4108
  • Máté94
    Egérrel.........
    Hát az első kanyarba kicsúsznék meg inkébb bile ha be lehetne állítani.De én kommentálni akarom az Abarth Magyar bajnokságot:D
  • lac coo
    Netkar.hu minek, sok mozgás, történés nincsen ! :D
  • csige791
    Hát az demó bajnokságról beszéltünk, szóval akkor csak a kormány a gond. Nem lehet ezt irányítani egérel ?

Más:
    írtam mailt a készytőknek, hogy csinalunk demo bajnokságot, és adjanak nyeremenynek licenszet. most a válasz várom.
    Ja igen, és adtak engedélyt a netkar.hu domain használatára is.
  • Máté94
    Hát ha az embernek nincs kormánya se a játék sincs meg akkor szerinted?:D
    Az még soká lesz amire nekem kormányom lesz:)
    Ezért inkább nézném ahogy mennek a többiek.Csak kipróbálnám magam.Persze nem élőben:D
  • csige791
    miért nem versenyzel is ?

lacoo: én még a defaultal megyek, setupolashoz nem igen értek, de ha gondod van a hátuljával, akkor puhítsd, az elejét meg keményítsd, bár akkor alul kormányozott lesz.
  • Máté94
    Ha csináltok versneyt lehetek kommentár?:D
  • Sanchez23
    Koszi a valaszt! Hat nem nagy elmeny billel az tuti, am hetvegen megyek haza, es ott a kormany, itt egy ceges laptop van, meg egy kulso USB eger :D. LFS meg valahogy megy vele, de ez a netkar pro nemigazan..:D
  • Alexease
    Ha bent ulsz az autoban, akkor talan a "K" billel lehet atkapcsolni billentyuzetre. Sok ertelme nem lesz billentyuvel:)
  • Sanchez23
    Sziasztok. Leszedtem a demot, es olyan gondom van, hogy a billentyuzet+eger konfiguraciot sehogy nem fogadja el, gozom sincs hogy kene beallitani, vagy miert nem megy, de a lenyeg hogy kivalasztom a megfelelo menubol a bill+mouse-al valo iranyitast, es nem megy :).. Ha valaki tud valami hasznosat mondani, azt megkoszonnem.
  • lac coo
    Ha indulok, egyelőre elég fura ez a túlkormányzott, gázelvételre keresztbefordulós 1600-os, rengeteget mentem a régebbivel még szokni kell. Bár jókat megyek keresztbe de az versenyen nem nyerő ....:)))
    Esetleg ha valaki összehoz egy viszonylag nyugodtabb setupot az megoszthatná velem !
  • csige791
    ezt az aim telemetryt hogy kell hasznalni ?
  • csige791
    lacco beelőzött mire megírtam :) Remélem a pályán nehezebben előzöl majd meg :)

Amőgy írtam Kunos-nak, adott engedélyt, hogy csinaljak netkar.hu vagy netkarpro.hu domainon futó hungarian community-t.
  • csige791
    erre
  • lac coo
    Van update 2 .Itt....
  • gviski
    Kérdés! láttam hogy van valami javítás...

nekem fent van az 1.1 beta 2 és a server update, kell még valamit feltennem?
  • gviski
    Na erre benevezek.. :D
  • csige791
    nemsokára felrakjuk szerverunkre a netkart es akkor lesz magyar szerver is. Szóval toljuk. :)
  • b-type
    Nem lenne rossz, megprószálom öszehozni, de én úgy vettem észre hogy a demóban nem lehetett választani minden pályát.
  • csige791
    hozzunk össze par teszt futamot

• Vagtazo
    Esetleg nem lehetne azt megoldani valakivel hogy átutalom neki a játék árát és negveszi helyettem? persze az én email cimemre? privátban
  • csige791
    Szerintem a PayPal regisztraciódnál nem stimmel valami. Ott kellene megerősítened valamit.

