netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Mi az a hotspot? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nem kellett kikodolnia, eddig sem volt rossz az FFB, csak mivel itt van hotspot es egyeb feature (pl. koszolodas), tobb a hibalehetoseg.
lac coo
Hát simán van olyan jó mint Iracing, persze nem akarom hasonlítgatni semmihez ...!
Dehogy kikódolta az Ir cuccait és belenézett az FFB kezelésbe az tuti ! 😊))) Iszonyat jó .
Kis setuppal simán lehet keresztbe-hosszába menni az 1600-assal ....
Ezt így most ennyiért simán kötelezõ megvenni !!!

lac coo
<#idiota>

Alexease
De nem panaszkodom, jo ez, a volt kolegam Mongol (!😄) prospektust tordelt egyszer😄
Alexease
Mondhatjuk, hogy szabadsag, de igazabol megsem😊 Ezen a heten 2x bent voltam, es tegnap hoztam haza munkat. Raadasul, eppen egy Nemet nyelvu kiadvanyt csinalok, tonnanyi szoveggel😊 "Kedvencem" a Nemet, foleg olvasgatni, elvalasztgatni, tordelni stb.😊<#idiota><#zavart1> Mivel nem sokat tudok Nemetul, igy sokszor az Angolbol fejtem meg, mi lehet az a szo, hogy tudjam mit jelent, hogyan kellene elvalasztani😉 Kedvenceim a 30-40 betus nemet szavak, 4-6 massalhangzo-torlodasokkal😊 <#zavart1>
lac coo
Nem hiszem, mert csak a felsõ széle olyan ! 😄DDD

Te amúgy szabin vagy , vagy mi ...?

Alexease
Vagy csak elrontotta😄DDDDDD
lac coo
LOL. Észrevettétek, hogy torzít a visszapillantó tükör?
Gondolom kicsit meghúzgálta az UVW-t rajta..Mekkora ötlet ! 😛PPPP

Alexease
Igen, en is a tobb tekeres hive vagyok, vagy mondhatjuk, hogy nem vagyok igazi versenyzo, aki a 1 fokos pontossaggal tudja megtartani a kormanyt, amikor ki akarja tepni a kezebol😊 Az iRacing-et is tobbfele beallitasokkal tudom csak hasznalni😊
lac coo
És sokkal jobban élveztem az autót 500 fokon ....

Alexease
Igen, az a kormanybeallitas problema lesz sokaknak.
lac coo
Én is kipróbáltam...
Menü szerintem jó , legalábbis jobb mint a korábbi 😊))
Nekem csak a demo van , de az 1600-os nagyon jó lett fizikában, tényleg iRacinges! az FFB meg egyenesen szuper lett !

De az iracinges kormányszög-beállításért talán kár volt, megint szívnak a 240 fokosok ....

Alexease
Nem lesz😊 Hasonlo problemaja, megoldasa van mint az LFS-nek, vagyis linearisan "veszi fel" a fizikat, igy csak folyamataban elore-hatra (az LFS-ben hatra nem, az gagyibb😛) lehet tekerni, leptetni. Hasonlo az elozo verziohoz, talan gyorsabb. De gumihangok meg most sincsenek😊

A fokeprernyo sokat (teljesen meg) valtozott az elozokhoz kepest, azt hogy elonyere vagy hatranyara, dontse el mindenki (igazabol, Kunosnak nem megy a GUI keszites, valahogy mindig elvetemult😄).

Latszik, hogy nyomatja az iRacing-et😊 Ez mar az elozo verzioban is erezheto volt, FFB es fizika beallitasokon, de itt mar a feluleten, controller reszen is latszik😉

A controller beallitas nem mondom hogy rossz, de nem sok rosszabbat lattam eddig😊 Nalam mindig mukodott, talan annal akinel nem, most fog. Ez a lenyeg, igazabol csak egyszer kell beallitani😊

A visszajatszasban megjelent baloldalt alul allandora egy netKarPro logo, lasd. iRacing termekvedelem es reklam gyanant😄

Lehet allitgatni most mar menetkozben is a kamerakat, azoknak, akik szeretnek TV-kamerabol, TCam-bol esetleg felfuggesztes nezetbol vezetni😄DDD

Fizikaban meg nem tudom, talan most egy kicsit alulkormanyzotnak tunik, bar nem allitottam semmit es csak 1-2 kort mentem.
lac coo
Nocsak, lesz rendes replay ? 😊))

