netKar Pro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ritkán látni ilyen szép és prifn megrajzolt pilótafülkét! Még a brutál-grafikás konzolokon is ritka ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pointer4
Ezt meg csak úgy:

pointer4
Jee, Szept 4. érkezik elvileg.

😄

És egy új pálya Aosta Grand Prix Circuit, keresésem alapján nem sok mindenre bukkantam, állítólag létezik rajta 15 nyomvonal, és a hegyekben van 😄

forrás
solo
Vágom.Akk majd felnézek:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

lac coo
Én szoktam csinálni szervert Laccoo akármi néven... Néha vagyunk 5-6 -an .

solo
Értem..Akkor elkörözgetek magamba...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Alexease
Nem kell. MIvel itt nincs olyan szerver, szervezes hatter, es napokig egy online versenyzo sincs, igy felesleges tul bonyolitani😄
lac coo
Nem, csak simán töltsd le .

solo
Hali, ha leszedem a demo-t akkor itt is kell regelni a készítõk oldalán mint LFS nél?

pointer4
Yuppie 😄
Már csak az kéne, hogy a BRD simulation tönkremenjen 😄
lac coo
<#eljen><#taps>

Alexease
Ugy nez ki, jovoheten jon a BETA2 az Abarth-tal es az uj palyaval. Persze, ha nem jon kozbe semmi😛
Alexease
Most nem olvasgattam semmit😊
lac coo
Fiatról nem olvastál semmit ?

Alexease
Nem tudom ki csinalja, gondolom valamelyik "embere"😊 Arra most nagy passsszt mondott, vagyis majd jovore😉
lac coo
A heygi pálya mikorra várható, vagy azt ki készíti ?

Alexease
lac coo
Na most gyertek vagyunk hárman, igaz lemaradtunk a rajtról, egy román srác egyedül versenyez és nem engedi restartolni 😊))))
De lassan véget ér a verseny ...

lac coo
Közben elmentem moziba, de mostantól újból megy a szerver, ha valakit érdekel ....

lac coo
Ez milyen jó kis pálya !!! Lendületes, nem érezni annyira az alul kormányozottságot, tele több ívû kanyarral és egy életveszélyes sikánnal ! 😊)))
Most toltam rajta 10 körös versenyt ,marha profi a cucc ! <#worship><#eljen>

lac coo
Indítottam szervert, Aviano Full GP .

lac coo
THX !

Alexease
pointer4
Akkor elvtárs, használja az online fordítás ikont a google toolbáron 😄
Mink sem figyeltünk 😄 Bár még emléxem pár nehéz orosz szóra, mint lááámpa, meg krákágyil, meg zsííráf. 😄
lac coo
Nem hát, már akkor sem voltam komcsi, el is vették a vörös nyakkendõmet 😊)))))

pointer4
<#eljen>

Lac coo: Nem figyeltél orosz órán mi ? <#beka3>
lac coo
Töltsd már fel valahová, én nem bírok a ruszki ákom-bákommal ! 😊))

Alexease
Szereztem Donington Park-ot😊<#vigyor3><#zavart1> A multkori Dijon-Prenois melle eppen jol jott😉

http://www.netkar-pro.ru/ Regisztralni kell!
pointer4
Naja, gondolom akkor olyan lenne ami már van is 😄
Én csak elfoglaltságot akartam adni 😄 És meg is köszönném ha meglenne 😄
Alexease
Sok ertelme nincs, mert az rengeteg munka es a netKarPro-hoz nincs egyelore DevKit. Igy csak a netKar-hoz lehetne megcsinalni, amiben - athozva a Pro-ba - nincs atlatszosag, bump es semmilyen extra. Kapnal egy sok objectes franko palyat, gagyi grafikaval😉
pointer4
Légyszíves kezd a GTR-EVO Nordschleife átirattal 😄
lac coo
Köszi !

Alexease
lac coo
Valakinek van egy F1800-as default setupja ? 😊))))

Alexease
Nincs semmilyen plugin😉 De szerintem, a palya modellezos topicban jobb lenne folyaytni😉
lac coo
THX !

