netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csige791
ezt az aim telemetryt hogy kell hasznalni ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
lacco beelõzött mire megírtam 😊 Remélem a pályán nehezebben elõzöl majd meg 😊

Amõgy írtam Kunos-nak, adott engedélyt, hogy csinaljak netkar.hu vagy netkarpro.hu domainon futó hungarian community-t.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791

lac coo
Van update 2 .Itt....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gviski
Kérdés! láttam hogy van valami javítás...

nekem fent van az 1.1 beta 2 és a server update, kell még valamit feltennem?

Virtual SimRacing

gviski
Na erre benevezek.. 😄

Virtual SimRacing

csige791
nemsokára felrakjuk szerverunkre a netkart es akkor lesz magyar szerver is. Szóval toljuk. 😊

b-type
Nem lenne rossz, megprószálom öszehozni, de én úgy vettem észre hogy a demóban nem lehetett választani minden pályát.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csige791

Esetleg nem lehetne azt megoldani valakivel hogy átutalom neki a játék árát és negveszi helyettem? persze az én email cimemre? privátban
csige791
Szerintem a PayPal regisztraciódnál nem stimmel valami. Ott kellene megerõsítened valamit.

Lacco: Én igaszság szerint nem demo bajnoksagot szeretnek, de ahogy latom egyelore keves embernek van meg a netkar licensz, de amint ez megvaltozik termeszetessen lehet nem demo bajnoksag is. 10+ embertol szerintem mehetne.

lac coo
Akkor gyakorlatilag csak F1600 ...?

lac coo
Ma már nem csak a dombornyomott jó, hanem minden aminek van a végén egy három jegyû azonosító.

Cowek
Szerintem azzal nem fog menni... ehhez dombornyomott kell.
De talán más valakinek van tapasztalata...

http://www.f1-info.hu/

Otp-és Web kártya
Cowek
Dombornyomott Visa vagy Mastercard ez?

Sziasztok!

van egy olyan gondom hogy megszeretném venni a netkart, beirom az adataimat a fizetös oldalon de ezt irja ki:

Your credit or debit card has been declined for this transaction; PayPal could not validate the card. Please verify that the information you entered is correct, or try a different credit or debit card.

Pénz van rajta, ezzel a kártyával vettem meg az LFS-t is.
Valakinek valmai tippje van?

elöre is köszi.
csige791
Úgynézki, hogy csinálunk egy kisebb házibajnokságot (Advancedsimracing) NetkarPro-val. Ha gondoljátok gyertek. Ja igen demóról beszélek, mert a csapatból csak nekem van netkar licencem. Infót pirivátban adok ha érdekel valakit.

lac coo
Épp' kérdezni akartam milyen néven nyomulsz 😊)))) Fura is volt, hogy így gyilkolod a visszaváltásoknál, nem szoktál vadulni ...
Én lekaptam a kormányt, nem zavar és rohadt szépek a mûszerek...

Alexease
NEM en csinaltam a videot, en le nem szednem a kormanyt, szamomra annyira idetlen😊 Persze, ha bazinagy TV-m lenne, kb. 1:1-es aranyban, es pozicioban lenne a kormany, akkor en is kikapcsolnam😊 De igy nem😊
lac coo
TUTI !!! Nagyon jó verda !
Látom te is leszedted a kormányt hogy lásd a gyönyörû kijelzõket 😄DDD

Végignézve..nem kíméled az autót ! 😉 Bár ez igényli a szadizmust ....

Cowek
Jól látom hogy a pálya szélén lengetik a zászlót mint a veszedelem? <#wow1><#eljen><#worship>
Mondjuk a nagyméretû gyufás skatulya sem gyenge :-))

Alexease
lac coo
Nekem F2000 nagyon tapad, vagy csak túl lassú vagyok hozzá, hogy megmutassa mit tud ! 😊)))

lac coo
Én szinte csak a formulával mentem, hirtelen nem tudom milyen fantázia néven fut ,talán 2000...de én sem vettem észre hogy rázna, mondjuk nem is fékeztem kockásra .

csige791
Travelled distance: 66603 Km
Fuel burnt: 19089 Ltr
Laps: 14090
Hosts joined: 1718
Races won: 131
Second: 87
Third: 72
Finished: 564
Qualifications: 85
Pole Positions: 25
Drags / Wins: 7 / 0

túl sokat nem mentem formula autókkal, valüszínüleg ezért nem érzékeltem ezt az effektet, ha van is ilyen effect lfs-ben akkor elég gagyi, hogy nem vettem észre. De az is lehet , hogy én vagyok a gagyi és csak a pofám nagy, mert mindenki más észrevette csak én nem...

pointer4
Én ilyet sosem érzékeltem az LFS-ben, mondjuk nem is nagyon mentem formula autókkal. De a kasztnisoknál tuti nem volt ilyen, defekt az igen.
Tomsteel
<#integet2>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Alexease
Csak a kotekedes miatt, nem sok ertelme volt atjonni ide az LFS topicbol😉
Alexease
Ezt mar az eredeti verzio is tudta 2006-ban😊 De kesobb, tobbek keresere, a kormanyproblemak miatt kiszedtek, es egy kesobbi patchben kerult vissza.
Tomsteel
Jó szórakozást ! <#eplus2>

