszt es mukodik. -
#1545 Utos lett ez a cucc, latszik hogy dolgoztak vele rendesen (vegre:P).
Csak nehany "fontosabb" valtozas, ujdonsag:
- A kontrollerbeallitasoknal mar van normalis Advanced, lehet finomhangolni.
- Allat lett az Abarth, jol lehet hajtani, megy rendesen:)
- Valtoztattak a gumikon, most mar nincs az az alulkormanyzott erzes.
- Mindenhez uj hangok keszultek, most mar igy defaultban is teljesen hasznalhatoak!
- Az uj palya is nagyon jo lett. Alapjaban egy szep nagy quad oval, aminek a "belsejebe" pakoltak 15 nyomvonalat. -
#1544 Igen, az nem art ha mukodik:) Este valszeg ismet lesznek szerverek, lehet tolni az Abarth-ot;) -
#1543 Szerver indításhoz, még jóljöhet :D -
#1542 Sot, mar van update1 is:))) -
#1541 Most már van :D -
#1540 " Tyre vibrational modes are now damped down going through the steering wheel" -
#1539 MAJD (vagyis MOST meg NINCSENEK letoltes linkek:P) itt lesz fent eloszor: http://www.drivingitalia.net/articoli.php?sez=software&id=91 -
#1538 BETA 2
---------
- Fixed driver race number not being set on driver's panel opening
- Fixed licence file not being generated
- Removed "speeding in pits" message during replays
- Added click noise for cockpit buttons
- [TO CHECK] Fixed top bar only showing flags
- Fixed top bar not switchable and appearing in full mode
- Increased the highest driver race number to 500
- Dirty visor is back
- Fixed "use beep" in chat
- Tyre vibrational modes are now damped down going through the steering wheel
- Fixed FF friction applying forces in the wrong direction
- Added "cancel" button to password message box
- Fixed replay not showing custom skin
- Moved application saved files to "My Documents"
- Fixed incorrect rounding of setup values generating different numbers when moving up/down
- Added audio mixing functionality
- Added X360 controller native support
- Fixed a potential divide by zero when pedals are not properly configured
- Added an top level dead zone for the clutch preventi the car from moving slightly with 1st and clutch down
- Fixed limited slip differential adding too much locking torques
- Fixed F1600 front tyres, not enough grip
- New formula to calculate Force Feedback contributions from caster
- Added sort functionality to server list for Name, Car, Track and Ping
- Added Race, Qualify, Practice indicator in server list
- Added color codes to server list
- Fixed video resolution list reporting the same combination more than once
- Fixed incorrect "ghost" collisions in multiplayer
- Improved car bottom/ground collision detection and response
- Fixed BACKSPACE starter button interfering with chat
- Fixed controls configuration potentially crashing the system due to different locale culture settings
- Fixed fuel consuption for the F2000
- Fixed tyre temperature going very cold on grass and sand
- Fixed key control when device lock is > steer lock
- Added antialias settings
- Added remote cars details settings
- Fixed controller panel not updating controller configuration after executing controller wizard
- Online Race panel now checks if a track is available on the client before launching the simulator
- Fixed engine sound source for 5.1 and 7.1 systems
- Added custom tracks cubemap support -
#1537 Ugy, hogy azok tesztelik, akik megvettek:) Egyszeru:) -
#1536 Sztem ingyenes lesz:D
Mert akkor hogyan javítana ha valami bug lenne?:D -
#1535 GP4-bol konvertaljak, 10 eves nyomvonalak, olyan amilyen:)
DevKit-et egyelore nem akarnak kiadni, hogy csak normalis, mukodo, igenyes palyak legyenek. Ami ok, de ez egyben a hatranya is, mivel 1-1 csapat, aki most dolgozgat eleg keves, foleg igy hogy csak konvertalgatni van idejuk, lehetoseguk. Ha szabad lenne a preda, lehet hogy lenne rengeteg szemet, de akadna azert normalis munka is. Nehez ugy:)
-
#1534 Ez most nem olyan jó, bár a nyomvonal izgalmas az aszfalt viszont tükör sima, sehol egy hupli :((( -
#1533 Talán ehhez is lesz valamikor devkit, talán akkor lesz több autó is és pálya .... -
#1532 Alattad írták, hogy nem ingyenes !!! -
#1531 50% szerintem elég jó arány... A bajnokságról meg annyit h mivel megszünt a magyar demó bajnokság, így scak s2-es van, és akik a demóba voltak sokan megvették a bajnokság miatt...
