netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iR-nél többen dolgoznak van is pálya dögivel meg autó, van mit vásárolgatni ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de nem tagadom, szerintem is jobb még a nKPro. gumikopás, ami látszik is, gondolom itt kipörög normálisan a kerék is meg minden... (no lefulladás)
Ha majd úgy állok anyagilag már csak respektbõl is megveszem a cuccot, mert tényleg egyedi szinfolt, és még mindig dolgoznak vele. a garázs a kivitelezése a mûszerfalnak meg minden, hogy nem csak egy statikus cucc dicséretes. van amiben köröket ver az iRacingre. Pedig hát jóval többen dolgoznak az utóbbin. (Én pont emiatt, nah meg a játékosok nyomása miatt várnék az iRacingtõl jelentõs javulást a jövõbeni frissítésekkor)
kösz amúgy a választ 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Saját vélemény de szvsz fizikában soha nem nyomja az iR ...Ahogy olvasgatom az ottani híreket, kicsit újabb és újabb eladható cuccokra megy ki az egész ...Nekem legalább is nagyon úgy tûnik, fizikával kapcsolatban meg megy a sok hülye diplomatikus duma , miért ilyen miért olyan ... 😊
Néhány százan ha megvették a Netkar Pro-t ...
Mennyien játszanak vele amúgy? Megéri neki vele dolgozni? Bár gondolom "hobbyból" csinálja...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Ez nagyon jó lehet ezzel a fizikával ....
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.netkar-pro.com/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Kérdésem volna hozzátok, azt szeretném megtudni, hogy a játékot a fizikáját tekintve hová sorolnátok olyan mércékkel szemben, mint LFS, iRacing, rFactor. Hová sorolnátok?
kössz
Üdv
Ha valakik csak néha futnának pár futamot, akkor tudunk indítani szervert. Jelenleg azért áll mert feleslegesen terheli a szerverünket.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Új vagyok még a netkarral (demo). Olyan gondom lenne, hogy multiplayerben a serverek listájában általában csak 2-3 szervert látok. Nekem az ASR szerver sem látszik.
Olyant ír a lista alatt, hogy: servers 2/81(received/contacted)
Nálam van valami probléma, vagy ez teljeses normális?
Elõre is köszi!
Azt szeretném megkérdezni hogy a netkarpro-ban a h váltót hogy lehet beállítani!
Logitech g25-t használok és szeretném kipróbálni a h váltóval de nem tudtam beállítani!
Elképzelhetõ hogy csak a pillangó váltóval lehet váltani?
A választ elõre is köszönöm!
[email protected] felvehetne msnre <#circling>#circling>
Elõre is köszi <#worship>#worship><#worship>#worship>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Név: Advanced Sim Racing
pass: asrfun
Nemtom mennyire muxik, en tudtam csatlakozni. A beallitasokat meg teszteljuk.
Ma kiprobáltam a cuccot, eléggé bejött. Lehet a demo verzióval online játszani, ha indítok szervert ?
netKarPro SingTel Ultimate Race Simulator
De erdemes vegigprobalni egymasutan az autokat, mert nagyon jol erezni a fontosabb kulonbsegeket koztuk.