4108
  • csige791
    A pályákról:

Én béta teszter vagyok így látom mi készül meg már sok készülő pályán mentem is. Monza publikus lesz, csak még nincs kész. Jelenleg újra texturázzák, HD minőségű szintre.

Jelenleg ezek a pályák vannak tesztelés alatt:
    TI Circuit Aida
    Road America
    Circuit de Catalunya
    Anderstorp 2003
    Motorsport Arena NEIN Oschersleben (egyik kedvencem)
    Dodge Raceway Stadium (Ovál)
    Mugello
    Monza

Ez az infó nem biztos, hogy publikus, mert a nem beta teszter fórumon kívül nem igen esett szó az összes itt felsorolt pályáról, ezét plz ne nagyon reklámozzátok.

Én meg megyek megnézem Road Amerikat mert az most került fel és még nem próbáltam.
  • bardocz
    Picit más vonalvezetéshez vagyok szokva, meg itt van rész, ahol már rég bukótér van igaziban, de azért tűrhető.
  • lac coo
    Ahogy a Grid-ből kipakolták a pályákat, talán F1 2010-ből is sikerül :))))

De Netkarral tényleg halálfélelem Monaco :))))
  • Alexease
    Sajnos az a Monaco-i palya eleg regi, es talan hibas is:/ Jo lenne belole valami friss, normalis verzio. Monaco-t nem igazan szeretem F1-gyel, de ezekkel a "kisautokkal" elvezetes.
  • bardocz
    Szoktam. Bár akkor épen nem azzal kezdtem.
    Basszus, nem hittem volna, hogy lesz még autó, ami megizzaszt Monacoban:)
  • Alexease
    A konvertalt (nem engedelyezett) cuccokkal mindig ez volt, nem csak a nKP-ban. Sok "zart" liga hasznal(t) innen-onnan osszebarkacsolt cuccokat, azert altalaban nem szoltak az eredeti keszitok. De ha mar kikerul(t) publikba, azert igen.

Ez van. Jelentkezz a nKGPC-be, megkapod a palyat, aztan hasznalod;) Max nem indulsz versenyeken;)

De talan, az is kozrejatszik, hogy igy, hogy csak nalunk van meg nehany palya, esetleg toben belepnek, versenyeznek, nepszerusitik, hasznaljak az nKP-t;P
  • Alexease
    Kereket szoktal cserelni? Ha mar kopott a gumi es/vagy kockasra van fekezve elegge berazhat.
  • LESCO
    Alex, azt tudom mit jelent az nKGPC... :)
    A kérdés arra irányult, hogy ők miért osztogatnak egymást közt illegális pályákat. Ha már egy valakinek megvan, vagy ha már eleve át van konvertálva (illegálisan), akkor már nem mindegy, ha public?
    Zártkörűek a versenyek, ok. De akkor is illegális tartalmat cserélgetnek.
    Ne érts félre, nem kötözködök, csak nekem ez az egész közösség (mármint a külföldi) kicsit olyannak tűnik elsőre, mint a szesztilalom idején a maffia meg a lebujok. Mindenki tudja, hogy vannak fasza pályák, meg ki tudja mi még, aki az eredeti pálya tulajdonosa volt, az is tudhat róla, hogy Monzát konvertálta valaki a netkarhoz, de mégis mint valami sunyi dolgot, úgy kezelik. Szóval nekem ennyi a fura kicsit.

