netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Sajnos az engine is regi, raadasul erosen le van butitva (beallitasok). Minimal beallitas, semmi setup.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
ez most mi? driving simulation
bocs ha hülye kérdés
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ez a 2-3 eve megjelent CD-s promo cuccnak a "letolthetosege"😊 Meg fapadosabb mint az alap😊 "regi" lehetosegekkel.
Marangoni Driving Simulator (netKarPro + Osella PA-21S (Olasz HillClimb Car) + Trento-Bondone palya)! <#zavart1>#zavart1><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#worship>#worship>
http://tyre.marangoni.com
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Viszont a pályák ja...erre nem lehet azt mondani hogy nem kell, pláne hogy több közte a kedvenc pályám (ebbe a mondatba bele lehet kötni vastagon .<#idiota>#idiota>
Na de szal nekem a pályák úgy kellenek hogy legyen, tudod...amikor csak akarom kiforgassam-beforgassam, körbepisilhessem hogy ez az enyém.
Nekem nem csak az illúziója kell, hogy az enyém.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
nincs jobb ilyen téren. a statisztikákról nem beszélve. (bár telemetriai még nincs) 😊
amúgy jaja Alex 😊 lol-os 😄
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Ettol a sajat szerver inditasi lehetosegtol nem kell megijedni, ez nem fogja megszuntetni az alap bajnoksagokat😉 Eleve plusz fizetos, elsozor "kevesen" fogjak hasznalni, raadasul ez heti 1 futamot jelent. Ez egy plusz, logikus szolgaltatas, egyelore, semmi tobb.
Nezzuk a jo oldalat, hogy ha veletlenul, valami csoda folytan, kedvet kap az itteni (vagyis az iR topic-os😛) kozonseg, hogy kiprobalja, fusson egy sajat versenyt (x auto, y palya, z idopont stb.), akkor meg van ra a lehetosege. Ennyi😊
Én rendesen rá voltam indulva az iRacing-re fõleg a Radical miatt, de aztán elmúlt.
Ez a baj a rendszerrel,..ha nem tetszik baxhatod 😄 Nekem nem tetszik.
Azért szoktam fizetni amiért jár, ami majd a pénzbõl lehet azért nem, nincs annyi.
Meg hát na, egyébként is, nekem tényleg nem hiányzik az iRacing-bõl semmi ahogy írtam is, csak a jó arcok akik nyomják.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
b type free: ez sép és jó, egy részével egyet is értek, de a problémám nem változott, volt, hogy egy héten több mint 15 futamon indultam iracingben, nekem is elég jó a viszonyítási alapom.
Meg más; Én versenyezni akarok elsõsorban nem haverkodni. Az így is mehetne, mert esténként olyanokkal edzek, mindig akiket már megszoktam 😛
A fordított sorrenddel meg ilyenekkel tényleg jól el lehetne mókázni, meg jó lenne a kiállás is, meg a teljes futamhossz, meg etecera. Számos elõnye van az tuti, de majd meglássuk milyen profin lett kivitelezve a dolog, meg hogy mennyien vevõek rá itt.
Starting with the new season on November 3rd, iRacing will also be introducing hosted racing, opening their simulation to private leagues and racing clubs. Hosted iRacing turns regular iRacing subscribers into Series Hosts, all that’s needed is a PQR (Practice/Qualifying/Race) package that is available for $3 per package.
Nekem az tetszik az autó versenyzésben, hogy úgy kell gyorsnak lenned , hogy nem hibázhatsz, mert lehet hogy egy 50 körös futamon végig nagyon gyors vagy és precíz, de ha a 49.-ben az egyik fékezési ponton 10 méterrel késõbb fékezel akkor - bocsi a kifejezésért- baszhatod a 49 tökéletes és nagyon gyors kört. Vagy amikor 2-3 kanyaron keresztül egymás mellett mész egy versenyzõtársaddal, és tudod , hogy nem hibázhatsz mert ha hibázol komolyan befolyásolhatja bajnokságban az esélyeidet.
