Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem semmi gond nem volt a hangkartyaval, de mindig ugy jatszottam, hogy kozben a radio szolt 😊 Megis elveztem vegig a gamet

Hmuda
Nekem annyira tetszik, hogy én nem voltam képes várni. Hidd el megéri. Annyira nincs sok ilyen helyszín a játékban, hogy olyan macerás lenne. Bolygónként max 5-6 és oda nem kell gyakran menni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Voltal MALAK hajojan? Szep a profilja a sracnak 😊 😛PPP

precision
Áááá...ez nekem túl macerás lenne! Várok inkább egy rendes patch-re 😊

Bazinga!

Hmuda
Nem sajna hiába raktam fel a béta peccset, sajnos az alaplapi hangkártyát nem szereti. Azokon a részeken mindig kilépek és hang nélkül viszem át, aztán ha vége van, akkor megint visszarakom (jó lenne egy Sound Disable Pont a menüben, míg ki nem javítják 😛PP).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

precision
Hmuda: neked már megjavult az akadozás, v. hang nélkül tolod?

Bazinga!

Tudom... Azert volt ott a 😛

Hiaba meglett a 4 liter felrobbant a rendszer... Igyhat maradt a mergezes 😊

Hmuda
Azért mert megmérgezted a gyógyszerkészleteket a tenger alatt (tudod, olvasni az általáns iskolában tanítanak 😄DD).

ui: nehogy komolyan vedd, csak hülyéskedek. :-)))

24H 0M volt a jatekido... Szvsz legalabb a 3x-a lenne.
Egy rakas quest nem lett meg. Mert mindnekit elkuldtem a picsaba, kiraboltam mindenkit, aztan kinyirtam mindenkit 😊
Elobb gyilkoltam, aztan kerdeztem. Sok mindenre nem derult feny.

Lehet vegig fogom vinni ujra. De majd kesobb. Akkor majd light leszek es mindenkin segitek majd.

Hát én is éjjel-nappal játszanék vele ha nem lenne suli 😛P
De még itt van mellette a XIII és az NFS Underground is, szal nincs hiányom játékokból. De így is KOTOR veszi el a legtöbb idõmet, mert ha leülök elé, alig bírom abbahagyni 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Hela! Vegigvittem, jo game volt...

Talaltam egy nagy bugot benne...

Kovetkezo sorokat azok olvassak csak el, akik vegigtoltak.
!!! SPOILER !!!

Nektek is bugos volt a vege? A gyozelmi bulin ott allt mellettem Bastilla... Ez furcsa mert a Star Forge-n kinyirtam... Kulon O kerte, hogy intezzem el. Akkor most mivan?

!!! SPOILER OFF !!!

Engem hatosagilag kitiltottak a Manaan-rol, nemtom miert 😛

precision
Hali!

Sok a hozzászólás, van már megoldás a "szaggatós" problémára?

Bazinga!

mad mind
Ez nekem is volt. Rakd fel a legújabb drivert, pl. Radeonnal 3.8-as, vagy 3.9-es catalysttal már tökéletesen megy.

Dantooin

Hmuda
A kiscsajt faggasd tovább és akkor kinyögi, hogy melyik bolygón lógott fel a hajóra és oda vidd vissza.

egyébként egyelõre megy így is...

fölraktam a játékot, de crc-s a models.bif nem tudná vki elküldeni?

ja és mitõl van, h a trailereknél nem jácca, csak a hangot?

PTW
ment a kukaba 30 ora jatekido...
ujrakezdtem..
most sok mindent mashogy fogok csinalni...

Lacc
Valaki megoldotta már a Sunry-gyilkosságot a halas bolygón? Ha igen akkor plz mondja már el, hogy az ottani sith helyõrségben mit kell keresnem bizonyítékként? Mert megõrülök, hogy vissza kell mennem oda, miuátn kiirtottam a fél bázist, kiszedtem a dridból a chipet meg megtérítettem a hal-kölköket.

Azt a kiscsajt én is megtaláltam egyébként a hajón, de nem tudtam vele mit kezdeni. Mondja hogy itt van már egy idjee meg minden, elzavarni nem akarom, de nem tudom hova kéne elsózni.
Meg mindig nem vittem vegig, de most oda jutottam (templom tetejen), hogy akarmit csinalok a harc vegen atfordulok a jo oldalra :] Ez van 😊 Full dark side-bol, halvany light lettem...

