4108
  • b-type
    Nem baj, lepróbálni csak leszünk páran.
  • csige791
    Beszarok. végre jó a szerver, napokon keresztül csinálgatom az oldalt, szabályzat, stb... Erre, most egy fehér képernyő jelenik meg az oldal helyén. már a sírás kerülget.

Mindenesetre Vasárnap F1600/Newbury2002, este 8 kor.
    szerver: netkar.hu
    pass: hun

Így behirdetni sem tudom, szóval lehet, hogy a szar oldal miatt megint nem lesz senki. Már írtam a tárhely szolgáltatónak, hogy ez mi a szar. HELP!.
  • csige791
    Tesztelhetem catalunyat és oscherlaben-t. lassan megjelennek, mert már egész jól állnak, jelenleg beta test van.
  • b-type
    már megijedtem hogy ezen a hétvégén...mert most full nem leszek gépnél :)
  • Alexease
  • csige791
    Működik a szerver!!!

Hétvégén megcsinálom amit kell, és köv. vasárnap race!
  • csige791
    Véget ért a GPC F2000 bajnokásg. 24. lettem a kb 65-ből, a csapatban meg 19. igaz egyedül voltam benne.
    Most a Radiator Champ F1800-ra készülök, első futam Canada lesz, ami elég brutál ezzel az autóval, bár ezzel minden az. Hátsó egyenesben 250 környékén úgy, hogy az autón 0 db szárny van. Féktáv érdekes.
  • csige791
    Na nyomoztam picit.

500servers kuka. Most tárgylok valami Gaming Solutionsal akik foglalkoznak mindenféle játékszerverrel. Miközben írok ide, töltik le nk-t majd ha kész teszteljük és ha müxik akkor lesz szerver. Egyébként az 500 servers support nem válaszol semmire, mondtam a GS-es embernek, és mondta, hogy ők megpróbálták megvenni az 500 servers-t de nekik sem válaszolt semmit. Ez a napokban volt.
  • csige791
    Lehet, hogy csúszik egy hetet a dolog, mert a szeró továbbra is használhatatlan. Az 500servers-es emberek is bevallják, hogy jelenleg ők is tanulják az nk-t szóval lehet kell nekik kis idő mire működőképes lesz a dolog.
    Amíg nem működik addig nem is nagyon akarom behirdetni sehol, mert beégés lesz a vége.
    A tervem egyébként az, hogy ha minden müxik akkor lehet majd nyerni licencet, az iRacingre használt lóvémat átcsoportosítom, mert jelenleg nem vagyok még elégedett a fizikájával és a megmaradt pénzből bedobok egy nyereményt.
    Csak működjön már a szeróóóóóó.
  • lac coo
    OK, thx .
  • csige791
    majd toltok fel az oldalra.
  • lac coo
    Ha adtok setupokat én is elindulok, hogy legyen töltelék ember :)))))
  • csige791
    Lefordítottam a menürendszert, de szar lett, mert az ekezetes betuket nem ismeri fel, amelyik meg tul hosszu az kilóg, néhol megsem jelenik.
  • csige791
    Túl sokat piszkáltam a config file-t szerintem. Egyébként az 500serversen van (ha jól látom én vagyok az első megrendelő netkar-ban) szerver, és még fejlesztés alatt van az admin felület, viszont szerencsére hozzáértő ember kezeli, így bízom benne, hogy megoldódik a probléma.

Addig is Ide kellene regelni, aki akar indulni a futamokon.
  • b-type
    látom, be is tudok jelentkezni, de aztán leáll az nks szerver, és kidob. :(
  • csige791
    A szerver fut. Csatlakozni nem tudok.
    netKar.hu
    pass: hun

Please tesztelje valaki, hogy tud-e csatlakozni.
  • b-type
    haljak meg nem tudom beizzítani ezt a Pro Rank-t :D
    ma próbálkoztam hátha így meg úgy, de nem tölt fel semmit :( ...pedig a 14. helyre jó is lennék vele :))

tegnap kicsit belebuktam Newbury-be :)

