4108
  • MatHY
    bocs az offért de most hallotam 1 uj olyan játékrol mint a netkar
    link: http://www.worldracingseries.net/
    télleg bocs ja és a netkarban voltam a netkar.hu szerveren és az aostai sport aszem hát sztem az a pálya elégé ***** aostan csak az ovalon voltam sztem nem jó az a sport elégé lassú
  • lac coo
    Hová kéne menni ? :))))
    Továbbra sem látok semmi magyar szervert ...
    Most voltam Prato-n Fiattal..überkirály !
    Csak sok a láma, sokszor kilöknek :((((
  • b-type
    áá sajna nem tudok jönni :(
    Illetve én tudnék de cimbi nem ér rá. bocsesz, legközelebb remélem sikerül.
  • lac coo
    Abarthal semmi bajom, az tuti, néha beelőz ott is a hátulja de még 180-nál is össze lehet szedni .

F1600 meg nekem nagyon fura van hogy iszonyatosat lehet fogni rajta szépen kormányozni is lehet csúszás közben, de sokszor egyszerűen átvágódik a mások oldalra ( olyan rF-es...) azzal meg nem tudom mit kezdeni :)))
    Vagy csak egyszerűen béna vagyok ! :)))
    Default nincs amúgy, megint elfelejtettem elmenteni :))))
  • b-type
    Én olyan du. 6-7 óra körül keveredek a cimbi gépéhez, amin írok az meg csak netes.
    Van egyébként default beáll a setup részen?..nem is emlékszem.
    Valszeg az lesz egyébként mert mondom az Abarth az csapkodósabb, és azzal mintha jól ellettél volna úgy emlékszem.
    Aosta full-n van két hajtű, az elsőnél az Abarth pl. nagyon nagyot tud bicsaklani, meg én inkább akkor vettem észre mikor ment az adok-kapok, össze lehetett szedni de a replay-ben is látható a nagy odavisszaság :D
    Az F1600-nál nem tünt ilyennek, féken meg tud kerülni a hátulja, de az szvsz jól kezelhető egyébként.
  • lac coo
    Kormyány jó szerintem.
    Valaki adjon setupot és megnézem újból, mert én már mindent elállítgattam ! :))))
  • b-type
    Nem lehet a kormánybeáll környékén valami?
    A csapkodásra én nem tudokj egy rossz szót sem szólni, mert már többször előfordult az F1600-l hogy full kitekertem ellenkormányzáshoz akkorát úszott a hátulja, és meg lehetett fogni.
    Az Abarth-nál csapodtam mikor meg lettem lökdösve (de az belefér a rövid tengelytáv miatt sztem).
  • csige791
    ezt nem csak az uj palyan eszleled ? mert az elég huplis es a huplikon hirtelen betapad, azokat be kell tanulni, es mar rakeszulve kell bele erkezni
  • lac coo
    Még ha teljesen alulkormányozottra állítom akkor is megvan ez a fura csapkodás, pedig alig tudok elfordulni vele kanyarban. Gumi a bűnös szerintem, az előző elég radírozós volt ez meg pont az ellentéte, nagyon hirtelen betapad .
  • csige791
    készülget egy setup field szerüség is a háttérben, oda majd toltogetek fel seteket.
    elöljáróban akkor puhisd a hátsó slow bump-ot és az első slow rebundot. Bár én pont az ellenkezőjét csinálom, mert nekem nagyon alul kormányozott.

Azt viszont észrevettem, hogy sokkal jobban érzékelhető ha az ember állít valamit, mint pl lfs-ben.
  • csige791
    tárgyilagos szim összehasonlítás
  • lac coo
    F1600-ossal továbbra sem tudok normálisan menni.
    Nagyon kicsi kormányszöggel ( amit eleve nem szeretek) folyamatos korrekciót igényel ami még nem lenne baj, de akárhogy állítom hajlamos átvágódni másik oldalra vagy csapkodni ide-oda .
    Nekem így nem a legjobb ...
  • csige791
    Talán jövőhét végére fellőjük a honlapot. Megpróbálom jó sok helyre behirdetni, hogy lehet nyerni teljes játékot, akkor talán összejön 20 versenyző, Bár szerintem rFactorosokat érdekelheti a dolog, akkor talán többen is. LFS-ből szerintem nem nagyon jönne nép.
    Pont ma találtam wikipedian egy szimulátor összehasonlító táblázatot, hogy melyikben milyen a fizika stb... Több dologban is durvább lfs-nél a netkar. lfs meg olyan dolgokban jobb mint pl hogy van nem aszfaltos pálya is, meg ilyenek.
  • lac coo
    Ha emberek döntenek az SR-ről az jó, de ha mindenki bűnös ha hibás ha nem az nem jó ! :))))
    Ez így teljesen jól működhetne. Aki balesetet okoz mehet a -2 SR is akár .
  • csige791
    A sérülés rendszer nagyon brutál módon nem toleráns. A legkisebb kerékösszeéréstől sérül a felfüggesztés a formula autókon. Lehet ki kellene találni valami safety rating szerűséget, mint az iracingben csak jóval egyszerűbbet.
    Pl:
    mindenki 10 sr-el kezd. Minden olyan futam ahol nem ítéli el a VB valamiért +1 sr. Minden olyan ahol elítélik -1 SR.
    Licencek:
    10sr: abarth, f1600
    20sr: f1800
    30sr: f2000
    40sr: ftarget

