netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Nos, úgy néz ki én itthon leszek fél évig, kb. egy hónap múlva már vezetek 😊
Ez elvileg szomorú hír kellene hogy legyen, de amilyen az élet már nem az.
A lényeg hogy 1 hónap és kitombolom magam a pályákon 😄

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SD456
Értem. Kár, hogy kevesen játszanak vele, pedig jó kis játék ez 😊

PS3 ID: SDani456

lac coo
Egyszer kell megvenni, de jó ha tudod, hogy AI nincs online játékos meg alig-alig akad.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SD456
Hi all!

Megszeretném venni a netKar Pro-t, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Egyszer kell csak kifizetni az 5000~ FT-ot és utána a licenc az jó lesz a teljes játékhoz is ? Úgy értem, hogy nem ilyen havonta fizetõs ?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

csige791

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
Köv. Péntek vagy szombat jó idõpontnak , Sajna nekem Vasárnap nem jó.<#rolleyes>

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Én leszedtem az abarth demót, kipróbáltam. Abba Aosta,Aviano,Crema,Newbury,Prato van mindenféle verzióban. Nemvoltam kormányközelbe, de egérrel is jól lehetett irányitani, meg a volt is a Drivingitalianak 4-5 szervere mindegyiken más pálya beállitva.(Most már csak 2 van) Volt amikor csak 1-2 ember lézengett de volt amikor voltunk vagy 10en. Csak hát ugye az idõmérõn akik normálisan mentek azokat a hülyék az elsõ kanyarba rögtön kilökték...
Amugy nemtudom hogy mennyire kompatibilis az NetKarral. Szerintem egy ilyen abarth demós szerverre nem lehet felcsatlakozni NKval. Volt néhány pályám NKprohoz(pl monaco) Atmásoltam az Abarthnak a Tracks mappájába, de nem jött be a listába se belül...

lac coo
Azért kijavíthatta volna a server cfg összevisszaságát ! 😄DDD Még mindig kézzel beírogatni mindent ...

6-8 embert elbírok, csinálok szervert ha kell, vagy ha van valami gyors szerveretek , Csige, Mehet valami Abarth . Aosta sport pl ....

csige791
Nekem jó ha Abarthozunk, az legalább bírja a kisebb koccanásokat.

Alexease
Letezik(-zett) Abarth Demo. Bar Olasznyelvu, de ki lehet talalni kikivel van, vagy esetleg lehet beletenni Angol nyelvi dolgokat😉
Az talan azert lenne elonyos, mert azis tudna jonni, akinek nincs meg a teljes verzio. Nem tudom melyik palya van benne, de biztos van, aki kiprobalta.
Alexease
Ez a 3/3-as Beta😉 Az 1.1-es verziot, 3 beta lepesben adta ki, az elsoben ujdonsagok, a masodikban az azok javitasai plusz auto/palya, ebben a harmadikban a vegleges javitasok szerepelnek. Elvileg, ha az ebbol erkezo hibakat is kijavitotta, akkor lesz vegleges.
csige791
Egyébként ez most akkor a végleges 1.1 ? Vagy ez most 1.1 beta ?

csige791
Ha 5 ember összejön abból már egy egész jó kis FUN DAY sülhet ki. Csak elõtte válasszuk ki a pályát/autót, hogy kicsit lehessen gyakni. Nem volna jó ha túl nagyok lennének a különbségek az emberek között.
Pályának mindenképpen Aosta-t javaslom, mert az már hasonlít az iRacing minõségre. Autó nekem kb mind1.

lac coo
Egyik link alatt tényleg hibás, elõször én is azt szedtem le ! 😊))
Próbáld a másikakról .

MaSzKa
honlapró - honlapról

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
letöltöttem a legújabb hivatalost a gyári honlapró
flashgettel

CRC hibás lett 340MB - hibásan van fennt

gviski
ezzen én rajta vagyok 😄

Virtual SimRacing

csige791
Mit szólnátok, ha rendeznénk valami fun day-t. Összejönnénk valami szerveren, aztán valami rövid futamokat tolnánk néhány órán keresztül.

Szóltam asszonynak... nem dohányzom, de most egy cigi jól jönne! 😄 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Én még mindig sokszor forgok meg a kanyarbejáratban F1600-800 -al, pedig az új diffi elég sokat javított a kezelhetõségen.
Lehet túl késõn akarok fékezni mindenáron 😄DDD

Ginger17
Basszus észre se' vettem... <#vigyor5>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

pointer4
Ha már Alex videói közül mazsolázol, akkor miért nem kérded õtet ? 😄
Amúgy nem elírás, az síma Netkar, nem a Pro :S

Solt:
Neked meg már kéne jétszanod egy kicsit, repkednek, kõröznöd, hogy lenyugodjál 😄
Vagy legalább az asszonynak szólj, hogy nyugtasson meg 😄
Ginger17
Ez mifene? Elírás?

http://www.youtube.com/watch?v=1lk6Myw0rQU

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Lehet, hogy az én jelenlegi érzékeny lelkiállapotom kivetülése volt az, hogy a smile nélküli határozott felszólító módot morcosnak véltem... ez már olyan Freudi... 😄 😄

www.smart-bus.hu

lac coo
Írás rosszul közvetít érzelmeket, szóval ha nincs vigyorgó smile, akkor már morcos ? 😄DD

Ok, csak olyan morcosnak tûnt... 😊)

www.smart-bus.hu

lac coo
Nem feszülök, csak mondom 😊

Ne feszülj... 😉

www.smart-bus.hu

lac coo
Letöltöd telepíted és játszol !

