4108
  • Tomsteel
    Jó szórakozást !

Ha te ilyet eddig az LFS-ben nem vettél észre, akkor azt hiszem jó helyed lesz itt.
  • csige791
    Ez kurva jó :)
    Mentem egy 20 körös versenyt F2000-el az új pályán és ha kockásra fékezed a gumit szarrárázza a kormanyt, meg a verdát. Kipróbáltam , bementem a box-ba és lecseréltem a gumit, elmult a rángatás. :)
    Ez a cucc tényleg lenyomta az LFS-t a szememben. F2000 a király.
  • lac coo
    A sajátodra vagy az enyémre? :)

Én a játékban hostoltam egy új szervert, a cfg-t átírogattam és most jó .
  • Alexease
    En sem tudok:)
  • lac coo
    Most már jó , új konfigot írtam ,lehet valami változott abban is .
  • lac coo
    Marha vicces az update, nem tudok csatlakozni a saját szerveremhez ! :))))
    Ti tudtok ?
  • lac coo
    Gyere serverre , iszonyat jó a Fiat !
  • Alexease
    Ez a legjobb: "- Possible fix for no shadows on nvidia 8 serie class cards" :)
    Amikor olyan kicsi a ceg, olyan kicsi koltsegvetessel, hogy nem tudjak kiprobalni az ilyen kartyakon:D
  • Alexease
    Egy kis update;)

http://www.kunos-bside.net/updates/nkp1.1_beta2_update2.zip

http://www.netkar-pro.com/%5Cdownload11beta.htm

- Fixed 500 Abarth "turbo" bug
    - Fixed 500 Abarth skins longer than 16 characters
    - Fixed error message on server list
    - Fixed 500 Abarth tyres getting too hot
    - Fixed 500 Abarth tyre pressure allowing 0psi
    - Changed the topbar behaviour
    - *** ACCEPT_VERSION is now 111 for the servers ***
    - Fixed remote cars not causing damage
    - Fixed "sticky" walls (ex. Newbury last corner)
    - Fixed interaction between some wheel controls and virtual cockpit
    - Added bad connection alerts from the server
    - Allowed server to read the conf file both from My Documents (first) and install dir (second)
    - Fixed Aosta track crashing in multiplayer
    - Possible fix for no shadows on nvidia 8 serie class cards
  • gviski
    igen én is így gondoltam
  • b-type
    én nem tudok játszani vele akármikor, mivel csak a barátomnál van rá alkalmam, felugrom mikor más dolga van :(
    De egyébként kész lennék vele bajnokolni is akár. Sajnos nálam ez a helyzet.
  • Alexease
    Jo az rFactor, csak elotte nem szabad sokat netKarPro/LFS/iRacing-et tolni:)
  • Alexease
    Addig erdekes a tobbsegnek, amig ujdonsag, de ha mar fizetni is kellene erte, akkor mar nem erdekel senkit;)

En ma nem ertem ra:/
  • gviski
    Na csak még most próbáltam ki a beta2-t.. lehet hogy jobban el kéne kezdenem foglalkozni a nKPro-val, miután "játszottam" vele mindig felteszem azt kérdést magamba, hogy mi a f***t akarok én itt az rFactorral...

Szóval lehet hogy most már fére teszem ezt az rFactort :D
  • lac coo
    Hát ahhoz képest, hogy milyen érdeklődés volt itt, egy magyart láttam egész nap ! :)))Ennyire drága volna ...? :DDD
  • lac coo
    Akkor jöhettek a szerverre !
    Jelszó : "solyom" .
  • b-type
    Remélem hogy sikerül kitesztelni belöle a hibákat, mert a menet az nagyon jó.
    Visszagondolva én Prato-n hajtottam meg az 1600-t, és az első jobbos utáni balos is izgalmas, pláne hogy elég nagy fékre érkezik nagy lenduletről a fű széléről át a másik oldalra az autó, majd a lassú kanyart letudva akkora teligázas rész jön amit nagyon élvezetes volt ezzel a verzióval megcsinálni, mászik kicsit az auót eleje hátulja, de teligáz. ..és akkor jön az a balos ami kicsit bukkan ezért nem látni az érkezést, az is nagyon ász mivel el kell benne venni a gázt (alapsetup), és ezért megmozdul az autó hátulja de gázzal rendbejön és máris lehet spurizni kifele.
    Nagyon jól viselkedik az autó....ha meg kicsit elmelegedett már a gumi akkor meg pláne :)) ...nagyon jókat lehet fogni, de tud csapkodni is ha nagy volt az ellenkormányzás ideje.
    Szvsz nagyon jó a cucc vezetés közben.
  • Alexease
    Elvileg igen.
  • PacsutaTibi
    Egy régebbi verzió van fent a gépen, az is tetszett, majd kipróbálom ezt is, ha lesz rá egy kis időm.
  • lac coo
    Vagyis nekem mindegy melyikbe lépek be ?
  • Alexease
    Nem, a demoban csak az F1600-as van benne. De azis extra elvezetes lett ebben a verzioban.
  • PacsutaTibi
    Ebbe az új verzióba láttam hogy benne van a 500as fiat. De azzal mehet az is aki nem vette meg a játékot?
  • Smicy2
    +t
  • Smicy2
    sikerül :-)))
  • Alexease
    Megneztem, en csak egy szervert latok.
    A listazasa bugos, mert nalad (pontosabban a szervert indito cliens-en), kilistazza a lokalis es a dedikalt szervert is.

