4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1346 Profilerben valahol a menüben keress olyat h "Combined pedals", a pipát vedd ki mellőle, így külön kezeli a féket és a gázt. -
Nando911 #1345 Van 1 Logitech Wingman Force Gp-m és nem tudom beállítani normálisan a pedálokat. Vagy ha nyomom a gázt akkor aa féket is nyomja és nem megyek sehova vagy nem nyomok smmit és magától nyomja a gázt.
Vki segítsen pls. -
#1344 Hát pl mutathatná az utolsó szektor adatait. -
#1343 A kijelző kapcsolóit nem lehet valahogy a kormányra rakni ? -
#1342 Innen toltheto az osszes nKP addon palya: http://www.lastplace-racing.com/index.php
A netKar palyak osszesen 1.2GByte. Se savszelesseg, se tarhely. Nem hinnem, hogy egyszerre ~60 palyan akarsz autozni;) Szerintem, ami eppen kell, azt az egyet azert le lehet vadaszni. Ha nagyon nem talalod, szolj. -
#1341 Alex, nem tudsz feltolni egy Fullos MapPackot? (netkar+pro) Eleve szopás egyesével mindet leszedni, illetve elég sok link halott az Emporiumon is.
Az mind1 hányan játszák, ha mi jól elvagyunk vele :D -
#1340 - Korozgetes utan ha kilepsz, akkor a ..\netKarPro\AIM\Telemetry_Dump.nkt file-ban lesznek az infok. Erdemes atnevezni, mert belepeskor ujra felulirja!
- AIM hasznalata, kepekben:)
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 -
#1339 Aktuális kört hogyan is adná meg ? -
#1338 wow Na majd holnap megnézegetem, mára elég volt ennyi :) -
#1337 Igen, ebben is "kulonleges", hogy a gyari AIM-ot integraltak bele. Amit a kormanyokon latsz, az nem csak disz, az olyan mint az igazi;) Ahoz a software innen toltheto: http://www.aim-sportline.com/index_eng.htm
(Amugy weboldalukon minden fent van:P) -
#1336 Van telemetria program is hozzá? -
#1335 Na ezt nem tudtam, hogy a kormányon lehet kapcsolgatni :D Már megérte a mai nap.
Azt tudom, hogy ott fenn lehet látni a helyezéseket, de az mindig csak a kör végén frissül. Bár több mint a semmi. Meg ez a boxból lógatott tábla is jó ötlet, csak mondjuk kár, hogy az előző kör adatait adja meg, nem az aktuálisat. -
#1334 Az AIM teljesen liszenszelt, gyari cucc, meg a bootolasi ideje is stimmel az igazival:)) Ehez toltheto az AIM Telemetria software is.
Ebben a verzioban most nem, de amugy programozhato a kijelzo is (egyelore INI-filelal). -
#1333 A helyezest fent a kepernyo tetejen latod.
Az idoket a kormanyon talalhato AIM-on:
- jobboldali kapcsoloval: Best Lap, RPM, Battery, Speed
- baloldali kapcsolo: Best Lap, Last Lap, Split -
#1332 Nekem mondjuk hiányzik egy kis hud, ami mutatja, hogy ki hányadik, meg a szektoridőket. Igaz ez sem realisztikus, de a valóságban ottvan a mérnök, aki ezeket az ember fülére mondja. -
#1331 Én is benne lennék valami hosszabb mókában :) -
#1330 Ahoz mar elborult agy kell, hogy valaki ugy hasznalja:D Elhiszem, hogy tuti igazi versenyzok allitgattak be az autokat, meg az AIM (kijelzo) + telemetria is gyari, de azert megis csak "jatek":))) -
#1329 Ennyiert tuti megeri.
Lehet hogy csak 4 auto van benne es mind formula, de kiautozva oket, nagyon kulonboznek. (*Errol lesz meg egy post:P)
Raadasul jon az Abarth es jon majd a "hegyi auto":)
Palyabol egyelore 13 van, ami nKP minoseg es publikus (gyari+addon). De jon meg 1 gyari (15 nyomvonallal), jon majd a ~30 kilometeres hegyi palya, es egyelore nem publikus verzioban letezik mar BradsHatch, Monza, Zandvoort, Adelaide, Donington stb.
Igaz, hogy nagyon kevesen hasznaljak, de:
- egyedul is elvezetes autozni vele:PPP
- keves szerver van, de ha van valami, akkor valszeg normalis futamokat lehet menni, nincs LFS/ISI public kaosz
- ha itt is oszze jon 5-6 ember, azert lehet tolni neha
-
#1328 A full mod az tud érdekes leni :))))))egyszer kipróbáltam...volna de megláttam vagy 1,5 óra szerelési időt.... :P -
#1327 De eleve mar az egesz rendszer "elvetemult":)
Egyreszt van a FullMod, amiben minden garazs ido (gumi szereles, felfuggesztes allitas, tankolas stb.) ugyan annyi ideig tart, mint az igazi. Vagyis, egy laza felfuggesztes allitasra, lehet hogy 2-3 orat kell varni, amire ki tud menni az ember a garazsbol:) Ha osszetori az autot, bukta:DDDDDD
A szerver beallitas hasonlo.
Meg lehet (elvileg) csinalni, hogy penteken delelott inditjak a szervert, es vasarnap delutanig, valos idoben fut, ilyen session beallitasokkal (ex has, nem tudom az F1 idobeosztasat:P):
- Prac wait: 0 ora, prac race: 1 ora
- Prac wait: 2 ora, prac race: 1 ora
- Prac wait: 4 ora, prac race: 1 ora
- Qual wait: 20 ora, qual race: 1 ora, minlaps: 1, maxlaps: 10
- Prac wait: 20 ora, prac race: 1 ora
- Race wait: 2 ora, race race: 2 ora, min/maxlaps: 20 -
#1326 Én benne lennék egy 30 körösbe, tankolással stb !