Tikal
okés, meg van, csak azt nem tudtam hogyan kell ezt csinálni.. 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Eye-scream
Úgy, hogy a talált "foul odor"-t is beleteszed a tetemhalomba a gránáttal együtt.
A szagra bukik a drága 😉

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Tikal
azt nem tudom hogyan kell megetetni vele a mérget 😊

kevin, te meg ha ilyen okos vagy be se nézz ide, gondolom te is elakadtál már azért vmelyik játékban....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja, néha én is csak hajtom a szöveget. Erre most jól kiírtottam a wookies tanácsot. Na mindegy kaptam egy rossz pontot

Tomalak
Ahol vaygok épp ott van egy rakt rancor bár ezek young meg wild rancorok egy csomo xp adnak. Hogy kell bemenni a tamplomba azon a bolygón ahol pálmafák meg tengerpart van?
BlackShadow
en nem tudtam h h kell megetetni ezert inkabb szetgranatoztam 😄 probaltam h a hullaba granatot rakok de nem ment oda kajalni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Te jo szagu ur isten 😊 ha ennyien elakadnak a rancornal, akkor en 1 jo ideig nem merek benezni majd ide, mert lessz meg hasonlo feladvany 😉

Nekem fennfolt a refreshforce és az kavart be. leszedtem az összes monitorfrekit defaultba és megy.
vagy tudsz veni a leszalko meleti kereskedõtöl gizka mérget, azt beadod egynek és megmurdel mind, vagy még asszem van valami megodlás de arra már nem emléxem 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tomalak
Én meg leszáltam egy bolygóra a hyperspace már megavotva de még vmit kell csinálni hogy eltudjak menni van itt egy nagy templom vibróló ahtóval és elõtte egy tûzkörül álnak néhányan most sem tom mit kel csinálni :d
es a bekakat?

Hmuda
Én nem a kis békákról beszélek, hanem a kiscsajról.

a gránátal valo megetetés egyszerübb azért nem? 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

BlackShadow
én úgy csináltam h az ajtónál beállítottam solo mode-ra és kimentem picit h tudjam támadni rádobtam egy granatot es visszarohantam az ajtoba, ezt párszor eljátszod, v megdobod egy mérgezõ gránáttal és várod a hatását 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AndrewCB
THX. Megöltem a mocskot.

Tikal
a rancort hogy kell megölni?

Tomalak
Igen de télleg ne mvolt nehéz ska tul bonyolitotta mmagammal mert ugye alig tudk angolul. Magyar mindez a pudlifejûek hibálya (elnézést kérek azoktól akiket megsértek ezzel mert mi szertjük az angolokat 😄).
Jaajaa.. Hogy kell elintezni oket?

magus
ez mire jo amugy?

Hmuda
Csak szaladgálj a hajón és egy idõ után halk lépteket fogsz hallani magad mögött, de mindig mire hátrafordulsz, eltünnek. Ez legyen meg jópárszor és utána menj vissza a raktérbe és ott lesz a meglepetés.

BlackShadow
ez a cucc a tatooinon van? v hol? 😊

Tomalak
Szal köszi
BlackShadow
ize amikor megérkezek Tatooin-ra akkor szol a wookie h vki lehuzta a vésztartalékot, odamentem megcsekkolni stb azt van a missön h vizsgáljam át a hajót...nos nekem nincs kedvem az egészet megvizsgálni szal lenne vki oy kedves és leírná mit merre? 😊

Ha megvan a fodder ráclick-elsz a banthákra, azok elkezdenek követni. Erre megtámadnak a buckalakók, utánna megint ráclick, majd a sárkány kijön és fölrobban. Ennyi.

Ha a light vagy dark maxramegy mint a #941 képen látszik akkor kirakja a hatásokhoz azt az ikont. Na, az érdekelne mi a szösz mert nem aktív force erõ az biztos

Hmuda
Pont ezt se tudom én se. Sajna túl gyorsan elhajtottam a szöveget, egy idõ után még én is beleunok a sok szövegetésbe.

[HUN]PAStheLoD
vedd le 800 * 600-ba

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CarajoEsp
Broken Sword 3-at vidd végig (akkor a legjobbb ha nyomtad 1-el is.)
Az most mindent üt.
ON

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Bandew
Ja! Hamarosan meg Thief3! 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tomalak
Ja és köszi.
Meghát az angol tudásom sem tul jó épp hogy csak értem de néha azt is félre. 😊