Ami meg bugos, es ismert problema, hogy az Abarth-nak vannak 16 karakternel hosszabb file-nevu skinjei, autofestesei, amivel nem nagyon lehet online csatlakozni:))) Egy kis programozasi anomalia, gondolom korabban az adatbazis igy lett beallitva, csak kozben elfelejtette:))) Ilyenkor erdemes masik festest valasztani, ugy sem szamit, a sajatunkat nem latjuk:D
  • Alexease
    A fizika, kormanyzas mindig valtozik egy kicsit, elonyere-hatranyara, de osszesegeben meg mindig az egyik legjobb. A nKP Abarth vs. gyari palya utan atulve az iR VW Jetta-ba, mar nem annyira tetszett a Jetta, vagy nem volt akkora elonye, ez az Abarth nagyon utos lett:) Vannak meg vele gondok, foleg ha full manualban szeretnem hasznalni, H-Patter-nel, de talan majd javitja.
  • lac coo
    Csinálok egy szervert, most csak próbából mert még fél órát töltögetek, de valaki lesse már meg valóban két ugyanolyan szerverem indul ? THX !
  • Alexease
    Ezt a kontroller beallitast az iRacing-bol "leste el" Kunos, annyit valtoztatott rajta, hogy illeszkedjen a netKarPro barkacs jellegebe:)

Szerencsere van mar Advanced beallitas resz a Controller-nel, igy ott mindenkeppen erdemes ellenorizni hogy minden rendben mukodik. Amugy nincs vele baj, csak kicsit figyelmesebben, komolyabban, atgondoltabban kell hozzaallni:)

Teny, hogy vannak meg bugok, foleg az ujdonsagok bevezetesevel, de azert beta teszt, hogy teszteljuk;) Aki nem akar vele kuzdeni, annak ott a stabil, vegleges 1.0.3 verzio;)
  • b-type
    akormánybeállnál kell figyelni, mert ha hányavetin csinálod akkor lefagy később.
    A gázpedált be kell azonosítania, utána semmit csak okét, aztán tövig a gázt és okét, majd felengedett gázzal okét.
    Kicsit fura, de mindegy ez van.

Persze ez lehet bármelyik tengellyel, nekem a gázzal volt, mert nem figyeltem csak kapkodtam :))
    Utána bementem a controller beállhoz, maxon volt a gáz a jelzés szerint, ráléptem a pedálra és kidobott a játék.
    De ezt pikk-pakk megoldottam, a kuplung az nem tudom miért volt baj...de sajnos már nem vagyok a játék előtt, majd csak valamikor a jövő héten talán. :(
  • MatHY
    én akkartam csinálni szervert de angolul ki irja a tartalom nem elérhető az az nem engedi
  • MatHY
    én probáltam fiattal csinálni de nem engedi
  • atenza
    Ha csinálsz egy szervert az abarth-al, majd belépsz a saját szeródra, akkor ülhetsz az abarthba, világítanak is a kijelzők, de nem csinál semmit amikor indítani akarod... Pedig még a kormányt is tekeri :)
  • Smicy2
    nekem is ez a problémám...
    és nem megy :(
  • MatHY
    irta valaki hogy ha csinálok szervert a fiattal akkor beülhetek
    de m1
    az irányítás sikerült kösz a semmi segítséget
  • lac coo
    Ha nincs meg hogy mehetnél be ?
  • MatHY
    ha valaki csinál fiattal szervert akkor én bemehetek attol függetlenül h nincs meg?
  • lac coo
    Mert felismert ...!
  • MatHY
    nem tudjátok mért dobb ki amikor be akkarom állítani az irányítást?
  • lac coo
    Ami most izgat : ez miért van ?

..

Illetve miért indít két szervert ??? Mindkettőre be lehet lépni .

..
  • lac coo
    Picit hiba a gumiknál, hogy rohadt gyorsan nyeri vissza a tapadást, átvágódik könnyen, de szokható. Viszont kanyarban hihetetlen jól lehet gázzal ívre fordítani !

De legjobb a Fiatban az óra !!! :DDDD