Ha te ilyet eddig az LFS-ben nem vettél észre, akkor azt hiszem jó helyed lesz itt.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

csige791
Ez kurva jó 😊
Mentem egy 20 körös versenyt F2000-el az új pályán és ha kockásra fékezed a gumit szarrárázza a kormanyt, meg a verdát. Kipróbáltam , bementem a box-ba és lecseréltem a gumit, elmult a rángatás. 😊
Ez a cucc tényleg lenyomta az LFS-t a szememben. F2000 a király.

lac coo
A sajátodra vagy az enyémre? 😊

Én a játékban hostoltam egy új szervert, a cfg-t átírogattam és most jó .

Alexease
En sem tudok😊
lac coo
Most már jó , új konfigot írtam ,lehet valami változott abban is .

lac coo
Marha vicces az update, nem tudok csatlakozni a saját szerveremhez ! 😊)))
Ti tudtok ?

lac coo
Gyere serverre , iszonyat jó a Fiat !

Alexease
Ez a legjobb: "- Possible fix for no shadows on nvidia 8 serie class cards" 😊
Amikor olyan kicsi a ceg, olyan kicsi koltsegvetessel, hogy nem tudjak kiprobalni az ilyen kartyakon😄
Alexease
Egy kis update😉

http://www.kunos-bside.net/updates/nkp1.1_beta2_update2.zip

http://www.netkar-pro.com/%5Cdownload11beta.htm

- Fixed 500 Abarth "turbo" bug
- Fixed 500 Abarth skins longer than 16 characters
- Fixed error message on server list
- Fixed 500 Abarth tyres getting too hot
- Fixed 500 Abarth tyre pressure allowing 0psi
- Changed the topbar behaviour
- *** ACCEPT_VERSION is now 111 for the servers ***
- Fixed remote cars not causing damage
- Fixed "sticky" walls (ex. Newbury last corner)
- Fixed interaction between some wheel controls and virtual cockpit
- Added bad connection alerts from the server
- Allowed server to read the conf file both from My Documents (first) and install dir (second)
- Fixed Aosta track crashing in multiplayer
- Possible fix for no shadows on nvidia 8 serie class cards
gviski
igen én is így gondoltam

Virtual SimRacing

b-type
én nem tudok játszani vele akármikor, mivel csak a barátomnál van rá alkalmam, felugrom mikor más dolga van 😞
De egyébként kész lennék vele bajnokolni is akár. Sajnos nálam ez a helyzet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Jo az rFactor, csak elotte nem szabad sokat netKarPro/LFS/iRacing-et tolni😊
Alexease
Addig erdekes a tobbsegnek, amig ujdonsag, de ha mar fizetni is kellene erte, akkor mar nem erdekel senkit😉

En ma nem ertem ra:/
gviski
Na csak még most próbáltam ki a beta2-t.. lehet hogy jobban el kéne kezdenem foglalkozni a nKPro-val, miután "játszottam" vele mindig felteszem azt kérdést magamba, hogy mi a f***t akarok én itt az rFactorral...

Szóval lehet hogy most már fére teszem ezt az rFactort 😄

Virtual SimRacing

lac coo
Hát ahhoz képest, hogy milyen érdeklõdés volt itt, egy magyart láttam egész nap ! 😊))Ennyire drága volna ...? 😄DD

lac coo
Akkor jöhettek a szerverre !
Jelszó : "solyom" .

b-type
Remélem hogy sikerül kitesztelni belöle a hibákat, mert a menet az nagyon jó.
Visszagondolva én Prato-n hajtottam meg az 1600-t, és az elsõ jobbos utáni balos is izgalmas, pláne hogy elég nagy fékre érkezik nagy lenduletrõl a fû szélérõl át a másik oldalra az autó, majd a lassú kanyart letudva akkora teligázas rész jön amit nagyon élvezetes volt ezzel a verzióval megcsinálni, mászik kicsit az auót eleje hátulja, de teligáz. ..és akkor jön az a balos ami kicsit bukkan ezért nem látni az érkezést, az is nagyon ász mivel el kell benne venni a gázt (alapsetup), és ezért megmozdul az autó hátulja de gázzal rendbejön és máris lehet spurizni kifele.
Nagyon jól viselkedik az autó....ha meg kicsit elmelegedett már a gumi akkor meg pláne 😊) ...nagyon jókat lehet fogni, de tud csapkodni is ha nagy volt az ellenkormányzás ideje.
Szvsz nagyon jó a cucc vezetés közben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Elvileg igen.
Egy régebbi verzió van fent a gépen, az is tetszett, majd kipróbálom ezt is, ha lesz rá egy kis idõm.

lac coo
Vagyis nekem mindegy melyikbe lépek be ?