netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez elvileg szomorú hír kellene hogy legyen, de amilyen az élet már nem az.
A lényeg hogy 1 hónap és kitombolom magam a pályákon 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Megszeretném venni a netKar Pro-t, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Egyszer kell csak kifizetni az 5000~ FT-ot és utána a licenc az jó lesz a teljes játékhoz is ? Úgy értem, hogy nem ilyen havonta fizetõs ?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Amugy nemtudom hogy mennyire kompatibilis az NetKarral. Szerintem egy ilyen abarth demós szerverre nem lehet felcsatlakozni NKval. Volt néhány pályám NKprohoz(pl monaco) Atmásoltam az Abarthnak a Tracks mappájába, de nem jött be a listába se belül...
6-8 embert elbírok, csinálok szervert ha kell, vagy ha van valami gyors szerveretek , Csige, Mehet valami Abarth . Aosta sport pl ....
Az talan azert lenne elonyos, mert azis tudna jonni, akinek nincs meg a teljes verzio. Nem tudom melyik palya van benne, de biztos van, aki kiprobalta.
Pályának mindenképpen Aosta-t javaslom, mert az már hasonlít az iRacing minõségre. Autó nekem kb mind1.
Próbáld a másikakról .
flashgettel
CRC hibás lett 340MB - hibásan van fennt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
www.smart-bus.hu
Lehet túl késõn akarok fékezni mindenáron 😄DDD
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Amúgy nem elírás, az síma Netkar, nem a Pro :S
Solt:
Neked meg már kéne jétszanod egy kicsit, repkednek, kõröznöd, hogy lenyugodjál 😄
Vagy legalább az asszonynak szólj, hogy nyugtasson meg 😄
http://www.youtube.com/watch?v=1lk6Myw0rQU
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Na segíteni!!! ( nincs ideje visszaolvasni :S )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Van valami track edit forum a honlapon, de semmi értelmes nincs még benne ...
Néhány tutorial, aztán ennyi, még nem néztem õket ....
sokszor órákig játszok vele
kár, hogy az ilyesféle jó dolgok alig maradnak életben 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nagyon jó az biztos, csak setupolni kéne megtanulni 😄DDD
..én uezt éreztem..mármint a vigyorgást meg az 5perc=5óra. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Réteg(szim)játék mi? [#vigyor3 Csinálunk egy kis hírverést a dolognak és indulhat is a "bajnokság"! Egyelõre ugyan csak 2-3 emberrel, de valahol el kell kezdeni...
Köszönöm a válaszokat. <#wink>#wink>
Gondolom tudod, hogy ez nem egy nepszeru szimulator, csak nehany szaz felhasznaloja lehet, publikus szerverek ritkan vannak, sokszor azis ures, bajnoksagrol megy csak egyrol tudok.
Auto es palya modolas nincs es valszeg nem is lesz.
De 3thParty palyak azert keszulnek, jelenleg kb. 10 addon palya lehet hozza.
"CURRENT PRICE INCLUDES 1.03 AND 1.1 (all versions)"
Ezért gondolom, hogy akkor valószínû, mindkét verzóval mûxik a licensz.
Tehát az "1.1 Public Beta" megvásárlásával kapott licensz egy teljesértékû vásárlás. Jó az 1.0.3 verzióhoz és majd jó lesz a végleges 1.1-hez is?
Gondolom nem sokan vannak így mint én, hogy épp' verzióváltás közben liceszelnek, dehát ez van.
Lenne egy kérdésem. Letöltöttem az oldalról ezt a "Public Beta" verziót (F1600+2pálya. Nos, ha megvásárolom a licenszet, azzal nyilván feloldom a további lehetõségelet (+online versenyzés), de akkor mi a nyavaját jelent ez a modat, hogy...
To use your existing licence in netKar PRO v1.1 RC you need to copy your "drivers" and "licences" folders to
"My Documents\netKar PRO" and NOT to the new installation folder
???
Jelentjeti mindez azt, hogyaAktiválás után kapok egy v1.0.3 verziót is
(a két progi külön mappába telepedik)?
Üdv, és köszi a választ!
Az új diffi viszont király lett, lehet gázzal balettozni kanyar közepén 😊)))<#eljen>#eljen>