netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ne ez alapjan akard a netKarPro-t megitelni, ez mar 6 eves cucc😉 Ez csak erdekessegnek jo.
- A netKarPro F1-es verzioja a tavalyi Singapur F1 "hivatalos" szimulatora volt, az oldalukrol - elvileg - meg letoltheto, a palyaval egyutt. De valszeg mashol is elerheto meg. Ha nem, elokeresem.
- Az eredeti netKar palyak - ~60 db - mukodnek netKarPro alatt is, igy eleg sok palyan hasznalhato😉 Ezert is szedtek le a regi verziokat😉 A hatranya, hogy az uj verzio frissebb shadereket hasznal, igy az atlatszo reszek nem mukodnek😉 Ha kell, majd toltogetek fel beloluk;D
- 1 emberes fejlesztes, lasssan fejlodik, bovul
- nincs es nem is lesz AI (offline)
- nincs es/vagy keves hivatalos, ismert palya, keves plusz/mod palya
- csak openwheel, bar elvileg keszul hozza egy hillclimb es az uj Fiat.
- mivel az elozoek alapjan (is) keves az aktiv felhasznalo, igy az online resze is eleg szuk, kizarolag csak szervezett keretek kozott letezik.
Végigolvastam a topicot és láttam, hogy ennek volt egy régebbi verziója ami sima netkar névre hallgatott és az behalt. Szívesen kipróbálnám, de a google sem segít mert a linkek halottak, ezt a régi netkart nehéz beszerezni. Ha esetleg valakinek még megvan, akkor örülnék neki, mintahogy annak a verziónak is, amelyben egy F1-es autót lehetett kipróbálni egy külön pályán. Ezek alapján legalább tudnék tájékozódni hogy milyen irányban fog fejlõdni a netkar pro.
Ez mar inkabb vicc, DNF stilusban😄 2 evig csinalnak 1 patch-et, ami 1 szazadot javit a verzion, hozzaadott plusz tartalom nelkul😊))) Az 1 szazad csak azert vicces, mert aki jartas a programfejlesztesben, tudja, hogy a tizedeknek es a szazadoknak altalaban jelentesuk van (a szazadoknal csak kismertekben piszkaljak a fo engine-t, inkabb csak javitasok, modositasok vannak benne).
Ennyi ido utan, mar csak az erzes miatt is lehetne azert 1.1.0, ha masert nem is 😊)))
Remelem azert jo lesz, ha mar Kunos is tolja az iRacing-et😛
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://www.f1-info.hu/
Erdemes hosszabb ideig kiprobalni mielott beruhazol ra😉 Nem lehet modolni (egyelore), minimalis az online kozosseg (Magyarok egyaltalan nincsenek).
www.gamedroid.hu
Megemeltem az autot amennyire csak lehetett, lagy rugok, szinte nulla csillapitas... es teszt😉
netKarPro SuspensionAnalyse (AVI, VfW, H264, 10MByte)
(Barkacs palya, a grafikat nem kell nezni😛)
Ugy nez ki, hogy az eleg regen keszulo patches verziohoz "rendelt" valaki egy szimulator alapot, igy keszulhetett ez a standalone verzio (Forma1+Singapur). A netKar verzioja ezen mar 1.0.3.5576. Tobb alliitasi lehetoseg, atdolgozott garazs menuk, stb.
Erre a verziora erdemes ramasolni az elozo (1.0.2) teljes tartalmat (lehetne vallogatni, de felesleges😊. tehat az osszes konyvtar kijelol es masol (SEMMIT NEM KELL felulirni!). Ahoz hogy mukodjon, fontos a meglevo Driver, a Liszensz, az autokhoz es a palyakhoz a Tire, SFX, Texture, stb.
Termeszetesen, egy teljesen uj konyvtarba erdemes az egeszet osszehordani (pl. NetKarPro BETA). Valszeg hamarosan (ez a netKar-nal honapokat jelent;D) jon hivatalosan is az 1.0.3-as patch (de az F1 es a Valenciai palya nem biztos hogy benne lesz).
http://d2.singtelrace.com/singtelrace.zip.torrent
Kipróbáltam külön programként mûködik az f1-es kocsi Singapore (?)éjszakai pályán. 1.02-ben használható a pálya, a kocsi nem,
az 1.03 tartalmazza majd,ha jól értettem.Biztos sokat csiszolnak még rajta, ráférne.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak az elvetemült menüje ne lenne , a hangok végre most jók lettek !
A visszajatszasokat a fomenuben lehet elmenteni. Replay es ott save. Mindig az utolsot menti.
Jo lenne ez a szim is, csak sajnos nincs foglalkozva vele elegge. Most keresnek palyakeszitoket, de ezt mar korabban kellett volna nyomni.
Felüdülés rFactor után .
Elfelejtettem melyik gombal lehet a koszt leszedni a sisakról, illetve hogy lehet replayt menteni ?
Demora nem lehet új pályát rakni gondolom ...
Szerk.: látom demo is, de nem tudom honnan letölteni, a link nem jó ami van az oldalon ... Valami mirrort nem tudtok ?
megy vele a netkar(LFS,rFACTOR)
-Asus A8N-SLI_939_AMD4400+_2GBRAM_Gforce8800GTX_LogMOMO-
Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok)😊 Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
THX Sebike-nek a linkkert.
http://www.racesimtracker.com