4108
  • lac coo
    Ja , én is abba akartam rakni :)
    De mia LOL, hogy nincs ilyen jó autó vagy hogy gurul hátrafelé ? :)
  • symbol
    azért raktam ""-be :)
    a másik meg csak LOL :D
  • lac coo
    Ja...ezt még nem meséltem ...
    Laguna Seca-n eddig csak Iracingel mentem ( bár rühellem azt a pályát, ugye a Pontiaccal rám kényszerítették...)Ott megszoktam, hogy állok a rajtnál szépen várom a zöld lámpát lábam a gázon.De ugye nem sok pálya indul egy hatalmas dombbal ...... Akkor jöttem rá hogy gurulok hátrafelé mikor megállított a mögöttem lévő ! :DDDDD
  • lac coo
    Nem szenvedek, elvagyok azzal az egy autóval :))))) Kilöknek , akkor nincs idegeskedés :)))))
    És főleg iracingben jelenleg nincs ilyen tipusú és ilyen jó autó mint az Abarth ...
  • symbol
    őő :D siettem :D sry :)
  • symbol
    Ártekelem törekvésed, jó nézni ahogy lac coo-val "szenvedtek", csak nekem még van is előfzetésed iracingre. :)
    Egyszer emlitetted, hogy nehzen lehet felkészülni az egy hét alatt egy versenyre, hát ez igaz, Lotus-sal nekem sem megy elsőre, ezért ezt az első Lotus-os szezont csak a gyakorlásnak tudom be, csak teszteken megyek. Igy lesz viszonyitási alapom, hogy mit tudok, sőt, a következő szezonban biztos, hogy minden részidőm jaulni fog kicsit, és akkor már nem is kell annyit készülni. :)

Minnél előbb fektetsz időt az iracingbe annál hamarabb jutalmazni fogja. :) Pláne, hogy elvileg a következő frissitéskor, már lesznek privát bajnokságok is, és ha most nem itt töltötted volna az időd, akkor vágnál egy járgány perfect és jó lenne már az elejétől. :)

amúgymeg hajrá :)
    én is jönnék ide szórakozni, versenyezni ha nem kötne le épp eléggé az iracing és a többi dolgom. :)
  • csige791
    Ebben igazad van teljes mértékben. Miután láttam, hogy az ASR-Series-re kevesen jelentkeztek, úgy döntöttem, hogy amit a szerverre költök azt átcsoportosítom iracingre. Szinte napra pontosan láttam meg az új patchet netkarhoz, kipróbálás után az új pályán (aosta) szinte már iracing/skip barber érzés fogott el.
    Szóval úgy döntöttem megpróbálok összehozni egy Magyar netkar társaságot, aztán vagy sikerül vagy nem. Ha nem jön össze nem fogok öngyilkos lenni, megyek iracingezni.
    Egyetlen egy dolog tart vissza iracingtől, hogy nincs olyan bajnokság ahol mindig ugyanazok ellen mehetek mondjuk 2 hetente, és persze az ugyanazok nem baj ha csak Magyarok. Ez az amiért erőltetem az ilyen szervezősdi dolgot.
    Tudom ,hogy rengeteg ilyen bajnokság van, pl liveforspeed.hu, gtr masters, csomó rfactoros, de az ilyen ISI engines cuccok semmilyen szinten nem tudnak lekötni, az lfs.hu-ban pedig sajnos csalódnom kellet, így marad az iracing vagy jelenleg a netkar, esetleg valami külföldi lfs bajnokság.
  • symbol
    amennyi időt beleölsz a szervezésbe meg minden más apróságba, abból már rég agyongyakorolhattál volna egy iracing járgányt azt tolhatnád a jobbnál jobb futamokat. hetente többször is.. :)
  • csige791
    grat!

Mi lenne ha indítanák, egy szerót, mondjuk 30 kör, full módban. Ki írni a szerver nevébe hogy 30lpa full mode. Szerintem esténként összejönne 10-15 ember. más kérdés , hogy kicsapanak-e az első kanyarban vagy nem.
  • lac coo
    Kemény versenyen vagyok túl, még életemben nem kellett ennyire figyelnem méterről-méterre ! Rajtnál sikerült élre állnom, aztán harmadik kanyarban rögtön el is váltottam, aztán megint vezettem , de nem volt egyszerű a fiú, gyorsabb is volt nálam, az a legfárasztóbb mikor védekezni kell kanyarról-kanyarra! :)))
    Aztán a harmadik előrébb lépett , na aztán még gyorsabb is volt, ráadásul rohadt agresszív ! :))) De ilyen utcai autónál kis lökdösődés belefér, és mivel egy ország becsülete múlott rajta nem adtam olcsón a bőröm ...
    Szóval (magamhoz képest...) nagyon élvezetes race volt !

