4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1386 Holnap én leszek hátul, tököm tele van hogy egyedül bohóckodok elöl :)))) -
#1385 -
#1384 Aa ma beletekertem 449 Km-ert, mára elég :))))
És végén már elfelejtettem melyik a jó setupom ! :P -
#1383 Hát ez ma nem ment nekem, lefáradtam ebben a WTCC futamban. Legközelebb majd vasárnap leszek, addig is jó játékot nektek :P -
#1382 OK, megyek én is, hátha többen is kedvet kapnak ... -
#1381 En bent vagyok... -
#1380 No, így most már értem, és marha jó, hogy ki is számolja a program .
Senki nem jön ...? :DDD -
#1379 Magyarul..ha a hátsót növelem akkor mi fog történni ? :))) -
#1378 A ketto viszonya egymashoz hatarozza meg az auto "tekeredeset" (roll - aul ki is irja az aktualis erteket). Ezek a tengelyenkenti "oldalso mozgast" szabalyozzak, amelyek allitasaval olyan, mint ha az auto "kozeppontjat" (ahol elfordul magakorul) tudnad allitani. -
#1377 Az ABR az a rollbar:) Te szerintem, a diffire gondolsz:) De az meg csak a hajtott kerekeknel van. -
Nando911 #1376 Az ABR azt jelenti, hogy mennyire forogjon egyszerre a 2 kerék. Minél kisebb az érték, annál alulkormányozotabb lesz, de ez függ az elülső ABR-től is. Az értékek minél távolabb vannak egymástól annál alulkormányozottabb az autó és ha közel vannak az értékek akkor túlkormányozott lesz.
MA szereveren 1:09:3 sikerült első gyakorláson kormánnyal :) -
#1375 És ha mindent hagyok úgy ahogy van csak a hátsó ABR-t változtatom akkor mi történik ? Nekem az soha nem volt egyértelmű, van ahol túl van ahol alulkormányzott lesz ... -
#1374 Megy a szerver , jelszó : solyom
Aki akar menjen ! -
#1373 Hát itt ennél az autónál nem igen lesz jó az 57 % :))))
Elég bosszúálló ez az F1600, én elközlekedtem (valahogy...) eddig 55 %-on, de életveszély :))) -
Nando911 #1372 Ja és még érdemes a hátsó rugókat puhítani és a hátsó kerekekben lévő guminyomást csökkenteni, így tuti stabil lesz.
DE én SZEMÉLY SZERINT jobban szeretem, ha kicsit "elkúszik" az autó feneke. -
Nando911 #1371 Minél hátrébb van a fékerő, annál nagyobb a valószínűsége, hogy féktávnál kifog törni az autó feneke, mivel a hátsó kerekekre így nagyobb fékerő jut és blokkol a kerék. Így viszont ha fékezel közben jobban tudsz kanyarodni, ha pedig túlságosan elöl van a fékerő, akkor féktávon nagyon alul kormányzott lesz az autó és nem tudsz közbe kanyarodni. Én általában előre 57-58 és lentebb veszem a fékerőt szimulátortól függetlenül,mert ez kb. mindenhol jó. -
#1370 A fék volt a gondom :))))
Még valamikor próbáltam hátratolni, hátha úgy jobban ívre áll és 55 %-on maradt, azért akart keresztbe állni minden kanyar előtt :))) -
#1369 Gondolom az ABR-re gondolsz .
Az nálam elöl nagyon puha hátul magasabb így tempós kanyarban viszonylag jól fordul nem túrja az orrát annyira .
A driver statisztikákat valami központi szerver tárolja vagy reinstalláláskor el kell menteni ? -
#1368 Nalam 65% a fek. De hirtelen fekezesnel es kanyarodasnal a merevitesek aranya is szamit - erosen:) -
#1367 Liszensz kodot vasarolsz, vagyis azt a verziot hasznalhatod, ami a hivatalos oldalral letoltheto. Jelenleg a vegleges 1.0.3 vagy a BETA 1.1.0. Vagyis a lisznesz koddal barmelyiket hasznalhatod, ha talasz regi 1.0.0-t vagy 1.0.2-ot vagy akarmit.
