4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#1986 OK, megvan, köszi szépen! -
#1985 A "view" fül a garázsban... ott pedig az "ff gain" étéke. -
#1984 Ebben az 1.1-ben hol lehet változtatni az ffb erősségét? Nincs ott ahol a régiben... -
#1983 Sziasztok!
Felraktam az 1.1-es demo változatot, indításkor azonnal hibaüzenettel leáll("Program működése leállt..." üzenettel), hibajelentést szeretne küldeni. Van erre valamilyen megoldás? XP SP3, a .NET 2.0 fel lett telepítve. -
#1982 Valahogy a demot keltsd életre más megoldás nincs ... -
#1981 Üdv, leszedtem a netKar Pro-t és az lenne a kérdésem, hogy valahogy nem tudnám-e kipróbálni a Fiat 500-ast? Találtam egy Fiat 500 Abarth demot, de amikor indítanám ezt írja ki: "The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program."
Mindenképp ki szeretném próbálni, mielőtt megveszem és főleg a Fiat érdekelne. Előre is köszönöm a segítségeteket. :) -
#1980 Hát én nem tom.... Keresztben mentem minden kanyarban , nekem cseppet sem tűnt tapadósnak... Ez is könnyen megcsúszik csak az ellenkormányzást már nem bírja, olyan mint a 2/3 volt .Csúszik gáz kell hogy megtartsd meg ellenkormányzás de átvágódik másik oldalra...Sőt talán az előző könnyebben megindult mint ez ...
Nekem marad a 3/3 :)))
Az editor meg nem mükszik nálam :)))) -
#1979 Irtak a log-ban, hogy az elozonel tul nagy volt a tapadas, most visszavettek. Meg nem probaltam... Hogy melyik valtozat valosabb es/vagy melyik az elvezetesebb, az mar mas kerdes;) -
#1978 Úgy szar ahogy van ,maradok a 3/3 betánál :)))) -
#1977 uhh ne mond, mert akkor külön install lesz a két verziónak.
Nekem nagyon bejött az 1.6-s -
#1976 Hát ezért kár volt belenyúlni ...
Eddig teljesen jó volt az F1600, most megint visszakerültünk az ellenkormányoz majd másik oldalra átvágódik stílusba .... -
#1975 Na ez jó hír, kíváncsi vagyok este megnézem ! -
#1974 Es ugy nez ki, megjelent hozza, az egyszerusitett TrackEditor is:) -
#1973 netKarPro 1.1 Full (vegleges, nem beta)! -
#1972 Megvan valakinek letöltve az Abarth Demó ? -
#1971 Szerintem már min.10 Magyar megvette nkpro-t. Azért néha összejöhetnénk ha másra nem is kis fun-ra. -
#1970 Igen, en sem ertem miert kellett kivenni;) Ahelyett, hogy fejlodne, bovulne, kovetne az LFS-szintu szolgaltatasokat (mindent mindennel lehet allitani), kicsit visszafejlodik (bar ezt Ok a nagyobb kozonseg fele nyitas erdekeben, "egyszerusitesnek" hivjak). Persze jobb lett, szebb lett..., erzodik Kunos-nak a iRacing idoszaka (meg versenyeztem is vele:P), pl. bekerult jobboldalra-alulra, hogy "netKarPro":)
Sajnos, kicsi a szimes tabor, hogy ennyi szimet kiszolgaljon, igy kicsit karbavesz sokminden (vagy forditva:P):(
Ott a WRS, szerintem teljesen jo lehetne. Az update utan raadasul jo iranyba indultak el. Fizikas, mar az elso kanyarban erezni, hogy van benne "anyag". Es ha jol emlekszem, szabadon modolhato.
Vagy ott az XMR. Abban is van anyag boven, hardcore-modon megpakoltak mindennel. Kicsit az is "docog" (a jol megszokott ISI-s, Papy-s, LFS-es kezelofeluletekhez, rendszerhez kepest), de azert hasznalhato. Es modolhato, nem is akarhogy.
De emlithetnem meg a VGP3-at (ismet kiforrott fizika, modolasi lehetoseg, egyedi, profi palyaepites) vagy a RACER-t is...
