netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Puha elsõ springel és magasabb hátsó ABR-el viszont halálbiztosan lehet keresztbe beesni a kanyarba ! Marha jó !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Valszeg/remelem a BETA miatt, de hianyzik az elozohoz kepest eleg sok allitasi lehetoseg (mint irtam tegnap, grafika, hang stb.), igy a setup-bol is a gumi-tipus csere. Az F1600-on egyelore csak a bordazott "utcai" gumi van fent, nem lehet lecserelni az elozohoz hasonloan a sclick-re. Lehet, hogy amiatt is tolja ennyire az elejet.
lac coo
Látod mekkora láma vagyok ...😊)))) kB és kb..ez de hülyeség 😊)))
Ja az van, annyi bõven elég , egész magyarországon nincs annyi Netkar-os ! 😄DDD Bár a kutya se jön... 😊))))

Alexease
Az elso szam a kiloByte a masodik a kiloBit😊
Ha 8192/512-es net-ed van, akkor 8 autot tudsz hostolni (441kbit/sec).
lac coo
De melyik szám az ? 😄DD 8 autónál az 55 vagy a 236 ?

Alexease
A SOCKET ERROR? "Csatlakozasi, adatkuldesi hiba". Ha kileptem es utana beleptem, megszunt. Altalaban masodik inditasra😉

Igen azok kiloByte-ok😉 Az autok szamanal latod, hogy mennyi autohoz mennyi adatforgalom szukseges. Eleg sokat zabal😊
lac coo
Ez miféle hibaüzenet? Folyamatosan jelen van .
Illetve mit jelölnek ott az autos résznél a KB-k? Ennyi adatot forgalmaz ? 😛

Indítottam egy szervert, jelszóra rájöttök !

cselt
A profilertben, minden játékhoz tudsz csinálni egy külön profilt, aminek a segítségével, akár minden játékhoz teljesen más kormány beállításokat adhatsz meg (kormányszöget is).

Ehhez nincs más dolgod, mint ez új profilt létrehozni és megadni, hogy melyik fájl futtatása közben aktivizálódjon az adott profil. Ez a netkarpro esetében az nks.exe
Ha ez megvan, akkor az Edit/Specific Game Settings menü alatt meg tudod adni, hogy milyen beállításokat szeretnél használni az adott játékban.
cselt
Bocs jogos, elfelejtettem újra kalibrálni a kormányt, csak simán átállítottam 900 fokra. Így jó hogy 900-at kellett tekerni a teljes elforduláshoz 😛 Sry
atenza
Mert mire eltekerem a 450-et jobbra v balra addig lehagynak 1 körrel, szóval ha versenyezni is akarsz nem csak sétakocsikázni akkor muszáj 😊 Meg a kormány is kevésbé van terhelve 😊

Alexease
LFS-be minek 320 fok?!?! Ott is a "leg-formulabb" auto is tobb annal😊 A tobbi auto meg elev 700 korul van.
atenza
Na igen így már mindjárt más, 900 fokon nem ráz annyira gondolom a nagyobb kormányút miatt. 😊 Kár h nem tudom külön a játékhoz rendelni a kormányelfordulást :S

lac coo
Szerintem nem lehet. Az globális beállítás ...

És így beállítva nem jó az FFB ?

atenza
Így volt beállítva eddig is csak 320 fokon, mivel úgy használom lfs-be.
A kérdésem az volt h lehet-e külön a netkarhoz 900 fokot rendelni, mert nem akarom mindig átállítani amikor más játékot indítok.

lac coo
Állítsd be a lenti képek szerint és jó lesz ! 😄DD

atenza
Az ffb-t hogyan rendeled külön a netkar-hoz? hiába állítom át amikor a netkar profiljában vagyok, amikor átváltok másra ugyananyi lesz másik játékban is... Nekem is a legújabb driver van fennt.

