Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomalak
Szovla az hogy egy sárkány álja el az utat a barlangban a batha fodderem megvan de nem tom mit tegyek és elvertem 3 vagy négy elite buckalakót.
Hmuda
Mi a problémád, bocsi, csak közben játszok. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
ahhh

nem hiszem el. ez is kurva jo jatek

broken sword3, call of duty, Kotor, NFSU, eghyszeruen anyi jatek van nem is tom hogy jatszok veluk. sztem karacsonyig nem is jatszom semmivel.

amúgy, bár mlg nem voltam szabad terepen, de igy zart terepen egesz jol futkos.

Tomalak
Bazz mondjátok hogy ne mérdekle a problémám vagy nem tudjátok de vmi reakciót léccii.
láttad a www.lionheart.hu az ismert problémákról szóló cikket? mer' ez nekem arra hajaz..

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

[Jakuza]
Eh elszurta a linket.
http://free.x3.hu/jakuza/Star_Wars_Knights_Of_The_Old_Republic_Update_v1.01_BETA_Cracked-DRUNK__.rar

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Tomalak
És az elite idiotákat is kinyirtam a sivatagban
Dantooine-on a Strange Ruins helyre hogy lehet bejutni?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Terra
vagy ha így nemjó, mondj egy helyet ahova feltehetem

What I do, and what I listen.That defines me.

Terra
Bittorrenten jó lesz???

http://home.comcast.net/~suprtwo/template/undefined/torrents/637/Star_Wars_Knights_Of_The_Old_Republic_Update_v1.01_BETA_Cracked-DRUNK__.torrent

Itt a link

What I do, and what I listen.That defines me.

Tomalak
bantha fodder
[Jakuza]
Megvan ez mar valakinek ?

2003-11-24 PC Game Dox Star Wars Knights Of The Old Republic Update V1.01 *BETA* *CRACKED* 02x05 MB DRUNK

Tomalak
Igen az nekem is feltûnt.
Tomalak
Tpasztalsz vmi extrát atól hogy maxon van a dark és nem tod mit csináljak a sárkányka ha már megvan abathu izé amit a buckalakó bázison volt??
Hmuda
Én úgy vettem észre, hogy ott írja ki az éppen aktuális erõket ami hat a karakette. Emlékszem, hogy egyszer rányomtam egy gyorsítást Bastilára és az ikonja megjelent ott.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CSA!

A jobb felso sarokban az a jel megjelent. Mit jelent? Nem tudjatok?

Tikal
ATI 9600-om van és jooo 😊 kopp.kopp

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tomalak
És ha dark pontok érik el a maxot?
Sziasztok megvan a game, de nem hajlandó csak 1600*1200ban elindulni, így meg nem játsza le a videókat és a game sem az igazi. Ha meg az ini fileban kisebbre veszem a felbontást akkor meg nem lászik az egész kép a monitoron csak egy darabja. Van erre megoldás?
Ha a light pontok elérik a maxot, akkor mi az a hatás ami megjelenik?

A Sith helyõrségnél beszél az õrrel, hogy csatlakozni akarsz, erre mondja beszélj a vezetõvel, a csaj a kantinban lesz, ad majd egy medált

Tomalak
óóó anyám bocsûnat mindenkitõl most próbálta mezt elõször kerlek ne haragudjatok picit nagy
Tomalak
Naa nem tudok segiteni ??
Hmuda
Gondoltam, szinte éreztem, hogy ez a béta peccs se ér semmit. Ugyanúgy "laggol" a kitüntetett helyzetû szobákban, szóval elég gáz egy kódolást csináltak a Bioware-nél.

Lacc
Most vagyok Manaan-on, a Sith helyõrségen. Csak az a baj, hogy erõszakkal jutottam be 😊) Hogy lehet anélkül bejutni? Ha swoop bike-al megyek már a hátsó bjáraton gondolom ott is harcolni kell. A fõbejáratnál meg nem tudom átdumálni magamat a csajon...
az nem az hogy csak azt kell eldöntened hogy miylen "kasztu" jeti akarsz lenni? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Tudsz valahol eredeti exe-t adni, mert nekem szétment a crackeléssel.

