4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
VO101 tvr #2386 Erről mit lehet tudni? Marangoni Driving Simulator
Elkészült? Hozzáférhető valahogyan? -
#2385 videjo
-előre is elnézést
sajna nem igen volt hang, ami meg volt az borzasztón szaggató midihangszerűvolt, szal inkább le is kevertem. -
VO101 tvr #2384 Spa túl nagy, hosszú pálya egy ekkora mezőnynek. Esetleg Snetterton? Ez is elég jó tempós, lendületes pálya, de rövidebb. -
VO101 tvr #2383 Köszi! -
#2382 A szerver már megy, de ajánlott a Drivingitalia.net 1 szervert használni gyakorlásra, mert ott szoktak lenni ellenfelek is, jelenleg 7.
19.-én Vasárnap mit szóltok egy Spa/F2000-hez ? Vagy inkább valami rövidebb pálya Abarth-al? -
#2381 igazad van.
Időpont: 2010.09.12 Vasárnap, 19:00 óra
Pálya: Prato Full GP
Autó: Formula Ford 1600cc (F1600)
Kvalifikáció: 15 perc
Versenytáv: 2x12 kör.
Rajt: Repülő Rajt
Szerver: netKar.hu
Pass: kesjar
-
VO101 tvr #2380 Az, hogy mennyi munkát fektetsz bele, a te dolgod. Rajtam ne kérd számon. Meg ez nem is ide tartozik. Én a magam részéről megtettem a regisztrációt, aminek az aktivációs email-je nem akar megérkezni. Nekem belefért a regisztrálás, de előrébb nem vagyok vele. Számodra sem lett volna több munka a választ bemásolni, mint a linket betenni.
Ezeket a versenyeket reklámozni lenne jó, nem eldugni. -
#2379 Ha már én ennyi munkát belefektetek, egy 30 másodperces reget csak kibirsz. Egyébként ha eljutok odáig, hogy lesz több futamos bajnokság (ez tervben van) akkor amúgy is kell majd regelni. -
VO101 tvr #2378 Csak regisztráció után látszana -
#2377 itt -
VO101 tvr #2376 Következő verseny mikor és hol lesz? -
Solt #2375 off:
De tedd, mert sokszor jókat mondasz... ( csak NYUGI ) ;) -
#2374 Tökjó, leszedtem az 1.1-et, a régit unistalláltam, a pályákat átmásoltam az 1.1-be, és azt írja rájuk, hogy content locked-.-" -
#2373 töltsd le akkor a legfrissebbet. -
#2372 Köszi, akkor már értem. -
LESCO #2371 az IMO jelenti a belső-közép-külsőt.
Tehát mindegyik számsor bal oldala a belső, jobb a külső hőmérséklet. -
#2370 A gumik hőmérsékletét hogyan kell nézni? Van négy téglalap, aztán mindegyikben ugyan olyan sorrendben vannak a hőmérsékletek, mintha mindegyik guminak a bal oldala melegedne jobban, nem pedig a belső oldalak. -
#2369 Szerveren még sose voltam.
Alex: 1.0.3.9xxx asszem a verziója, lehet azért van így. -
#2368 A demo valszeg regebbi verzio. A teljes verzioban nem slick van az 1600-oson, nem is valaszthato. Sajnos a demo az demo;D
Az AIM allitasi lehetosegeket kiszedtek, valamiert, most mar a programon belul nem lehet allitani. Kivul, az autok konyvtaraban, ha jol emlekszem, lehet piszkalni a file-okat.
Sajnos ez is aldozatul esett az egyszerusitesnek, hogy kelendobb legyen a program:/
A nagyobb problemaja az egyszerusitesnek, az automata dolgok, az egyszerusitett valtasi lehetoseg, a kameranezetek...
Eddig ez eleg hardcore szim volt, legalabbis a hasznalhatosagat tekintve (nezetek, kontrollerek stb.), de kenytelenek voltak "lefele" is nyitni... -
LESCO #2367 Na ez innentől kezd vicces lenni...
És ha szerveren vagy, akkor is slick van? -
-
VO101 tvr #2365 Ez érdekes... -
LESCO #2364 Rakjál be képet légyszives, mert ez kezd idegesíteni... :) -
#2363 Én még csak demozok, de nekem abban slick gumi van. -
LESCO #2362 A manual szerint (132. oldal) mindkettőre választható lenne... Bár a manual 1.0.3-ról szól.
De találtam benne érdekes dolgokat még, amit a mostani verziójában a szoftvernek nem találok. Pl a fordulatszámmérő ledek kalibrálhatóságát.
Ezt kivették a fícsörök közül? Mert akkor szomorú leszek. -
off:
én tudok olyanról ami 99.9% ban politika, de ettől kezdve be nem teszem oda a lábam. -
#2360 Slick gumi az F1800-ason van. -
#2359 Nincs is politikaval foglalkozo topic az SG-n (szerencsere!), valszeg mar ott elkezdodtek a bajok...;) -
LESCO #2358 Izgalmasan hangzik... ;) -
#2357 II. King of Prato (lehet , hogy csak bejelentkezés után látszik, mert ez már az esemény naptár béta verziója)
Repülő Rajttal fog indulni
(megint kaptam egy bünti pontot, többet nem megyek politikával foglalkozó topicba, az kurvaélet)
-
LESCO #2356 tapad -
LESCO #2355 És nekem miért nincs slick gumim???
Pedig a manualban ott van a két kép, a slick és ez a vacak gumi. Azt írja a manual, hogy a slick sokkal jobban tapa, ez a vacak meg tartósabb... -
#2354 Nincs ezzel semmi gond, ez ilyen;) Az Antialias-t vedd feljebb, aztan jo van. Ez nem screenshot generator, ez valszeg ennyit tud;) -
#2353 Nekem miért csak slick gumim van?:O -
santibi #2352 http://img294.imageshack.us/img294/6268/nks2010090216213766.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/7494/nks2010090216222620.jpg
Igy a link inkább sorry -
santibi #2351 http://yfrog.com/junks2010090216213766j
http://yfrog.com/mtnks2010090216222620j
itt van 2 kép. Szal a kerékvető és az objektumok nagyon rossz minőségűek zavaróak nagyon. Nem tudom így a 2 kép mennyire adja vissza. Minden maxon van full hd.60 fps vsync-el -
#2350 Azok között előfordulhat, hogy levágások vannak, mert ebben a játékban nincs olyan mint pl lfs-ben, hogy lfs world-re csak azt lehet felrakni ami szabályos. Szóval átvágsz mindent mindenhol és már a top-ban is vagy. :) -
#2349 Hopp találtam másikat is, na onnan viszont fényévekkel vagyok lemaradva:DD -
#2348 A bannerban lévő Rankon lévő időknél a top idők ugyan úgy nagyon droidok, mint más szimulátorokban, vagy itt elérhetőbbek? Montrealon meg Monacon is asszem ~6 seccel vagyok lemaradva. -
#2347 Road America videó.
Még nagyon bugos, meg nagyon csúnyák a textúrák.