Alexease
<#wow2><#conf>
Megneztem az F1600-ost, ~400 fokos a kormany. A (maceras) kalibralasnal, ha normalisan a 90 fotok allitottam, akkor tokeletes a kormanyelfordulas, teljesen szinkronban, ha trukkozve 90 helyett 180-ra allitottam, akkor is linearis de mar duplat kell tekerni rajta (iRacing style😛).
lac coo
Ne má...!
A telepítés elején ugyanazt el kell játszani mint Iracingben !
Elõzõ verziót letörölted rendesen mielõtt az újat felraktad ?

cselt
Érdekes nálam, ha 900-ra állítom akkor 900-at is kell tekerni a teljes elforduláshoz. Az iRacingben van úgy hogy csak annyit enged tekerni, amennyi alapból az autóban van.
Alexease
Nalam is 5.04.110, bar G25. Igazabol nem kellene kulonboznie, de Logitechtol barmi ketelik😊
Ezek a beallitasok nalatok milyenek?
lac coo
Én a legújabbat ami már a GT-hez készült.
ezzel az a baj -múltkor volt róla szó- hogy nem kalibrálja be a kormányt automatikusan, hanem ki kell húzgálni ...
Szerk.: igen nekem is ez : 5.04.110

cselt
nálam az 5.04.110-es van fenn.
Alexease
Akkor lehet, hogy valami driver problema lesz, mintha panaszkodtak volna valamelyik driverre?! Ki melyiket hasznalja?
lac coo
Tedd 900 fokra, játékban úgysem enged annyit egyik autó sem, viszont így legalább lineáris lesz a kormányzás ...

lac coo
Pár fõt lebírok, de nélkülem semmire nem mentek vele, mert b@szik továbblépni magától ! 😊)))
Letellik a practice és csak ott ál, hiába van loopra állítva ...

lac coo
Nekem is DF GT van és semmi bajom vele . A sprin és a damper effectet érdemes nullára állítani, asszem az csak kamu dolog ...Így használom :

cselt
Nekem is ez a probléma a játékkal ugyanezzel a kormánnyal. Én a profilerben csináltam egy külön profilt a játéknak. Én az FFB erõket 75, 70 és 50 százalékra állítottam a profilerben. A játékon belül meg asszem 0.4-es FF_gaint és 0-ás FF_dampingot és FF_Frictiont használok. Így egy kicsit jobb a helyzet, de még így is gyengének érzem a kanyarban lévõ ffb-t. Nem nagyon érzem, hogy mennyire csúszik a hátulja.
atenza
Már az elején full új gumiknál is ezt csinálja, szétrázza a kormányt ez nekem így nagyon nem jó :S Azért írtam úgy az ffb-t h könnyebben meg lehessen érteni mit akarok, amúgy nem nagyon rf-ezek. Lfs után hát mit mondjak ez az ffb nem az igazi... Amúgy DF GT, 320fokon a profilerben. Lehet h csökkenteni kéne proflerben az ffb-t és növelni a játékban a fõ erõt, de nem tudom megér-e ennyit 😊

cselt
Valaki nem csinál egy szerót, hogy bohóckodjunk kicsit?
Alexease
A DAMPING es a FRICTION bealitasokat erdemes alapbol NULLAN hagyni, es csak kesobb esetleg feljebb allitani.
A Damping a razkodas reszletesseget, kemenyseget, erejet allitja, a Friction az alap felfuggesztes, gumi ellenalasabol, tapadasabol szarmazo eroket (ez most nem az igazi, legalabbis furcsa).

Mivel ujra/atirta a kormany beallitasokat, kezelest, FFB-t, es mivel ez meg BETA1, igy elofordulhatnak hibak kulonfele kormanyoknal (foleg a NEM multiturn kormanyoknal tudom elkepzelni, a rovid kormanyszog miatt, ahol hatarozottabban jonnek elo a rangatasok).

Ha semmilyen beallitas nem segit, akkor a fo menuben alul, kozepen van egy gomb (ami nalam nem latszik😛), arra kattintva erdemes bug reportot kuldeni (milyen kormeny, melyik driver, mi a gond). Ez Beta, vagyis teszt fazisban van, ezt nem erdemes elfelejteni, elsosorban azert adtak ki, hogy sokkal tobben tudjak tesztelni, hogy a vegen jobb lehessen.
Alexease
A garazsban, a VIEW menunel lehet alitgatni, az FF_GAIN, FF_DAMPING es FF_FRICTION resszel.

Ezek kozul az ff_gain a "fo" ero, a masik ketto kiegeszites. Ha nagyon razza a kormanyt, probalj gumit cserelni, mert lehet hogy mar kockasra fekezted😊))

Motor, fek es egyeb rezgeseket itt nem fogsz talalni, ez felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, nem rFactor/GTR ami tele van "kamu" FFB allitasi lehetoseggel.

