4108
  • csige791
    Azzal az a bajom, hogy ma mentem vele pár futamot, és pár kör után elmelegszik az eleje, és kicsit nehézkes vele a fordulás.
  • b-type
    sirály, se váltó se difi :D ...egyik sem állítható/választható.
    sztem egyébként a leggyorsabb beáll ami húzható (1min24-s) az elég jó, érdemes belőle pár dolgot megnézni..a fékje pl. egész stabil...kicsit szűkebben kell vele menni.
    De szvsz ebből alapbeáll lesz, mert nekem sokat nem hozott időben nyúlt setup.
  • csige791
    A weboldalhoz érdemes csinálni google fiókot mert akkor lehet kommentelni is, bár ez nem kötelező. De a google fiók egyébként egész jó dolgokra jó.

• b-type
    kicsit később lesz időm letesztelni a beállokat, aztán majd kielemezzük mi hozza a legtöbbet a legkevesebbért.
    váltó, difi...mittomén.
  • lac coo
    Hát itt hamar tönkre megy a gumi, körről-körre rosszabb az idő ha túl van hajtva.
    Meg könnyen el lehet dobni féktávon :)))))
  • b-type
    A stabilitás.
    EGy rossz emlékű NR2003/GTP/Monza-i verseny óta nem érdekelnek a kihegyezett beállok, bitang idők születtek az időmérőn, elkeserítőek...aztán futamon meg az űrmenők buktak, kiábrándító volt...azóta a lényeg a vigyorgás :)
  • lac coo
    jó neked, nekem a többihez se sok van :)
    Főleg itt ahol már vérre megy a beállítás, rf-ben még úgy-ahogy valamit összegányoltam :)))
  • b-type
    én is lehúztam mindhárom beállt, mert az 1600-s leszorítás nélküli, utcai gumikon futó kasztnijához nem sok lövésem van. :)
  • lac coo
    Jó, azt néztem ,akkor ok. :)

Bár jó régen mentem vele, azért naná, hogy benézek :)
  • b-type
    ekkö' menni a linkelt oldalra és ottan mongyák a titkolódzó oldalon.
    holnap estfele, 7 és 9 közt (csak hogy a nyolcas szám szörnye meg ne halja (Terry Pratchett) :)
  • lac coo
    Akkor most mikor lesz legközelebb teszt, vagy akármilyen futam ?
  • csige791
    Felraktam a seteket a letöltésekhez.
  • csige791
    Én is. GPC bajnokságban is a 20. hely környékén tanyáztam a prequalokon. Nem hiszem ,hogy ez gondot fog okozni. Ráadásul ma kezdek csak gyakni a pályára, mondjuk mentem már rajta, és az első kanyar kombináció az igen érdekes, egy enyhe balkanyarban kell fékezni egy jobbkanyarra.

Viszont itt (alul) van három set is a pályára.

Mivel szar a netkar.hu tárhelyszolgáltatója, egyelőre a google-t vettem igénybe, hogy összedobjak egy netkar.hu weboldalt. Ha beválik akkor ide lesz átirányítva a netkar.hu doman is.
    Cím: https://sites.google.com/site/netkarhungary/home
  • VO101 tvr
    Nálam csak az a baj, hogy lassú vagyok nem is kicsit.
  • csige791
    Akkor ez 4 variáció. Akkor a demóbajnokság is ezeken tud zajlani.
    Egyébként megjelent Oscherslaben, ma megyek rajta futamot Radiator Springesekkel. F1800, brutal lesz.
  • cselt
    Voltam fenn szerón, így már menni is tudtam :)
    Kár érte, hogy nem lehet menni más pályákon demoval :S
  • csige791
    Ok, beraktam prato short ot. Nálam működik, légyszi próbáld ki, hogy jó-e.
    Ha igen akkor sajnos pálya változtatás lesz, mert nem tudtam, hogy most már nem lehet minden pályán menni demóval.
  • cselt
    Hát igen én is úgy emlékszem, hogy neten lehetett menni azon a pályán is amin offline-ba nem, de ezek szerint most már ezt nem lehet.