Santibi!
    Biztos, hogy valami beállítási gond lesz. Nekem 8600GT-m van, azon is simán megy 60-al.
    Az egyik legszebb távlat és levegőperspektíva van ebben a szoftverben, amit autó szimulátorban láttam. Esetleg egy képet berakhatnál...
  • bardocz
    Pálya megvan, érdekes, hogy Monacoban nem ráz annyira középen.
  • santibi
    Nem ati nvidia van. Igaz csak egy 8800 GT. De máshol szép pl. iracing.
  • bardocz
    Amikor egyenesen megyek, nagyon ráz a kormány, ezt lehet valahogy orvosolni? Fékerőt nem tudok állítani, mert össze-vissza tekeredik:D
    Illetve a demohoz lehet valahonnan leszedni plusz pályákat? Netkar.hu nem működik nekem, szóval ott nem tudom megnézni, hivatalos oldalon meg pályákat nem találtam.
  • Alexease
    Videokartya finombeallitasok, elelmosasok stb. Gondolom, ATI-d van?!:)
  • santibi
    Közben megnéztem 60 fps (vsync) van nem megy ez alá ennyi mindig. Tehát jól megy. Nagyon érdekes a távolabbi kép. Nem szép sajnos.
  • santibi
    üdv! Letöltöttem a demót nem rég, tegnap a kormányt is sikerült belőni végre. A játék elég jó tetszik, igaz csak 1 autóval tudok menni de bejön szal annyi a bajom az egésszel, h nekem nem szép. Nem tudom, h esetleg nálam lehet e a hiba még a cockpit az nem is az jó a közeli dolgok is megfelelnek de kicsit távolabb már tiszta farkasfog minden. Ráadásul Full HD-ban játszom minden maxon.Fut a progi szépen de zavaró így 37"-os monitoron. Van erre esetleg valami orvosság vagy ez ilyen? Köszönöm. Mindjárt megnézem még fraps-al mennyi az fps-em de sztem nem azzal van a gond úgy érzem.
  • Alexease
    nKGPC = nK GP Championship :)
    Online liga, ha benevezel megkapod, mert zartkoruen futnak a versenyek.
    Brno/Mugello valszeg meg nincs kesz (alpha, beta, teszt stb.) igy ezert nem lehet elerni. Majd ha kesz lesz, mukodik, vegleges stb.
  • LESCO
    "Az nKGPC tobb palyat is konvertalt maganak, amihez nincs engedelyuk publikalni."
    De ha benevezek, ideadják? Ennek sok értelme nincs....Eleve ki az az nKGPC? Játékosok közössége, olyanok mint mi. Vagy ez valami kiváltságosok klubja?
    Ezek szerint Monza sunyiban készült.
    De mondjuk Brno? Vagy Mugello? A radiator spring honlapja szerint scratchbuild minkettő. Mégsem lehet sehol letölteni őket.
  • Alexease
    Az olyan palyak, amelyek "nullarol" keszulek, kifejezetten a netKap-hoz, azokat azonnal elerni, ahogy elkeszultek. De azokat is, amelyekhez volt konvertalasi engedely.
    Az nKGPC tobb palyat is konvertalt maganak, amihez nincs engedelyuk publikalni. Vagy vannak olyanok, amelyek meg alpha/beta allapotban vannak.
    Sajnos ehez nem volt eddig publikus DevKit, nem is szerettek volna engedni a publikus palyakeszitest (lasd. rFactor sokszor minosegi, mukodesi kaosz), de az utobbi idoben, a nepszeruseg novelese erdekeben, kiadtak egy egyszerusitett DevKit-et, amivel talan jon majd nehany ujabb publikus palya.
    Sajnos ezt a programot nem tobb ezer ember hasznalja, hanem csak nehany tucat. Igy a modolasihajlam is hasonlo aranyu;)
  • LESCO
    Amúgy monzára visszatérve nem tudom, mire ez a nagy irigység... Miért lehet egyes pályákat letölteni, egyesekért meg kuncsorogni kell?
  • csige791
    Lehet valami mod, met pl, most is készítik modderek Crema olyan verzióját amiben már lesz boxutca.
  • LESCO
    nincs multi mod-ja szerintem...
    Gondolom te nem demót hosztolsz. Sem én, sem TVR nem demóval lépett be, szóval nem értem miért nem működött...
  • csige791
    na ennek utánna kell nézni, lehet van valami multi modja ennek a pályának ? Ha így van akkor cumi, mert demóban az nem muxik szerintem. Akkor átkell rakni a futamot Prato Full GP-re.

