11368
-
mochee #3162 Csillagkohó egész jó. Mikorra várható valami verzió a magyarosításból? -
Plusz a megfelelő fegyver FEAT-jének a fejlesztése se egy utolsó szempont. -
A lényeg az, hogy ha közelharcaban akarsz remekelni, akkor erőre (STR), ha lőfegyverel, akkor meg ügyességre (DEX) gyúrj. Pont. -
mochee #3159 Kösz, de asszem rosszaul irtam: pont hogy Zaalbar és Carth harcol jól, és az én saját karakterem, aki karddal nyomja, nem elég jó. Nála van állandóan miss felirat, és csak Carth és Zaalbar harcol jól. Most már leszűrtem, hogy a strengh-et kell növelnem, hogy jobban találjon. -
harczos #3158 elsőre nem teccett, de másodjára....nem rossz :) -
Ennél jobb nevet keresve se találhattál volna. Csillagkohó. Teccik. -
Egy komoly kérdésem lenne az itt jelenlévőkhöz. Mint talán tudjátok egy páran megpróbáljuk lefordítani a játékot. Problémába ütköztem(tünk)... Szóval van valakinek valami értelmes ötlete, hogy milyen magyar nevet adjunk a Star Forge-nak? Még a játékban nagyon az elején vagyok, ezért még csak azt a nevet kapta tőlem, hogy Csillagkohó. Ha van valakinek jobb ötlete, akkor ossza már meg velem is, mert azt hiszem, hogy ezt a kifejezést érdemes lenne lefordítani (az Ebon Hawk-kal szemben, ami jól van úgy). Előre is kösz! -
Ez tényleg hiba. Abbahagyhatatlan. :DDD -
Zalbaar inkább közelharcban erős, nyomj a kezébe egy vibrokardot, oszt hent ;)
Amúgy a találati arány javításához lőfegyvernél az ügyesség (dex.) kell, közelharchoz meg az erő (str.). Ebből is láthatod, hogy Carth miért talál lőfegyverrel, Zalbaar meg miért nem :)) -
sztem hagyjad,ne eröltesd.
Késöbb amúgy sem lőfegyverrel mész hanem fénykarddal,rögtön taris után..
Egyébként az nem Csubakka,hanem Zaalbar:-))) -
mochee #3152 Szevasztok, és boldog Karácsonyt!
Én most kezdtem el Kotorozni, egy kérdésem lenne, mégpedig az, hogy hogyan lehet azt fejleszteni, hogy a fighter muksám jobban eltalálja az ellent? Tarisban vagyok most gyaktam le a dual ring legvégső csávóját. Lehet hogy ez hülye kérdés (akkkor sorry), de azt vettem észre, hogy baromi sok a miss felirat, és inkább Csubakka, meg Carth gyakja a népet, és én elég gyöngén szerepelek. Pls ????
-
Hogy nehéz mellőle felállni...
-
Miért, mi bajod a kotorral? -
Bódog Kotortól mentes Karácsonyt kívánok nektek! -
Kellemes Ünnepeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Asszem vmelyik irányba kell menned( dél-kelet felé asszem, journey-ben nézd meg) és arra nyílik egy átjáró a Jedi Academy mögötti réten. Szóval kb. be lehet tájolni. -
peat0 #3146 Hopsz,megvan bocsi:) már tudom hol van
-
LOL :D -
A grove nevű zónába. -
Na ilyet is találtam, csak most vettem észre hogy gamestaron ellőtték a poént:)
-
peat0 #3142 Hello, boldog Karácsonyt mindenkinek!
A játékban amikor jedi leszek két teszttel végeztem, de a harmadik amikor egy helyre kell mennem az hol van? Köszi! -
Boldog Karajcsont mindenkinek! -
BOLDOG KARÁCSONYT!
-
szereték -> szeretnék...
-úgytünik nekem is gondjaim vannak a hejesírással néha...
-
-
Köszi, és én is szereték Kellemes ünnepeket kívánni minden kedves topiclakónak! -
NA, MINDENKINEK (Kotor tolók előnyben:)) SZERETNÉK BOLDOG ÉS KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNNI! -
Hopp, elszoltad magad. 22:50 az ottani rekord. :-) -
Thx, orok hala. -
nemtom 22 mp ala menni hogy megdontsem a rekordot. -
harczos #3133 
-
Akkor ez meg is oldódott. :-) -
Neked is!
(lyó a logód :D) -
A Sand Peoples Territory nevű zónából alapból tudsz gyorstransfert csinálni az ebon hawkhoz.
Másrészt meg még mindig ugyanazt tudom mondani mint eddig. Hót fölös swoop upgradet keresni mert nincs, tök egyszerűen meg lehet csinálni mindegyik pályát, csak megfelelő boosterekre kell rámenni és nem szabad egyetlen egy akadálynak se nekimenni. -
harczos #3129 kellemes karácsonyt 
-
aha jo mert a multkor 3x jartam meg a sand peoplok bazisatol az ancorheadiget, emrt egyszer ujraindult, egyszer eljottem, de ott felejtettem iziz kiscsavokait, harmadjara meg sikerult:)
amugy hol lehet tatoinon swoop upgradeket szerzeni? a droid shopban? csakmert az nem all szoba velem mert kisse megfenyegettem hogy szetnyesem a torkat ha 3k ert adja el a droidot. -
crack 1.1 tőcsd, rem jó a link : -
Majd csak holanp tudom elküldeni, ugye nem baj? Majd emlékeztess. -
Olvass vissza 2500-2800 környékén megtalálod -
Nem lehet, és igen. -
nem lehet vhogy a terkepen a pontok kozott ugralni? csak az ebon hwakra lehet visszamenni?