netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atyka
jovanna, csak mondtam, mert Veled ellentetben vol, aki felajanlotta 😄

lac coo
Mondtam én , hogy elfogadom a hivatást ....? <#idiota>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

atyka
Igen, de mar csinaljak, koszi! 😊

lac coo
Van már template hozzá ?

atyka
Sziasztok!

Segítségre lenne szükség...valaki, aki autófestésben otthon van és hajlandó egy kis idõt rászánni, kihúzhatna a xarból. Egy GP2-es kocsit kéne megfesteni, mert a GPC-ben saját festéssel mennek a srácok és Spet, meg én ehhez nagyon tökök vagyunk. Semmi bonyolult, csak kell rá név, a többi a készítõn múlik...help me, pls!

Kaszi46
jóestét, valaki multi?😊 (bocs hogy így napjában többször is😛)

*Posse*T.W.D*

Lui76
Segíthetnél privban pár sgítõ szóval... 😊

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

lac coo
Gondolom lesznek majd kasztnis autók is ! 😊)))))))))))))))

Alexease
Valszeg, sok mindent tud majd javitani az ember😊 Jovohetre lesz mar valami gyors tapasz, amit sokat segit majd.
A pingek tenyleg magasak, de valszeg az is javulni fog, mert eddig nem volt vele gond, gondolom az uj grafika, fizika es foleg a hangok eszik meg lokalis szinten😞
Amit a Lobby-ban mutat pingeket (neha tobb ezer😄) az nem valos, az egyszeruen bug😊 Egyszerre listazza a szervereket, es az elsonel nullazzal, a tobbit meg csak hozza adja😊) Ha megnezed listazaskor, minden egymasalatt megjeleno szerver, tokeletesen idoben jelenik meg😊)))) de ettol fuggetlenul, nem az igazi😊
Bar en mar sokat mentem online, es a program szokas szerint tartja a fix 60-as pinget, kiveve amikor mar sokan vannak a palyan (allitolag a grafika, hang miatt hullik le, mert nem hagy neki idot, de az adat elvileg atjon).
b-type
"Ha kijavitják ezeket a nem kicsit idegesitö hibákat, akkor kategoriájában mindent agyon fog ütni!"

Uezt gondolom, hibákat javítani, és talán egy kis életet lehelni a játékba..pl. rádiózást, és ebben a kategóriában (nyitott formula autók) valóban mindent üt.<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

K.András
Nincsen szerver amin 200 alatt lenne a ping, gyak használhatatlan...
Viszont ha én inditok szervert és arra felmegyek az egekbe szökik az FPS-em!Nem is értem!!!Én kb eddig 1000 kilométert raktam a játékba, és azt mondom:
Ha kijavitják ezeket a nem kicsit idegesitö hibákat, akkor kategoriájában mindent agyon fog ütni!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Komolyan mondom, ez az RSC forum is egy hatalmas nagy szégyen!Állandoan gezicik talán nem volt még két nap miota megint üzemel, hogy normálisan tudott volna müködni...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Alexease
Es most toltam 2 orat😊 Ma mar vagy 4-et😄
Sajnos magyar szervert nehez lezsirozni, igy marad a boseges kulfoldi valasztek😊 A DrivingItalia#1 szervere viszonylag jo. Azert van lag boven, de nagy reszt hasznalhato😊)
Kaszi46
hát ott a kisemeremmondani öhhökrekk😛

*Posse*T.W.D*

lac coo
Há me itt a leggtöbb ember demoval tolja ! 😊))))))))))))))))))

Kaszi46
ennyire nem megyek ám jól, hogy 3 napja senki ne merjen még csak válaszolni se nekem.<#ravasz1><#integet2><#ticking>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
vki multi?<#rolleyes>

*Posse*T.W.D*

lac coo
<#eljen> Naná ... 😊

Alexease
A parizsi alol a csomagolopapirokat is mindig elteszed, mert jo lesz meg kesobb gyujtosnak, raadasul jol is eg, mert meg zsiros <#idiota><#zavart1><#banplz>
lac coo
Jaja...

