4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1426 Köszi, sejtettem is, csak amiatt szeppentem meg, hogy 1.0.3-ban mindegyik pályán lehetett menni. -
#1425 Gondolnám a sok "vérszimulátoros" csak a fizikát tartja szem előtt, nem pedig, hogy lehet-e görgetni a chat-et, vagy hogy van-e hozzá F1-2009 ?! :)))) -
#1424 Ja, a HSW-n meg menu (section) sincs hozza, bar ritkan van hir rola, es file-ok sem nagyon vannak, de azert van nehany addon palya, valamennyi hang update es neha patch. -
#1423 A fizika mindenhol kicsit masodlagos, akarhogy nezzuk:)
iRacing: "pilakepzo, hightech, munkaeszkoz" (vagy mi:P), de ahoz kepest erosen beta alapotban jelent meg, es a mai napig vannak hianyossagok:D De a rengeteg liszensz, sok ismert auto es palya, es a szerverek mindent megbocsajtanak:)
rFactor: agyon warezelt, szetmodolt cucc, mint egy techno-karacsonyfa, bar mondani sem kell, sok MOD nem hogy nem jo, lassan mar az autokhoz sincs sok koze:) De nagy elonye (a SimBin cuccokkal egyutt) a rengeteg ingyenes, ismert, divatos auto es palya.
LFS: jo regi, a felhasznalokhoz igazitva. Az ingyenes demoval is elvannak evekik, lehet egerrel driftelni, rendorost jatszani, es nagyon jo az online resze.
nKP: keves, "ismeretlen", kiskategorias, "egyforma" auto (raadasul formula), keves palya, nincs warez, a kezelofelulet, mukodtetes maceras, az online resze nem az igazi (adatforgalom korlat). Es eddig meg kompromisszum sem volt: csak kormannyal, pedallal vezetheto, csak belsonezetben, serulekeny, kopo, konnyen toro alkatreszek alkatreszek stb. Ez semmi masra nem volt jo, csak formula autot vezetni es versenyezni:)
-
#1422 Nem is értem miért nem tetszik ez az embereknek !?
Hogy az ISI engine után kicsit szívás azt magam is tapasztaltam, de pl. Iracing Barber után nem olyan vészes és simán állja a versenyt fizikában ...
Igaz nincsenek csilli-villi dolgok benne :))))
Mondjuk még HSW-n sem volt kihírezve az új beta ( ha jól láttam ...) -
#1421 Igen, a beallitott mennyisegre tolti. -
#1420 Ha töltök üzemanyagot , akkor annyiszor rátölti az adott menyiséget ahányszor rányomok ?Tehát ha 3-szor nyomok fill-t 5 literrel akkor 5 liter lesz a tankban?
Vagy beállítja a beállított szintet függetlenül épp mennyi van a znakban ....
Mire beérek mindig lelépsz :))))) -
#1419 Nincs nagy tomeg a szerveren, most voltam bent;)
Valamit az elobb nagyon elnyomogattam, mert kimentem a palyara kocsi nelkul (Doom mod), aztan mar nem tudtam visszamenni:))) -
#1418 -
#1417 [URL=http://trackswork.extra.hu/files/nKPro_ExtSounds.mp3]"Harci zaj" :)[/URL]
Igy nem olyan veszes:) -
#1416 netKarPro_F1600_Sounds_v1.rar -
#1415 Gondolom online nem zavar be, rakd fel valahová ! -
#1414 En csinaltam:))) -
#1413 Hivatalos ?
Szerk.: ja.. azt hittem letöltés, te csinálod ? :) -
#1412 Uj F1600-as motorhang:)
Meg egy kicsit brummogos, de nem veszes:) -
#1411 Hulla az én is vagyok, sok kör nem lesz, csak a szokásos bohockodás :)))) -
#1410 En most ertem haza, kicsit hulla vagyok, sajnos ma nem megy:/ -
#1409 A szerver megy ...Jelszó : solyom -
#1408 Normális , ezért demo.
Kezeket nem tudom, talán valami file-buherálással .... -
#1407 Az normális, hogy demó módban Prato-n meg Crema-n kívül minden pálya lockolva van? Be lehet "kapcsolni" a pilóta kezeit cockit view-ban? -
#1406 Mégsem leszek itthon ma délután, úgyhogy MA este 21-kor indítom a versenyt( feltéve ha leszünk páran ...), 25 kör egy kötelező kiállással . -
#1405 Nekem 5 jó . -
Nando911 #1404 ma 4-5 körül? -
#1403 Hát..én leginkább valami korábbi időpontra gondoltam, de felőlem akár ma is mehetnénk, holnap lehet aludni szóval akár éjjel is :))) -
#1402 En jonnek. -
#1401 Holnap nyolcra érek haza a melóból, fél kilenckor akár gurulhatunk is. De keress nekem párt aivel bénázhatok, mert 5 körnél töbet még nem mentem ezen a mapon. :D -
#1400 Holnap indítanék egy versenyt, normálisan 20-30 körrel, de nem tudom érdemes -e megint annyit ülnöm itt, szerintem senki nem jön :))))
Ha valaki mégis érez némi kedvet , akkor az írja ide, 5 emberrel már érdemes elindulni . -
#1399 Az extra dolgokat, mint a fejmozgás még értem ,azt tényleg mindenki piszkálgassa ahogy akarja,de pl a pálya-levegő hőfok, különböző gumik , az alap hangok hangereje,meg amik még voltak előzőleg az maradhatott volna benne .
