4108
| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
#2066 magyarul -
#2065 Kiírták a GP bajnokságot. F2000, 6 futam. Első Crema. Lesz Monza is.
-
#2064 Elkezdtem egy Abarth skint készíteni. -
#2063 Abarth-al. Én abból indulok ki, hogy az ilyen lassabb autókkal 0.5-1 másodpercre szoktam lenni az elejétől. De egyelőre ezt nem tudom hozni. -
#2062 Szerintem Fiat, mostanában azon a szerveren van ember :DD -
#2061 En meg, szerintem, meg elvileg sem tudom;D
Amugy melyik autoval?!:))))))) -
#2060 Elvileg nekem is tudnom kéne ! Elvileg...
Gyakorlatilag meg nem tudom ! :DDD -
#2059 Aviano short-on nem tudok 1 17 8 alá menni, pedig az olaszok 1 16 közepe körül járnak.
1 17 eleje vagy 16 végét tudnom kéne elvileg. -
#2058 elcsúszik, inkább elforog. Ha jól emléxem, a roll nincskettéválasztva rear és front részre. -
#2057 Biztos akkor nagy az esély arra, hogy elcsúszik... Nekem mindig olyan 40-50% között mozgott... Ha állítgatod a stabilizátort, akkor változik. Pl. ha nagyobb volt a hátsó stabilizátor, mint az első, akkor nagyon csúszkált. Bár a többi elem is biztos hat erre... Lehet vele játszadozni. -
#2056 Ha az van odaírva alulra a Roll-hoz, hogy critical, akkor mi van? -
#2055 thx.
mukodesre bitam ezt az AIM telemetriat. jó cucc csak nem tudom mit kell nézni. :) -
#2054 A Roll ertek az auto csavarodasi aranya az elso-hatso resz kozott;) Az elso-hatso tengelyek/kerekek egymashoz kepest is "elmozdulnak" oldaliranyba, amit "osszefognak" a rollbar-okkal, trackbar-okkal, swaybar-okkal stb. Ezeknek az allltasaval lehet beloni egy aranyt az elso-hatso resz kozott. Olyan, mintha az auto forgaspontjat tologatnank elore-hatra. Es persze, fel-le, mivel 3D-s a pont;) Ezert szamit a rugok es a hasmagassag allitasa is. -
#2053 Ez a Roll ott alul pontosan mit jelent? Mikor jó ? Meg a többi is érdekelne. Elvileg Alex tudja a választ. -
#2052 Jól hangzik. Sajnos csak vasárnaponként tudok foglalkozni a dologgal, így kicsin lassan fog haladni a szervezés. De köv. vasárnap már megpróbálom teljesen belőni a szerót, közben bio haverom valami weboldalt is hegeszt, és ha az mar minimálisan müxik akkor le kell tesztelni hogy lehet-e még egyáltalán használni az Abarth demót multiban. Ha minden ok akkor behírdetem mindenhol ahol csak tudom és meglátjuk mi lesz az eredménye.
Ma már megközelítettem kb egy másodpercre a legjobbakat, szóval örülök is. -
#2051 Ket napja jelent meg valami nKServerTool, talan erdekes lehet:
http://www.lastplace-racing.com/index.php?option=com_remository&Itemid=30&func=fileinfo&id=46 -
Már a szerver megvan, csak valahogy fel kéne rá szerkeszteni nk-t.
erősen esélyes hogy már csak jövő vasárnap lesz meg, mert addig folyamat dolgozom.
Na megyek pár kört. -
#2049 Ez a baj , ki a fene tudja ezt mind figyelni ! :DDDD
Lehetne egy csúszka egyik végén hogy "rossz setup" másikon hogy "jó setup", aztán jóccaka :DDD -
#2048 Igaz, csak bonusz, de szerintem hasznos es "erdekes", ahogy realtime latni is a box-ban, ha allitok valamit, latvanyra mi valtozik az auton (futomuvon).
A masik "hasznos" dolog (bar ez igy mukodik korrektul:P), hogy ha allitok valamit, akkor az normalisan kihat mar ertkekre is, amit alul az "instant telemetrian" pontosan latni.
Pl. ha eros caster-t szeretek, akkor tudom/latni, hogy a camber-t is utana kell allitani, mert durvan valtozni fog az is.
Vagy ott a Roll-ertek, ami igencsak meghatarozo a kanyarodaskor (:P), erdemes folyamatosan figyelni, mert az elso-hatso rogok, hasmahassag, merevites allitasok azonnal befolyasoljak az erteket.
De itt mar a guminyomas allitasokat is jol erezni, 1-2psi mar erezheto valtozast ad (nem csak kopasra:P), foleg ha az elso-hatso kulonbsegeket allitgatjuk. -
#2047 Nem tudom mihez viszonyítasz, de érezni az tuti .....
Gumit is erősen meg lehet ölni, mentem 20 kört, egy fél órás versenyen már simán belefér egy gyors gumicsere a gyilkolós tempóhoz képest . -
#2046 Erteni en sem ertek hozza, de az nKP-ban elvezetes "setup-olni". Pontosabban allitgatni:D Valoban mindent pontosan erezni, latni, nem csak valami "megszokas", statisztika vagy korido alapjan latni a valtozasokat. -
#2045 n pro-ban mintha jobban erzodne ha az ember modosit valamit. mondjuk szakerto ensem vagyok, ezert is kerdeztem a setupfield szeruseget -
#2044 Én genetikailag vagyok gyökér ( meg lusta ...) a setupoláshoz ! :DDD -
#2043 nk-hoz nincs falami setupfield szeru valami ?
-
#2042 Az a szerver nálam nagyon szaggat .... -
#2041 Mindegy, ha jó abból már el tudok indulni :)
-
#2040 Melyik palyahoz?:) -
#2039 drivingitalia.net 1 -en vagyok. Abarth
-
#2038 Valami értelmesebb F1600 setupja van-e valakinek ? :) -
#2037 netkar.hu-t atkoltoztetem az uj szerora meg ma megprobalom beuzemelni a szervert is. -
#2036 Sokszor nem nézem, de akkor soha nem találok normális szervert :DDD -
#2035 megyek ma is kicsit kesobb -
#2034 tegnap 10-en toltuk f2000-el
-
#2033 Kutya nem játszik ezzel a játékkal ! :))))) -
#2032 tolem mehetunk demoval is -
#2031 THX ! -
#2030 Köszönjük! -
#2029 Termeszetesen, egyiksem publikus es mindketto beta!:) Vagyis, NE linkelgessetek mashova, es innen is torolni fogom 1-2 nap utan.
- nKP_doningtonpark_BETA.zip
- nKP_dijon_BETA.zip -
#2028 De az Abarth demo gondolom nem megy a fullos szerverekkel ? -
#2027 abarth demo volt
olasz nyelvű
bocsi, hogy 2x-e küldtem el