4108
  • Penge88
    Hali. Köv futamra csatlakozom. Addigra lemegy minden. :)
  • csige791
    F1 Stadium BETA (Pálya)
  • pointer4
    helyes :D
  • b-type
    ..hát lehet hogy szünet van, de így kapásból megjött a mail :))
  • pointer4
    Nyári szünet idényben support igény, hehhe
  • b-type
    hát én pont ma küldtem egy lecsesző levelet a NK support-nak
    ez már a harmadik napja hogy várom az új kódom...nem is értem, oké hogy lassan folyik a víz a NK háza táján, de ezen a téren ne p'csöljenek.
    A leghokibb dolgokra perceken belül jön a mail, ...ezt a három napot nem vágom..
    be vagyok pöccenve picit..
  • Máté94
    Egy kormányt, és egy játékot veszel nekem és elküldöd akkor szívesen:D
  • csige791
    Véget ért Donington GP Prequal. Igen szoros a mezőny. Első 15 versenyző 0.9-en belül van egymáshoz képest. Nekem megint a B csoport jött össze, 3 tizeden múlott. 1.212 -re vagyok az elsőtől, ami ezzel a verdával kb. az én szintem, szóval elégedett vagyok. Valaki esetleg nem akar csatlakozni köv. futamtól?
    prequal
  • b-type

Sajna nincs meg a régi verzió ezen a gépemen (talán már sehol sem :( )
    Még kicsit tábori az elrendezés...lábujjheggyel érem el a pedálokat.
    De hétvégére összefésülök valami kényelmesebbet.
    Elég macerás volt belőni a kormányt...kicsit még szöszölnöm kell vele, pl. ugye állítani lehet a tengelyek (fék/gáz/kuplung) kezdetét és végét, de kicsit gyorsan szalad, nem tetszik még igazán.
    De a lényeg hogy már valamennyi időm, gépem, és helyem is van..tervezhetően végre. :)
  • Alexease

Az hogy mennyire jo vagy nem jo, azt csak mas szim(ek) hasznalata utan lehet tudni;) Mert a semmi vagy az igazi utan, "egyik sem jo":)
  • b-type
    Na ma felraktam a gépre végre az NK-t, rá is jöttem hogy új kulcsot kell kérnem, mert elhasználtam ami volt :D ...szal majd küldik..
    egyenlőre nem igen érzek változást, egyfelől mert már nem is emlékszem milyen volt pontosan, másfelől mert vissza kell szokni a kormányra (kb. két éve semmi :( )
    Lehúzom az Abarth demo-t is addig, péntekre meg már elvileg szélesebb netem is lesz..
    szal még a végén összejön :)
  • csige791
    ATS felni FTarget-hez. (kép)
  • csige791
    Egyetértek.
  • ronnydown
    Nos, én már tavaly megvettem a gémet, akkor mentem vele, azóta nem.

Tegnap elővettem ismét, leszedtem a frissítéseket hozzá, és goooo.

Ég és föld a különbség a régi és az új verzió között.

Most nagyon tetszik...
  • Roger6
    Sok sikert kívánok a szerverhez, és a demo bajnoksághoz egyaránt!
  • csige791
    Na most elvileg, már tényleg müxik a szerver.
    Jövő vasárnap megcsinálom a weboldalt, meg valami demó bajnokság kiírást, aztán meglátjuk, mi történik.

Precise Division 1L a szerver
    admin pass: csige
  • Ginger17
    Aha... köszi.
  • csige791
    automatikus. Csak fel kell rakni az updatet és a pitben alapbol bevan kapcsolva.
  • Ginger17
    Hol lehet azt beállítani?
  • csige791
    újabb update. Van automatikus boxutcai limiter.
  • csige791
    Akkor szerintem nem is csinálok bajnokságot, egyszerűen csak kijelentjük, hogy te vagy a bajnok.
  • Penge88
    Van egy top3-as időm is,c sak azt offline mentem... Azóta nem futottam.