Lacco: Én igaszság szerint nem demo bajnoksagot szeretnek, de ahogy latom egyelore keves embernek van meg a netkar licensz, de amint ez megvaltozik termeszetessen lehet nem demo bajnoksag is. 10+ embertol szerintem mehetne.
  • lac coo
    Akkor gyakorlatilag csak F1600 ...?
  • lac coo
    Ma már nem csak a dombornyomott jó, hanem minden aminek van a végén egy három jegyű azonosító.
  • Cowek
    Szerintem azzal nem fog menni... ehhez dombornyomott kell.
    De talán más valakinek van tapasztalata...
  • Vagtazo
    Otp-és Web kártya
  • Cowek
    Dombornyomott Visa vagy Mastercard ez?
  • Vagtazo
    Sziasztok!

van egy olyan gondom hogy megszeretném venni a netkart, beirom az adataimat a fizetös oldalon de ezt irja ki:

Your credit or debit card has been declined for this transaction; PayPal could not validate the card. Please verify that the information you entered is correct, or try a different credit or debit card.

Pénz van rajta, ezzel a kártyával vettem meg az LFS-t is.
    Valakinek valmai tippje van?

elöre is köszi.
  • csige791
    Úgynézki, hogy csinálunk egy kisebb házibajnokságot (Advancedsimracing) NetkarPro-val. Ha gondoljátok gyertek. Ja igen demóról beszélek, mert a csapatból csak nekem van netkar licencem. Infót pirivátban adok ha érdekel valakit.
  • lac coo
    Épp' kérdezni akartam milyen néven nyomulsz :))))) Fura is volt, hogy így gyilkolod a visszaváltásoknál, nem szoktál vadulni ...
    Én lekaptam a kormányt, nem zavar és rohadt szépek a műszerek...
  • Alexease
    NEM en csinaltam a videot, en le nem szednem a kormanyt, szamomra annyira idetlen:) Persze, ha bazinagy TV-m lenne, kb. 1:1-es aranyban, es pozicioban lenne a kormany, akkor en is kikapcsolnam:) De igy nem:)
  • lac coo
    TUTI !!! Nagyon jó verda !
    Látom te is leszedted a kormányt hogy lásd a gyönyörű kijelzőket :DDDD

Végignézve..nem kíméled az autót ! ;) Bár ez igényli a szadizmust ....
  • Cowek
    Jól látom hogy a pálya szélén lengetik a zászlót mint a veszedelem?
    Mondjuk a nagyméretű gyufás skatulya sem gyenge :-))
  • Alexease
  • lac coo
    Nekem F2000 nagyon tapad, vagy csak túl lassú vagyok hozzá, hogy megmutassa mit tud ! :))))
  • lac coo
    Én szinte csak a formulával mentem, hirtelen nem tudom milyen fantázia néven fut ,talán 2000...de én sem vettem észre hogy rázna, mondjuk nem is fékeztem kockásra .
  • csige791
    Travelled distance: 66603 Km
    Fuel burnt: 19089 Ltr
    Laps: 14090
    Hosts joined: 1718
    Races won: 131
    Second: 87
    Third: 72
    Finished: 564
    Qualifications: 85
    Pole Positions: 25
    Drags / Wins: 7 / 0

túl sokat nem mentem formula autókkal, valüszínüleg ezért nem érzékeltem ezt az effektet, ha van is ilyen effect lfs-ben akkor elég gagyi, hogy nem vettem észre. De az is lehet , hogy én vagyok a gagyi és csak a pofám nagy, mert mindenki más észrevette csak én nem...
  • pointer4
    Én ilyet sosem érzékeltem az LFS-ben, mondjuk nem is nagyon mentem formula autókkal. De a kasztnisoknál tuti nem volt ilyen, defekt az igen.
  • Tomsteel
  • Alexease
    Csak a kotekedes miatt, nem sok ertelme volt atjonni ide az LFS topicbol;)
  • Alexease
    Ezt mar az eredeti verzio is tudta 2006-ban:) De kesobb, tobbek keresere, a kormanyproblemak miatt kiszedtek, es egy kesobbi patchben kerult vissza.