Na szóval az iRacing ezt a feelinget egy tollvonással áthúzta, mert ha kiesel csökken ugyan az SR de félóra múlva kezdõdik a köv. futam ami nem baj mert versenyezni kell, csak akkor az már ne számítson bele a bajnokságba .
Na szóval ez a gondom, hogy nincs meg az a feeling, hogy csak egy lehetõséged van. De ezt könnyen kijavíthatják a saját szerveres dologgal. Erre várok már jó ideje.
Sosem az a baj ha valaki túl gyors(!!), egy versenynek nem csak egy gyõztese van ha érted mire gondolok.
Persze ezt lehet csípõbõl cáfolni, de akkor ne is beszélgessünk tovább, mert sztem egy ligának az a csõdje ha csak az elsõ hely ér valamit a fejekben.
Tisztelet..tisztelet elsõsorban a többi résztvevõvel szemben, tisztelet a pálya vonalvezetésével szemben. Mi nem versenyzõk vagyunk, nem függ a pályafutásunk egyes versenyektõl, nem harcolunk szponzorokért, nem vagyunk rákényszerítve arra a bizonyos 'meggyõzõ viselkedésre' ami egy valós versnyzõnek sajátja kell hogy legyen amennyiben nemzetközi sorozatba tart.
..és ez nem versenyautó, bármennyire jól sikerült cockpit-ben ül az ember.
Ezért nekünk nem kell eltérni az alapvetõ/elvárható viselkedésformától.
Azaz aki a sokadik helyen halad, õt nem a körideje méri meg, és nem csak azért van rá szükség hogy legyen kit legyõzni.
Ez lenne az alap, és erre lehetne építeni a versenyszellemet. A pályatisztelet is összefügg ezzel, de önmagában is megáll.
Ezért számít sokat egy liga, ott megismerheted az ellenfeleidet, összeülhettek dumálni, és más területre is kiterjedhet az elején csak a nick-n és egyedi festésen támaszkodó ismeretség.
Kicsit visszatérve a köridõk alapján széthúzódó mezõnyre:
Bármikor kerülhet a leggyorsabb is olyan helyzetbe amikor egy általa megszokottan 'lassabb' versenyzõvel kell kûzdenie a helyezésért.
pl. fordított rajtsorrend, vagy ha egy autókínálatból te márkahûség miatt egy lassabbat választasz, vagy pl. endurance jellegû verseny ahol kiállások vannak. ...és tudod néha nagy meglepetés ér, hogy az akit még nem is láttál milyen okosan védekezik, hogy kihívás megelõzni.
..vagy hirtelen ott találod magad hogy elõtted, bár lassabbak, csatáznak a pozícióért.
..és hidd el (vagy ne), ha ismered a résztvevõket, és megfelelõen állsz hozzá, akkor nem az fog a fejedben elsõdlegesen megjelenni, hogy õk akadályoznak téged.
Azt hogy aki a 9. helyen halad az béna, és minek van azt sztem hagyjuk meg az F1 drukkerek nagy részének.
pláne, hogy én se tudnám mindig garantálni, hogy minden héten x-kor ott leszek, fejeltõs...
és sztem egy V8 (ami még mikor fog kijönni) is népszerû lehetne az iracingen belül, mert majd minden autó élvezetes...de felõlem akár skip barber, meg nascar meg indycar is lehet, a lényeg hogy sztem nem lenne létszámhiány...persze ez a jövõ kérdése, de nem kézenfekvõ azt állítani, hogy nem lenne létszán illetve a mostani rendszer jobb...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
a francokat a privát "hülyeségbe" 😛 😊
aztán mindig az lenne, hogy vagy ez vagy az nem ér rá, plusz bazz, azért hagy perkáljunk csak az iracingnek, én szívesen kiadok érte zsét, ha tényleg fejlesztik.
miért kell nekünk az, hogy legyen még egy netkapro, vagy lfs szerû szim, amire szarnak mert senki nem fizetne majdnem semmit...