Replay, piros autó ...
  • lac coo
    Egy hosszabb Abarth futamot kéne szervezni, 20-25 körrel, ott már előjön erősen a gumikopás , melegedés ...Van egy gyors setupom de 5 kör alatt kinyírja a gumit, viszont veszettül fordul az autó ...
    Lehetne élvezkedni hosszabb távon, persze kéne legalább 10-15 ember , annyi meg az egész országban nincs :))))
  • csige791
    a köcsög természetesen félre nyomás, mielőtt megsértődne valaki.
  • csige791
    jó féle, de inkább egy audi s8
  • lac coo

• lac coo
    Abban tuti indulnék, bár szerintem sem lennénk 3-nál többen :))))

Valami GT autó még jó lenne ....
  • csige791
    Tőlem lehet abarth kupa is, de szerintem még elég kevés ember vette meg a progit. Majd a fórumba csinálok egy topicot, hogy aki megvette írja oda a nevét.
  • lac coo
    Még az előbbiekhez:
    az Abarth meg olyan tuti, hogy már azelőtt tudom mire számítsak, hogy odaérnék ! :)))
    Ha pl. túl durván veszek egy kerékvetőt már érezni lehet előre, hogy most durva ellenkormányzás lesz, valahogy következetesebb az az autó .
  • lac coo
    Nem is az a bajom hogy nehéz, nekem valahogy nyakatekert, sose tudom mikor mire számíthatok, mit fog csinálni az autó .
  • csige791
    Több ember is mondta, hogy nem egyszerű, lehet pont ez lesz a veszte a proginak. PL LFS-t jóval egyszerűbb irányítani. Mindenesetre ha sikerül végre regelniük a netkar.hu domaint, gyorsan összedobunk rá egy weboldalt, lefixálom a nyereményeket a készítőkkel, aztán ha nem indul be a dolog, akkor megyek a nK Gp-be.
    Csapattársam most ment 1:19:2xx -t. nekem az 1:20 vége van csak meg... De az átlagba beleférek. Bár haver olyan setel ment amivel én alig tudok körbe menni. :)
  • lac coo
    Valszeg én nem megyek, esek-kelek azzal az autóval ( vagy nyugdíjas tempó...), béna vagyok hozzá ! :)))
  • csige791
    Lehet mégsem vasárnap kéne tesztfutamot csinálni, mert ütközik a 4 órás lfs.hu-s endurance versennyel.

Meg az is lehet, hogy elsőre valami egyszerűbb pályát kéne berakni.
  • b-type
    :))
    Ilyen nálam is volt, úgy előzött meg hogy kilökött a pályáról az egyik kanyarban, én meg visszazárkóztam, és az egyik visszafordítóban szándékosan bebújtam majd kigyorson szépen lesodródtam a rázókőre.
    A chat-n minden voltam csak rendes ember nem, aztán meglepődött mikor visszaírtam neki olaszul a tutit :D
  • lac coo
    Most voltam egy versenyen a srác úgy előzgetett mindenkit, hogy egyszerűen kiforgatta :))) Vagy négyet, sajnos én voltam az első :)))
  • csige791
    Én tegnap ütköztem egy olasz gyerekkel. Én voltam belül ő kívül, én amennyire lehetséges belül maradtam, ő mégis nekem jött. Ettől kezdve semmit nem csinált csak várt a pálya egy pontján és ha odaértem, keresztbe elém jött a nyomorékja. Jó lenne valami kick/ban rendszer ide is.
  • Alexease
    Mindenhol vannak:) Most hogy divatos lett az nKP, jott a friss demo, beta, Fiat, akcio ar stb., azert elszaporodtak az emberek:)