Offline ezeken lehet menni:
    Prato-Full GP
    Prato-Short Track
    Crema
  • csige791
    En regen minden palyan tudtam demozni. Akkor sorold fel legyszi, milyen palyakon tudsz menni.
  • cselt
    Azon a pályán jó, ahol alapból is enged menni offline. Ezért lenne jó ha valaki kipróbálná még demoval, hogy nálam van a gond, vagy ez a demo korlátozása.
  • csige791
    De ha más pályán jó akkor nem értem.
  • cselt
    Akkor viszont valaki más is kipróbálhatná, akinek demoja van, mert lehet az a problémája :S
  • csige791
    Szerintem sehogy, de ha újra belépsz akkor teli aksival érkezel.
  • cselt
    auton

Nemtom miért nem akar menni :S Ha lemerült az akksi, akkor azt hogy lehet feltölteni, mert asszem amiatt nem szokott néha elindulni.
  • csige791
    Nekem is muxik. Autón van a car system vagy manual-on ?
  • cselt
    Na mostmár akkor csak azt kéne tudni, hogy nálam miért nem akar beindulni a motor a szerón? Az előbb voltam egy másikon, ott ment szépen, nyomtam is egy versenyt.
  • csige791
    Arra gondoltam, hogy amíg a weboldal nem lesz jó, addig használhatnánk a facebook-ot, van esemény naptár meg minden jóság.

Facebook csoport
  • csige791
    Nálam is ugyan ez van, hiába adok neki szabályt akkor sem engedi. Sajnos versenyek alatt tűzfal off. Szerintem azért lehet, mert a menü és a játék külön program.
  • b-type
    hát enged ki :)
    nem tudod megbízhatóvá tenni? (application rules/programs control/..vagymittomén)
    Nem vágom mert sztem nekem még ESET-m sosem volt...sőt asszem két prog fémjelzi a köztem és a világ közti védelmi tűzvonalat, eleinte a BitDefender aztán csak az Outpost.
    Szal nem tudom mi a felépítése az ESET-nek :(
  • cselt
    Csak tudnám, hogy hogy lehetne meggyőzni róla, hogy engedje ki a netre :S (Eset Smart Security)
  • cselt
    Jólvan oké, én voltam a láma. Valamiért a tűzfalnak nem tetszik a játék és blokkolja :S Így jó hogy nem akar netre csatlakozni :D
  • b-type
    ezt nem tudom, ehhez olyannak kellene ránéznie akinek szintén demója van :(
  • cselt
    Ja alt+tabot nekem se szereti, de enegm a pályára se enged fel :S. Lehet, hogy demoval nem lehet?
  • b-type
    én most bent vagyok...más kérdés hogy alt-tab után ki kell lőjem :))
    De a lényeg hogy pályáraenged.
  • cselt
    Ti fel tudtok lépni a szerverre? Mert nálam azt írja, hogy "Server is not responding. Exit and try again." Mi lehet a baja?
  • csige791
    Azok nekem teljesen lent vannak, vagy max egy klikkel feljebb a nullatol.
  • cselt
    Igen, arra a három állítási lehetőségre gondoltam a játékban :)
  • csige791

Logitech_prifiler by Precise Division, on Flickr
  • csige791
    Az autó beállításnál is lehet variálni, talán a h jól emlékszem a view résznél. Az elég sokat számít, főleg a feedback erejére vonatkozólag, én azt a legkisebbtől egyel feljebb szoktam, mert fölötte már nehéz tekerni hosszútávon.

• cselt
    Nálatok az ffb az hogy van beállítva a játékban, és hány százalékon van profilerben, ill ki hány fokon használja?
    Nekem eddig valahogy nem sikerült olyanra belőni, hogy nagyon jó legyen :S