4108
  • Alexease
    Az LFS-ben (a fizikan kivul) a menurendszer, a mukodes, a beallitasok utnek nagyon. Minden kezre all, mindent lehet allitani stb. Latszik, hogy az ember eredetileg is programozo, jatekkeszito volt.

A netKar teljesen barkacs, elvetemult cucc;))) Ha legalabb utanozna valamennyire az LFS-t, menuket, mukodest, beallitasokat, talan tobben megbatartkoznanak vele:)

Pedig nem lenne rossz. Fizikaban ugyanott van, sot... Grafikaban boven elorebb van (az LFS sose fog el lepni a DX7-rol:DD). Hangokban meg most mar sokkal jobb. Palyakat ne is emlitsuk:) Lehet hogy itt sincs sok, es nagyreszt addon, de legalabb ismertek (Spa, Donington, Monaco, Silverstone, Dijon stb.).
  • JuanG
    bár be vagyok kicsit rúgva de mindjárt lecsekkolom az új verzsiönt :DD
  • Alexease
    Valami nekem is volt:) Szerntem inkabb hiba:)))
  • pointer4
    Abarth-al az texturahiba, vagy tényleg kemény tempós jobbos kanyarban, amikor a legnagyobb G erő hathat, bal oldalt a szemem felső sarkában kinyílik az ajtó, és kilátni a verdából ? :D
  • solo
    Hát, nemrégiben leszedtem a gammát, de kb olyan mint egy fapados LFS s1 :S

Amúgy vezetés nagyon jó..Teccik meg minden, de ez a félkész állapot:C
    Meg keretrendszerből indítani a gammát...uff:S
  • Alexease
    Igazabol nem lenne vele gond, mert a fizika valoban jo, a grafikaval sincsenek bajok, a hangok most mar hasznalhatok..., csak hat, meg mindig nincs tabora, nagyon kevesen hasznaljak. Ilyenkor patch/beta kornyeken van valami mozgas, meg szerverek is vannak, de azon kivul nem sok.
    A Lastpalce-Racing linken (a banner alatt) talasz jonehany palya addont, ami mar ehez keszult.
  • b-type
    :))
    Egyébként meg marha jó..nyomattam online is, meg offline is, sok dolog jó benne. Egyenlőre még sehol nem tartok, de a rugóváltozások nagyon tetszenek, és úgy egészében a beáll része tetszik. A vezetése meg tök jó, nagyon érezhető a határa az autónak, jól lehet sodorni benne a kanyarokban, jó a fék, jó a kigyors és jó a lendületes kanyarok sodródása is.
    Beruházok rá még most, bár csak hetente fogom tudni használni így hogy a cimbimnél van, de nagyon érdekel a Fiat...a régi kasztnis autók is jók voltak. Mindjárt nézem is hogyan lehet megvennem.
  • Alexease
    A kuplunggal is baja van:) Ha manualra allitom es H-Patter-t hasznalok vagy folyamatosan oninditozik vagy lenyomott kuplungnal is lefullad;) De irtak valami kontroller detektalasos bugrol is... A lenyeg, hog van meg benne boven:)

Irta is az egyik ficko a forumon, hogy: Hogyan lehet igy kiadni, nem nezik meg a beta teszterek?!?! Erre a Kunos (a keszito): Dehogy nem, most nezitek! Ezert Beta teszt:):)))
  • b-type
    o sirály..elindult :)
    nem vette be a pedálokat csak a kuplungot, ki kellett vegyem a kuplungot és akkor ment. Ne is kérdezd miért, nem az én gépem fogalmam sincs :)
  • b-type
    A demóban az Aosta pálya nem választható, így meg elég necces.
    Most a cimbinél próbálkozom, neki is G25 van feltéve szal jó is lenne, még filóztam is hogy gyorsba megveszem csak hogy meg lehessen kicsit kergetni. De már inkább csak veszkődöm vele :(
  • Alexease
    Pedig azzal csak az elozo verzioban (Beta 1) voltak gondok:) Lemerult az aksi, es utana mar nem toltotte vissza tobbet:)))
    Megnezem, mert a "mindenkinek netKarPro"-t funkciok miatt (egyeb kontroller hasznalat, automata inditasok stb.), eleg sok most a bug:/
  • b-type
    az egyetlen választható a demóban :), F1600-s.
  • Alexease
    Ez a friss 1.1 Beta2 ? Melyik auto?
  • b-type
    Hát én feladom :)
    tök szeretnék vele menni, erre nem indul a kocsi...berreg az indító, de nem pörög fel a motor. kapcsolom egérrel a startert-nem nyüszög, gombra állított starter-nem nyüszög, lekapcsolom az energiát-visszakapcsolom akkor berreg, de nem indul.

A NetKar-ban is kellett az egérrel vakarni valhol, de már elfogyott a türelmem :(
  • MatHY
    nem tudjátok mért dobb ki mikor be akkarom állítani az irányitást?
  • Máté94
    Képeket!Fájdítsátok a szivemet:(
  • MatHY
    én??? ha csinálok szervert be ülhetek az abarthba?
    off bocs de netkar lesz mert a race on 50euro lesz :OOO wow
  • lac coo
  • atenza
    Ha csinálsz szervert akkor beleülhetsz az abarthba, tekerheted a kormányt de nem indítja be a motort :S
  • MatHY
    gondoltam de most 1 fiatért vegyejók?:D az áll elég a családban :DD
    bocs az off-ért de sztem elsőnek a Race On-t majd a netkart vezsem meg télleg bocs az off-ért
  • lac coo
    Licenset veszel, egy logint...
    Utána minden ingyen van hozzá.
  • MatHY
    arra van remény h a 3/3 ban a fiat az demos lesz?
    ja és amit meg veszek az végülis csak 1 cd kod? mert olvasatm ha meg veszem az 1.0.3.-at azt hazsnálhatom már az öszes netkarhoz
  • lac coo
    Valami megint nem jó, a multkori hibákat már vágom, de most meg két szervert indít !