1 körös videó a Dailymotion-n
  • csige791
    Ha kész a szerver, és működik is, akkor ilyen king of the day-eket tudok egyelőre szervezni. Sajnos egy bajnoksághoz jelenleg nincs elég időm, mert ugye ott már van ponttáblázat meg sok egyéb teendő. De esetleg ha valaki tud/akar csatlakozni a szervezéshez akkor az öröm és boldogság.
  • Penge88
    asszem én is benne vagyok, írd ki, ha nem kések le, akkor leszek.
  • csige791
    Remélem ma aktiválják a szervert. Mivel vasárnap van kicsit necces, hogy megcsinálják-e. :(
  • Nando8
    hali.
    új vagyok még a nkpro területén, demo-val tolom 3-4 napja. nyomtam 1 online versenyt. 7-en is voltunk szerveren! nem olyan kihalt ez
    F1600-as bajnokságba szívesen indulnék mellesleg :D
  • b-type
    nosza :)
    én itt leszek ma egész nap, tök xar idő van kint, szal írd mikor.
    ...legalább kicsit visszaszokok az F2000-ről :)
  • csige791
    Na, elméletileg sikerült végre szerválnom egy működő szervert.Elméletileg ma belövik, letesztelem és ha műxik, akkor kéne futnunk egy "szerver terhelés teszt futamot".
    Ha minden ok akkor mehet egy f1600 kupa. Már csak drukkolni kell hogy jó legyen.
  • Penge88
    Az erőszervó! :D Annak ellenére, hogy nem vagyok nagy formula autós szimulátor ügyileg, azért sikerült összebarátkoznom az f1600-al. Sajna a teljest még nem vettem meg, de tervbe van.
  • lac coo
    az alap pályák tényleg nagyon jók, kivétel nélkül!

Rafinált kanyarokat , kombinációkat talált ki bennük ....
  • b-type
    De nehéz feladat...sztem qva jók az alap pályák a NetKar-ban...pedig aztán finnyás vagyok :)
    Itt van pl. Newbury (2006-s vezetés)...hát F2000-n első blikkre olyan semmilyen-nek tűnik, pedig aztán hüh...az első kanyarban elég prosztó a kihívás..nem túl kifinomult :)
    Aztán a második már jobb, a harmadik balos-t már nehéz eltalálni hogy lendületes legyen, a következő visszafordító semmi extra, nagy fék-élvezetes kigyors, de aztán jól beesni a balosba hogy telibe legyen az már jóság, majd megint egy visszafordító szintén nagy fék, és jön a célrafordító ami megint szép kihívás.

Szal sztem nagyon jók az alap pályák...nehéz lesz hasonlót megcsinálni.
  • lac coo
    Még én is barkácsolnék hozzá, de nekem nem megy a trackeditor valamiért ....
    Meg jó lenne tudni max-ban miként álljak neki egyáltalán ....
  • b-type
    A1 ring elég fapad..a vonalvezetésre oké, de a fák, nézők kissé befejezetlenek :)
    Én is inkább bele kezdtem egy saját pályába olyan lassan csordogálnak.
  • lac coo
    Na ..már megint Lada :)))

Mi a fene jó abban ? :)))
  • Penge88
    Nekem valami jó kis rwd hiányzik, mondjuk egy VFTS Lada :D xD
  • lac coo
    Hát hogy pörög az azért túlzás ! :))))

Jó lenne ebbe is valami GT autó .... :(
  • symbol
    LFSnek főleg. nkPROnak elismerés. nemsoká jön iRbe az új gumi, meg dolgoznak a grafikán is, meg etecera, ennek ellenére lehet megveszem a nkPROt. Bár nem látok benne fantáziát, pláne ha az iRacing tényleg komolyat lép előre hamarosan. nah de nem inditok el vitát újra, ezt gondolom és kész, de mondom, örülök, hogy pörög a nkPro-s "team". :) igy tovább.
  • csige791
    A1 Ring, Laguna Seca, stb...

Szeretem amikor ilyen hírekkel tudok szolgálni.
  • csige791
    Egyszerűen nem tudok szervert szerválni. amiért fizettem szar volt, próbáltam beszélni gpc-sekkel de nincs idejük ilyennel foglalkozni.

Pedig királyság lenne egy Magyar bajnokság.
  • lac coo
    Kinek kellemetlen ? :)

Csige: sok-sok simbin-es pálya jöhetne .
  • symbol
    azért az LFSre nézve ez szégyen. jobban fejlődik az nkPRO mint az, ami valszeg több pénzt hoz, többen használják, és etecera. kellemetlen.
  • csige791
    Barcelona és Brno
  • lac coo
    Monaco az új verzióval jól működik nálatok ?
  • Alexease
    Sehonnan;)
    Vannak a felhivatalosan megjelent palyak, amelyeket a fenti linkekrol lehet leszedni (kb. 10 palya), es van 5-6 palya amit a GPC csinal(t), de azt csak a bajnoksagban induloknak adjak oda.
  • VO101 tvr
    A konvertált pályákat honnan lehetne letölteni?