4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
MatHY #1706 bocs az offért de most hallotam 1 uj olyan játékrol mint a netkar
link: http://www.worldracingseries.net/
télleg bocs ja és a netkarban voltam a netkar.hu szerveren és az aostai sport aszem hát sztem az a pálya elégé ***** aostan csak az ovalon voltam sztem nem jó az a sport elégé lassú -
#1705 Hová kéne menni ? :))))
Továbbra sem látok semmi magyar szervert ...
Most voltam Prato-n Fiattal..überkirály !
Csak sok a láma, sokszor kilöknek :(((( -
#1704 áá sajna nem tudok jönni :(
Illetve én tudnék de cimbi nem ér rá. bocsesz, legközelebb remélem sikerül. -
#1703 Abarthal semmi bajom, az tuti, néha beelőz ott is a hátulja de még 180-nál is össze lehet szedni .
F1600 meg nekem nagyon fura van hogy iszonyatosat lehet fogni rajta szépen kormányozni is lehet csúszás közben, de sokszor egyszerűen átvágódik a mások oldalra ( olyan rF-es...) azzal meg nem tudom mit kezdeni :)))
Vagy csak egyszerűen béna vagyok ! :)))
Default nincs amúgy, megint elfelejtettem elmenteni :)))) -
#1702 Én olyan du. 6-7 óra körül keveredek a cimbi gépéhez, amin írok az meg csak netes.
Van egyébként default beáll a setup részen?..nem is emlékszem.
Valszeg az lesz egyébként mert mondom az Abarth az csapkodósabb, és azzal mintha jól ellettél volna úgy emlékszem.
Aosta full-n van két hajtű, az elsőnél az Abarth pl. nagyon nagyot tud bicsaklani, meg én inkább akkor vettem észre mikor ment az adok-kapok, össze lehetett szedni de a replay-ben is látható a nagy odavisszaság :D
Az F1600-nál nem tünt ilyennek, féken meg tud kerülni a hátulja, de az szvsz jól kezelhető egyébként. -
#1701 Kormyány jó szerintem.
Valaki adjon setupot és megnézem újból, mert én már mindent elállítgattam ! :)))) -
#1700 Nem lehet a kormánybeáll környékén valami?
A csapkodásra én nem tudokj egy rossz szót sem szólni, mert már többször előfordult az F1600-l hogy full kitekertem ellenkormányzáshoz akkorát úszott a hátulja, és meg lehetett fogni.
Az Abarth-nál csapodtam mikor meg lettem lökdösve (de az belefér a rövid tengelytáv miatt sztem).
-
#1699 ezt nem csak az uj palyan eszleled ? mert az elég huplis es a huplikon hirtelen betapad, azokat be kell tanulni, es mar rakeszulve kell bele erkezni
-
#1698 Még ha teljesen alulkormányozottra állítom akkor is megvan ez a fura csapkodás, pedig alig tudok elfordulni vele kanyarban. Gumi a bűnös szerintem, az előző elég radírozós volt ez meg pont az ellentéte, nagyon hirtelen betapad . -
#1697 készülget egy setup field szerüség is a háttérben, oda majd toltogetek fel seteket.
elöljáróban akkor puhisd a hátsó slow bump-ot és az első slow rebundot. Bár én pont az ellenkezőjét csinálom, mert nekem nagyon alul kormányozott.
Azt viszont észrevettem, hogy sokkal jobban érzékelhető ha az ember állít valamit, mint pl lfs-ben. -
#1696 tárgyilagos szim összehasonlítás -
#1695 F1600-ossal továbbra sem tudok normálisan menni.
Nagyon kicsi kormányszöggel ( amit eleve nem szeretek) folyamatos korrekciót igényel ami még nem lenne baj, de akárhogy állítom hajlamos átvágódni másik oldalra vagy csapkodni ide-oda .
