netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ja az van, annyi bõven elég , egész magyarországon nincs annyi Netkar-os ! 😄DDD Bár a kutya se jön... 😊))))
Ha 8192/512-es net-ed van, akkor 8 autot tudsz hostolni (441kbit/sec).
Igen azok kiloByte-ok😉 Az autok szamanal latod, hogy mennyi autohoz mennyi adatforgalom szukseges. Eleg sokat zabal😊
Illetve mit jelölnek ott az autos résznél a KB-k? Ennyi adatot forgalmaz ? 😛
Indítottam egy szervert, jelszóra rájöttök !
Ehhez nincs más dolgod, mint ez új profilt létrehozni és megadni, hogy melyik fájl futtatása közben aktivizálódjon az adott profil. Ez a netkarpro esetében az nks.exe
Ha ez megvan, akkor az Edit/Specific Game Settings menü alatt meg tudod adni, hogy milyen beállításokat szeretnél használni az adott játékban.
És így beállítva nem jó az FFB ?
A kérdésem az volt h lehet-e külön a netkarhoz 900 fokot rendelni, mert nem akarom mindig átállítani amikor más játékot indítok.
Megneztem az F1600-ost, ~400 fokos a kormany. A (maceras) kalibralasnal, ha normalisan a 90 fotok allitottam, akkor tokeletes a kormanyelfordulas, teljesen szinkronban, ha trukkozve 90 helyett 180-ra allitottam, akkor is linearis de mar duplat kell tekerni rajta (iRacing style😛).
A telepítés elején ugyanazt el kell játszani mint Iracingben !
Elõzõ verziót letörölted rendesen mielõtt az újat felraktad ?
Ezek a beallitasok nalatok milyenek?
ezzel az a baj -múltkor volt róla szó- hogy nem kalibrálja be a kormányt automatikusan, hanem ki kell húzgálni ...
Szerk.: igen nekem is ez : 5.04.110
Letellik a practice és csak ott ál, hiába van loopra állítva ...
A Damping a razkodas reszletesseget, kemenyseget, erejet allitja, a Friction az alap felfuggesztes, gumi ellenalasabol, tapadasabol szarmazo eroket (ez most nem az igazi, legalabbis furcsa).
Mivel ujra/atirta a kormany beallitasokat, kezelest, FFB-t, es mivel ez meg BETA1, igy elofordulhatnak hibak kulonfele kormanyoknal (foleg a NEM multiturn kormanyoknal tudom elkepzelni, a rovid kormanyszog miatt, ahol hatarozottabban jonnek elo a rangatasok).
Ha semmilyen beallitas nem segit, akkor a fo menuben alul, kozepen van egy gomb (ami nalam nem latszik😛), arra kattintva erdemes bug reportot kuldeni (milyen kormeny, melyik driver, mi a gond). Ez Beta, vagyis teszt fazisban van, ezt nem erdemes elfelejteni, elsosorban azert adtak ki, hogy sokkal tobben tudjak tesztelni, hogy a vegen jobb lehessen.
Ezek kozul az ff_gain a "fo" ero, a masik ketto kiegeszites. Ha nagyon razza a kormanyt, probalj gumit cserelni, mert lehet hogy mar kockasra fekezted😊))
Motor, fek es egyeb rezgeseket itt nem fogsz talalni, ez felfuggesztesbol szamolja az FFB-t, nem rFactor/GTR ami tele van "kamu" FFB allitasi lehetoseggel.
De a fekezest alapbol is erezni a kormanyon, mert ha kockasabb a gumi, ha meg-meg csuszik a kerek, ha elpattog fektavon stb, azt jol erezni.
Gondolom a 0 az nulla, az 1 az szintén semmi , és mondjuk 5 akkor 5-ször körbe megy ? Vagy hogy lehet, nincs idõm kivárni 😊))))
És még alulkormányozottság: az F1600 70 -el befordul egy szûk visszafordítóba az azért nem olyan rossz egy ilyen autótól ! 😊
Azt kell játszani, hogy ilyen autó van, ebbõl kell kihozni amit lehet ! 😄DD
A mérnökök még dolgoznak rajta ! 😄DD
rF-ben például nagyon utálom, hogy amint kijön egy új autó, rögtön mindenki át akarja írogatni a fizikát, mert mindenkinek a stílusához leginkább illõ lenne a jó .
Ebben ez a kihívás, lehet ezzel is szépen menni csak figyelni kell ! 😄DD
Meg nem nagyon piszkaltam a setup-okat , csak a F2000-t es az F3-at neztem, de ott diffivel es szarnnyal "vissza lehet allitani" tulkormanyzottra.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
THX!
De én szeretem így is, ésszel kell bemenni a kanyarba és akkor nincs baj 😊
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Bár gondolom emiatt semmi extra dolog nem kerül bele ( nem mintha kéne ..)
A netKar-t lehetett palyaval mindenkinek modolni, vagyis palyat kesziteni hozza. Mivel ez beolvassa az eredeti netKar palyakat, igy ehez is lehet😛 Leszamitva az uj shadereket, amibol az atlatszosag jelenti a nagyobb gondot.
Amugy a netKar-ban, ugy mukodik a palya keszites, hogy:
- MAX-ben lemodellezed, egyszeru elnevezesekkel (road, grass stb.), es a start helyre teszel egy START objectet.
- Kimented ASC-nek (gyari MAX export).
- Elinditod a netKar-t, es mesz a palyan😄DDDD
- Miutan kileptel, legeneralja az ASC-bol a sajat formatunat, es ha korbe mentel rendesen a palyan, akkor meg Groove-ot is ment melle (idealis nyomvonal)😊