netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atyaisten ! <#wow3>#wow3><#zavart1>#zavart1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://nktracker.altervista.org/netKar099namie.exe
ja az a game amit moutatál az teljesvagy demó?
de lécci a netkart azt a j átékot illetva a páylákat öszönöm szépen
hupsz am nem magnam akakrtam az 1000dik hozzá szólást és az te azért irtam h enyémféle értetétek
netKar Tracks
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
#988: <#idiota>#idiota>
#992: Meg se probalj take-elni, mert torlom...
#993: Sehonnan😊 Max ezt is tolem lehet "beszerezni"😊
Azert a netKar jonehany funkcioban jobb/tobb mint a Pro, pl.: vannak napszakok, ejszaka is, mukodo reflektor, tobb kasztnis auto, kapcsolhato/allithato turbonyomasok es ABS (amelyik autoban van), jobbak a hangok visszajatszasban.
A videoban tulvezerelt lett a hang, elfelejtettem a panelnel visszavenni😊
Majd tanítsd meg írni, Alex !
brands hatch tutti a1 ring isblackwood az votl az lfs-ben az is kell nürburgring nordschlife mind a 2 lime rock monza
Ezekbol lehet valasztani: a1ring_102, adelaide, blackwood, brandshatch, canberra_candidate, caruaru, club, cocomaro, croft, crystal, curno, donington, donington_short, falkenberg, garage, grandvalley, grandvalleyeast, hockenheim, hockenheim_100, hockenheim_short_100, imola, kyalami, kyalami_candidate, laguna_seca, lemans, limerock, limerock-chicane, monaco_100, monza, monza_102, mountainsprint, mugello, newbury, nordschleife, norisring, nurburgring, oschersleben_candidate, oulton-park, oval, phillipisland, phoenix, rijeka, rockingham, rockingham-oval, sachsenring, sepang, silverstone, silverstone_101, spa, spafrancorchamps_103, spain, sugo, suzuka, testtrack, valencia, vancouver, zandvoort.
elõre is köszi
már körözgetnék am nem jön vaki netre? demoval
holnnap délután a Forma 1után
Én mindent átkutattam de nem találok rá, hol lehetne átírni, pedig menet közben elég nehéz lehet egérrel matatni a kormányon 😊))
köszi ez a segítség nekem sokat segítet köszi
logitech formula force ex kormányom van
De ezt mar megszokhattuk a tobbinel is: legyen minden program szep, jo, gyors..., es persze ingyen hasznalhato😉 Szavazzuk meg: a jatekfejlesztok csakis lottomilliomos, unatkozo emberek lehetnek😉))))
A display váltó gombját nem lehet valahogy a kormányomra átrakni ?
Persze, ha jol megcsinalnak, akkor jobb lehetne mint a sample cucc, mivel valoban azt hallanad, ami a motorbol kijon. Valodi fordulat, hengerek, (de)kompresszio stb.
Terveben van egy hegyi palya es hozza egy auto is (Olasz cuccok, weboldalon fent van).
Palyakbol jelenleg 12 van, ami ehez keszult es jo minosegu (a gyariak es pl. Dijon, Falkenberg, Montreal, Silverstone, Spa, Snetterton).
De hasznalhatok hozza az eredeti netKar palyak is (bar az mar nem valami szep😛), abbol van vagy 40-60db😉
Ha nem is latvanyos a fejlesztes, es nincs semmi extra marketing, de azert nincs elfelejtve. A felfutasos hegyi palya is hivatalos, es tavaly a F1 Singtel Singapore Grand Prix hivatalos szimulatora volt.
Persze, hibai, hianyossagai azert vannak. A kezelofeleulet eleg "egyedi", a hangokkal, visszajatszassal meg mindig gond van (mukodik, csak a koncepcio nem az igazi😛).
De allitolag lesz hozza DevKit, vagyis palyakban talan nem lesz hiany😊