4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#2266 Azzal az a bajom, hogy ma mentem vele pár futamot, és pár kör után elmelegszik az eleje, és kicsit nehézkes vele a fordulás. -
#2265 sirály, se váltó se difi :D ...egyik sem állítható/választható.
sztem egyébként a leggyorsabb beáll ami húzható (1min24-s) az elég jó, érdemes belőle pár dolgot megnézni..a fékje pl. egész stabil...kicsit szűkebben kell vele menni.
De szvsz ebből alapbeáll lesz, mert nekem sokat nem hozott időben nyúlt setup. -
#2264 A weboldalhoz érdemes csinálni google fiókot mert akkor lehet kommentelni is, bár ez nem kötelező. De a google fiók egyébként egész jó dolgokra jó.
-
#2263 kicsit később lesz időm letesztelni a beállokat, aztán majd kielemezzük mi hozza a legtöbbet a legkevesebbért.
váltó, difi...mittomén. -
#2262 Hát itt hamar tönkre megy a gumi, körről-körre rosszabb az idő ha túl van hajtva.
Meg könnyen el lehet dobni féktávon :))))) -
#2261 A stabilitás.
EGy rossz emlékű NR2003/GTP/Monza-i verseny óta nem érdekelnek a kihegyezett beállok, bitang idők születtek az időmérőn, elkeserítőek...aztán futamon meg az űrmenők buktak, kiábrándító volt...azóta a lényeg a vigyorgás :)
-
#2260 jó neked, nekem a többihez se sok van :)
Főleg itt ahol már vérre megy a beállítás, rf-ben még úgy-ahogy valamit összegányoltam :))) -
#2259 én is lehúztam mindhárom beállt, mert az 1600-s leszorítás nélküli, utcai gumikon futó kasztnijához nem sok lövésem van. :) -
#2258 Jó, azt néztem ,akkor ok. :)
Bár jó régen mentem vele, azért naná, hogy benézek :) -
#2257 ekkö' menni a linkelt oldalra és ottan mongyák a titkolódzó oldalon.
holnap estfele, 7 és 9 közt (csak hogy a nyolcas szám szörnye meg ne halja (Terry Pratchett) :) -
#2256 Akkor most mikor lesz legközelebb teszt, vagy akármilyen futam ? -
#2255 Felraktam a seteket a letöltésekhez. -
#2254 Én is. GPC bajnokságban is a 20. hely környékén tanyáztam a prequalokon. Nem hiszem ,hogy ez gondot fog okozni. Ráadásul ma kezdek csak gyakni a pályára, mondjuk mentem már rajta, és az első kanyar kombináció az igen érdekes, egy enyhe balkanyarban kell fékezni egy jobbkanyarra.
Viszont itt (alul) van három set is a pályára.
Mivel szar a netkar.hu tárhelyszolgáltatója, egyelőre a google-t vettem igénybe, hogy összedobjak egy netkar.hu weboldalt. Ha beválik akkor ide lesz átirányítva a netkar.hu doman is.
Cím: https://sites.google.com/site/netkarhungary/home -
VO101 tvr #2253 Nálam csak az a baj, hogy lassú vagyok nem is kicsit. -
#2252 Akkor ez 4 variáció. Akkor a demóbajnokság is ezeken tud zajlani.
Egyébként megjelent Oscherslaben, ma megyek rajta futamot Radiator Springesekkel. F1800, brutal lesz. -
#2251 Voltam fenn szerón, így már menni is tudtam :)
Kár érte, hogy nem lehet menni más pályákon demoval :S -
#2250 Ok, beraktam prato short ot. Nálam működik, légyszi próbáld ki, hogy jó-e.
Ha igen akkor sajnos pálya változtatás lesz, mert nem tudtam, hogy most már nem lehet minden pályán menni demóval. -
#2249 Hát igen én is úgy emlékszem, hogy neten lehetett menni azon a pályán is amin offline-ba nem, de ezek szerint most már ezt nem lehet.
Offline ezeken lehet menni:
Prato-Full GP
Prato-Short Track
Crema -
#2248 En regen minden palyan tudtam demozni. Akkor sorold fel legyszi, milyen palyakon tudsz menni. -
#2247 Azon a pályán jó, ahol alapból is enged menni offline. Ezért lenne jó ha valaki kipróbálná még demoval, hogy nálam van a gond, vagy ez a demo korlátozása. -
#2246 De ha más pályán jó akkor nem értem. -
#2245 Akkor viszont valaki más is kipróbálhatná, akinek demoja van, mert lehet az a problémája :S -
#2244 Szerintem sehogy, de ha újra belépsz akkor teli aksival érkezel. -
#2243 auton
Nemtom miért nem akar menni :S Ha lemerült az akksi, akkor azt hogy lehet feltölteni, mert asszem amiatt nem szokott néha elindulni. -
#2242 Nekem is muxik. Autón van a car system vagy manual-on ? -
#2241 Na mostmár akkor csak azt kéne tudni, hogy nálam miért nem akar beindulni a motor a szerón? Az előbb voltam egy másikon, ott ment szépen, nyomtam is egy versenyt. -
#2240 Arra gondoltam, hogy amíg a weboldal nem lesz jó, addig használhatnánk a facebook-ot, van esemény naptár meg minden jóság.
Facebook csoport -
#2239 Nálam is ugyan ez van, hiába adok neki szabályt akkor sem engedi. Sajnos versenyek alatt tűzfal off. Szerintem azért lehet, mert a menü és a játék külön program. -
#2238 hát enged ki :)
nem tudod megbízhatóvá tenni? (application rules/programs control/..vagymittomén)
Nem vágom mert sztem nekem még ESET-m sosem volt...sőt asszem két prog fémjelzi a köztem és a világ közti védelmi tűzvonalat, eleinte a BitDefender aztán csak az Outpost.
Szal nem tudom mi a felépítése az ESET-nek :( -
#2237 Csak tudnám, hogy hogy lehetne meggyőzni róla, hogy engedje ki a netre :S (Eset Smart Security) -
#2236 Jólvan oké, én voltam a láma. Valamiért a tűzfalnak nem tetszik a játék és blokkolja :S Így jó hogy nem akar netre csatlakozni :D -
#2235 ezt nem tudom, ehhez olyannak kellene ránéznie akinek szintén demója van :( -
#2234 Ja alt+tabot nekem se szereti, de enegm a pályára se enged fel :S. Lehet, hogy demoval nem lehet? -
#2233 én most bent vagyok...más kérdés hogy alt-tab után ki kell lőjem :))
De a lényeg hogy pályáraenged. -
#2232 Ti fel tudtok lépni a szerverre? Mert nálam azt írja, hogy "Server is not responding. Exit and try again." Mi lehet a baja? -
#2231 Azok nekem teljesen lent vannak, vagy max egy klikkel feljebb a nullatol. -
#2230 Igen, arra a három állítási lehetőségre gondoltam a játékban :) -
Logitech_prifiler by Precise Division, on Flickr
-
#2228 Az autó beállításnál is lehet variálni, talán a h jól emlékszem a view résznél. Az elég sokat számít, főleg a feedback erejére vonatkozólag, én azt a legkisebbtől egyel feljebb szoktam, mert fölötte már nehéz tekerni hosszútávon.
-
#2227 Nálatok az ffb az hogy van beállítva a játékban, és hány százalékon van profilerben, ill ki hány fokon használja?
Nekem eddig valahogy nem sikerült olyanra belőni, hogy nagyon jó legyen :S