Erdemes vasarlas es regisztralas utan elmenteni a DRIVERS es a LICENCES konyvtarokat, mert ha ujrainstallod, uj verziot teszel fel stb., akkor eleg csak ezeket bemasolni. -
#1366 Ami a honlapon van, a legújabbat, vagyis az 1.1 betat ! :) -
#1365 Hali! Lehet,hogy értetlen vagyok,de ha én most megveszem a progit akkor melyik verziót kapom? Köszi. -
#1364 Mit csinálhatok még a setuppal, hogy féktávon ne legyen olyan ideges a segge ?
Fékerő pl. mennyire van állítva nálatok ? -
#1363 egy jelen -
#1362 Ki az aki megvette ?
Mert jövő héten átrakom másik autór-pályára és akkor nem lesz már jó a demo .... -
Nando911 #1361 KÖSZIIII!!!! Most már jóó! :D -
#1360 Amit jelenleg hasznalunk, es amihez az update-ek vannak, az az 1.1-es BETA verzio. Az 1.0.3-hoz nem lesz jo az update, mert mar mas az alapja. -
Nando911 #1359 Köszi.:)
Az 1.0.3-hoz akarnám de eddig jó volt.
1x csak kidobált mindig a játék.
Aztán letöröltem felraktam újra és már nem jó. -
#1358 Ha jol lattam, ebben az evben is a netKarPro lesz az F1-es Singapore SingTel verseny hivatalos szimulatora, ugy mint tavaly, de allitolag frissiti Kunos es a BRD is a cuccost (auto/palya/fizika).
Addig itt a tavalyihoz az eleres, valszeg itt lesz az ezevi is: http://www.singtelrace.com/ultimate_race_download.aspx -
#1357 Amugy szivesen...
Az Update2-ben ugyanaz a 2 file van, mint az Update1-ben. Vagyis mas gond lesz...
Melyik verziohoz akardod hasznalni (1.0.3 vegleges vagy az 1.1.0 BETA1)? -
Nando911 #1356 NEm az Update2-őt mondtam, hanem az Update1-et.
Mert ha csak a kettőt rakom fel akkor nem műxik. -
#1355 Már körbenéztem az oldalukon, de csak ezt találtam: avon tyres
Ahogy nézegettem 50fok körül volt nekem, és sztem valahol akörül is lehet a normális hőmérséklet, mert elvileg ezeket használják esőben is, azaz univerzális gumik ezek. -
#1354 En sebesseget max olyan palyakon nezek, ahol hosszabb egyenes van, a vegsebesseg miatt (foleg a leszoritoero allitgatashoz). De ilyen rovid, kanyargos palyaknal nem foglalkozom vele, mert a beallitott attetelek es a fordulatszam alapjan ugyis "erezni" hogyan sikerult. Foleg, hogy itt inkabb a kanyar a fontos, azt meg tuti erzi az ember, mert vagy eltolja az elejet vagy a kigyorsitas lesz rossz;) Itt egyenesben keveset - szinte semmit - nem lehet nyerni.
Semmit nem tudok a gumikrol, gondolom, 100 fok kornyeke lehet;) De mivel gyari Avon gumik vannak rajta, majd korbenezek a gyarto oldalan;) -
#1353 A speed azért fontos, már előre láthatod vele hogy jó kör lesz-e vagy hogy már fölösleges tovább koptatnod a kerekeket abban a körben.
Mennyi az optimális kerékhőmérséklet? -
#1352 -
#1351 nkpro11_beta1_update2.zip -
#1350 FFB nelkul ezt eleg kellemetlen vezetni, pont az a lenyeg, hog erezni kell az autot;) -
#1349 Szerintem nem. Nem lattam hozza konfigot.
De igazabol, a felsobol (Best Lap, RPM, Battery, Speed) csak a Best Lap erdekes, az maradhat ott. A fordulat, akksi es a sebesseg felesleges.
Az alsobol (Best Lap, Last Lap, Split) akkor a Best Lap kiesik, igy kettobol lehet valssztani;) -
Nando911 #1348 Valaki feltudná rakni ide az Update 1-et? -
#1347 Tegnap már tényleg jó volt minden. Azon a pályán még csak akkor mentem először, az egyik kanyarban el is fékeztem rendesen, így kimentem a fűre, mindenki elment mellettem, kaptam vagy 6-8mp hátrányt. Aztán folyamatosan közeledtem hozzátok, már majdnem sikerült is utolérni titeket, amikor eldobtam a verdát ( ez lehet h a 0 FFb miatt volt :) 1-es,2-es gombbal lehet állítani menet közben ).