4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1626 Jó szórakozást !
Ha te ilyet eddig az LFS-ben nem vettél észre, akkor azt hiszem jó helyed lesz itt. -
#1625 Ez kurva jó :)
Mentem egy 20 körös versenyt F2000-el az új pályán és ha kockásra fékezed a gumit szarrárázza a kormanyt, meg a verdát. Kipróbáltam , bementem a box-ba és lecseréltem a gumit, elmult a rángatás. :)
Ez a cucc tényleg lenyomta az LFS-t a szememben. F2000 a király. -
#1624 A sajátodra vagy az enyémre? :)
Én a játékban hostoltam egy új szervert, a cfg-t átírogattam és most jó . -
#1623 En sem tudok:) -
#1622 Most már jó , új konfigot írtam ,lehet valami változott abban is . -
#1621 Marha vicces az update, nem tudok csatlakozni a saját szerveremhez ! :))))
Ti tudtok ? -
#1620 Gyere serverre , iszonyat jó a Fiat ! -
#1619 Ez a legjobb: "- Possible fix for no shadows on nvidia 8 serie class cards" :)
Amikor olyan kicsi a ceg, olyan kicsi koltsegvetessel, hogy nem tudjak kiprobalni az ilyen kartyakon:D -
#1618 Egy kis update;)
http://www.kunos-bside.net/updates/nkp1.1_beta2_update2.zip
http://www.netkar-pro.com/%5Cdownload11beta.htm
- Fixed 500 Abarth "turbo" bug
- Fixed 500 Abarth skins longer than 16 characters
- Fixed error message on server list
- Fixed 500 Abarth tyres getting too hot
- Fixed 500 Abarth tyre pressure allowing 0psi
- Changed the topbar behaviour
- *** ACCEPT_VERSION is now 111 for the servers ***
- Fixed remote cars not causing damage
- Fixed "sticky" walls (ex. Newbury last corner)
- Fixed interaction between some wheel controls and virtual cockpit
- Added bad connection alerts from the server
- Allowed server to read the conf file both from My Documents (first) and install dir (second)
- Fixed Aosta track crashing in multiplayer
- Possible fix for no shadows on nvidia 8 serie class cards -
#1617 igen én is így gondoltam -
#1616 én nem tudok játszani vele akármikor, mivel csak a barátomnál van rá alkalmam, felugrom mikor más dolga van :(
De egyébként kész lennék vele bajnokolni is akár. Sajnos nálam ez a helyzet. -
#1615 Jo az rFactor, csak elotte nem szabad sokat netKarPro/LFS/iRacing-et tolni:) -
#1614 Addig erdekes a tobbsegnek, amig ujdonsag, de ha mar fizetni is kellene erte, akkor mar nem erdekel senkit;)
En ma nem ertem ra:/ -
#1613 Na csak még most próbáltam ki a beta2-t.. lehet hogy jobban el kéne kezdenem foglalkozni a nKPro-val, miután "játszottam" vele mindig felteszem azt kérdést magamba, hogy mi a f***t akarok én itt az rFactorral...
Szóval lehet hogy most már fére teszem ezt az rFactort :D
-
#1612 Hát ahhoz képest, hogy milyen érdeklődés volt itt, egy magyart láttam egész nap ! :)))Ennyire drága volna ...? :DDD -
#1611 Akkor jöhettek a szerverre !
Jelszó : "solyom" . -
#1610 Remélem hogy sikerül kitesztelni belöle a hibákat, mert a menet az nagyon jó.
Visszagondolva én Prato-n hajtottam meg az 1600-t, és az első jobbos utáni balos is izgalmas, pláne hogy elég nagy fékre érkezik nagy lenduletről a fű széléről át a másik oldalra az autó, majd a lassú kanyart letudva akkora teligázas rész jön amit nagyon élvezetes volt ezzel a verzióval megcsinálni, mászik kicsit az auót eleje hátulja, de teligáz. ..és akkor jön az a balos ami kicsit bukkan ezért nem látni az érkezést, az is nagyon ász mivel el kell benne venni a gázt (alapsetup), és ezért megmozdul az autó hátulja de gázzal rendbejön és máris lehet spurizni kifele.
Nagyon jól viselkedik az autó....ha meg kicsit elmelegedett már a gumi akkor meg pláne :)) ...nagyon jókat lehet fogni, de tud csapkodni is ha nagy volt az ellenkormányzás ideje.
