netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocs az offért de most hallotam 1 uj olyan játékrol mint a netkar
link: http://www.worldracingseries.net/
télleg bocs ja és a netkarban voltam a netkar.hu szerveren és az aostai sport aszem hát sztem az a pálya elégé ***** aostan csak az ovalon voltam sztem nem jó az a sport elégé lassú
lac coo
Hová kéne menni ? 😊)))
Továbbra sem látok semmi magyar szervert ...
Most voltam Prato-n Fiattal..überkirály !
Csak sok a láma, sokszor kilöknek 😞(((

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
áá sajna nem tudok jönni 😞
Illetve én tudnék de cimbi nem ér rá. bocsesz, legközelebb remélem sikerül.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Abarthal semmi bajom, az tuti, néha beelõz ott is a hátulja de még 180-nál is össze lehet szedni .

F1600 meg nekem nagyon fura van hogy iszonyatosat lehet fogni rajta szépen kormányozni is lehet csúszás közben, de sokszor egyszerûen átvágódik a mások oldalra ( olyan rF-es...) azzal meg nem tudom mit kezdeni 😊))
Vagy csak egyszerûen béna vagyok ! 😊))
Default nincs amúgy, megint elfelejtettem elmenteni 😊)))

b-type
Én olyan du. 6-7 óra körül keveredek a cimbi gépéhez, amin írok az meg csak netes.
Van egyébként default beáll a setup részen?..nem is emlékszem.
Valszeg az lesz egyébként mert mondom az Abarth az csapkodósabb, és azzal mintha jól ellettél volna úgy emlékszem.
Aosta full-n van két hajtû, az elsõnél az Abarth pl. nagyon nagyot tud bicsaklani, meg én inkább akkor vettem észre mikor ment az adok-kapok, össze lehetett szedni de a replay-ben is látható a nagy odavisszaság 😄
Az F1600-nál nem tünt ilyennek, féken meg tud kerülni a hátulja, de az szvsz jól kezelhetõ egyébként.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Kormyány jó szerintem.
Valaki adjon setupot és megnézem újból, mert én már mindent elállítgattam ! 😊)))

b-type
Nem lehet a kormánybeáll környékén valami?
A csapkodásra én nem tudokj egy rossz szót sem szólni, mert már többször elõfordult az F1600-l hogy full kitekertem ellenkormányzáshoz akkorát úszott a hátulja, és meg lehetett fogni.
Az Abarth-nál csapodtam mikor meg lettem lökdösve (de az belefér a rövid tengelytáv miatt sztem).

csige791
ezt nem csak az uj palyan eszleled ? mert az elég huplis es a huplikon hirtelen betapad, azokat be kell tanulni, es mar rakeszulve kell bele erkezni

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

lac coo
Még ha teljesen alulkormányozottra állítom akkor is megvan ez a fura csapkodás, pedig alig tudok elfordulni vele kanyarban. Gumi a bûnös szerintem, az elõzõ elég radírozós volt ez meg pont az ellentéte, nagyon hirtelen betapad .

csige791
készülget egy setup field szerüség is a háttérben, oda majd toltogetek fel seteket.
elöljáróban akkor puhisd a hátsó slow bump-ot és az elsõ slow rebundot. Bár én pont az ellenkezõjét csinálom, mert nekem nagyon alul kormányozott.

Azt viszont észrevettem, hogy sokkal jobban érzékelhetõ ha az ember állít valamit, mint pl lfs-ben.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791

lac coo
F1600-ossal továbbra sem tudok normálisan menni.
Nagyon kicsi kormányszöggel ( amit eleve nem szeretek) folyamatos korrekciót igényel ami még nem lenne baj, de akárhogy állítom hajlamos átvágódni másik oldalra vagy csapkodni ide-oda .
Nekem így nem a legjobb ...

csige791
Talán jövõhét végére fellõjük a honlapot. Megpróbálom jó sok helyre behirdetni, hogy lehet nyerni teljes játékot, akkor talán összejön 20 versenyzõ, Bár szerintem rFactorosokat érdekelheti a dolog, akkor talán többen is. LFS-bõl szerintem nem nagyon jönne nép.
Pont ma találtam wikipedian egy szimulátor összehasonlító táblázatot, hogy melyikben milyen a fizika stb... Több dologban is durvább lfs-nél a netkar. lfs meg olyan dolgokban jobb mint pl hogy van nem aszfaltos pálya is, meg ilyenek.

lac coo
Ha emberek döntenek az SR-rõl az jó, de ha mindenki bûnös ha hibás ha nem az nem jó ! 😊)))
Ez így teljesen jól mûködhetne. Aki balesetet okoz mehet a -2 SR is akár .