Hmuda
Akkor még nem voltál a Tatooineon. 😄DD

Tomalak
Mit kell csinálni a taooinon a sárkánnyal a banthu fodder már megvan legyszi segitsetek.
Gnome
Nah én felraktam a patchet original exére utánna rá a cdn lévõ cracket...Hát meg kell hogy mondjam Kijavitott minden akadozást Tarison kivéve az Uper city-t...Ott néha beakad de a lower cityben egyszer sem akadt be...most járok a Dadooinon és ott is gyönyörûen fut...aki megteheti patchelje fel és rakja rá a cracket...nemtom ez hogy sikerült de nállam megoldotta a gondokat😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Eye-scream
Én a kicsirõl beszéltem 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

precision
Ha vki talál megoldást (patch v. akármi) az akadozásra (hang miatti) az sikítson!!! 😊

Bazinga!

Methylisocloro
Igyekezzél egy kicsit légyszives

Ez a patch lehet, hogy javítja a hibát, de valszeg utána kérni fogja az eredeti cd-t. :-(((((
Amúgy ha lenne annyi pízem nyilván 9800-at vennék, csakhát nincsen így marad az olcsóbbik megoldás...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

nézzetek már ide.. www.lionheart.hu

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Methylisocloro
Bioware has release a BETA patch for Star Wars: KotOR (PC). The patch has been made to address 2 issues:
1) Long pauses while playing with sound enabled using a motherboard with an Intel i845 or i850 chipset with 100mhz front side bus

2) Crashing at main menu (the one with new game, load game, options) with a Radeon 9600

Láthatóan probléma van a Radeon 9600-zal

Tomalak
Vegyél inkább 9800 at 😄 Egyébként van valki akinek nincs baj mégis 9600 asa van de sokaknak baja van vele ugyhogy ha nagyon kotorozni akrsz inkább ne vedd meg. (Bár vaslzeg kijavitják ezt a hibát) a Döntés a tied
Methylisocloro
dev-swkc.rar - ez a crackfix egyáltalán mire jó? ugyanis az nForce honlapján ki van nuke-olva azzal a szöveggel hogy az eredeti razor cracj a jó

Játszik valaki a gaméval ATI9600-as karesszal? Csak azért mert most szeretnék venni ilyet, és úgy olvastam, hogy gondok vannak vele. Elõre is köszi.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

precision
Új detonátort rakj fel...nem is az volt a gond, és új detonator megoldotta!

Bazinga!

mad mind
Nálam egyszer valamiért ablak módra állt és akkor csinált ilyen hibát.

mad mind
SPOILER
Ha a csatornában lévõ rancorra gondolsz, akkor csak adj neki gránátot vacsorára, a csonthalomba.

mad mind
Milyen VGA van a gépedben?
Radeonoknál catalyst 3.7, vagy az alattin nem megy jól.

Tomalak
Najó visszatöltöttem egy mentést most öltem meg a mester emg a tnitványt. Ott állok naga of shadow elõtt és azt irja a progi hogy még van egy star map a sirokban és az egyik sir bevan zárva.
precision
Na végigolvastam a hozzászólásokat. Nekem is az a problem, hogy akad. A játék elején amikor az ûrhajón vagyunk, és kilövöm magam egy kapszulában addig minden ok. De utána szaggat mint az állat. Hang nélkül nem szaggat, de úgy játszhatatlan...😞((
Nincs vmi megoldás???

Bazinga!

AndrewCB
Bazz, ti hol tartotok már??? Lézer kard...

Én azt a kurva Bastillát sem találom. Ja És most valami kurva nagy szörny van itt a város alatti részen, akit rohadtúl nem tudok kinyirni!

Tomalak
Ez sem válasz aklrt lenni 😄
Tomalak
Elképzelhetõ hogy itt nagyion elcsesztem vmit kezdhetem elõrõl ezekszerint?
hmm, lehet, hogy ez az X-box-é..

hát KotOR (Gamebanshee WT) itten akár még az is lehet..