netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link: http://www.worldracingseries.net/
télleg bocs ja és a netkarban voltam a netkar.hu szerveren és az aostai sport aszem hát sztem az a pálya elégé ***** aostan csak az ovalon voltam sztem nem jó az a sport elégé lassú
Továbbra sem látok semmi magyar szervert ...
Most voltam Prato-n Fiattal..überkirály !
Csak sok a láma, sokszor kilöknek 😞(((
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Illetve én tudnék de cimbi nem ér rá. bocsesz, legközelebb remélem sikerül.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
F1600 meg nekem nagyon fura van hogy iszonyatosat lehet fogni rajta szépen kormányozni is lehet csúszás közben, de sokszor egyszerûen átvágódik a mások oldalra ( olyan rF-es...) azzal meg nem tudom mit kezdeni 😊))
Vagy csak egyszerûen béna vagyok ! 😊))
Default nincs amúgy, megint elfelejtettem elmenteni 😊)))
Van egyébként default beáll a setup részen?..nem is emlékszem.
Valszeg az lesz egyébként mert mondom az Abarth az csapkodósabb, és azzal mintha jól ellettél volna úgy emlékszem.
Aosta full-n van két hajtû, az elsõnél az Abarth pl. nagyon nagyot tud bicsaklani, meg én inkább akkor vettem észre mikor ment az adok-kapok, össze lehetett szedni de a replay-ben is látható a nagy odavisszaság 😄
Az F1600-nál nem tünt ilyennek, féken meg tud kerülni a hátulja, de az szvsz jól kezelhetõ egyébként.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Valaki adjon setupot és megnézem újból, mert én már mindent elállítgattam ! 😊)))
A csapkodásra én nem tudokj egy rossz szót sem szólni, mert már többször elõfordult az F1600-l hogy full kitekertem ellenkormányzáshoz akkorát úszott a hátulja, és meg lehetett fogni.
Az Abarth-nál csapodtam mikor meg lettem lökdösve (de az belefér a rövid tengelytáv miatt sztem).
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
elöljáróban akkor puhisd a hátsó slow bump-ot és az elsõ slow rebundot. Bár én pont az ellenkezõjét csinálom, mert nekem nagyon alul kormányozott.
Azt viszont észrevettem, hogy sokkal jobban érzékelhetõ ha az ember állít valamit, mint pl lfs-ben.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Nagyon kicsi kormányszöggel ( amit eleve nem szeretek) folyamatos korrekciót igényel ami még nem lenne baj, de akárhogy állítom hajlamos átvágódni másik oldalra vagy csapkodni ide-oda .
Nekem így nem a legjobb ...
Pont ma találtam wikipedian egy szimulátor összehasonlító táblázatot, hogy melyikben milyen a fizika stb... Több dologban is durvább lfs-nél a netkar. lfs meg olyan dolgokban jobb mint pl hogy van nem aszfaltos pálya is, meg ilyenek.
Ez így teljesen jól mûködhetne. Aki balesetet okoz mehet a -2 SR is akár .
Pl:
mindenki 10 sr-el kezd. Minden olyan futam ahol nem ítéli el a VB valamiért +1 sr. Minden olyan ahol elítélik -1 SR.
Licencek:
10sr: abarth, f1600
20sr: f1800
30sr: f2000
40sr: ftarget
A bajnokságok 12 futamosak lennének, így ha valakit 2x találnak vétkesnek egy bajnokságban attól még mehetne egyel magasabb szintre.
TRACK=aosta
CONFIGURATION=sport
CAR=Formula1600;
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=111
NAME=XXXXX
TRACK=aviano
CONFIGURATION=Full GP
CAR=500abarth;
PASSWORD=
ADMIN=XXXXX
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=2
NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5
VALIDPERC=100
SESTIME=10
WAITTIME=20
ACCEPTNEW=1
NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=7
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1
ENTRIES=0
USEFORGRID=0
PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=111
NAME=szerver neve
TRACK=aviano pálya neve
CONFIGURATION=Full GP pálya nyomvonal neve
CAR=500abarth;
PASSWORD=jelszó
ADMIN=admin jelszó
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1 folyamatosan megy a szerver körbe-körbe
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0 ha "1" , akkor minden szerelés valós idejû
SESSIONS=2
NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5 hány mért kört lehet menni
VALIDPERC=100
SESTIME=10 idõmérõ hossza percben
WAITTIME=20
ACCEPTNEW=1
NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=7
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1
ENTRIES=0
USEFORGRID=0
Nem tudom...a kiállásokban nincs eddig tapasztalatom, mert tegnap csak 5-7 körös versenyeket mentem. De ez simán lehet sajátosság mint az aksielhasználódás is. Remélem még vasárnap még ki tudom próbálni ezt is.