Nekem így nem a legjobb ... -
#1694 Talán jövőhét végére fellőjük a honlapot. Megpróbálom jó sok helyre behirdetni, hogy lehet nyerni teljes játékot, akkor talán összejön 20 versenyző, Bár szerintem rFactorosokat érdekelheti a dolog, akkor talán többen is. LFS-ből szerintem nem nagyon jönne nép.
Pont ma találtam wikipedian egy szimulátor összehasonlító táblázatot, hogy melyikben milyen a fizika stb... Több dologban is durvább lfs-nél a netkar. lfs meg olyan dolgokban jobb mint pl hogy van nem aszfaltos pálya is, meg ilyenek. -
#1693 Ha emberek döntenek az SR-ről az jó, de ha mindenki bűnös ha hibás ha nem az nem jó ! :))))
Ez így teljesen jól működhetne. Aki balesetet okoz mehet a -2 SR is akár . -
#1692 A sérülés rendszer nagyon brutál módon nem toleráns. A legkisebb kerékösszeéréstől sérül a felfüggesztés a formula autókon. Lehet ki kellene találni valami safety rating szerűséget, mint az iracingben csak jóval egyszerűbbet.
Pl:
mindenki 10 sr-el kezd. Minden olyan futam ahol nem ítéli el a VB valamiért +1 sr. Minden olyan ahol elítélik -1 SR.
Licencek:
10sr: abarth, f1600
20sr: f1800
30sr: f2000
40sr: ftarget
A bajnokságok 12 futamosak lennének, így ha valakit 2x találnak vétkesnek egy bajnokságban attól még mehetne egyel magasabb szintre. -
#1691 sajna ma mar nincs idom, epp oltozom melora, de holnap megnezem. -
#1690 Nézd meg müxik-e, ha a maxclients -et átírod mondjuk 20-ra ! -
#1689 király, muxik. csak annyit írtam hogy f1600. Ez volt a gond. Mondjuk kicsit keveslem a max 15 fős szervereket, jó lenne ha ezt megnövelnék. -
#1688 Jól írtad át ?
TRACK=aosta
CONFIGURATION=sport
CAR=Formula1600; -
#1687 ház ez jó. bemásoltam és tudtam csatlakozni, utána átírtam aosta sport-ra meg f1600-ra és megint nem. -
#1686 Itt van még egyszer, hogy könnyebb legyen bemásolni .A jelszavakat , autót és pályát írd át !
[CONFIGURATION]
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=111
NAME=XXXXX
TRACK=aviano
CONFIGURATION=Full GP
CAR=500abarth;
PASSWORD=
ADMIN=XXXXX
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=2
[SESSION0]
NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5
VALIDPERC=100
SESTIME=10
WAITTIME=20
ACCEPTNEW=1
[SESSION1]
NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=7
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1
[ENTRYLIST]
ENTRIES=0
USEFORGRID=0
-
#1685 Mi a neve a szervernek ? -
[CONFIGURATION]
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=111
NAME=szerver neve
TRACK=aviano pálya neve
CONFIGURATION=Full GP pálya nyomvonal neve
CAR=500abarth;
PASSWORD=jelszó
ADMIN=admin jelszó
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1 folyamatosan megy a szerver körbe-körbe
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0 ha "1" , akkor minden szerelés valós idejű
SESSIONS=2
[SESSION0]
NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5 hány mért kört lehet menni
VALIDPERC=100
SESTIME=10 időmérő hossza percben
WAITTIME=20
ACCEPTNEW=1
[SESSION1]
NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=7
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1
[ENTRYLIST]
ENTRIES=0
USEFORGRID=0
-
#1683 Küldhetne nekem valaki egy server configot, mert valamiért nem lehet csatlakozni a szeróra. :( -
#1682 :))
Nem tudom...a kiállásokban nincs eddig tapasztalatom, mert tegnap csak 5-7 körös versenyeket mentem. De ez simán lehet sajátosság mint az aksielhasználódás is. Remélem még vasárnap még ki tudom próbálni ezt is.
