4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1666 Egérrel.........
Hát az első kanyarba kicsúsznék meg inkébb bile ha be lehetne állítani.De én kommentálni akarom az Abarth Magyar bajnokságot:D -
#1665 Netkar.hu minek, sok mozgás, történés nincsen ! :D -
#1664 Hát az demó bajnokságról beszéltünk, szóval akkor csak a kormány a gond. Nem lehet ezt irányítani egérel ?
Más:
írtam mailt a készytőknek, hogy csinalunk demo bajnokságot, és adjanak nyeremenynek licenszet. most a válasz várom.
Ja igen, és adtak engedélyt a netkar.hu domain használatára is. -
#1663 Hát ha az embernek nincs kormánya se a játék sincs meg akkor szerinted?:D
Az még soká lesz amire nekem kormányom lesz:)
Ezért inkább nézném ahogy mennek a többiek.Csak kipróbálnám magam.Persze nem élőben:D -
#1662 miért nem versenyzel is ?
lacoo: én még a defaultal megyek, setupolashoz nem igen értek, de ha gondod van a hátuljával, akkor puhítsd, az elejét meg keményítsd, bár akkor alul kormányozott lesz. -
#1661 Ha csináltok versneyt lehetek kommentár?:D
-
Sanchez23 #1660 Koszi a valaszt! Hat nem nagy elmeny billel az tuti, am hetvegen megyek haza, es ott a kormany, itt egy ceges laptop van, meg egy kulso USB eger :D. LFS meg valahogy megy vele, de ez a netkar pro nemigazan..:D -
#1659 Ha bent ulsz az autoban, akkor talan a "K" billel lehet atkapcsolni billentyuzetre. Sok ertelme nem lesz billentyuvel:) -
Sanchez23 #1658 Sziasztok. Leszedtem a demot, es olyan gondom van, hogy a billentyuzet+eger konfiguraciot sehogy nem fogadja el, gozom sincs hogy kene beallitani, vagy miert nem megy, de a lenyeg hogy kivalasztom a megfelelo menubol a bill+mouse-al valo iranyitast, es nem megy :).. Ha valaki tud valami hasznosat mondani, azt megkoszonnem. -
#1657 Ha indulok, egyelőre elég fura ez a túlkormányzott, gázelvételre keresztbefordulós 1600-os, rengeteget mentem a régebbivel még szokni kell. Bár jókat megyek keresztbe de az versenyen nem nyerő ....:)))
Esetleg ha valaki összehoz egy viszonylag nyugodtabb setupot az megoszthatná velem ! -
#1656 ezt az aim telemetryt hogy kell hasznalni ? -
#1655 lacco beelőzött mire megírtam :) Remélem a pályán nehezebben előzöl majd meg :)
Amőgy írtam Kunos-nak, adott engedélyt, hogy csinaljak netkar.hu vagy netkarpro.hu domainon futó hungarian community-t. -
#1654 erre -
#1653 Van update 2 .Itt.... -
#1652 Kérdés! láttam hogy van valami javítás...
nekem fent van az 1.1 beta 2 és a server update, kell még valamit feltennem? -
#1651 Na erre benevezek.. :D -
#1650 nemsokára felrakjuk szerverunkre a netkart es akkor lesz magyar szerver is. Szóval toljuk. :) -
#1649 Nem lenne rossz, megprószálom öszehozni, de én úgy vettem észre hogy a demóban nem lehetett választani minden pályát.
-
#1648 hozzunk össze par teszt futamot
-
Vagtazo #1647 Esetleg nem lehetne azt megoldani valakivel hogy átutalom neki a játék árát és negveszi helyettem? persze az én email cimemre? privátban -
#1646 Szerintem a PayPal regisztraciódnál nem stimmel valami. Ott kellene megerősítened valamit.