meg ez az SR-es hülyülés komolyan mondom... semmi gond azzal sem, sõt jobbá teszi a futamokat, mert ez kiderült már párszor a funrace hetek alkalmával. :p
meg ha figyel az ember akkor ott tud lenni, tovább tud menni, akár pár elkúrt futam után is. és ne jöjjön nekem senki azzal, hogy jaj, néha körözgetni kell idõmérõn, hogy meglegyen tuti az SR, mert privát bajnokira is ugyanúgy kéne készülni, plusz én nekem, totál átlagos seggarcnak eddig nem volt problémám ilyesmivel. legútóbb PRO akartam lenni, azért szivtam keveset, de az már az én hülyeségem.
az iracing meg gondolom azért húzza meg ezt a kedvezményt mert látják, hogy osztódik szét a mezõny. kevesen vagyunk ennyi járgányra, és még jön. kellenek az emberek, vagy megöli saját magát a rendszer és a sok választási lehetõség.
mellesleg szerintem egy V8-as bajnokság magyarhonban nem lehetne összehozható, illetve nézzünk már szét; kurva uncsi lenne. páran elhõznának mint a sz*r, aztán mivel elég kevesen vagyunk, eléggé szétszóródna az a pár ember, ergo nagy nulla lenne izgalom terén, mert jelenleg is kevesen versenyeznek aktívan
sokkal jobb a mostani rendszer, jelentkezik annyi ember amennyi tud, és akkor kábé a saját súlycsoportodba kerülsz, és mivel a rendszer ilyenkor a sokkal több jelentkezõbõl állít össze egy listát, szorosabb, jobb érdekesebb az egész, igy is gyakran ismétlõdõ nevekkel.
engem már ezek miatt és a kötöttség miatt sem érdekel egy privát bajnokság. ON
Hiába lesz ezer Pro kategoriás autó, ha alig jutnak el oda, aki meg eljut gyûjtögetéssel, az meg labdába sem rúg a pro-k között...
Igazabol, a masik komolyabb celfelhasznalasa, a bajnoki sorozatok, sajat szerverek. Ugy mar nem biztos, hogy draga lesz.
Persze, jateknak megvasarolva, elofizetve, minden tartalomra, ossze-vissza korozgetve, valoban draga.
De pl. mi evekig toltuk CSAK a NASCAR-t, heti futamokkal, evi 4000 HUF-ert. Egy komolyabb bajnoksagbol eleg heti 1 futa is. Arra rendesen keszulni kell(ene😛), gyakorolni, setup-olni stb. Ha osszeall egy 20 fos csapat, CSAK a NASCAR autot es palyakat veszik meg, befizetnek sajat szerverre, elosszak a kulotsegeket (ha 1-2 even belul meg olcsobb lesz), akkor talan mar evi 10E-bol kijon a bajnoksag. Es amelett, meg ott a lehetoseg, hogy a NASCAR-ral es barmelyik alap tartalommal, napi szinten versenyezzen, gyakoroljon stb.
Jon az IndyCar is (a V8 melle), azok azert beszipkazhatnak jonehany embert😊
Jó..csak viccelek. Igazán sok bajom nincs IR-el, egyszerûen nekem ennyit nem ér, és nem élvezetes a "bajnokság" .
A lenyeg, hogy bo 1 ev alatt, azert csokkent rendesen. Az elozo 1 eves elofizetesemnel, 85$-t "adtak" vissza. OK, kifizettem a 156$-t, de legalabb levasarolhatomn😊 Es meg elnek a mennyisegi es a full kedvezmenyek.
Ha igy folytatjak, jovore fele ennyi is lehet😉 Es mivel egy normal bajnoksag eves dija 4-6000 HUF/ev kozott volt (itthon!), annyiert mar kezd jo lenni😊

Es az a rendszer, hogy ha mar valaki befizetett egyszer, autokat, palyakat vasarolt, es utana elofizetes nelkul nem hasznalhatja (egyedul, offline, de bejelentkezessel), az egy vicc:/ Ha lehuzas, akkor ezt nagyon egyertelmunek erzem!
És az AS elviszi amúgy is minden pénzem 😊)))
a röhej az, hogy még az új updateket sem tudom lecsekkolni egy esetleges bug javulás miatt, mert nem vagyok elõfizetve...