| nKPro | Kunos-Simulazioni | nKGPC | HSW | LastPlace-Racing| Radiators-Champ| nKPro Rank |
| FAQ/HELP | AIM Telemetry
-
Zykon Mancs #63 Végre, hogy találni egy magyar netKar fórumot:) Szinte a kezdetetktől nyomulok a netKarral, lassan több lesz nekem, mint egy egyszerű szim: életformává avanzsált:)
Próbálkoztam sokfelé, a GT Racing volt még a szemem fénye, de hardverigény tekintetében a LFS kiszorította. Aztán jött a netKar, és nálam jobban bejött, ahogy a leheletnyi finom mozdulatait is visszaadja az autónak, úgy verseny közben, mint visszajátszáskor.
Akit érdekel az ilyesmi, annak van egy jól bejárt időmérő oldal a netKarhoz, az nkTracker. Motivációnak ennél több nem kell: hetekig lehet nyüstölni a kormányt, amíg az első 5 közé tornásszuk magunkat, aztán meg pár napon belül letaposnak onnan, és kezdődhet a pozícióvédés!:) Hiszen lassan 2000 regisztrált nick található rajta. Ugyanitt találjuk a komolyabb online szervereket is.
Van még két komolyabb fórum is (angol):
- a Risingsun-on
- a DrivingItalia-n
Az új netKar Pro tényleg fizetős lesz, bár a fejlesztő srác ingyenesnek szerette volna, egy hosszú szünet után csak ebben a formában látta lehetségesnek, hogy a teljes erőforrásait a fejlesztésnek szentelhesse. Jómagam úgy vagyok vele, hogy bármennyibe is kerüljön: KELL! :)