netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy köszi, úgy néz ki így már mûködik a dolog ! 😊
Jaja, élsimítást kerestem én is, igaz cfg-ben benne van de a tököm tudja mit kell beírni 0 helyett 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szokas szerint, eleg barkacs, erdekes a dolog. Most hogy beepitette a fo EXE-be a HOST-beallitast, sokkal kevesebb a lehetoseg (legalabbis az UI-ban).
- A jatekban allits es indits egy host-ot. Aztan lepj ki belole, a jatekbol es a host-bol is😉
- A ..\CFG\nkservercfg.ini fileban benne vannak a (plusz) reszletes beallitasok (pl. kor szamok, varakozasi idok, loopolas stb.)
- Itt allits be PASSWORD-ot es ADMIN-t.
- A nkServer.exe-vel inditsd a szervert!
- A Password-del tud mindenki belepni, ha nincs, akkor semmivel😊
- Te is a jatekkal lepj be, netKar_PRO_NT.exe inditas, JOIN.
- A "garazsban" ESC-t nyomva elo jon a menu, ahoil ilyenkor meg nem tudsz leptetni, te sem vagy admin.
- Ugyanott van egy nagy beiro mezo, oda gepeld be a CFG file-ban beallitott ADMIN-t. Aztan alatta BECOME IS ADMIN.
- Innetol Te vagy az Admin;P
Most is lejárt a practice és sehová nem lép , bármit piszkálok csak azt hajtogatja, hogy nem vagyok admin 😞(((
Ott áll a szerver letelt edzéssel ....
Most meg hagytam, hogy leteljen az idõmérõ, de magától nem lép tovább ...
És ha csak idõmérõt/versenyt indítok , akkor meg egybõl versennyel kezd.
A farkam se érti hogy megy itt ...😊))))
De ahol voltam fenn , ott is valami hasonló gond lehet mert az istennek nem ugrik versenyre az idõmérõ után, hanem tovább számol visszafelé , mínuszba !
A kovetkezo pacth (inkabb BETA 2), talan 1-4 het mulva. Be kell hogy erkezzenek a jelenlegi verziokkal kapcsolatos infok, hibak, bugok, keresek, javaslatok stb., es azt meg ki is kell javitani😉
Bar a tegnapi F1600-as elindulast gyorsan megcsinalta😉 En is irtam bugreportot (ha mar azert beta test)😊
Gondolom tesztelik, talán hamarosan kint lesz a patch ...
Mert gondolnám , ha már én csinálom én is vagyok a fõnök de nem ...😊))))
Pedig jó lenne léptetni a következõ eseményre , de nem engedi , szerinte nem én vagyok az admin a versenyen ! 😄DD
Egyébként a demoban melyik pályák is az elérhetõk ?
Mondjuk lenne 5 szett , és mindenki azt és akkor rakná fel amit akar, természetesen ami már kockásra van fékezve az marad is olyan vagyis mindegyiknél megjegyezné az aktuális állapotot .Ha már profi szimulátor ....
Esetleg beállítható lenne a szerveren a készletek száma .
Ezt valaki meg is írhatná , aki jól tud angolul !
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
netKarPro v1.1 BETA 1 Update 1
akkor ez valami bug, vagy a pályával nem okés valami ?
Az autok setupjanal is lehet allitani az FFB-ket, nezd meg ott, de az 1-2. billel is lehet val;amit allitani.
Cselt: én DFP GT-t használok gyakorlatilag default beállításon .
A menü az kétség kívül sokkal jobb lett, mint volt ez egy jó pont.
Viszont amikor a fülesemmel próbáltam játszani nem volt motorhang, csak akkor ha oldalra néztem a játékban, amikor viszont kitettem a hangot a hangfalakra akkor ott már volt.
A másik érdekesség számomra az az FFB. Elõször olyan erõs volt, hogy még a kormány driverében is visszább kellett vennem az erõbõl, aztán a játékban próbáltam finomhangolni, de nem sok sikerrel. Most olyan gyenge, hogy kanyarban alig érzek ellenállást, fékezésnél viszont, amikor blokkolnak a kerekek szinte kitépi a kezembõl a kormányt. Ez nagyon idegesítõ dolog, remélem lehet vele valamit kezdeni.
Ti milyen kormány és ffb beállításokat használtok?
És vajon az F1600 miért nem akar beindulni a Monacoi pályán ???<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
F200-el is próbáltam azzal teljesen jól ment ...És elég durva, életem legdöcögõsebb köre volt !!!<#idiota>#idiota>
Elég fura, hogy pl. Monacot 29-en töltötték le ! 😊)))
Szerk.: közben bejött , de most Rapid nem engedi letölteni 😞((
De azért majd kutatok benne, hátha van valami érdekesség 😊))
Az FFB beállításnál mi is az a kettõ amit állíthatok a pitben ? ( Már elfelejtettem ...)
De ez ugy tudom nem hardware ellenorzos, vagyis eleg ha csak a DRIVERS es a LICENCES mapat kiirod DVD-re, es ha kell, majd vissza masolod😉 En is ezt szoktam😊
ahogy nézem még 3 aktiválást enged majd, újat hol lehet majd kérni ?
Vagy azt másra írja ...?