Tegnap elég sokat nyomtam, igaz csak az Abarth-t az olaszokkal, kell szereznem valami versenyrutint, mert több mint két éve nem nagyon mentem online...és csináltam galibákat 😊)
Prato elsõ szakaszán a bal-jobb az az Abarth-l is izgalmas, és veszélyes, egyszer mikor lement a hátsó kerék a fûre megpördültem és mint kugligolyó kiütöttem az elsõ kettõt, ..kaptam is a fejemre. <#zavart1>#zavart1>
De Aosta-n is nagyon nagy az Abarth..
Favágó setup-kat csináltam..jobban mondva egyet, azt használtam Prato-n és Aosta-n is.
Hátsó terpesztés full, elsõ 5 körül, a merevítést elõl a leglazábbra a hátsó 25 egységgel merevebb, és a rugózással állítottam az alul/túlkormányzott hatást, ..azaz elõl laza ki és berugózást használtam, hátul is, de azért keményebbet mint elõl.
A fék fontos még,...a guminyomást nem nagyon tudtam nézni, ezekkel a terpesztésekkel nagyon elmelegszik az elsõ gumi, de 5-7 körre ki lehet vele tartani. Volt hogy az utolsó körben futottam vele PB-t.
Igazából a fék fontos és hogy ráforduljon/tartsa az ívet.
Az F16000-l egy futamot mentem Aosta-n. Ott nem nagyon állítgattam inkább mentem a többiekkel.
Az irták a fejlesztõk, hogy akár több nyereményrõl is lehet szó, ha elég induló lesz. Megpróbálom minnél jobban behirdetni, de majd csak akkor ha elkészültek az alapvetõ dolgok. Gondolok itt pl a futampk lebonyolításának leirására.
Itt mindjárt van is egy problémám, mégpedig, a boxkiállás az miért ilyen hülyén van megoldva ? Vagy lehet valahogy állítani mert nálam ha kiállok a boxba akkor nekem kell gumit cserélnem meg ilyenek.
Eddig Abarth és az 1600-s Aosta-n, tök jó mindkettõ. Bár az Abarth-l befürödtem, mert az idõmérõn 2. kört mentem, de futamra nagyon elmelegedtek a gumijaim a nagy terpesztés miatt.
Egyébként jó..tetszik hogy a nagy hátsó terpesztéshez kellett igazítani a merevítést is, mert sokkal stabilabb lett a hátulja, alig fordult.
99.9% ,hogy kapuunk ingyen jatekot a gyoztesnek, de elöbb még beszélnie kell Marco Massarutto-val. 😊
Szóval 99% hogy az elsõ Magyar netkar PRO Demo bajnokság gyõztesének nem kell megvennie a játékot. 😊
Éljen!
Hát az elsõ kanyarba kicsúsznék meg inkébb bile ha be lehetne állítani.De én kommentálni akarom az Abarth Magyar bajnokságot😄
Más:
írtam mailt a készytõknek, hogy csinalunk demo bajnokságot, és adjanak nyeremenynek licenszet. most a válasz várom.
Ja igen, és adtak engedélyt a netkar.hu domain használatára is.
Az még soká lesz amire nekem kormányom lesz😊
Ezért inkább nézném ahogy mennek a többiek.Csak kipróbálnám magam.Persze nem élõben😄
lacoo: én még a defaultal megyek, setupolashoz nem igen értek, de ha gondod van a hátuljával, akkor puhítsd, az elejét meg keményítsd, bár akkor alul kormányozott lesz.
Esetleg ha valaki összehoz egy viszonylag nyugodtabb setupot az megoszthatná velem !