csige791
A sérülés rendszer nagyon brutál módon nem toleráns. A legkisebb kerékösszeéréstõl sérül a felfüggesztés a formula autókon. Lehet ki kellene találni valami safety rating szerûséget, mint az iracingben csak jóval egyszerûbbet.
Pl:
mindenki 10 sr-el kezd. Minden olyan futam ahol nem ítéli el a VB valamiért +1 sr. Minden olyan ahol elítélik -1 SR.
Licencek:
10sr: abarth, f1600
20sr: f1800
30sr: f2000
40sr: ftarget

A bajnokságok 12 futamosak lennének, így ha valakit 2x találnak vétkesnek egy bajnokságban attól még mehetne egyel magasabb szintre.

csige791
sajna ma mar nincs idom, epp oltozom melora, de holnap megnezem.

lac coo
Nézd meg müxik-e, ha a maxclients -et átírod mondjuk 20-ra !

csige791
király, muxik. csak annyit írtam hogy f1600. Ez volt a gond. Mondjuk kicsit keveslem a max 15 fõs szervereket, jó lenne ha ezt megnövelnék.

lac coo
Jól írtad át ?

TRACK=aosta
CONFIGURATION=sport
CAR=Formula1600;

csige791
ház ez jó. bemásoltam és tudtam csatlakozni, utána átírtam aosta sport-ra meg f1600-ra és megint nem.

lac coo
Itt van még egyszer, hogy könnyebb legyen bemásolni .A jelszavakat , autót és pályát írd át !

PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=111
NAME=XXXXX
TRACK=aviano
CONFIGURATION=Full GP
CAR=500abarth;
PASSWORD=
ADMIN=XXXXX
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0
SESSIONS=2

NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5
VALIDPERC=100
SESTIME=10
WAITTIME=20
ACCEPTNEW=1

NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=7
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1

ENTRIES=0
USEFORGRID=0

lac coo
Mi a neve a szervernek ?

lac coo

PORT=9500
BANDWIDTH=300
MODE=2
MAXCLIENTS=8
ACCEPTVERSION=111
NAME=szerver neve
TRACK=aviano pálya neve
CONFIGURATION=Full GP pálya nyomvonal neve
CAR=500abarth;
PASSWORD=jelszó
ADMIN=admin jelszó
REGISTER=1
MULTIPORT=0
LOOP=1 folyamatosan megy a szerver körbe-körbe
WINNERBALLAST=0
FRONTTIRE=
REARTIRE=
FULLMODE=0 ha "1" , akkor minden szerelés valós idejû
SESSIONS=2

NAME=QUALIFY
TYPE=1
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=5 hány mért kört lehet menni
VALIDPERC=100
SESTIME=10 idõmérõ hossza percben
WAITTIME=20
ACCEPTNEW=1

NAME=RACE
TYPE=2
ESCMODE=0
MINLAPS=0
MAXLAPS=0
RACELAPS=7
VALIDPERC=100
SESTIME=60
WAITTIME=60
ACCEPTNEW=1

ENTRIES=0
USEFORGRID=0

csige791
Küldhetne nekem valaki egy server configot, mert valamiért nem lehet csatlakozni a szeróra. 😞

b-type
😊)
Nem tudom...a kiállásokban nincs eddig tapasztalatom, mert tegnap csak 5-7 körös versenyeket mentem. De ez simán lehet sajátosság mint az aksielhasználódás is. Remélem még vasárnap még ki tudom próbálni ezt is.

Tegnap elég sokat nyomtam, igaz csak az Abarth-t az olaszokkal, kell szereznem valami versenyrutint, mert több mint két éve nem nagyon mentem online...és csináltam galibákat 😊)
Prato elsõ szakaszán a bal-jobb az az Abarth-l is izgalmas, és veszélyes, egyszer mikor lement a hátsó kerék a fûre megpördültem és mint kugligolyó kiütöttem az elsõ kettõt, ..kaptam is a fejemre. <#zavart1>
De Aosta-n is nagyon nagy az Abarth..
Favágó setup-kat csináltam..jobban mondva egyet, azt használtam Prato-n és Aosta-n is.
Hátsó terpesztés full, elsõ 5 körül, a merevítést elõl a leglazábbra a hátsó 25 egységgel merevebb, és a rugózással állítottam az alul/túlkormányzott hatást, ..azaz elõl laza ki és berugózást használtam, hátul is, de azért keményebbet mint elõl.
A fék fontos még,...a guminyomást nem nagyon tudtam nézni, ezekkel a terpesztésekkel nagyon elmelegszik az elsõ gumi, de 5-7 körre ki lehet vele tartani. Volt hogy az utolsó körben futottam vele PB-t.
Igazából a fék fontos és hogy ráforduljon/tartsa az ívet.
Az F16000-l egy futamot mentem Aosta-n. Ott nem nagyon állítgattam inkább mentem a többiekkel.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csige791
Látom te igen értesz a setup készítéshez, sajna én totál hülye vagyok hozzá, mindig kunyerált settel mentem lfs-ben is. Ehhez kapcsolódik, hogy ismerõsüm készít egy setup grid illetve setup field-hez hasonló cuccot, szóval megoszthatjuk jól a setupokat egymás között ha elkészül.