Hétvégén .
És persze próbálja minél több ember megvenni-most igazán megéri 5000 Ft-ért...-mert vannak még nagyon jó autók benne, gyorsabb pályákra ! -
#1325 Ezzel jo versenyeket lehet(ne) menni, mert nagyon jol erezni a gumit, a felfuggesztest, jo az FFB..., mukodesre ez olyan "autos":) Mar kinezetre is, pl. a cockpit - bar lehet hogy masodlagos -, de megis valahogy mas.
Csak mashogy kell hozza allni, mert itt konnyen serul az auto (logikus:P), le lehet daralni a gumikat, ossze lehet koszolni, nem eri meg azonnal kockaztatni, mint mas progiban. Foleg hosszabb versenyeknel (20-30 kor). -
#1324 Így gondoltam én is . Nem fogunk látni 1:1-et soha ! :)))) -
#1323 Lehet itt durva idoket tolni, de akkora aranyban nem, mert itt kicsit mashogy szamolja a gumit, aerot stb. -
#1322 De itt tuti nem lehet ufo módjára menni ! :)))
elég szívatós a pálya, lehet menni több kanyarban teljesen más nyomvonalon, attól függően hogyan akarod megközelíteni a következő kanyart .
De nagyon nem lehet vadulni mert könnyen megsántul a kerék :)))
Én az elején megfogtam kicsit a betont célegyenesben, győztem tekerni egész versenyen :)))) -
#1321 Huh nagyon jó kis futamot nyomtunk így hirtelen. Tök jól lehet versenyezni ezekkel a kis kocsikkal. Nagyon tetszik. Lassan talán kezdem megtanulni a pályát is meg a kocsit is. -
#1320 Ebbol meg 1-2 masodpercet le lehet faragni, csak el kellene talalni a beallitast;) -
#1319 Ha jól láttam leggyorsabb kört futottál, 1:07,1-el !!! :D -
#1318 Alex sikeresen rendberakta a szervert, úgyhogy most már nyugodtan lehet jönni, minden szépen működik ! -
#1317 A passwordot, admint, szerver nevet ne felejtsd el atirni:L) -
#1316 Ezt probald meg, ugy nez ki hibas volt, es mivel (egyelore) kiszedtek a bovitett beallitasi lehetosegeket, igy elbaltazza:)))
[CONFIGURATION]
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=110
NAME=HUN test
TRACK=newbury
CONFIGURATION=2006 Layout
CAR=Formula1600;
PASSWORD=
ADMIN=XXXXX
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=2
[SESSION0]
NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=3
VALIDPERC=100
SESTIME=10
WAITTIME=0
ACCEPTNEW=1
[SESSION1]
NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=10
VALIDPERC=100
SESTIME=20
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1
[ENTRYLIST]
ENTRIES=0
USEFORGRID=0 -
#1315 Mi van akkor, ha quali-nál a racelapot nullára rakom, lehet az a baja , hogy vannak akik nem teljesítik ... -
#1314 Enne a versenyinditasi-gondnak tobb oka is lehet:
- vagy a kozponti szervernek, amit most piszkaltak, koze van hozza, es hulyen, keson jelez vissza
- vagy netKar Special logika:)
Elvileg egy iditasi fazis ugy nez ki, hogy:
- qual pre (visszaszamol)
- qual x korrel, de osszesen x ideig
- race pre (visszaszamol)
- race x korrel, de osszesen x ideig
Ha leptetem (next ses) akkor a kovetkezo pre-ig lep es visszaszamol. Ha ott nyomok start ses-t, akkor kevesebb lesz a visszaszamolas, de meg szamol, es utana indit.
A restar lehet, hogy nem az egesz futomot inditja ujra, hanem csak az eppen futo sessiont (ami lehet a visszaszamolas is):)))
Persze, nem biztos, de az tuti, hogy ilyet epeszu ember nem talal ki:DDD Latszik, hogy Japanban elo zenesz volt a ficko:DDDD -
#1313 Jelszó : solyom -
#1312 Ez tagnapi , asszem ...
[CONFIGURATION]
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=110
NAME=HUN test
TRACK=newbury
CONFIGURATION=2006 Layout
CAR=Formula1600;
PASSWORD=
ADMIN=XXXXX
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=2
[SESSION0]
NAME=QUALIFY
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5
VALIDPERC=100
SESTIME=15
WAITTIME=30
ACCEPTNEW=1
[SESSION1]
NAME=RACE
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=120
ACCEPTNEW=1
[ENTRYLIST]
ENTRIES=0
USEFORGRID=0
-
#1311 OK.
De tegnap mitol ment szépen ????
-
#1310 Probald atmasolni a nkservercfg_test.ini-be is, talan azt (is) hasznalja (beta, vagyis test):)) -
#1309 Neha belassul, valszeg a kulfoldi linkek miatt, valszeg volt valami adatatviteli bug;) -
#1308 Igen
-
#1307 Hát vannak bajok. Van amikor nem látom azt amit a chatbe írok, nem mindig indul el rendesen a verseny, vagy nincs go to grid gomb és a végén ledobott connection losttal.
Ej de kár, hogy nincs valami normális kezelőfelület, mert a fizika az nagyon ottvan. :)