Hogy itt is nézhess hátulról... 😄 😄

Na segíteni!!! ( nincs ideje visszaolvasni :S )

www.smart-bus.hu

pointer4
Cöhh. Tee? Minek ? 😄
Alexease
Azert mar ez is 7-8 eves program, es meg nem halt meg😉
No akkor én is tennék egy próbát... hogyan is tudom a demot életre kelteni? 😊

www.smart-bus.hu

Ginger17
No... még a végén kiderül, hogy azért többeket érdekel ez a dolog, mint egy kihaló félben lévõ fórumból az elsõre látszana. Életben tud(na) ez maradni (a hó alatt megvannak az emberek) sztem ez "csak" szervezés és infrastruktúra kérdése.

lac coo
Pályakészítést miért nem engedi azt nem értem .....
Van valami track edit forum a honlapon, de semmi értelmes nincs még benne ...

Néhány tutorial, aztán ennyi, még nem néztem õket ....

MaSzKa
nekem is nagyon tetszik a játék
sokszor órákig játszok vele

kár, hogy az ilyesféle jó dolgok alig maradnak életben 😞

lac coo
Én pár hét alatt 5000 Km-ert tettem bele, az nálam nagyon soknak számít, IR is nagyon bejött ott két hónap alatt jött össze a kb 1000 (már nem emlékszem ..)

Nagyon jó az biztos, csak setupolni kéne megtanulni 😄DDD

b-type
Ilyenkor sajnálom igazán hogy megint elutazom. Mert ezzel a programmal lennék hajlandó ligázni újra.
..én uezt éreztem..mármint a vigyorgást meg az 5perc=5óra. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ginger17
Akkor most majd egyel többen használják.

Réteg(szim)játék mi? [#vigyor3 Csinálunk egy kis hírverést a dolognak és indulhat is a "bajnokság"! Egyelõre ugyan csak 2-3 emberrel, de valahol el kell kezdeni...

Alexease
En is igy vagyok vele😉 Csak azert irtam, nehogy meglepetes legyen, hogy nem hasznalja "senki"😊
Ginger17
Nézd... kb. 5 órát köröztem egymagamban az 1600-sal a tesztpályán. Az az 5 óra nekem 5 percnek sem tûnt és az utolsó másodpercében is fülig ért a szám... gondolod, hogy ezek után kihagyom a teljes verziót?

Köszönöm a válaszokat. <#wink>

Alexease
De mielott megveszed.
Gondolom tudod, hogy ez nem egy nepszeru szimulator, csak nehany szaz felhasznaloja lehet, publikus szerverek ritkan vannak, sokszor azis ures, bajnoksagrol megy csak egyrol tudok.

Auto es palya modolas nincs es valszeg nem is lesz.

De 3thParty palyak azert keszulnek, jelenleg kb. 10 addon palya lehet hozza.
Alexease
Minden verzioval mukodik, orokos liszensz😉 Szerintem az 1.0.0 ota nem valtozott, legalabbis ugy emlekszem, en azota csak masolgatom a liszensz-fileokat A-bol B-be😉
Ginger17
Ezt találtam a vásárlós oldalon:
"CURRENT PRICE INCLUDES 1.03 AND 1.1 (all versions)"
Ezért gondolom, hogy akkor valószínû, mindkét verzóval mûxik a licensz.

lac coo
Azt nem tudom, hogy jó-e az 1.03-hoz is ...De lehet. A véglegeshez meg tuti jó .

Ginger17
Értem.

Tehát az "1.1 Public Beta" megvásárlásával kapott licensz egy teljesértékû vásárlás. Jó az 1.0.3 verzióhoz és majd jó lesz a végleges 1.1-hez is?

Gondolom nem sokan vannak így mint én, hogy épp' verzióváltás közben liceszelnek, dehát ez van.

lac coo
Ez azt jelenti, hogy ha más var licenszed, akkor át kell másolgatnod, hogy ne kelljen újból aktíválnod ...

Ginger17
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Letöltöttem az oldalról ezt a "Public Beta" verziót (F1600+2pálya. Nos, ha megvásárolom a licenszet, azzal nyilván feloldom a további lehetõségelet (+online versenyzés), de akkor mi a nyavaját jelent ez a modat, hogy...

To use your existing licence in netKar PRO v1.1 RC you need to copy your "drivers" and "licences" folders to
"My Documents\netKar PRO" and NOT to the new installation folder

???

Jelentjeti mindez azt, hogyaAktiválás után kapok egy v1.0.3 verziót is
(a két progi külön mappába telepedik)?

Üdv, és köszi a választ!

lac coo
Hát sok új dolog nincs benne 😊))

Az új diffi viszont király lett, lehet gázzal balettozni kanyar közepén 😊)))<#eljen>

lac coo
Húúúha, tényleg ! 😄DDDD