netKar Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A listazasa bugos, mert nalad (pontosabban a szervert indito cliens-en), kilistazza a lokalis es a dedikalt szervert is.
Ami meg bugos, es ismert problema, hogy az Abarth-nak vannak 16 karakternel hosszabb file-nevu skinjei, autofestesei, amivel nem nagyon lehet online csatlakozni:))) Egy kis programozasi anomalia, gondolom korabban az adatbazis igy lett beallitva, csak kozben elfelejtette:))) Ilyenkor erdemes masik festest valasztani, ugy sem szamit, a sajatunkat nem latjuk:D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerencsere van mar Advanced beallitas resz a Controller-nel, igy ott mindenkeppen erdemes ellenorizni hogy minden rendben mukodik. Amugy nincs vele baj, csak kicsit figyelmesebben, komolyabban, atgondoltabban kell hozzaallni:)
Teny, hogy vannak meg bugok, foleg az ujdonsagok bevezetesevel, de azert beta teszt, hogy teszteljuk;) Aki nem akar vele kuzdeni, annak ott a stabil, vegleges 1.0.3 verzio;)
A gázpedált be kell azonosítania, utána semmit csak okét, aztán tövig a gázt és okét, majd felengedett gázzal okét.
Kicsit fura, de mindegy ez van.
Persze ez lehet bármelyik tengellyel, nekem a gázzal volt, mert nem figyeltem csak kapkodtam :))
Utána bementem a controller beállhoz, maxon volt a gáz a jelzés szerint, ráléptem a pedálra és kidobott a játék.
De ezt pikk-pakk megoldottam, a kuplung az nem tudom miért volt baj...de sajnos már nem vagyok a játék elõtt, majd csak valamikor a jövõ héten talán. :(
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de m1
az irányítás sikerült kösz a semmi segítséget <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
.
Illetve miért indít két szervert ??? Mindkettõre be lehet lépni .
.
De legjobb a Fiatban az óra !!! :DDDD
A netKar teljesen barkacs, elvetemult cucc;))) Ha legalabb utanozna valamennyire az LFS-t, menuket, mukodest, beallitasokat, talan tobben megbatartkoznanak vele:)
Pedig nem lenne rossz. Fizikaban ugyanott van, sot... Grafikaban boven elorebb van (az LFS sose fog el lepni a DX7-rol:DD). Hangokban meg most mar sokkal jobb. Palyakat ne is emlitsuk:) Lehet hogy itt sincs sok, es nagyreszt addon, de legalabb ismertek (Spa, Donington, Monaco, Silverstone, Dijon stb.).
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amúgy vezetés nagyon jó..Teccik meg minden, de ez a félkész állapot:C
Meg keretrendszerbõl indítani a gammát...uff:S
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A Lastpalce-Racing linken (a banner alatt) talasz jonehany palya addont, ami mar ehez keszult.
Egyébként meg marha jó..nyomattam online is, meg offline is, sok dolog jó benne. Egyenlõre még sehol nem tartok, de a rugóváltozások nagyon tetszenek, és úgy egészében a beáll része tetszik. A vezetése meg tök jó, nagyon érezhetõ a határa az autónak, jól lehet sodorni benne a kanyarokban, jó a fék, jó a kigyors és jó a lendületes kanyarok sodródása is.
Beruházok rá még most, bár csak hetente fogom tudni használni így hogy a cimbimnél van, de nagyon érdekel a Fiat...a régi kasztnis autók is jók voltak. Mindjárt nézem is hogyan lehet megvennem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Irta is az egyik ficko a forumon, hogy: Hogyan lehet igy kiadni, nem nezik meg a beta teszterek?!?! Erre a Kunos (a keszito): Dehogy nem, most nezitek! Ezert Beta teszt:):)))
nem vette be a pedálokat csak a kuplungot, ki kellett vegyem a kuplungot és akkor ment. Ne is kérdezd miért, nem az én gépem fogalmam sincs :)
Most a cimbinél próbálkozom, neki is G25 van feltéve szal jó is lenne, még filóztam is hogy gyorsba megveszem csak hogy meg lehessen kicsit kergetni. De már inkább csak veszkõdöm vele :(
Megnezem, mert a "mindenkinek netKarPro"-t funkciok miatt (egyeb kontroller hasznalat, automata inditasok stb.), eleg sok most a bug:/
tök szeretnék vele menni, erre nem indul a kocsi...berreg az indító, de nem pörög fel a motor. kapcsolom egérrel a startert-nem nyüszög, gombra állított starter-nem nyüszög, lekapcsolom az energiát-visszakapcsolom akkor berreg, de nem indul.
A NetKar-ban is kellett az egérrel vakarni valhol, de már elfogyott a türelmem :(
off bocs de netkar lesz mert a race on 50euro lesz :OOO wow
bocs az off-ért de sztem elsõnek a Race On-t majd a netkart vezsem meg télleg bocs az off-ért
Utána minden ingyen van hozzá.
ja és amit meg veszek az végülis csak 1 cd kod? mert olvasatm ha meg veszem az 1.0.3.-at azt hazsnálhatom már az öszes netkarhoz
És miért írja ki nekem állandóan hogy a létezõ kapcsolatot a távoli akármi bezárta (nem emlékszem ...) ?
Server cfg-t még mindig elbaltázza ! :DDDD
Ez ilyen..., megszallottaknak fapados szimulator:) Bar nagyon jo lenne online, de hat a letszam... Talan 6000Ft volt amikor megjelent es megvettem (2006), de azota sem untam meg, grafikaban nem kopott meg (sot, vannak rosszabbak), a fizika alap, es mivel evrol evre igynenesen patch-elik, updateelik, jelenek meg az addon palyak, most hivatalosan auto/palya, igy ahogy telik az ido, egyre olcsobb lesz:))
"Sajnos" az egyszerusites miatt sokmindenen valtoztat, aminek azert neha ertelme is van. De most mar teljesen automatan inditja a muszereket, a motort, lefulladasnal is inditozik, gumit cserel programinditaskor stb. (de szerencsere kikapcsolhatok).
Igazabol, erdemes vegignyomogatni, mert van nehany funkcio, amit nem ir vagy nincs benne a beallitasokban. A CFG konyvtarat is erdemes vegignezni, mert vanna egyeb beallitasok is (pl. fejmozgasallitas).
F1600 mindent visz, jó az új gumi (meg gondolom egyéb újítás is van benne ...9 nem csak az orrát tolja hanem izgága csinál most már mindent.
Kormányzás kicsit fura nekem mintha túl sokat kellene tekerni ....
Autoblipet jó lenne kikapcsolni ....Váltást engedi gázelvétel nélkül is ezért kár volt ( sõt, ha nem váltana gondolom nem kerülne sokba egy recsegõ hangot beleprogramozni olyankor és máris teljes az élmény ! ) .
esetleg lehet valahogy kamera nézetet váltani?
Nekem bejövös és szerintem meg fogom venni :)