netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó az Iracing, de az SR botrány és engem kikészít 😊))), továbbá amit már többször mondtam: ne szablyák meg mikor mivel hol megyek ....
E két ok nekem bõven elég arra, hogy eszembe nem jusson többet elõfizetni 😞((
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Es mivel hosszutavra terveznek, ha mar visszajott valamennyi penz (elofizetesek, vasarlasok, liszenszek, reklamok stb.), biztositva erzik magukat, barmikor mondhatjak, hogy mostantol minden fele annyiba kerul es/vagy ez vagy az ingyenes😊 Meg azis belefer, hogy hogy a mar megvasarolt dolgokat "visszafizessek" (iRacing Dollar-ban😛).
Itt a hosszutav a lenyeg. A kovetkezo update-ben lesz sajat szerverinditasi lehetoseg is. Persze, most "draga", de X ido utan, azert eleg monopol helyzetet teremthet (a komolyabb szimesbajnoksagok szamara), hogy ebben pl. lesz liszenszelt V8 Supercar (a NASCAR-t mar nem is mondom😛), palyakkal, sajat szerverrel, mondjuk evi 15E HUF-ert😊
Igazabol a ket legfontosabb dolog, a napi szintu hasznalat (minnel tobb emberrel) es a penz (vagy forditva😄).
A penz egyertelmu, az iRacing-ben folyamatosan van bevetel, mig az LFS/netKar stb. egyszeri, aztan sokaig semmi (plusz warez, ami a felhasznalok min. 50%-at teszi ki).
Napi felhasznalas, letszam ismet csak nem egyertelmu. Hiaba nepszeru es regi az LFS, szerintem ott sincs 1-2000 felhasznalonal tobb *napi atlagban, komoly felhasznalo).
A rendszeres felhasznaloknal, amin lehet meg kaszalni, azok a dinamikus reklamok az autokon, palyakon. Mar a SimBin is kiserletezett vele, a SHIFT-be mar be is epitettek, bar nem tudom, mukodik-e egyaltalan?!😊 De az iR-nel kicsit egyszerubb a helyzet: megallapodnak XY ceggel, egyeztetik a naptart a valodi futamokkal, (kotelezo) update, es mar friss reklamok vigyorognak a plakatokrol a palyakon😊
Meg most inkább 10x-es áron legyen, és pörögjön, mint olcsón punnyadjon, és 2 évet kelljen várni valami újdonságra. Aki ilyennel foglalkozik, az úgy is valamilyen szinten már megszállott.
Meg, nehogy már szívességet tegyen a készítõ, hogy foglalkozik utólag a munkájával.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
meg mindegy, nem vita tárgya, hogy az iRacing pár éven belül kenterbeveri' az összes szimet. mert elég sokan fizetnek érte elég sokat. 😊 kitalálták nah.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Az LFS-ben is volt ami elvette a kedvem, egyszer még vagy 4 éve dumáltam egy sráccal aki elkezdett nekem scriptekrõl beszélni amivel ezt meg azt lehet elérni, aztán ott nagyjából be is fejeztem.
Az iRacing-ben meg a fizetõs rész van kicsit eltúlozva sztem.
A NetKar ideális, csak meg kellene tolni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iRacingnek sokkalom az árát. Vagy legyen elõfizetéses mint most de akkor az autók pályák ingyen, vagy egyszer kelljen megvenni az alapot, és akkor az autók pályák legyenek pénzért.
A 3 szimbõl lehetne egy jót csinálni szerintem.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
meg akkor is milyen tartalma lesz? hány pálya, meg milyenek? gyengus...
netkar jó lehetne, de ezzel megint ugyanaz a probléma.
ezzel szemben iracingben aztán már most is elég nagy tartalom van, folyamatosan fejlõdik, és hát van is kik ellen versenyezni. 😊
pedig néha igen felhúzom magam pár hiányosságán. 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Ma írtam a készítõknek, hogy a régebben beígért nyereményt akkor adják-e, ha igen pontosan milyen formában. Ha ezt letisztázom velük, megpróbálok összedobni egy demo bajnokságot, aztán meglátjuk mi sül ki belõle. Ha semmi akkor visszamondom a szervert, és az így megtakarított zsetonból iracingelni fogok. Aztán ha kijön lfs s3 megnézem , hogy akkor milyen lesz iracing, összehasonlítom S3-al és eldöntöm, hogy maradok-e iracingnél vagy visszatérek a jó öreg LFS-hez. De az is lehet - bár kicsi az esélye - hogy a netkar is felér az elõbb említett két produktumhoz addigra.
Még szerencse, hogy van mibõl választani <#wow3>#wow3>
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Sajna sok dolgod nem lesz az oldallal ....😞(((
Megvan a netkar.hu domain. Valamikor majd fellövök valami tartalmat is 😊
Thank God, I\'m a Lada owner!
Lásd GPL !
Én most egy idõre eltûnök, jövõhét szerdától leszek.
Az a baj, hogy miután beletekertem 5000 Km-ert, ma mentem 3 percet rF-el és hát....bár nagy kedvencem, de komolyan mondom ultra gagyi az érzés ! 😞(((
Virtual SimRacing
Bár sokat nem értek belõle, remélem jókat mond Netkar-ról, kellene még user, nagyon kevesen vagyunk ...
Virtual SimRacing
http://www.netkar-pro.com/%5Cdownload11beta.htm
Sajnos mostanába nem nagyon érek rá :-( akkor most hogy állunk beta2 update terén, mit tegyek fel hogy napra kész legyek? 😄
Jövõhéten elvileg ráérek, szóval remélem lesz valamikor közös gurulás :-)
Virtual SimRacing