Szvsz nagyon jó a cucc vezetés közben. -
#1609 Elvileg igen. -
PacsutaTibi #1608 Egy régebbi verzió van fent a gépen, az is tetszett, majd kipróbálom ezt is, ha lesz rá egy kis időm. -
#1607 Vagyis nekem mindegy melyikbe lépek be ? -
#1606 Nem, a demoban csak az F1600-as van benne. De azis extra elvezetes lett ebben a verzioban. -
PacsutaTibi #1605 Ebbe az új verzióba láttam hogy benne van a 500as fiat. De azzal mehet az is aki nem vette meg a játékot? -
#1604 +t -
#1603 sikerül :-))) -
#1602 Megneztem, en csak egy szervert latok.
A listazasa bugos, mert nalad (pontosabban a szervert indito cliens-en), kilistazza a lokalis es a dedikalt szervert is.
Ami meg bugos, es ismert problema, hogy az Abarth-nak vannak 16 karakternel hosszabb file-nevu skinjei, autofestesei, amivel nem nagyon lehet online csatlakozni:))) Egy kis programozasi anomalia, gondolom korabban az adatbazis igy lett beallitva, csak kozben elfelejtette:))) Ilyenkor erdemes masik festest valasztani, ugy sem szamit, a sajatunkat nem latjuk:D -
#1601 A fizika, kormanyzas mindig valtozik egy kicsit, elonyere-hatranyara, de osszesegeben meg mindig az egyik legjobb. A nKP Abarth vs. gyari palya utan atulve az iR VW Jetta-ba, mar nem annyira tetszett a Jetta, vagy nem volt akkora elonye, ez az Abarth nagyon utos lett:) Vannak meg vele gondok, foleg ha full manualban szeretnem hasznalni, H-Patter-nel, de talan majd javitja. -
#1600 Csinálok egy szervert, most csak próbából mert még fél órát töltögetek, de valaki lesse már meg valóban két ugyanolyan szerverem indul ? THX ! -
#1599 Ezt a kontroller beallitast az iRacing-bol "leste el" Kunos, annyit valtoztatott rajta, hogy illeszkedjen a netKarPro barkacs jellegebe:)
Szerencsere van mar Advanced beallitas resz a Controller-nel, igy ott mindenkeppen erdemes ellenorizni hogy minden rendben mukodik. Amugy nincs vele baj, csak kicsit figyelmesebben, komolyabban, atgondoltabban kell hozzaallni:)
Teny, hogy vannak meg bugok, foleg az ujdonsagok bevezetesevel, de azert beta teszt, hogy teszteljuk;) Aki nem akar vele kuzdeni, annak ott a stabil, vegleges 1.0.3 verzio;) -
#1598 akormánybeállnál kell figyelni, mert ha hányavetin csinálod akkor lefagy később.
A gázpedált be kell azonosítania, utána semmit csak okét, aztán tövig a gázt és okét, majd felengedett gázzal okét.
Kicsit fura, de mindegy ez van.
Persze ez lehet bármelyik tengellyel, nekem a gázzal volt, mert nem figyeltem csak kapkodtam :))
Utána bementem a controller beállhoz, maxon volt a gáz a jelzés szerint, ráléptem a pedálra és kidobott a játék.
De ezt pikk-pakk megoldottam, a kuplung az nem tudom miért volt baj...de sajnos már nem vagyok a játék előtt, majd csak valamikor a jövő héten talán. :( -
MatHY #1597 én akkartam csinálni szervert de angolul ki irja a tartalom nem elérhető az az nem engedi -
MatHY #1596 én probáltam fiattal csinálni de nem engedi -
#1595 Ha csinálsz egy szervert az abarth-al, majd belépsz a saját szeródra, akkor ülhetsz az abarthba, világítanak is a kijelzők, de nem csinál semmit amikor indítani akarod... Pedig még a kormányt is tekeri :) -
#1594 nekem is ez a problémám...
és nem megy :( -
MatHY #1593 irta valaki hogy ha csinálok szervert a fiattal akkor beülhetek
de m1
az irányítás sikerült kösz a semmi segítséget -
#1592 Ha nincs meg hogy mehetnél be ? -
MatHY #1591 ha valaki csinál fiattal szervert akkor én bemehetek attol függetlenül h nincs meg? -
#1590 Mert felismert ...! -
MatHY #1589 nem tudjátok mért dobb ki amikor be akkarom állítani az irányítást? -
#1588 Ami most izgat : ez miért van ?
..
Illetve miért indít két szervert ??? Mindkettőre be lehet lépni .
.. -
#1587 Picit hiba a gumiknál, hogy rohadt gyorsan nyeri vissza a tapadást, átvágódik könnyen, de szokható. Viszont kanyarban hihetetlen jól lehet gázzal ívre fordítani !
De legjobb a Fiatban az óra !!! :DDDD