De a fekezest alapbol is erezni a kormanyon, mert ha kockasabb a gumi, ha meg-meg csuszik a kerek, ha elpattog fektavon stb, azt jol erezni.
atenza
Hogyan lehet az ffb-t csökkenteni, mert a setupba bróbáltam, de a motor rezgést v fék rezgést sehol se találtam, eléggé rángatja a kormányom és nagyon zavaró, közbe a kanyarban lévõ ffb meg gyenge :S

Alexease
A loop-hoz gondolom 1, masnak nem sor ertelme van.
lac coo
Szervernél a loop-hoz mit kell beírni, hogy menjen körbe-körbe a dolog?

Gondolom a 0 az nulla, az 1 az szintén semmi , és mondjuk 5 akkor 5-ször körbe megy ? Vagy hogy lehet, nincs idõm kivárni 😊))))

És még alulkormányozottság: az F1600 70 -el befordul egy szûk visszafordítóba az azért nem olyan rossz egy ilyen autótól ! 😊

Alexease
Sajnos meg nem volt idom letesztelni, csak 2-3 kor alapjan ereztem, hogy elegge mas lett.
lac coo
Féktávon most is túlkormányzottak a kis autók .sokszor gyõzöm összeszedni 😊

Azt kell játszani, hogy ilyen autó van, ebbõl kell kihozni amit lehet ! 😄DD
A mérnökök még dolgoznak rajta ! 😄DD
rF-ben például nagyon utálom, hogy amint kijön egy új autó, rögtön mindenki át akarja írogatni a fizikát, mert mindenkinek a stílusához leginkább illõ lenne a jó .
Ebben ez a kihívás, lehet ezzel is szépen menni csak figyelni kell ! 😄DD

Alexease
Egy kicsit at esett a program a tuloldalra, az elozo verziokban foleg tulkormanyzott volt, foleg fektavon, most meg alulkormenyzott😉 Mar az elso kornel, tesztnel feltuno volt (#1043).

Meg nem nagyon piszkaltam a setup-okat , csak a F2000-t es az F3-at neztem, de ott diffivel es szarnnyal "vissza lehet allitani" tulkormanyzottra.
csige791
nalam az osszes elerheto volt. csak annyi korlat, hogy 1 auto.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

lac coo
Valaki pötyögje már be melyik pályák (nyomvonalak) elérhetõk a demoban !

THX!

lac coo
De valóban sokkalta jobban alulkormányozottak lettek az autók ebben az új verzióban...
De én szeretem így is, ésszel kell bemenni a kanyarba és akkor nincs baj 😊

lac coo
Hát igazából nem próbáltam , de gondolom a nagyobb Formulákkal simán lehet, ezekkel a kis szöcskékkel meg nem igen, Se szárny se semmi , gondolom ez valójában is hasonló lehet ...

csige791
sikerultmar valakinek tulkormanyozott beallitast csinalnia valamelyik autora ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

lac coo
És mi a fenének ehhez a játékhoz billentyû, egér meg joy támogatás ???

lac coo
Kicsivel jobban hangzik mint ezer dolgot beállítgatni exportnál ...
Bár gondolom emiatt semmi extra dolog nem kerül bele ( nem mintha kéne ..)

Alexease
Ha mar palya😉
A netKar-t lehetett palyaval mindenkinek modolni, vagyis palyat kesziteni hozza. Mivel ez beolvassa az eredeti netKar palyakat, igy ehez is lehet😛 Leszamitva az uj shadereket, amibol az atlatszosag jelenti a nagyobb gondot.

Amugy a netKar-ban, ugy mukodik a palya keszites, hogy:
- MAX-ben lemodellezed, egyszeru elnevezesekkel (road, grass stb.), es a start helyre teszel egy START objectet.
- Kimented ASC-nek (gyari MAX export).
- Elinditod a netKar-t, es mesz a palyan😄DDDD
- Miutan kileptel, legeneralja az ASC-bol a sajat formatunat, es ha korbe mentel rendesen a palyan, akkor meg Groove-ot is ment melle (idealis nyomvonal)😊
lac coo
Jóság, valamikor sokat mentem ezen PCC-vel ...

Alexease
Keszul az uj addon palya😛

Alexease
Miert nem lehet egy LFS logikaju menurendszert es beallitasi lehetosegeket csinalni?! Mas elrendezesben, mas grafikaval es ennyi😊 Szerintem, emiatt is sokan tavol maradnak az nK-tol😊
lac coo
Na ja, ez egy fokkal azért jobb mint az elõzõ, az tényleg elvetemült volt néhány helyen ! 😊)))

Alexease
A netKar-nal, mint kezelofelulet, igazabol minden jobb😊))