netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
stingray
HûÛha ... megérte...;D

Tűz Csucsu !

Alexease
Szivesen😉
stingray
Jól van igazad volt, az Avira fogta felraktam és elindult a game is.köcce

Tűz Csucsu !

Alexease
Akkor ajanlom a Microsoft hibakereso weboldalat, es ott .NET+Error 1935 😉
stingray
Ha megéri a fáradságot.
xp ,sp2, magyar 😊,Avira stb. kikapcs.De én már próbáltam õsszel akkor se ment ha jól emléxem.

Tűz Csucsu !

Alexease
Milyen Windows (98, XP, Vista 😄)? SP1, SP2? Magyar, Angol? Virusirto, tuzfal, egyeb spam software?
A .NET mindenkeppen kell neki, vagyis meg kell kuzdeni vele (bar igazabol, lazan fel kellene hogy menjen;D).
stingray
Nincs , install végén valami hibát talál és visszaszedi.
""

Tűz Csucsu !

Alexease
Ez fent van: Microsoft .NET 1.1 Runtime?
stingray
Hello nekem ezt írja ki :Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135).

Tűz Csucsu !

Alexease
Alexease
Hirek, linkek:
- Mivel a keszito elegge "elfoglalt", es nem tud foglalkozni a kapcsolattatrtassal, hirekkel, igy lesz egy "ember" aki hivatalosan tajekoztatja majd a nepet a forumon keresztul.
- Rossz hir, hogy igy hivatalosan nem csinalhat mar palyakat, de jo hir, hogy meg a Spa-t kiadja, es lesz aki folytatja a munkait😉
- Bejelentes
- Az elso netKar PRO Community Update
Ha érdekel valakit:netKar_PRO_Spa_Francorchamps_Beta.rar 34MB
http://www.badongo.com/file/2675641
Igen,az autófestések megvannak,alap setup-pal, meg a palya ismerete nélkül nem sok értelme lenne versenyezni.Elvileg ismerem a pályákat mert mindegyiken mentem már az rFactorral,F1 C-vel,stb, de a netkar teljesen más,szerintem a legjobb szim.
JuanG
hát ha regeltél a gp championship-re akkor gondolom valahonnan onnan lehet leszedni ezeket...meg gondolom autófestések is vannak ebben a bajnokságban...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Helló,még mindig a pályáknál vagyok leragadva,segítségre lenne szükségem! Megvettem a licenszet, regisztráltam a GP Championship-re,néztem a versenynaptárt, és szerepel benne: Spa-Francorchamps, Dijon-Prenois,Zandvoort GP,Monza. Ezek tavaly is a bajnokság részei voltak,a pro-hoz nem találtam(Google-lal sem)meg ezeket.Angol tudásom nem elegendõ, hogy ezt lelevelezzem Jaap Wagenvoort-tal.Egyszóval valaki segíthetne!
JuanG
<#alien><#taps><#finom>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
😊)
Avon FF RG elõl, AV Formula RG hátul.
Persze ahogy kopik úgy kezd el egyre jobban csúszni 😊, az ember még azt hiszi hogy tud lopni a pályából idõt, de valójában már semmi nem olyan jó ha nem tapad be a gumi 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
<#eljen><#taps>

Milyen gumikkal mentel?! 😊 Azokkal jokat lehet csuszkalni😊 A masik tipus jobban tapad, bar ha elindul talan nehezebb fogni.
Alexease
Nem baj, azert lehuzzuk, megtekintjuk😉
b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

JuanG
jól olvastam az autosimsportban, hogy ez a Hillclimb kiegészítõ külön standalone cucc lesz?? ráadásul CD-n?? ... és aki megvette a netkarpro-t annak is fizetnie kell érte?

Alexease
Kedvcsinalonak, 1 (tanulo<#zavart1>) kor Formula 2000-el Monaco-ban:

netKarPro Formula-2000 Monaco (WMV,8Mbyte)
Sziasztok! Az nK Emporiumon lévõ Monza, Imola, és még néhány, nem készült el annak idején, és ezért nem letötlhetõek? Vagy megtalálhatóak még valahol, mert nekem Imola a kedvenc pályám már a GP2 óta.
A pro-hoz is készülnek még Silverstone,Monaco,Montreal-hoz hasonlóan?
JuanG
3 kép 😊)

hillclimb

Alexease
JuanG

JuanG
na végre valami, várom 😊))

Tomo15
<#guluszem1><#eljen>Most akarom😊
Alexease
Alexease
Nem hiszem.
Istencsászár
Ezek a pályák ( feltételezem ) demoval nem használhatók?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Cowek
Érdekel a game! Vannak versenyek a neten? AI nincsen azt olvastam, de ha vannak online versenyzõk akkor nem is kell. Bajnokság van valahol?

http://www.f1-info.hu/

Sziasztok!
Megvenném a game-t,de a Maestro kártya erre nem alkalmas,segítene valaki? A választ priviben várom. Elõre is köszi!
Istencsászár
Nem.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Naxos
szal akkor nem lehet tolni egérrel mint az LFS-t?

Istencsászár
Ha nincs kormányod akkor el se kezd😊

Naxos
már letöltöttem fel is raktam és amikor multiplayerre nyomok nem történik semmi. egérrel lehet jáccani?

Tomo15
Persze. Innen le tudod tölteni.
Naxos
sziasztok. meg szeretném vásárolni a gémet de elõtte ki szeretném próbálni. erre van lehetõség úgy mint az LFS-nél?

JuanG
húúú ezt hogy? 😊))

most már tényleg kipróbálom az új peccset 😊

Alexease
lac coo
De nagyon jó lett a játék ! Én még a legelsõt láttam csak ,az is nagyon jó volt, de azóta határozottan finomult a fizika .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Elvetemult, az biztos😉))
lac coo
Köszi 😊))))

Agyrém ez a menü 😊)))

Alexease
Start Session / Race
A garazsban - vagyis az autoban - felul a menuknel MISC.
- FOV
- Seat Height
- Seat Pos
- Auto Clutch
lac coo
A manula az a manuál magyar megfelelõje ! <#rolleyes>

lac coo
Köszi , ezzel megfordult .
De rettenetesen csúszik a kuplung, benyomva is lazán megy az autó, hiába rakom -100 +100 -ra..Vagy ennek ilyennek kell lennie? Nem hiszem ...
Vagy van itt valami manula- automata kuplung kapcsoló ?Mert én nem találtam.
( A menû sajnos még a régi , elvetemeült..)

És még1 dolog: az ülés poziciót tudom valahol állítani ?

Alexease
A SET MIN es a SET MAX kapcsolokkal probalkoztal?!😊