4108
  • Alexease
    Azert ha kicsit hasonlitana a gumi az iRacing-es SkipBarber-re, ahol kell az a sok apro kormanyzas a kanyarban, az nem artana;) Az auto hasonlo, meg a gumi is. Pedig Kunos sokat tolta az iRacing-et, meg versenyeztem is vele:P
  • lac coo
    A gumi valóban furcsa, de mivel az autós érzés a toppon van, szépen meg lehet birkózni vele és még élvezetes is a dolog :)
  • Alexease
    "Autos erzesben" a netKarPro toppon van, szerintem is.

Eppen jo a grafika, el van talalva, nincs tul csicsazva, a cockpit erzes meg az egyik legjobb.

A hangok sem lettek volna rosszak, ahoz kepest, hogy szintetizalt cucc volt (meg a korabbi verziokban) es a vegeredmeny eleg erdekes, ha az ember odafigyelt, valoban visszahallotta a motor mukodeset. Az otlet jo lett volna, de sajnos a korrektebb mukodeshez valszeg sokkal tobb eroforras kellene:/

A fizika kerdeses, foleg a gumi. Az elozohoz kepest most sokat valtozott. Nekem is nagyon alulkormanyzott erzesre. Az elozo sokkal jobban csuszkalt, foleg ezen a barazdalt gumikon. Valahol a ketto kozott kellene lennie.

A diffit is piszkalta, az is lehet a "bunos", bar az meg nincs az F1600-ban:D
  • lac coo
    Nálam szinte minden vadabb kigyorsításon kell egy pici korrekció ( ahogy a videoban) és elég sokszor féktávon is ...
    De én béna vagyok, szóval lehet ezért ....! :)))
  • lac coo
    Ízlés dolga de nekem is bejön a fizika, a többi meg (majdnem...) mellékes ! :)))

Az hogy videon nem tolja az orrát azt is jelentheti, hogy ésszel érkeznek meg a kanyarba :)))
    De egyébként nagyon sokan lecsúsznak egész a földes részig ...
  • csige791
    Hát nekem itt még szinte csak akkor kellet ellenkormanyoznom, amikor felmentem a rázókőre. valami rosszul lenne beállítva nálam ? Mindenesetre szeretek vele játszani, mert jók a hangok, meg a graf... Még mindog áll a lehetőség egy bajnoksagra, ha legalabb 10 ember osszejonne.
  • pointer4
    Hát nekem abszolult az ellenkezője jött le. Ez a második játék ahol már majdnem elhiszem, hogy autóban ülök. Az első az iRacing Radical-ja volt. Nekem pl az LFS-el van így ahogy írod, egy zselé rétegen csúszó, abszolult hihetelenül kanyarodó, égberöppengető autó fizikáját keltő játék.
  • csige791
    ma este raerek ha valaki tolja irja ide hogy hol...
  • Tomsteel
    Abszolut egyetértek !
  • csige791
    Hát az látható a videókból, hogy a játéknk köze nincs a valósághoz. :(
    Szerintem egyébként ezen vérzik el a játék, az embernek olyan az érzése, mintha valami Geof Crammond (lehet rosszul írtam) féle GP 1,2,3 -al menne. Tolja az orrát majd ha eléri azt a sebbeséget amivel belehet fordulni az adott kanyarba befordul...
    Pedig a hangok (a gumi hangon kívül) és a grafika szerintem a legjobb... csak hát az a fránya fizika, kicsit állítani kéne, hogy jobban túlkormányozottak legyenek a verdák...
  • gviski
    1:05 simán lehet menni, és nem is kell akkor még nagyon setupolni, 1:04 egy jó settel lehet hogy meglehet, amúgy manuális kuplunggal én gyorsabb vagyok :-)
  • Alexease
    2009 Australian Formula Ford Race

• lac coo
    Akkor hajrá ! :P
  • Alexease
    Nem;) Akkor kiprobaltam, aztan ugy maradt;) De amugy 2 perc lehallkitani oket:)
  • lac coo
    Alex!

Mi van a hangjaiddal, halkítottál már rajtuk ? :PPPP
  • lac coo
    Laccoo Fun ,jelszó nincs , kivettem mert a kutya se jön tőlünk, így legalább olaszok vannak ... :)))
  • csige791
    ma este talan en is jovok, ha addigra felebredek, csak irjatok ide a szero nevet, jelszot.
  • lac coo
    Hát azért az 1:04 az már nem olyan sima menet ! :)
  • atenza
    Mobilrol irok, ugyh elöre bocs :) 1:07et könnyen lehet menni alap setuppal is, sztem 1:04et ki lehet hozni jo setuppal. white majd privibe ird meg mi volt az lfs futamon.
  • hezi
    Hijj, ezt jól benéztem :D. A 2. oldalon állt a topik, aztán ott láttam egy kérdést, de a válasz már azon az oldalon volt. Nem szóltam semmit, sorry :D
  • hezi
    Ez is ilyen unlockolós móka,hasonlóan az LFS-hez, ugye? Tehát ha megvan a licensz, akkor azt a verziót aktiválom, amelyiket akarom. Vagy?
  • lac coo
    Mondjuk én még olyan szimulátort nem használtam, amiben ilyen tökéletesen lehetett érezni plusz 6 kiló benzint !!!
    És a köridőkön is szépen látszik, pedig csak 1 liter fogy körönként .
    Szuper az egész !
  • lac coo
    Tudom, ott voltam :)
  • lac coo
    Nem tudják mit hagynak ki :))))
  • Alexease
    Itt sose lesz tomegnyomor a szervereken;) Eddig sem volt;) Most csak azert vannak ilyen "sokan", mert meg friss a BETA:) Meg a kovetkezo 2 betanal lesznek paran, foleg a kasztnis Abarth miatt, de utana valszeg ismet visszaesik a letszam;)
  • Alexease
    Mentem mar en is 1:05-ot, es mivel eleve nem vagyok a leggyorsabb, igy lehet annal gyorsabban is menni;)
  • lac coo
  • cselt
    Na nekem asszem ennyi elég volt mára, végre sikerült 1-07 alatti kört futni, úgyhogy a csúcson kell abbahagynom :D
  • lac coo
    Már ketten vagyunk :)))))
    Valaki még jöhetne !

És mindenki hozzon magával még egy embert ! :P
  • lac coo
    No , már látom ma sem lesz senki, kezdem azt hinni, hogy ez a játék nem volt olyan jó vétel :)))))
  • lac coo
    Ma este kilenckor leszek...
    Marad a 10 körös lazaság ! :DDD
  • lac coo
    A második update is kell !Link .
  • Norbi1990
    Hali!
    Csak a sima Bétát kell letölteni vagy az update-et is felkell raknom, hogy feltudjak menni serverre?
  • lac coo
    És..én vért izzadva egyszer összehoztam egy 1:06- ot :))))
  • Máté94
    És?:D
  • lac coo
    F1600 Newbury2006, 1:05,16 !
  • hezi
    1.1 beta-ban csak Prato útvonalai és Crema van engedélyezve, ha offline akarok menni. Online fel tudtam csatlakozni egy Newbury track-re is. Viszont offline az addon pályákon se tudok menni.
  • lac coo
    De beírhatnád ide mely pályák-nyomvonalak elérhetőek a demoban!
  • lac coo
    Most több pálya van, de persze messze nem az összes, és egy autó .
  • Alexease
    Ugy emlekszem, a legelejen, a demo-nal, csak az F1600 ment Crema-n. Vagy valtoztattak a nepszerusites miatt vagy csak bug volt/van:)