4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1506 Ritkán látni ilyen szép és prifn megrajzolt pilótafülkét! Még a brutál-grafikás konzolokon is ritka .... -
#1505 Ezt meg csak úgy:
-
#1504 Jee, Szept 4. érkezik elvileg.
:D
És egy új pálya Aosta Grand Prix Circuit, keresésem alapján nem sok mindenre bukkantam, állítólag létezik rajta 15 nyomvonal, és a hegyekben van :D
forrás -
#1503 Vágom.Akk majd felnézek:] -
#1502 Én szoktam csinálni szervert Laccoo akármi néven... Néha vagyunk 5-6 -an . -
#1501 Értem..Akkor elkörözgetek magamba... -
#1500 Nem kell. MIvel itt nincs olyan szerver, szervezes hatter, es napokig egy online versenyzo sincs, igy felesleges tul bonyolitani:D -
#1499 Nem, csak simán töltsd le . -
#1498 Hali, ha leszedem a demo-t akkor itt is kell regelni a készítők oldalán mint LFS nél? -
#1497 Yuppie :D
Már csak az kéne, hogy a BRD simulation tönkremenjen :D -
#1496 -
#1495 Ugy nez ki, jovoheten jon a BETA2 az Abarth-tal es az uj palyaval. Persze, ha nem jon kozbe semmi:P -
#1494 Most nem olvasgattam semmit:) -
#1493 Fiatról nem olvastál semmit ? -
#1492 Nem tudom ki csinalja, gondolom valamelyik "embere":) Arra most nagy passsszt mondott, vagyis majd jovore;) -
#1491 A heygi pálya mikorra várható, vagy azt ki készíti ? -
#1490 Nehany tucat kep, mint ujdonsag: http://www.virtualr.net/netkar-pro-11-new-previews/ -
#1489 Na most gyertek vagyunk hárman, igaz lemaradtunk a rajtról, egy román srác egyedül versenyez és nem engedi restartolni :)))))
De lassan véget ér a verseny ... -
#1488 Közben elmentem moziba, de mostantól újból megy a szerver, ha valakit érdekel .... -
#1487 Ez milyen jó kis pálya !!! Lendületes, nem érezni annyira az alul kormányozottságot, tele több ívű kanyarral és egy életveszélyes sikánnal ! :))))
Most toltam rajta 10 körös versenyt ,marha profi a cucc ! -
#1486 Indítottam szervert, Aviano Full GP . -
#1485 THX ! -
#1484 Donington Park (BETA) -
#1483 Akkor elvtárs, használja az online fordítás ikont a google toolbáron :D
Mink sem figyeltünk :D Bár még emléxem pár nehéz orosz szóra, mint lááámpa, meg krákágyil, meg zsííráf. :D -
#1482 Nem hát, már akkor sem voltam komcsi, el is vették a vörös nyakkendőmet :)))))) -
Lac coo: Nem figyeltél orosz órán mi ? -
#1480 Töltsd már fel valahová, én nem bírok a ruszki ákom-bákommal ! :))) -
#1479 Szereztem Donington Park-ot:) A multkori Dijon-Prenois melle eppen jol jott;)
http://www.netkar-pro.ru/ Regisztralni kell! -
#1478 Naja, gondolom akkor olyan lenne ami már van is :D
Én csak elfoglaltságot akartam adni :D És meg is köszönném ha meglenne :D -
#1477 Sok ertelme nincs, mert az rengeteg munka es a netKarPro-hoz nincs egyelore DevKit. Igy csak a netKar-hoz lehetne megcsinalni, amiben - athozva a Pro-ba - nincs atlatszosag, bump es semmilyen extra. Kapnal egy sok objectes franko palyat, gagyi grafikaval;) -
#1476 Légyszíves kezd a GTR-EVO Nordschleife átirattal :D -
#1475 Köszi ! -
#1474 netKarPro_Default_Setups.zip -
#1473 Valakinek van egy F1800-as default setupja ? :))))) -
#1472 Nincs semmilyen plugin;) De szerintem, a palya modellezos topicban jobb lenne folyaytni;) -
#1471 THX !
És az ebben említett plugin-t hol találom meg ? :) -
#1470 De, ehez (pontosabban a netKar-hoz, 0.99 Namie) kiadtak a hasznalati utasitast;) Angolul van, amit nem szeretsz, de annyira egyszeru, hogy par perc alatt kitalalhato:)
netKarTrackGuide_ENG.doc -
#1469 Ehhez nincs valami pálya-csináló leírás ? :)))
Ha úgy van ahogy írtad, és nincs az a sok halandzsa-file akkor talán nagyobb kedvel vágnék bele mint rF-hez:DDD -
#1468 Hát kívánságműsor lehetne napestig .. ! :)
Erről már rég leszoktam, hogy ez de jó lenne ...Ez van ezzel kell boldogulni :)
És még mindig bátran odaállhat bármely szimulátor mellé fizikában .
A szerver megy, gyertek !!! -
#1467 Na sikerult osszehoznom egy igen extreme setet. itt mar brutalmodon kell ellenkormanyozni.