Tegnap elég sokat nyomtam, igaz csak az Abarth-t az olaszokkal, kell szereznem valami versenyrutint, mert több mint két éve nem nagyon mentem online...és csináltam galibákat :))
Prato első szakaszán a bal-jobb az az Abarth-l is izgalmas, és veszélyes, egyszer mikor lement a hátsó kerék a fűre megpördültem és mint kugligolyó kiütöttem az első kettőt, ..kaptam is a fejemre.
De Aosta-n is nagyon nagy az Abarth..
Favágó setup-kat csináltam..jobban mondva egyet, azt használtam Prato-n és Aosta-n is.
Hátsó terpesztés full, első 5 körül, a merevítést elől a leglazábbra a hátsó 25 egységgel merevebb, és a rugózással állítottam az alul/túlkormányzott hatást, ..azaz elől laza ki és berugózást használtam, hátul is, de azért keményebbet mint elől.
A fék fontos még,...a guminyomást nem nagyon tudtam nézni, ezekkel a terpesztésekkel nagyon elmelegszik az első gumi, de 5-7 körre ki lehet vele tartani. Volt hogy az utolsó körben futottam vele PB-t.
Igazából a fék fontos és hogy ráforduljon/tartsa az ívet.
Az F16000-l egy futamot mentem Aosta-n. Ott nem nagyon állítgattam inkább mentem a többiekkel. -
#1681 Látom te igen értesz a setup készítéshez, sajna én totál hülye vagyok hozzá, mindig kunyerált settel mentem lfs-ben is. Ehhez kapcsolódik, hogy ismerősüm készít egy setup grid illetve setup field-hez hasonló cuccot, szóval megoszthatjuk jól a setupokat egymás között ha elkészül.
Az irták a fejlesztők, hogy akár több nyereményről is lehet szó, ha elég induló lesz. Megpróbálom minnél jobban behirdetni, de majd csak akkor ha elkészültek az alapvető dolgok. Gondolok itt pl a futampk lebonyolításának leirására.
Itt mindjárt van is egy problémám, mégpedig, a boxkiállás az miért ilyen hülyén van megoldva ? Vagy lehet valahogy állítani mert nálam ha kiállok a boxba akkor nekem kell gumit cserélnem meg ilyenek. -
#1680 én most nyomom, mert most van rá időm :)
Eddig Abarth és az 1600-s Aosta-n, tök jó mindkettő. Bár az Abarth-l befürödtem, mert az időmérőn 2. kört mentem, de futamra nagyon elmelegedtek a gumijaim a nagy terpesztés miatt.
Egyébként jó..tetszik hogy a nagy hátsó terpesztéshez kellett igazítani a merevítést is, mert sokkal stabilabb lett a hátulja, alig fordult. -
#1679 igen, minket is ledobott, majd kizeszteljuk a helyes beallitast. -
MatHY #1678 én a szerevrt se látom :( -
#1677 néztem ezt a netkar.hu-t de ledob..jobban mondva kidob a játék, más szerverre tudok csatlakozni, ehez a pályához, ezzel a kocsival.
-
#1676 sirály,...mármint az hogy ilyen nyitottak a dologra. -
#1675 viszont most lepek aludni mert ejszaka melózom. -
#1674 Vágom...az jó ! -
#1673 Na meg is jött a levél :)
99.9% ,hogy kapuunk ingyen jatekot a gyoztesnek, de elöbb még beszélnie kell Marco Massarutto-val. :)
Szóval 99% hogy az első Magyar netkar PRO Demo bajnokság győztesének nem kell megvennie a játékot. :)
Éljen!
-
#1672 Hát a bajnok kap egy teljes játékot, tehát nem kell megvennie. -
#1671 Valami pályaszerkesztés-leírást sírj ki inkább tőlük ! :)))) -
MatHY #1670 oopss most olvasom a levelet :) -
MatHY #1669 én irtam hogy indulok ha van nyeremény ha nincs:)) -
#1668 De milyen licenszet? a játékra? -
#1667 Ugygondoltam, hogy igy komolyabbanka tunik a dolog, és konnyeben ad licenszet a gyoztesnek.