A bajnokságok 12 futamosak lennének, így ha valakit 2x találnak vétkesnek egy bajnokságban attól még mehetne egyel magasabb szintre.
  • csige791
    sajna ma mar nincs idom, epp oltozom melora, de holnap megnezem.
  • lac coo
    Nézd meg müxik-e, ha a maxclients -et átírod mondjuk 20-ra !
  • csige791
    király, muxik. csak annyit írtam hogy f1600. Ez volt a gond. Mondjuk kicsit keveslem a max 15 fős szervereket, jó lenne ha ezt megnövelnék.
  • lac coo
    Jól írtad át ?

TRACK=aosta
    CONFIGURATION=sport
    CAR=Formula1600;
  • csige791
    ház ez jó. bemásoltam és tudtam csatlakozni, utána átírtam aosta sport-ra meg f1600-ra és megint nem.
  • lac coo
    Itt van még egyszer, hogy könnyebb legyen bemásolni .A jelszavakat , autót és pályát írd át !

[CONFIGURATION]
    PORT=9500
    BANDWIDTH=300
    MODE=2
    MAXCLIENTS=8
    ACCEPTVERSION=111
    NAME=XXXXX
    TRACK=aviano
    CONFIGURATION=Full GP
    CAR=500abarth;
    PASSWORD=
    ADMIN=XXXXX
    REGISTER=1
    MULTIPORT=0
    LOOP=1
    WINNERBALLAST=0
    FRONTTIRE=
    REARTIRE=
    FULLMODE=0
    SESSIONS=2

[SESSION0]
    NAME=QUALIFY
    TYPE=1
    ESCMODE=0
    MINLAPS=0
    MAXLAPS=0
    RACELAPS=5
    VALIDPERC=100
    SESTIME=10
    WAITTIME=20
    ACCEPTNEW=1

[SESSION1]
    NAME=RACE
    TYPE=2
    ESCMODE=0
    MINLAPS=0
    MAXLAPS=0
    RACELAPS=7
    VALIDPERC=100
    SESTIME=60
    WAITTIME=60
    ACCEPTNEW=1

[ENTRYLIST]
    ENTRIES=0
    USEFORGRID=0

• lac coo
    Mi a neve a szervernek ?
  • lac coo

[CONFIGURATION]
    PORT=9500
    BANDWIDTH=300
    MODE=2
    MAXCLIENTS=8
    ACCEPTVERSION=111
    NAME=szerver neve
    TRACK=aviano pálya neve
    CONFIGURATION=Full GP pálya nyomvonal neve
    CAR=500abarth;
    PASSWORD=jelszó
    ADMIN=admin jelszó
    REGISTER=1
    MULTIPORT=0
    LOOP=1 folyamatosan megy a szerver körbe-körbe
    WINNERBALLAST=0
    FRONTTIRE=
    REARTIRE=
    FULLMODE=0 ha "1" , akkor minden szerelés valós idejű
    SESSIONS=2

[SESSION0]
    NAME=QUALIFY
    TYPE=1
    ESCMODE=0
    MINLAPS=0
    MAXLAPS=0
    RACELAPS=5 hány mért kört lehet menni
    VALIDPERC=100
    SESTIME=10 időmérő hossza percben
    WAITTIME=20
    ACCEPTNEW=1

[SESSION1]
    NAME=RACE
    TYPE=2
    ESCMODE=0
    MINLAPS=0
    MAXLAPS=0
    RACELAPS=7
    VALIDPERC=100
    SESTIME=60
    WAITTIME=60
    ACCEPTNEW=1

[ENTRYLIST]
    ENTRIES=0
    USEFORGRID=0
  • csige791
    Küldhetne nekem valaki egy server configot, mert valamiért nem lehet csatlakozni a szeróra. :(
  • b-type
    :))
    Nem tudom...a kiállásokban nincs eddig tapasztalatom, mert tegnap csak 5-7 körös versenyeket mentem. De ez simán lehet sajátosság mint az aksielhasználódás is. Remélem még vasárnap még ki tudom próbálni ezt is.