És az ebben említett plugin-t hol találom meg ? 😊

Alexease
De, ehez (pontosabban a netKar-hoz, 0.99 Namie) kiadtak a hasznalati utasitast😉 Angolul van, amit nem szeretsz, de annyira egyszeru, hogy par perc alatt kitalalhato😊

netKarTrackGuide_ENG.doc
lac coo
Ehhez nincs valami pálya-csináló leírás ? 😊))
Ha úgy van ahogy írtad, és nincs az a sok halandzsa-file akkor talán nagyobb kedvel vágnék bele mint rF-hez😄DD

lac coo
Hát kívánságmûsor lehetne napestig .. ! 😊
Errõl már rég leszoktam, hogy ez de jó lenne ...Ez van ezzel kell boldogulni 😊
És még mindig bátran odaállhat bármely szimulátor mellé fizikában .

A szerver megy, gyertek !!!

csige791
Na sikerult osszehoznom egy igen extreme setet. itt mar brutalmodon kell ellenkormanyozni.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Alexease
Azert ha kicsit hasonlitana a gumi az iRacing-es SkipBarber-re, ahol kell az a sok apro kormanyzas a kanyarban, az nem artana😉 Az auto hasonlo, meg a gumi is. Pedig Kunos sokat tolta az iRacing-et, meg versenyeztem is vele😛
lac coo
A gumi valóban furcsa, de mivel az autós érzés a toppon van, szépen meg lehet birkózni vele és még élvezetes is a dolog 😊

Alexease
"Autos erzesben" a netKarPro toppon van, szerintem is.

Eppen jo a grafika, el van talalva, nincs tul csicsazva, a cockpit erzes meg az egyik legjobb.

A hangok sem lettek volna rosszak, ahoz kepest, hogy szintetizalt cucc volt (meg a korabbi verziokban) es a vegeredmeny eleg erdekes, ha az ember odafigyelt, valoban visszahallotta a motor mukodeset. Az otlet jo lett volna, de sajnos a korrektebb mukodeshez valszeg sokkal tobb eroforras kellene:/

A fizika kerdeses, foleg a gumi. Az elozohoz kepest most sokat valtozott. Nekem is nagyon alulkormanyzott erzesre. Az elozo sokkal jobban csuszkalt, foleg ezen a barazdalt gumikon. Valahol a ketto kozott kellene lennie.

A diffit is piszkalta, az is lehet a "bunos", bar az meg nincs az F1600-ban😄
lac coo
Nálam szinte minden vadabb kigyorsításon kell egy pici korrekció ( ahogy a videoban) és elég sokszor féktávon is ...
De én béna vagyok, szóval lehet ezért ....! 😊))

lac coo
Ízlés dolga de nekem is bejön a fizika, a többi meg (majdnem...) mellékes ! 😊))

Az hogy videon nem tolja az orrát azt is jelentheti, hogy ésszel érkeznek meg a kanyarba 😊))
De egyébként nagyon sokan lecsúsznak egész a földes részig ...

csige791
Hát nekem itt még szinte csak akkor kellet ellenkormanyoznom, amikor felmentem a rázókõre. valami rosszul lenne beállítva nálam ? Mindenesetre szeretek vele játszani, mert jók a hangok, meg a graf... Még mindog áll a lehetõség egy bajnoksagra, ha legalabb 10 ember osszejonne.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

pointer4
Hát nekem abszolult az ellenkezõje jött le. Ez a második játék ahol már majdnem elhiszem, hogy autóban ülök. Az elsõ az iRacing Radical-ja volt. Nekem pl az LFS-el van így ahogy írod, egy zselé rétegen csúszó, abszolult hihetelenül kanyarodó, égberöppengetõ autó fizikáját keltõ játék.
csige791
ma este raerek ha valaki tolja irja ide hogy hol...

Tomsteel
Abszolut egyetértek !

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

csige791
Hát az látható a videókból, hogy a játéknk köze nincs a valósághoz. 😞
Szerintem egyébként ezen vérzik el a játék, az embernek olyan az érzése, mintha valami Geof Crammond (lehet rosszul írtam) féle GP 1,2,3 -al menne. Tolja az orrát majd ha eléri azt a sebbeséget amivel belehet fordulni az adott kanyarba befordul...
Pedig a hangok (a gumi hangon kívül) és a grafika szerintem a legjobb... csak hát az a fránya fizika, kicsit állítani kéne, hogy jobban túlkormányozottak legyenek a verdák...