És miért írja ki nekem állandóan hogy a létező kapcsolatot a távoli akármi bezárta (nem emlékszem ...) ?
  • Alexease
    Pont most keszulok elmenni itthonrol:) De majd jovok...
  • lac coo
    Csináltam szervert Fiattal, jelszó "solyom" ...
    Server cfg-t még mindig elbaltázza ! :DDDD
  • Alexease
    Ezt mindenkinek leirom, hogy megvetelnel azert vett figyelembe, hogy AI nincs (bar mintha GhostCar keszulne?!), kevesen hasznaljak, igy online szerverek, versenyek igencsak minimalisan.

Ez ilyen..., megszallottaknak fapados szimulator:) Bar nagyon jo lenne online, de hat a letszam... Talan 6000Ft volt amikor megjelent es megvettem (2006), de azota sem untam meg, grafikaban nem kopott meg (sot, vannak rosszabbak), a fizika alap, es mivel evrol evre igynenesen patch-elik, updateelik, jelenek meg az addon palyak, most hivatalosan auto/palya, igy ahogy telik az ido, egyre olcsobb lesz:))
  • Alexease
    Az F1600 brutal jo lett, gondolom a gumik miatt (is), de most mar mozog elol-hatul rendesen:)

"Sajnos" az egyszerusites miatt sokmindenen valtoztat, aminek azert neha ertelme is van. De most mar teljesen automatan inditja a muszereket, a motort, lefulladasnal is inditozik, gumit cserel programinditaskor stb. (de szerencsere kikapcsolhatok).
  • Alexease
    A kamerakat az F2-F3-al tudod allitani. Most hogy nyitottak a "lazabb" kozonseg fele, mar nem csak replayben lehet allitgatni. Visszajatszas: R, tekerni/lassitani S-D-F vagy egerrel a kepernyo tetejere. Visor/bokosisak/plexi tisztitas: L. Talan CTRL-F az FPS es F8 a pedalok allasa.

Igazabol, erdemes vegignyomogatni, mert van nehany funkcio, amit nem ir vagy nincs benne a beallitasokban. A CFG konyvtarat is erdemes vegignezni, mert vanna egyeb beallitasok is (pl. fejmozgasallitas).
  • lac coo
    Jó lett a cucc. Fiatról néhány kilométer után sokat nem lehet mondani, elég jó, baró a hangja a műszerfal meg a legszebb amit eddig láttam szimulátorban.
    F1600 mindent visz, jó az új gumi (meg gondolom egyéb újítás is van benne ...9 nem csak az orrát tolja hanem izgága csinál most már mindent.

Kormányzás kicsit fura nekem mintha túl sokat kellene tekerni ....
    Autoblipet jó lenne kikapcsolni ....Váltást engedi gázelvétel nélkül is ezért kár volt ( sőt, ha nem váltana gondolom nem kerülne sokba egy recsegő hangot beleprogramozni olyankor és máris teljes az élmény ! ) .
  • Vagtazo
    köszi sikerült
    esetleg lehet valahogy kamera nézetet váltani?
    Nekem bejövös és szerintem meg fogom venni :)
  • Alexease
    A kormanybeallitas manapsag eleg maceras, mert kezdenek atallni a multi-turn kormanyokra (DFP, G25 stb.), igy az 1:1-es kormanyzasra.

Probalkozz a Settings/Controlle/Advanced reszben: Linearitas, kormanyszog allitas. Es a garazsban, az autoallitasoknal is lehet kormanyzasiszoget allitani.
  • Alexease
    A Drivers es a Licences konytarokat erdemes eleve lementeni valahova, hogy meg legyen mindig.

Uninstall felesleges, eloszor csak nevezd at, amig az ujat be nem uzemeled. Esetleges setup-ok, addon palyak stb. miatt:)
  • Vagtazo
    Sziasztok!
    leszedtem a játékot és az a probléma vele hogy nagoyn érzékeny a kormányzás olvastam FAQ-ot de nem találtam rá megoldást hogy lehetne beállitani. Tudna valaki segiteni ?
    Elöre is köszi!
  • MatHY
    Igen jol mondod pointer :D na de ki porbáltam volna a fiatot ingyen :P
    de m1 majd 1szer megveszem majd 1szer
  • lac coo
    Ennek örülök, most értem haza melóbol, már töltöm is....
    A játékot előtte uninstallájam ? Driver adatok akkor ezek szerint megmaradnak ?
  • pointer4
    Merthogy? Az is élvezhesse a bazi sok munka eredményét, aki nem képes legombolni érte annyit, mint egy mozi este ára az asszonnyal ?
    Ezzel az erővel minden ami új legyen ingyenes, és csak a régi cuccokért kelljen fizetni, az úgy se trendi ? :D
  • MatHY
    jó de akkor is..... uj auto tán elsőnek a demoba kéne tenni
  • Alexease
    A public beta azt jelenti, hogy a meg NEM vegleges, teszteles alatt allo programot, kiadjak publikusba, hogy mindenki tudja tesztelni. Ennyi. Ebben nincs semmi kulonos.
  • MatHY
    akkor ez milyen PUBLIC BETA ha a 99%át nem engedi.....
  • MatHY
    igazábol ezt elégé el szurták :\
    most azért nem veszem meg a gamet csak h menjek a fiattal
    remélem majd a 3/3ban lesz a demoban fiat