Én pl az abarth alapján akartam eldönteni h megéri-e megvenni, formula autókat annyira nem kedvelem, zárt kasztnis meg egy sincs a demoba. -
MatHY #1530 na bocs de engem az az 1 érdekel h INGYENES LESZ A FIAT???? -
#1529 Ha az emberek majd' 4 ev alatt nem kaptak kedvet a vasarlashoz, foleg az utobbi idoben, amikor 20 Euro alatt volt, akkor sosem fognak:) Lasd LFS, 7 eve demoznak az emberek, meg ha napi szinten is hasznaljak, bajnoksagokban, meg akkor sem kepesek megvenni. Pedig azt gyakrabban frissitik, a tartalma is sokkal nagyobb. -
MatHY #1528 de a public beta az Nyilvános Beta beta én rögtön inygenesre gondolnák
-
#1527 A Public Beta szón mit nem lehet éteni?:D -
MatHY #1526 óó nemmondjátok h fizetős lesz a fiat -
#1525 Szerintem ez nagy hiba, mert amég nem játszanak sokan a demo-val addig fölösleges a fizetős részbe só autót pakolni... Egy jó demoval többen kedvet kapnak a vásárláshoz. -
#1524 Ja;) Igen, az Abarth mar nem a demo reszhez tartozik, vagyis fizetos;) -
#1523 Full alatt a fizetős részt értettem :) -
#1522 A Beta (1.1.0) is teljes, vagyis full, csak annyiban kulonbozik az 1.0.3-tol, hogy eppen keszul, teszteles alatt van. Az Abarth a Beta-ban is benne lesz, ugy mint az uj palya a kismillio nyomvonallal, eppen ez a lenyeg. -
#1521 Ezek szerint ha a public bétában lesz az abarth akkor nem a fullba lesz? Vagy attól h azt írják még lehet h csak a teljesbe lesz? -
#1520 Uj palya es auto bemutato oldalak. -
MatHY #1519 holnap fiat yeeeeeeeeeee -
#1518 Jóság ! -
#1517 Adelaide! -
#1516 Amit linkeltél azon tuti nem fér el 15 nyomvonal .:)
Szerintem valami kitalált, de nem baj, elég jó nyomvonalat tudnak csinálni, van mit gyakorolni rajtuk, imádják a trükkös kanyarokat. -
#1515 Szerintem, a palya az kamu:) -
#1514 Ez érdekes is, Valle D'Aosta nekünk elsősorban a RBR-ból lehet ismerős, de ok. ismerős a bringásoknak is (olasz és francia körversenyek szakaszai is vanna kerre), illetve van egy gokart pálya amin lehet supermoto versenyeket rendezni (de pl. idén átették máshova).
A képek alapján egyikhez sincs köze.
A motorsportcircuitguide is inkább a Torino-i pályát hozza be, durván 100km-re van D'Aosta-tól, és detto nem igen úgy néz ki mint a képeken...
Szal kifejezetten kiváncsi lettem erre a pályára, remélem szombaton én is ki tudom próbálni. :) -
#1513 Naná ! :) -
#1512 Hihi :D Hétvégén otthon leszek végre, ugye zúzunk vele ? :D -
#1511 Csak kint lesz szombaton, ez a hivatalos nem amit a zöldségesnél hallani ! :DDD
De rohadt kíváncsi vagyok mit tud egy ilyen autóval... Főleg a vadállat kerékvetőkön ...:DDD
Suzuki kupában néha látni , hogy durván rámennek jó mélyen a magas részre , fejre is áll mindegyik ! :DDDD -
#1510 Mar 1 napot csuszik, edig pentekrol volt szo;) -
#1509 -
#1508 Az nincs:( -
#1507 Alex, Hungaroringed nincs véletlenül ? Sima Netkar, gondolom ...