Egyáltalán csak a versenyt lehet újraindítani ? -
#1398 Vegigolvasgattam a kinti bug report forumot, Kunos viszonylag sokszor volt, pedig nem szokta aktivalni magat;)
Mas is erdeklodott a beallitasi hianyossagok miatt, az elozo verziohoz kepest, de ugy nez ki, ez igy marad, mert az uj koncepcio szerint, legyen minnel egyszerubb a kezelofelulet:) Van benne logika, de igazabol meg sem, mert az elozo sem volt bonyolult, csak elvetemult;) Azert a hangero szabalyzo elfert volna, vagy a replay-hez az ido beallitas. Vagy pl. a szerver beallitas menu teljesne megszunt, szivtunk is vele rendesen:P De ugyanigy hianyzik a pilota fejmozgas es nehany grafikai beallitas is.
Az irta, hogy az "advancedek" allitgassak az INI-kben:D -
#1397 A DF GT is megfogja ha a driverben kisebbre veszem, szerintem FFB-vel, maxon gyilkos erős, szóval olyan mintha bekattanna valami, de kissebre nem akarnám venni , hisz a játéknak a 900 fok a legjobb ...
Szóval akkor nem lehet , ez ilyen :)))) -
#1396 Nalam (G25) ha a driverben beallitom, hogy 400 fokos, akkor alapbol (Windows) erezni, hogy 400-nal akad egykicsit, valtozik az FFB, de vegig lehet tekerni. A programban allohelyzetben (amikor nincs FFB) 400-ig megy lazan (ellenallas nelkul), utana a szokasos FFB-ellentartassal (vagyis akkoris tul megy), szamolja a hatart, de tovabb lehet forgatni (persze a controller.ini-ben be kell allitani a max elfordulast, hogy linearis maradjon, LOCK=400).
Ugy emlekszem, mintha az elozo kormanynal (DFP) es talan meg ennel is az elozo driverekek egyikenel, ha kissebbre vettem az elfordulast, ott hatarozottan megakadt. Igaz, nem tudom hogy, mert ahoz valami mechanikai cuccot kellett volna allitgatnia hozza vagy bazi eros FFB-t:) De lehet hogy a DFP-nel volt valami gomb-kombinacio (egyszerre kellett nyomni 2 gombot), es attol bekattant valami benne. -
#1395 Valahogy nem lehet meghekkelni, hogy az FFB megfogja a kormányt 400 foknál ? -
#1394 ja az f2000-es is jó cucc :))
ez még régi felvétel...
ami még nagyon tetszik és sztem pc-s szimek közt a legjobb az a pilótafej-kéz és az autó mozgásegyüttese Tcam-ben :)
az újat még nem próbáltam de frissítek majd nemsokára :P -
#1393 Spa-ban néztem, nagy tempónál azért nem sínautó, bár remekül kontrollálható, és gondolom nem ez jelenti a sínautót... Ha rontok megy mindenfelé de remekül javítható minden, ettől élvezetes.És a hírhedt kanyar erőből tényleg halálfélelem :))))
Egyébként az 1800-sokkal jobb , csak a demosok miatt megy az 1600-os(egy darabig ...) -
#1392 Kozben valoban felesleges:)
A "kicsikhez" kepest a 2000-es es az F3-as valoban sinautonak tunik, de azokhoz mar palya kell es sebesseg;)
Az elozoben lehetett pakolni az 1600-ra slicket is, ebbol kiszedtek. Lehet, hogy amugy sem mennek ezzel slick-kel (igazabol csak ilyen gumin lattam eddig). Az 1800-on mar slick van (csak az), de az erosebb is es ott mar a diffit is lehet allitani. -
#1391 Mondjuk verseny közben én észre nem vettem, ki az istennek van ideje ezt figyelni :))))
Ma meghajtottam istenigazából az F2000-et, elsőre sínautónak tűnt ( főleg a hajó F1600 után...) de ahogy az ember próbál egyre jobb időket menni, határon már elég vigyorgós, és kezesbárány , bátran lehet tolni neki . Nagyon állat.
Mondjuk az F1600-asnak is jól jönne a slik gumi ... -
#1390 Szerintem, az elozo verzioban versenyben is realtime map volt, de ebben a verzioban kiszedte, hogy gyorsuljon valamit - gondolom. -
#1389 Nem gond, leglább más pályát is kipróbáltam.
Holnap lehet nem leszek, vidékre megyünk dolgozni, de remélem azért nem éjjelig :P
Más ...Most vettem észre , hogy replay-ben realtime tükröződés van az autókon, szerintem live csak sima map ...
-
#1388 En most ertem haza, koszi, de most kihagyom;) Majd holnap. -
#1387 Ma nem lesz funrace, nem akar senki jönni ? :P