4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#2026 1600-os formula -
#2025 A végleges verzióban mi érhető el demóként? -
#2024 Hello. Demo lenne? vagy licence-elt fun? ahogy nézem, abarth-al menne a dolgo, akkor licence. na mind1! Majd egyszer beruházok rá, csak államvizsháig nem, mert addig úgyse tolnám aktívan -
#2023 Én jövök, vasárnap. Megadom MSN-em privatba. -
#2022 Csináljak valami szervert ? Jönne valaki ! :DDDd -
#2021 Nekem mind1, hogy a tieden megyünk vagy máshol csak jöjjön össze pár Magyar. -
#2020 5-6 fős buliszervert tudok indítani ha kell .... -
#2019 Igenigen... kérnénkszépen. -
#2018 +1
Vasárnap akkor jön valaki kicsit funolni ? Mondjuk jelenleg 3 mp-re vagyok az elejétől publik szerón, igaz default settel, meg aztsem tudom milyen pályán mentem, csak azt, hogy Abarth-al. -
#2017 Akkó linkeld ki megint ! :D -
#2016 Nem hibas, Dijon es Donington valoban nem jelent meg publikusan;P -
#2015 A listát csak fordítottam egy fórum bejegyzésből, ha hibás akkor ez van. -
#2014 Dijon es Donington megvan;P Talan korabban ki is linkeltem ide oket... -
#2013 Add-on pálya lista Összes elérhető pálya, letöltő linkekkel. -
#2012 Jövő vasárnap (16.) nem nyomunk valami kis fun-t ? Nekem mindegy mivel. Felmászunk valami üres szeróra aztán go. -
#2011 Magione(?) Screenshot -
#2010 Spec nekem a pálya editor nem akar működni.
Pedig fene tudja ehhez még talán látnám értelmét modellezgetni .... -
#2009 Új pálya készülőben? (HU)
(A weboldalt ne fikázzátok, mert csak pár napja kezdtem el csinálni, és még csak most tanulom joomlát, eddig mást használtam.) -
#2008 Nekem egyik sem volt jó, nem tudtam felrakni, mondjuk nekem megvan a játék, mármint megvettem. -
PacsutaTibi #2007 Jah, még azt akartam kérdezni, hogy a Trento Bondone pálya az Osellával már kijött? Mert én kb 1 hónapja ráakadtam, maragoni simulator néven. -
PacsutaTibi #2006 NKproba hol vannak a nyelvi cuccok? Mert én nem találtam olyat. Az abarth demóba amit letöltöttem, abba van egy ntres, mappa abba languages, ott egy italiano.txt. Átírtam de semmit nem változott. De a dokumentumok mappába is van rakva egy nkpro mappa és abba is van egy italiano.txt, azt is átirtam, de úgy se történ változás...... -
#2005 Mi volt abban olyan nehéz? Nekem még akkor sikerült leszedni és kipróbálni, mikor itt valaki először belinkelte, semmi hiba nem volt benne, működött tökéletesen... -
#2004 Erre jövök én is. -
#2003 Gondoltam rá, de kipróbálni nem volt időm. A bajnokság legelőbb egy hónap múlva indulhat, de lehet kicsit később, mert szervert is kell intéznem, meg jelenleg mással is foglalkozom erősen.
Ha esetleg valaki megtudja oldani az angolosítást az jó lenne. De ha nem sikerül akkor majd csinálok valami leírást, hogy mi mit jelent.
A netkar.hu-nak elfelejtettem az összes admin jelszavát így sajnos törölni fogom és csak egy átirányító cím lesz a www.precise-division.net -re mert most jelenleg újra nekiállok, már intéztem laptopot, hogy a melóhelyemen a napi 2 órás szünetemben tudjak híreket posztolni. Na ez már jó nagy OFF volt uh. abba is fejezem.
Az abarth kupa viszont szerintem királyság lesz. -
#2002 sirály
még 2 hét kell hogy felrakhassam a kormányt...2 év után.
valszeg nem leszek nehéz ellenfél egy ideig :D -
#2001 Nem lehet átmásolni az angol nyelvi cuccokat rá ? -
#2000 Na végre megszereztem a működő Abarth demo-t. Szinte mindenhol rosszul volt fent és nem lehetett letölteni. Felrakom majd saját tárhelyre, aztán megpróbálok leszervezni egy jó kis Abarth kupát.
Az összes pálya használható egyébként benne, uh. királyság lesz. A hátrány, hogy csak olasz nyelven van. -
#1999 iRacingre nem telik, asszem addig marad az rFactor. -
#1998 nem. ha teheted az iracingre ruházz be, az a jövő. ott tényleg van társaság is, nem gond az online "játék". nkP ilyen téren majd nulla. GTR2 meg elavult.
rfactor 2 lesz az iracing után a "legjobb" modernkori szim szerintem. -
#1997 Sajnos egyertelmuen egyik program sem jobb a masiknal:/ Mindegyiknek vannak elonyei, hatranyai.
A GTR2-nel mindketto/harom (nKP, iR, LFS) jobb fizikaban, kezelesben, FFB-ben stb.
A GTR2-ben van eso es modolhato.
Az iRacing profi rendszer, sok-sok liszensz (auto, palya), de "draga".
A nKP tuti fizika, kezeles, de minimal tartalom.
A lenyeg, hogy ma mar mindenki megtalalhatja az igenyehez, penztarcajahoz illo programot:) Es ha kell, lehet oket parhuzamosan egymas mellett is hasznalni;)
*Amugy nehany perces, oras LFS/nKP/iR autozas utan, sajnos a GTR2 (es egyeb ISI cucc) eleg "legangolo (mint kezeles, fizikka, ffb)... -
#1996 gtr2-nél, iRacing-nél jobb? -
#1995 Én meg nem tudok csatlakozni a szerverekhez. Régen tudtam mi a megoldás erre a problémára de azóta elfelejtettem. Help plz. -
Mugello - Abarth Onboard -
#1993 az a gond, hogy el sem indul. gondoltam hátha volt vkinek hasonló, de úgy látszik csak én szívok ezzel... -
#1992 "Program működése leállt..." - Ez tobb ezer fele hiba lehet... -
#1991 erre a hibára van vmi megoldás? -
#1990 Ezt nem volt nehéz megfogni, csak jól jobbra dőlt az ülésben ! :) -
#1989 Aztakurvaaaa mit fogott meg!!! -
#1988 -
#1987 De k rva jó lett ez a final ver. Rendesen rákattantam.