Lacco: Én igaszság szerint nem demo bajnoksagot szeretnek, de ahogy latom egyelore keves embernek van meg a netkar licensz, de amint ez megvaltozik termeszetessen lehet nem demo bajnoksag is. 10+ embertol szerintem mehetne. -
#1645 Akkor gyakorlatilag csak F1600 ...? -
#1644 Ma már nem csak a dombornyomott jó, hanem minden aminek van a végén egy három jegyű azonosító. -
#1643 Szerintem azzal nem fog menni... ehhez dombornyomott kell.
De talán más valakinek van tapasztalata...
-
Vagtazo #1642 Otp-és Web kártya -
#1641 Dombornyomott Visa vagy Mastercard ez? -
Vagtazo #1640 Sziasztok!
van egy olyan gondom hogy megszeretném venni a netkart, beirom az adataimat a fizetös oldalon de ezt irja ki:
Your credit or debit card has been declined for this transaction; PayPal could not validate the card. Please verify that the information you entered is correct, or try a different credit or debit card.
Pénz van rajta, ezzel a kártyával vettem meg az LFS-t is.
Valakinek valmai tippje van?
elöre is köszi. -
#1639 Úgynézki, hogy csinálunk egy kisebb házibajnokságot (Advancedsimracing) NetkarPro-val. Ha gondoljátok gyertek. Ja igen demóról beszélek, mert a csapatból csak nekem van netkar licencem. Infót pirivátban adok ha érdekel valakit.
-
#1638 Épp' kérdezni akartam milyen néven nyomulsz :))))) Fura is volt, hogy így gyilkolod a visszaváltásoknál, nem szoktál vadulni ...
Én lekaptam a kormányt, nem zavar és rohadt szépek a műszerek... -
#1637 NEM en csinaltam a videot, en le nem szednem a kormanyt, szamomra annyira idetlen:) Persze, ha bazinagy TV-m lenne, kb. 1:1-es aranyban, es pozicioban lenne a kormany, akkor en is kikapcsolnam:) De igy nem:) -
#1636 TUTI !!! Nagyon jó verda !
Látom te is leszedted a kormányt hogy lásd a gyönyörű kijelzőket :DDDD
Végignézve..nem kíméled az autót ! ;) Bár ez igényli a szadizmust .... -
#1635 Jól látom hogy a pálya szélén lengetik a zászlót mint a veszedelem?
Mondjuk a nagyméretű gyufás skatulya sem gyenge :-)) -
#1634 -
#1633 Nekem F2000 nagyon tapad, vagy csak túl lassú vagyok hozzá, hogy megmutassa mit tud ! :)))) -
#1632 Én szinte csak a formulával mentem, hirtelen nem tudom milyen fantázia néven fut ,talán 2000...de én sem vettem észre hogy rázna, mondjuk nem is fékeztem kockásra . -
#1631 Travelled distance: 66603 Km
Fuel burnt: 19089 Ltr
Laps: 14090
Hosts joined: 1718
Races won: 131
Second: 87
Third: 72
Finished: 564
Qualifications: 85
Pole Positions: 25
Drags / Wins: 7 / 0
túl sokat nem mentem formula autókkal, valüszínüleg ezért nem érzékeltem ezt az effektet, ha van is ilyen effect lfs-ben akkor elég gagyi, hogy nem vettem észre. De az is lehet , hogy én vagyok a gagyi és csak a pofám nagy, mert mindenki más észrevette csak én nem... -
#1630 Én ilyet sosem érzékeltem az LFS-ben, mondjuk nem is nagyon mentem formula autókkal. De a kasztnisoknál tuti nem volt ilyen, defekt az igen. -
#1629 -
#1628 Csak a kotekedes miatt, nem sok ertelme volt atjonni ide az LFS topicbol;) -
#1627 Ezt mar az eredeti verzio is tudta 2006-ban:) De kesobb, tobbek keresere, a kormanyproblemak miatt kiszedtek, es egy kesobbi patchben kerult vissza.