Az irták a fejlesztõk, hogy akár több nyereményrõl is lehet szó, ha elég induló lesz. Megpróbálom minnél jobban behirdetni, de majd csak akkor ha elkészültek az alapvetõ dolgok. Gondolok itt pl a futampk lebonyolításának leirására.

Itt mindjárt van is egy problémám, mégpedig, a boxkiállás az miért ilyen hülyén van megoldva ? Vagy lehet valahogy állítani mert nálam ha kiállok a boxba akkor nekem kell gumit cserélnem meg ilyenek.

b-type
én most nyomom, mert most van rá idõm 😊
Eddig Abarth és az 1600-s Aosta-n, tök jó mindkettõ. Bár az Abarth-l befürödtem, mert az idõmérõn 2. kört mentem, de futamra nagyon elmelegedtek a gumijaim a nagy terpesztés miatt.
Egyébként jó..tetszik hogy a nagy hátsó terpesztéshez kellett igazítani a merevítést is, mert sokkal stabilabb lett a hátulja, alig fordult.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csige791
igen, minket is ledobott, majd kizeszteljuk a helyes beallitast.

én a szerevrt se látom 😞
b-type
néztem ezt a netkar.hu-t de ledob..jobban mondva kidob a játék, más szerverre tudok csatlakozni, ehez a pályához, ezzel a kocsival.

b-type
sirály,...mármint az hogy ilyen nyitottak a dologra.

csige791
viszont most lepek aludni mert ejszaka melózom.

lac coo
Vágom...az jó !

csige791
Na meg is jött a levél 😊
99.9% ,hogy kapuunk ingyen jatekot a gyoztesnek, de elöbb még beszélnie kell Marco Massarutto-val. 😊
Szóval 99% hogy az elsõ Magyar netkar PRO Demo bajnokság gyõztesének nem kell megvennie a játékot. 😊
Éljen!

csige791
Hát a bajnok kap egy teljes játékot, tehát nem kell megvennie.

lac coo
Valami pályaszerkesztés-leírást sírj ki inkább tõlük ! 😊)))

oopss most olvasom a levelet 😊
én irtam hogy indulok ha van nyeremény ha nincs😊)
lac coo
De milyen licenszet? a játékra?

csige791
Ugygondoltam, hogy igy komolyabbanka tunik a dolog, és konnyeben ad licenszet a gyoztesnek.

Máté94
Egérrel.........
Hát az elsõ kanyarba kicsúsznék meg inkébb bile ha be lehetne állítani.De én kommentálni akarom az Abarth Magyar bajnokságot😄
lac coo
Netkar.hu minek, sok mozgás, történés nincsen ! 😄

csige791
Hát az demó bajnokságról beszéltünk, szóval akkor csak a kormány a gond. Nem lehet ezt irányítani egérel ?

Más:
írtam mailt a készytõknek, hogy csinalunk demo bajnokságot, és adjanak nyeremenynek licenszet. most a válasz várom.
Ja igen, és adtak engedélyt a netkar.hu domain használatára is.

Máté94
Hát ha az embernek nincs kormánya se a játék sincs meg akkor szerinted?😄
Az még soká lesz amire nekem kormányom lesz😊
Ezért inkább nézném ahogy mennek a többiek.Csak kipróbálnám magam.Persze nem élõben😄
csige791
miért nem versenyzel is ?

lacoo: én még a defaultal megyek, setupolashoz nem igen értek, de ha gondod van a hátuljával, akkor puhítsd, az elejét meg keményítsd, bár akkor alul kormányozott lesz.

Máté94
Ha csináltok versneyt lehetek kommentár?😄
Koszi a valaszt! Hat nem nagy elmeny billel az tuti, am hetvegen megyek haza, es ott a kormany, itt egy ceges laptop van, meg egy kulso USB eger 😄. LFS meg valahogy megy vele, de ez a netkar pro nemigazan..😄

Alexease
Ha bent ulsz az autoban, akkor talan a "K" billel lehet atkapcsolni billentyuzetre. Sok ertelme nem lesz billentyuvel😊
Sziasztok. Leszedtem a demot, es olyan gondom van, hogy a billentyuzet+eger konfiguraciot sehogy nem fogadja el, gozom sincs hogy kene beallitani, vagy miert nem megy, de a lenyeg hogy kivalasztom a megfelelo menubol a bill+mouse-al valo iranyitast, es nem megy 😊.. Ha valaki tud valami hasznosat mondani, azt megkoszonnem.

lac coo
Ha indulok, egyelõre elég fura ez a túlkormányzott, gázelvételre keresztbefordulós 1600-os, rengeteget mentem a régebbivel még szokni kell. Bár jókat megyek keresztbe de az versenyen nem nyerõ ....😊))
Esetleg ha valaki összehoz egy viszonylag nyugodtabb setupot az megoszthatná velem !