iRacing-ben is van egy kis kaosz, mert mar tobbfelel "demo" is van (ingyenes 1 honapos kiprobalasi lehetoseg). Raadasul, mindegyikhez adnak 1-1 ingyenes, bonusz autot es palyat (csomagtol, stilustol, reklamtol fuggoen). Igy havonta ujra regisztralnak az emberek, sajat nevuk sorszamaival es vagy kulonfele fantazia dus allnevekkel:)))))) Mivel ilyenkor nem szamit a pont, az SR, igy a palyan is minden lehetseges:)
  • lac coo
    ajjaj de még mennyien :)))) Bár lassan lecseng a Fiat eltűnnek...meg az emberek is a szerverekről :))))
  • csige791
    Azért netkar-ban is vannak vérpistikék
  • Alexease
    THX!:)
  • csige791
    alex: A fenti racesimtracker link már kicsit megpihent.
    The RaceSimTracker.com domain is for sale, on interest contact [email protected]
  • csige791
    Mindig elfelejtem elmenteni amit csinálok :(
    Csak aostán csapkolódik alattad a verda, vagy minden pályán ?
  • pointer4
    Szerintem ezt nekik meséld :D
  • lac coo
    Továbbra is szívesen vennék egy stabil F1600 -as setupot ;))))
  • symbol
    Hát nemtudom. :) Majd elválik.
    Én még nem vezettem semmit esőben amivel versenyezni is szoktak, és megértem amit mondasz jogos is.
    Azonban ellentétben veled én ócska kifogásnak tartom az hardvergondokat, simán ki tudná azt számolni egy mai átlaggép, a Microsoft repülőszimulátora is rengeteg mindent kiszámol elég korrekten. Mindenféle időjárás mellett. És azért az a program sem egy arcade cucc. Más kategória, de a lényeg az az. :)

Az a gond, hogy lusták voltak offline játéknál eleddig tisztességesen megcsinálni. Az online más téma ugye, kicsit húzósabb.

A legjobb időjárás utoljára a GP4-ben volt. GTR2-vel nem sokat toltam nem tudom milyen lehetett.

ui: még nem próbáltam ki, én azért lehet elszórakozok vele késő este. :)
    ui2: ha már arra elég, hogy ösztönözze a netkarosokat az esőre meg időjárásra (etecera), akkor már megérte.
  • lac coo
    Pedig az egy érdekes , élvezetes pálya ! :D
  • csige791
    Szerencsére volt alkalmam esőben menni slick gumikon, igaz csak egy gokartal, és jóval nagyobb tapadást éreztem. A gyorsulást még meg is értem, mert egy gokart nem elég erős ,hogy elforgassa a kereket, de kanyarban elég szépen betapadt, ellentétben a játékkal. A mások, hogy azért ha vizes aszfalton mennek esőben slicken azért csak eltudnak indulni gond nélkül, míg a wrs-ben kb esélytelen.

Szerintem komolyabb sim-ekben azért nincs még eső/vizes aszfalt, mert a mai sz.gépektől nem lehet elvárni azt a számítási teljesítményt ami ahhoz kell, hogy a gumi és a vizes aszfalt kapcsolatát megfelelő élethűséggel kiszámolják. Sok fejlesztő ezt úgy oldja meg, hogy egyszerűen lejjebb veszi a tapadást a többi pedig csak grafika. A WRS-ben is kb ezt lehet tapasztalni. Számomra ez gagyi, kb olyan mint amikor az egyszerű user megveszi ebay-ről kurva olcsón az egyébként 1000+ fontba kerülő Tag Heuer órát és csodálkozik, hogy papírból van a belseje.

De persze ettől még lehet jó a progi, száraz körülmények között, csak az vele a másik gond, hogy kb a 33. LFS koppintás mindenféle újítás nélkül. (kivéve persze az álesőt)
  • symbol
    már bocs, de a valóságban is kábé ez lenne nem? :D márha totál vizes a pálya... :) ezért legagyizni valamit... :/
  • csige791
    Még tegnap kipróbáltam az a wrs-t. Van benne eső de annyira gagyi, hogyha slicken mész ki esőbe el sem tudsz indulni... kb, mint a jég.
  • csige791
    Ma lealáztam a mezőnyt valami public szerón :) Aosta grand Sport Abarth-al.
    1.38.6xx Igaz ez csak a 2. helyre volt jó időmérőn. De futamot behúztam.
  • MatHY
    na melyiket nem érted?? :D
    az aostai pálya na szóval a sport vayg melyik ami futt a netkar.hu szerevrén az elégé sztem sz*r tök lassú dimbes dombos ami nekem bejöt az az oval volt
  • Cowek
    Lefordítaná nekem valaki? Biztos hülye vagyok és nem értem