Vegyétek meg a játékot aztán toljuk már rendesen!
  • LESCO
    Akkor viszont nem értem... 2 autóval miért nem működik?
    TVR már bent volt a pályán, mikor én beléptem. Keresztbe rakott be a boxba, ahonnan még "kiipszilonoztam" valahogy, de a verseny előtt nema rácsra rakott ki, hanem dobált minket egymásra, míg össze nem törtek a kocsik...
  • csige791
    De ha többen vagyunk akkor ott fogunk állni a pálya szélén van 1 plusz sáv.
    mentem már rajta f2000 futamot multiban 15-en.
  • LESCO
    Hát igen, Crema csak tesztre jó, úgy néz ki, az is csak offline...
    Ami kár, mert nekem tetszik a pálya
  • VO101 tvr
    Nem jó a Crema. Ha többen vagyunk, akkor nem férünk a boxban, ami csak 2 férőhelyes. És nincs rajtrács sem.
  • csige791
    Megpróbálom elkunyizni Monzát a GPC-sektől és akkor a Monzai F1-es hétvégén tolhatnánk mi is (akinek megvan a full jatek) egy F2000 futamot az f1 alkalmabol.
  • csige791
    Beállítva.
    pass: hun
    15 perc qual 3 kor race.

Figyelem ez egy teszt pálya több nyomvonallal melyek nincsenek lezárva. A futamon minden elágazásnál az egyenes utat kell követni. Test Track és Section 1 táblák jelzik a helyes irányt.
  • LESCO
    Csige!
    Esetleg mehetne a szerver Crema-val? Ha már arra kell gyúrni?
  • csige791
    netKar Hungary ide kell regelni, mert anélkül nem tudom, hogy látszanak-e a fórum témák. Utána pedig, a játéktulajdonosok topicba. (a főoldalon alul is van hozzá link, mert a legfrissebb témák ott is megjelennek.)

Jó lenne ha valódi névvel regelnétek (Keresztnév(ek) Vezetéknév sorrendben) mert a futamokon majd ha lesz bajnokság is akkor úgy volna jó tolni.
  • lac coo
    Én azt se tudom melyikbe kell írni! :))))
  • Alexease
    Melyik forumba kell irni?!:))
  • lac coo
    Én meg nem tudom, hogy beírtam-e ...:))))
  • LESCO
    Na beírtam...
  • LESCO
    Nekem is van, csak még nem írtam be a fórumba...
  • csige791
    eddig 4 en írták, a forumba hogy megvan nekik full nk plusz alex csak o lusta irni, lassan mehetnenek egy abarth fun futamot.
  • Roger6
    Áhhhhh!!!

És még mindig nem jegyzik meg az emberek: a jó setup ott kezdődik, hogy álmodból felkeltve elmondod minden egyes kanyar ívét, vagy csukott szemmel végigmész a pályán. Ez az alap. Na jó, a váltót be lehet lőni ezek nélkül is. Ha ez megvan, és tudsz 10 olyan kört menni, ami egymástól 1-2 tizedre van, akkor jöhet a setup. Hiszen ha nem tudsz konstans köröket menni, honnan tudod, hogy a setup állítás volt jó, vagy éppen egy ívet vettél másképp, mint az állítgatás előtt, esetleg rövidebbre vettél egy féktávot, amit ezek előtt nem?
    Régebben ezt utáltam a versenyeken is. Bejött a manus, azt sem tudta, hogy merre megy a pálya (ja, ez egy liga volt, tehát nem is public verseny), de egyből nyomta: aggyatok mán setupot! Minek ilyennek, kérdem én? Hát nem mindegy, hogy alap beállítással megy ki minden kanyarban a pálya szélére, vagy a legjobb setup-al? A másik meg az, hogy minden ember máshogy vezet, és saját magára írja a setup-ot, a vezetési stílusának megfelelően, amivel nem biztos, hogy a másik elboldogul.
    Tudom, rengeteget számít a setup. Én rFactorban tapasztaltam legelőször, hogy pl. a guminyomás mennyire fontos. Hihetetlen, majd egy másodperccel mentem jobbakat, csak emiatt. Sokat ér.... Ha ismered a pályát. Anélkül csak adatok a gépben. :)

Természetesen ez nem rátok vonatkozik, hiszen itt nézegetem az eredményeiteket, csak gondoltam megosztom veletek ezt a kis dolgot.
  • Alexease
    2-3 eve en is pakoltam be talan ezekbol a kozvetitesekbol egyet-kettot:)
  • csige791
    Kedvcsináló videó - A kenguruk földje
  • csige791
    okok, csak nem akarok más tollával ékeskedni.
  • atomdj
    Az a lényeg, hogy jó! 24 közepét simán megyek vele, de majd akkor kipróbálom a másikat is!