Alexease
Igen😊 De az csak a masodik csomagban lesz benne😊 De a weboldalon fent van minden info.
Máté94
új autó=Abarth 500?😄
Alexease
Jonehany eleg jo hir, a weboldalukon erdemes nezelodni! Izelitonek:
- szeptemberig fel aron lehet hozzajutni (19.90 EUR).
- az 1.1-es verziot 3 lepesben, publikusan tesztelik, az elso verzio mar letoltheto
- a patch mindent erint: grafika, felulet, hang, fizika, kontrolerek, uj auto, palya

Az elso resz tartalma:
Graphics User Interface (GUI)
- 100% new GUI program (netKar PRO_NT.exe) with localization
- Improved in-sim setup layout
- New behaviour for the top bar
- Added "count down" in seconds to the "go to grid button"

CONTROLS
- Add mouse steer control
- Added multiple keyboard configurations controls
- Added "start button" mappable on the steering wheel
- Improved replay controls
- Improved shifter support
- Added real device rotation support

GRAPHICS
- New shaders for cars and tracks
- Added "PitOut" board to show the direction of the track

PHYSICS
- New "vibrational" tyre model for all the cars
- Improved differential modeling
- Updated tyres data for the F2000
- Fixed a bug appearing at ~90 deg slip angle and camber
- Simplified telemetry setup and save
- AIM configuration is now persistent

AUDIO
- New core audio engine based on Microsoft XAudio2 interface
- New brake squeal sound

MULTIPLAYER
- New central server system
- Fixed bugs on network load on nkserver
- Added blue flags
- New "rotational" prediction code
- New "retire" funcionality
- Added main lobby chat
symbol
nah netkart majd holnap de nagyon élvezetes igy elsõre tényleg, és a sok apróság igazán szerethetõvé teszi. sajnos a környezet meg minden halott, de a grafikán is meglepõdtem, az árnyékok (fákról mondjuk) sokkal szebbek mint az iRben, meg a gumik is, meg a koszolódás, meg jah, az egyik legfontosabb... Olyan sebességérzetem volt az egyenesben, hogy befostam.

Még a "régi" ISI-s motorok alatt fogott el ilyesmi érzés.
Kár, hogy nem áll be valaki, valami a csákó mögé. ha miliomos lennék és nem tudnék mit kezdeni a pénzemmel tuti nem sajnálnám a támogatását, mert igy a programja, hogy majd nem használja senki, végülis értelmét veszti.

VGP3-at nem próbáltam csak láttam képeken, nem túl meggyõzõ de majd ránézek arra is 😊 kössze a tippet, bár nyilvánvaló, hogy onilne versenyre csak iRacing.

nKPro is jó lehetne. Ha lenne fix szimes haveri társaság. de itt a faluban meg a környéken egyet nem tudok aki szimulátorral próbálkozna...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Alexease
A VGP3-at probaltad mar? Az is hasonlo fejlesztes mint az LFS, netKar, vagyis egy ember, liszenszek nelkul, csak az 1 autot tartalmaz, Formula-1 stilusban. De annak meg fapadosabb, erdekesebb, elvetemultebb a kezelofelulete, a grafikaja, mert az PC/MAC verzio egyben😊))) De erdemes megnezni, mert fizikai szamitasban, gumiban ezek koze sorolhato.
Alexease
Es a gumit is erezni eleg jol, hatarozottan bemelegszik 1-2 kor alatt. Es persze, elkoptatni sem nehez😉 Probald ki, ha meg nem jott ossze: fekezz egy jo hosszu allokerekest, aztan probalj tovabb menni a "kocka" gumikkal😊)))) De koszolodik a gumi (amit beleszamol), koszolodik a sisak plexi (L-lel tudod torolni), es le tudod meriteni az akkumulatort is😊))))
symbol
azért lolos végre olyannal menni, amikor váltásnál le kell venned, emelned a gázról a lábad 😊 iracingben meg tolhatod neki mint a hülyegyerek...

symbol
húú 😄 kössze 😊
majd holnap este még letesztelem jobban aztán jön egy átfogóbb vélemény 😊

Alexease
<#vigyor3><#eljen>
Nem tudom, hogy a demoval mukodik-e, de a LastPlace-Racing linken talasz hozza 9 addon palyat. Ha nem, akkor probald atnevezni az addon palyat (pl. Spa, Silverstone, Monaco stb.) arra amit enged😊))))
Ennyi csalas meg belefer😉
symbol
siker 😊 tetszik nagyon 😊

symbol
már beraktam egyesbe. tankoltam is, meg nemtom, de csak nem indul el. búg a motor, a fordulat is emelkezik de meg nem moccanna, pedig már egyesben vagyok 😄

Alexease
Miert, mit csinal?! Ranyomsz a gombra amit allitani akarsz, utana lenyomod, kapcsolod a kormanyon azt a resz amit hozzarendelsz.