Sajnos kicsi a szimestabor, es anelkul (es persze bevetel hianyaban) keves a motivacio, a lehetoseg a komolyabb fejlesztesre, folytatasra, bovitesre. -
#1969 Neeem, az nem megy ilyen gyorsan, meg csak ~7 honapja van beta-fazisban, a kovetkezo update-ig van meg ido;) -
#1968 THX! akkor jó emlékeztem mint ha korábban ezt lehetett volna valahol állítani gondolom még a 1.0.3-ban -
#1967 Jah hogy ehhez van ! :))))
azt hittem NK-hoz ... :DDDD -
#1966 http://www.aim-sportline.com/pages/download/section_software.php -
#1965 Én nem találok frissítést :) -
#1964 THX!:) -
#1963 Es ha mar szobekerult, meg is neztem az oldalt, eppen 4 napja frissitettek a programot:) Download, update, test;) -
#1962 Megkésve de HBD! -
#1961 Amugy eppen ma autoztam egy kicsit;) Hetek ota nem mentem mar szinte semmivel. Es ma vettem eszre, hogy vegre mar a visszajatszasban is vannak aszfalt hangok, es mar nem csak elore-hatra lehet tekergetni, hanem egerrel leptetni is barhova! -
#1960 Az elozo verzioknal, a programba integralva lehetett allitani a kijelzoket, autonkent (AIM), ebben a verzioban valamiert nincs benne?!:/
Minden autonal a SETUP konyvtarban talalhato aim.ini file-t kell piszkalni;)
Ha meg nem nezted, lattad stb.: az nKP-ben hivatalosan az AIM tipusu kijelzok, erzekelok, dashboard-ok vannak benne, az ingyenesen elerheto AIM Telemetria programmal.
Info, letoltes itt: http://www.aim-sportline.com/index_eng.htm -
#1959 egy kérdésem lenne :-) a Kormányon lévő LEDeket lehet állítani valahol? hogy mire gondolok? arra hogy amikor gyorsítok ugye egy bizonyos fordulatszám után elkezd villogni, de még lehet sokáig húzatni, szóval hogy később kezdjel el villogni amikor tényleg váltanom kéne :-) THX remélem nem fogalmaztam túl bonyolultan :-) -
#1958 bocs az off-ért
Live for speed emlékfutamot rendezünk JuanG tiszteletére.
Részletek, és jelentkezés ITT -
#1957 -
#1956 Nos, úgy néz ki én itthon leszek fél évig, kb. egy hónap múlva már vezetek :)
Ez elvileg szomorú hír kellene hogy legyen, de amilyen az élet már nem az.
A lényeg hogy 1 hónap és kitombolom magam a pályákon :D -
#1955 Értem. Kár, hogy kevesen játszanak vele, pedig jó kis játék ez :) -
#1954 Egyszer kell megvenni, de jó ha tudod, hogy AI nincs online játékos meg alig-alig akad.
-
#1953 Hi all!
Megszeretném venni a netKar Pro-t, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Egyszer kell csak kifizetni az 5000~ FT-ot és utána a licenc az jó lesz a teljes játékhoz is ? Úgy értem, hogy nem ilyen havonta fizetős ?
Előre is köszönöm! -
#1952 Mugello video -
#1951 Köv. Péntek vagy szombat jó időpontnak , Sajna nekem Vasárnap nem jó. -
PacsutaTibi #1950 Én leszedtem az abarth demót, kipróbáltam. Abba Aosta,Aviano,Crema,Newbury,Prato van mindenféle verzióban. Nemvoltam kormányközelbe, de egérrel is jól lehetett irányitani, meg a volt is a Drivingitalianak 4-5 szervere mindegyiken más pálya beállitva.(Most már csak 2 van) Volt amikor csak 1-2 ember lézengett de volt amikor voltunk vagy 10en. Csak hát ugye az időmérőn akik normálisan mentek azokat a hülyék az első kanyarba rögtön kilökték...
Amugy nemtudom hogy mennyire kompatibilis az NetKarral. Szerintem egy ilyen abarth demós szerverre nem lehet felcsatlakozni NKval. Volt néhány pályám NKprohoz(pl monaco) Atmásoltam az Abarthnak a Tracks mappájába, de nem jött be a listába se belül... -
#1949 Azért kijavíthatta volna a server cfg összevisszaságát ! :DDDD Még mindig kézzel beírogatni mindent ...
6-8 embert elbírok, csinálok szervert ha kell, vagy ha van valami gyors szerveretek , Csige, Mehet valami Abarth . Aosta sport pl .... -
#1948 Nekem jó ha Abarthozunk, az legalább bírja a kisebb koccanásokat. -
#1947 Letezik(-zett) Abarth Demo. Bar Olasznyelvu, de ki lehet talalni kikivel van, vagy esetleg lehet beletenni Angol nyelvi dolgokat;)
Az talan azert lenne elonyos, mert azis tudna jonni, akinek nincs meg a teljes verzio. Nem tudom melyik palya van benne, de biztos van, aki kiprobalta.