A minap én is hazahoztam négy darab önélezõs ekevasat mert ingyen adták !! 😉

( Made In Hungary.....)<#banplz><#idiota>

Alexease
Most miert?! Az ingyen van es megy online <#idiota><#zavart1>
lac coo
<#wilting><#wow3>

Lui76
Akkor marad a Trackmania Nations...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Alexease
Lui76
Miért ti hol vettétek?

Alexease
Demo-d van? Mert akkor nem muxik😞
Lui76
Megnyomtam a multiplayert de nem történt semmi...😞

Alexease
Multiplayer - Connect - "szerver kivalaszt" - Join! Ennyi.
Lui76
Hogyan lehet ebben multizni?

ZolEE F1
<#eljen>

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.

Kaszi46
valaki multizni 1 orácskát? lehetõleg ftarget-el😛

*Posse*T.W.D*

Alexease
Nehany jobban sikerult screenshot (nagyithato):

Lui76
Lassan megyek haza melóból ,majd nekiesek újra...
köszönöm addig is

Alexease
Alexease
Ha autora allitotad akkor nem😊 De valtasnal a gazt mindig fel kell engedni egy kicsit.
Lui76
kell kuplung elõtte ? Asszem azt autora állítottam...

Alexease
Stick Up - Stick Down a valtas.
Lui76
Vagy nem vált sebességbe?
Nem egyértelmû a controlsban melyik a felváltás?

Lui76
Változik a hang tehát reagál a gáz.

Istencsászár
Akkor már csak 1 kis gázt kell adni😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lui76
Na tegnap este felraktam , asszem sikerült a gamepadról átraknom a kormányra a funkcíókat , garázs kis lámpa világít motorhang van de hogy megyek ki a garázsból?

csm
hát víz kiver h nem indu el 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

Alexease
Meg odaig sem jutott, nem tud belepni a vesenybe sem😉 De ne nagyon valaszolgassatok, mert mar privatban raszantam az idot, kuldtem par valaszt, de nem megy😞
Alexease
😊
Tegnap nekem mar - vegre - sikeult normalisabb beallitasokat csinalnom, es mar nem problema ha keresztbe all az auto😉 Tobbszor eloztem keresztbe csuszva a palyan, kilincselve meg keresztbe allva vettem a kanyart😊)))

Mondjuk, ott az erosen emelkedo sikanba, nagyon durva tud lenni😊 Kemenyen eldobja a segget ha rossz iven van😊)
b-type
és ez ebben az esetben nem a te hibád 😊
van egy fõkapcsoló balra, azt bekapcsolod, van egy gyújtás alá helyezõ gomb a fõkapcsoló felett (nem látszik igazán, érzésre kell megtalálni), és a fõkapcsoló alatt van az indítógomb.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
megfog 2 :

megfog2.wmv

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Azzal szervert inditasz.
Szerintem keresgelj, nezelodj a banner alatti linkeken...
csm
bocs. szóval hova kattintsak? mert ha "start server" akkor egy DOS ablak jön be, de az csak áll. Mást még nem találtam.

BMW 325 iX Rallye Car :)

hi
a motorhangképzés elve - hát le a kalappal😊)
a hangzás - hát az olyan, amilyen... remélem fogja még csiszolgatni Kunos

miért nem tudom a wind.vaw hangerejét configból állítgatni vajon? (még a nksoundcfg.ini átírogatásával sem) nagyon hangos a szélzaj, próbálgattam állítgatni, de nem mûxik..
végül editorral megpiszkáltam, de ez így nem ok.
nem mélyült el valaki esetleg ebben a témában? vagy csak nálam van ez így?

atyka
tenyleg, ott van, csak a replay-menuben nem latszik 😄