Donnington Parkról meg annyit, hogy piszok jó pálya, nem mentem még rajta olyan sokat, de mostanában nem is versenyeztem. Remélem ez változik egy hónapon belül.
  • pointer4
    Erre csak azt tudom mondani, hogy "kill it with fire..."
  • csige791
    Igen a közel-keleti konfliktusok topicban kifejtettem a véleményemet Izrael népétől, miután megtudtam, hogy agyonlőttek 9 önkéntest egy segélyeket szállító hajón, majd a segélyszervezetet terroristának minősítették.
  • Alexease
    Latom, sikerult begyujtened 2 felkialtojelet;)
  • Alexease
    En szeretem, bar hatekonyan en sem tudok rajta menni:D
    Regi, klasszikus, dimbes-dombos palya, jo lassu es gyors kanyarokkal, sikannal, visszaforditoval stb.
  • csige791
    Van ezen a földön olyan ember aki szereti Donington Parkot ? Ez akkora egy szopatós egy pálya... utálom, és most ez lesz a bajnokságban.
  • csige791
    Az nem semmi! szerintem az nekem nem menne, mármint a 7. hely, Grat.
  • Penge88
    Grat csige! Én nekem Prato chorton sikerült javítanom, már 7. vagyok.
  • csige791
    12. vagyok a 37-ből. Viszont a 30sec-es büntimet még nem kaptam meg.
    standing
  • Penge88
    Hiányzik a versenyzés. nah :)
  • Penge88
    Annyira, hogy én 3 gét múlva szerintem meg is vezsem, túl lezsek mindenen... :)
  • Alexease

Az nKP nagyon tuti. Nincs tul reklamozva, nincs felkapva, de nagyon profi. Ha valoban tud majd foglalkozni rendszeresen a 2.0-val, valoban service-jellegu lesz (iRacin-style), kihasznalja a mostmar "hivatalosabb statuszat", akkor nagyon komoly cucc lesz ebbol.
  • csige791
    Na lenyomtam első hivatalos versenynapomat nK PRO-val a GPC-ben. Beszámoló következik:

Pálya: Crema
    Sprint Race: 6 kör.
    Main Race 18 kör.

Az egész procedúrát egy szép kis büntivel kezdtem, ugyanis nem mentettem el a prequal legjobb köröm replay-ét és itt az a szabály, hogy a pq végén szúrópróba szerűen be kell küldeni, sajnos én is beleestem a sorsolásba, csak ugye nem volt mit beküldenem.
    Időmérőről DQ, azaz uccsó rajthely, és a futamokon 30sec időbünti, mindkettőn. Ja igen csak a B csoportba sikerült kvalifikálnom magam a 3 csoport közül. (21. hely az össze s pilóta közül).

Igazán a program tudására voltam kíváncsi, így nem annyira az eredményért autóztam, inkább egy nyugodt öreges tempót toltam, de azért adtam a gumiknak mert leginkább ezek viselkedése érdekelt hosszabb távon.

Azt kell, hogy mondjam megvagyok elégedve. A 18 körös futamon már igencsak figyelni kellet kb a futam felétől kezdve. A setem igen kiélezett fékerőelosztással volt megáldva így futam közben kénytelen voltam előrébb állítani mert a gumik kopásával igen csak instabil lett az verda a féktávokon. Ilyenre más szimeknél nem volt gondom, tetszik.
    A másik ami feltűnt, hogy igencsak számít a gumi spórolás. A győztes (2. lettem) igen agresszív vezetés technikával volt megáldva, a futam elején elég brutál sebesség különbséggel érkezett meg rám (én spórolós üzemmódban toltam végig) majd miután megelőzött, kezdett lassan elhúzni, viszont a verseny vége felé láthatóan belassult és amikor utolértem láttam, hogy igencsak küzd a verdával, míg nekem csak kisebb gondjaim voltak, szóval szerintem hosszabb futamokon számíthat a Button vs Hamilton effektus.
  • csige791
    Mugello Új videó, itt már kezd egész pofás lenni a pálya.
  • csige791
  • lac coo
    Alex ,ha megtalálod a nk pályakészítés leírásodat a a pályaeditor topikban , szólj majd, én áttúrtam de nincs meg ! :))))
  • lac coo
    És ha elindítom az updatert akkor az annyi,
    Nekem letöltött néhány nkpak kiterjesztésű filet , de szerintem az így kevés ...
  • Alexease
    "- Fixed wrong tyre force vector direction generated at combined levels of slips (Ezt nem merem lefordítani, nem szeretnék hibás információkat adni)." - Gumifizika javitas :)
  • csige791
    [URL=http://precise-division.net/news.php?readmore=13]jött valami "update 2"[/URL]