Bar valoban fapados, de nekem meg nem volt vele gondom.
symbol
leszedtem megint, a game már megy, motort beinditani be tudom, billel megy is, de a kormányt beállitani... az kész röhej...

pointer4
Olvasgatom amit írtok, meg nézegetem fotókat. Nézem a játék árát (36Euro), már csak 1 pici kell hogy a vásárlás mellett döntsek... mondjatok valami pozitívat (bár tudom nem a ti dolgotok).
Alex jössz velem kõrözni ha megveszem ? 😄
JuanG
hát ez kellemes <#eljen>...nem szoktak ilyen hosszú hillclimb pályák lenni mivel nincs navigátor 😊))...de ezzel elleszünk egy jó darabig, alig várom 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Az hát, és ez aztán extra hosszú !!!Reálban jobban látod mi jön, de szimulátorban kötelezõ bemagolni !! 😄

Alexease
Nem tudom mikor jon, lassan 3 eve csinaljak😊))
De itt egy masik real videot, kasztnis cuccal. A hillclimb kellemetlensege, amikor az ember elfelejti, milyen kanyar kovetkezik😊))))

http://www.youtube.com/watch?v=dhulYCptjoY#t=8m40s
lac coo
Húha! Nem mondom... Ezzel a töréssel soha nem érek a végére ! 😊)))
Mint mikor elõször láttam Nord-ot, annak is csak három hét után láttam meg a hátsó részét ! 😊))

Ezek szerint valamikor várható a cucc, bár gondolom ez független a Fiat-tól ?

Alexease
Meg csak most neztem vegig ezt a videot. Eleg utos palya, tobb mint 10 perc! Ez kellemes lesz😊

Es akkor gyorsan, jojjon meglepetesnek a netKarPro-s verzio fullban!!!!😛

netKarPro - Osella & Trento-Bondone

de megy minden addon(pálya)h ha vami mód lesz hozzá azt nem tudom
csak én kicsit soknak tartom a 36eurót 😞:S
lac coo
Gondolom demoval nem megy semmi addon ?...
No majd megveszem hamarosan, most elvitte minden pénzem az új hobbi ... 😄

Alexease
Alexease
Talaltam egy belsokameras videot, az "egyszer majd megjeleno" hillclimb kiegeszites eredetijerol (auto+palya).

ok bocs többet nem off-olok
Alexease
Nem fog osszejonni, nem erdemes kiserletezni vele😉

Amugy meg, ez nem warez site, lehetoleg az azzal kapcsolatos hozzaszolasokat hanyagold.
még se csak a menüben volt ott (pffff én😞)
de probálkozok vele ha sikerrel járok rögtön meg osztom veletek
hopppáááá mire jöttem rá
amit adtál netkart az a 99-es abba bele másoltam a pro-bol az autoka páylákat és müködik tehát nem kell meg vennem csak be kell másolni abba amit adot linekt alex és a netkar pro v1.0.3. at és müködik
lac coo
Nagyon az igazi sem szereti a hirtelen fékezést 😊))Rögtön elõzni akar a segge 😊)

Alexease
Valodi verseny Formula Ford-dal (F1600).

oké rendben csak nekem nem vacakol hanem gumi billentyûm van és meg kell szoknom h erõsebben kell le nyomni igaz h már decembertõl van 😄 de azért 😄
(h = hogy) csak h tudjátok
Cowek
Nekem is vacakol a billentyûzetem ha merül, ezért mindig átolvasom a 'mehet' gomb lenyomása elõtt amit írtam. Csak ennyit kérnék Tõled is ;-)

http://www.f1-info.hu/

sokkal jobb az a netkar amaitt adtál
hogy mondjam realisztikusabb
ha a pro-ból át rakom a pályákat vagy az autokat az látszani fog?
vagy fordítva
Alexease
Lehetoseg szerint, azert probaljuk meg a topic ertelmezheto- es ertelmi szinvonalat az elfogadhato felett tartani, mert ha esetleg benez egy erdeklodo, elso olvasatra, a dobbenet kiegeszitve, agyverzest is kap😉
lac coo
Hát én nem hogy félre nem értem, de sehogy sem ... !<#idiota>

jó bocs azt nem aazért irtamh fére értsétek na igy jó?? 😄

ha nincs ez a jó csapat itt akkor nemtom hol tartanék