Tegnap elég sokat nyomtam, igaz csak az Abarth-t az olaszokkal, kell szereznem valami versenyrutint, mert több mint két éve nem nagyon mentem online...és csináltam galibákat :))
    Prato első szakaszán a bal-jobb az az Abarth-l is izgalmas, és veszélyes, egyszer mikor lement a hátsó kerék a fűre megpördültem és mint kugligolyó kiütöttem az első kettőt, ..kaptam is a fejemre.
    De Aosta-n is nagyon nagy az Abarth..
    Favágó setup-kat csináltam..jobban mondva egyet, azt használtam Prato-n és Aosta-n is.
    Hátsó terpesztés full, első 5 körül, a merevítést elől a leglazábbra a hátsó 25 egységgel merevebb, és a rugózással állítottam az alul/túlkormányzott hatást, ..azaz elől laza ki és berugózást használtam, hátul is, de azért keményebbet mint elől.
    A fék fontos még,...a guminyomást nem nagyon tudtam nézni, ezekkel a terpesztésekkel nagyon elmelegszik az első gumi, de 5-7 körre ki lehet vele tartani. Volt hogy az utolsó körben futottam vele PB-t.
    Igazából a fék fontos és hogy ráforduljon/tartsa az ívet.
    Az F16000-l egy futamot mentem Aosta-n. Ott nem nagyon állítgattam inkább mentem a többiekkel.
  • csige791
    Látom te igen értesz a setup készítéshez, sajna én totál hülye vagyok hozzá, mindig kunyerált settel mentem lfs-ben is. Ehhez kapcsolódik, hogy ismerősüm készít egy setup grid illetve setup field-hez hasonló cuccot, szóval megoszthatjuk jól a setupokat egymás között ha elkészül.

Az irták a fejlesztők, hogy akár több nyereményről is lehet szó, ha elég induló lesz. Megpróbálom minnél jobban behirdetni, de majd csak akkor ha elkészültek az alapvető dolgok. Gondolok itt pl a futampk lebonyolításának leirására.

Itt mindjárt van is egy problémám, mégpedig, a boxkiállás az miért ilyen hülyén van megoldva ? Vagy lehet valahogy állítani mert nálam ha kiállok a boxba akkor nekem kell gumit cserélnem meg ilyenek.
  • b-type
    én most nyomom, mert most van rá időm :)
    Eddig Abarth és az 1600-s Aosta-n, tök jó mindkettő. Bár az Abarth-l befürödtem, mert az időmérőn 2. kört mentem, de futamra nagyon elmelegedtek a gumijaim a nagy terpesztés miatt.
    Egyébként jó..tetszik hogy a nagy hátsó terpesztéshez kellett igazítani a merevítést is, mert sokkal stabilabb lett a hátulja, alig fordult.
  • csige791
    igen, minket is ledobott, majd kizeszteljuk a helyes beallitast.
  • MatHY
    én a szerevrt se látom :(
  • b-type
    néztem ezt a netkar.hu-t de ledob..jobban mondva kidob a játék, más szerverre tudok csatlakozni, ehez a pályához, ezzel a kocsival.
  • b-type
    sirály,...mármint az hogy ilyen nyitottak a dologra.
  • csige791
    viszont most lepek aludni mert ejszaka melózom.
  • lac coo
    Vágom...az jó !
  • csige791
    Na meg is jött a levél :)
    99.9% ,hogy kapuunk ingyen jatekot a gyoztesnek, de elöbb még beszélnie kell Marco Massarutto-val. :)
    Szóval 99% hogy az első Magyar netkar PRO Demo bajnokság győztesének nem kell megvennie a játékot. :)
    Éljen!

• csige791
    Hát a bajnok kap egy teljes játékot, tehát nem kell megvennie.
  • lac coo
    Valami pályaszerkesztés-leírást sírj ki inkább tőlük ! :))))
  • MatHY
    oopss most olvasom a levelet :)
  • MatHY
    én irtam hogy indulok ha van nyeremény ha nincs:))
  • lac coo
    De milyen licenszet? a játékra?
  • csige791
    Ugygondoltam, hogy igy komolyabbanka tunik a dolog, és konnyeben ad licenszet a gyoztesnek.