11368
-
#3074 Még nem, de szerintem bezáródik az ajtó mögötted. -
sznupi #3073 Miért ne lehetnének ott? 3 darab ember átalakul az alkülönítőben, ha elszaladsz onnan, akkor azok kijönnek utánad, vagy ezt nem próbáltad ki? 8-))) -
#3072 Azért is hülyeség, mert ha megnézed, akkor a Rakhghoulok a településen belül vannak. -
#3071 Na jó asszem mostmár nem olvasok több Spoilert hisz még végig akarom vinni és hát akkora is maradjon olyan dolog amit fel kell fedezni. Vannak küldik amiket nem csináltam meg sjna:( -
#3070 Nem lehet visszamenni. Ez csak egy régi fejlesztés időszakában készült kép. -
#3069 Hehe. Kizárt ,hogy eredeti kép. Bár ki tudja. Lehet ,hogy Easter Egg?:D -
#3068 Na valaki homályosítson fel, hogy hogyan lehet visszajutni a TARIS-ra, mert úgy tűnik, hogy visszalehet valahogy:
-
#3067 Én Juhanival és Joleeval rohagáltam. Mindkettővel tudtam Stuntolni és volt Destroy Droidom is. Csak épp a főkarakterem volt ágrólszakadt:D -
#3066 Bővítettem a FONOTS TUDNIVALÓK-at. Immár Yavin is a listán van és rövid magyarázat a készletfrissítésekhez. -
#3065 Hát Canderouson csak addig van Calo páncél, amíg meg nem szerzem a Korribani árustól a 13-as védelmű fullextrás páncélt. :-) -
#3064 Ja. A piros inkább hajlik narancsba és a kék inkább cián szinű. :-) -
sznupi #3063 Egy kis segítség azoknak akik nem tudják, hol a két brutálgigamega kristály. 8-))
Szal Yavinon lehet megvenni őket ha legyűrted a csúny alakokat és a Rodian muksó felkínálja neked a speckó tárgyait. Érdemes megkopasztani pazaakban mert akkor olcsóbban adja őket. 8-)))
De tény, hogy nagyon jól néz ki az a kér kard, totál más szinűek mint amiket a szimpla kristályokkal ki lehet hozni. -
#3062 Azt nemtom ,hogy lehet még a Bolygón végigvinni ,de majd nekiállok és megcsinálom -
#3061 Hehe. Rajtam Calo Nord páncélja volt Malak ellen. Fogtam felraktam rá egy védelmet és mindíg használtam a Life Supporot vagy mit(azt ami nagyon piros:D
Így iktattam ki ,hosszas vergődés után. Szerintem nekem a legjobb befejezés jött mindenki él én vagy a hős. -
sznupi #3060 Van valami Mandalorian páncél is, az is eléggé kemény, én azt raktam Canderousra. -
#3059 Ezért érdemes eszetlenül STR-re gyúrni. Nekem 20-as értékkel, maxra növelt fénykard plusz kétkezes harc Featekkel meg két ultramegabrutálisanspeckó kristályal turbózott fénykardommal pár csapás volt csak őkelme. :-))) -
#3058 Megvallom, hogy mióta megvettem Cassus Fett páncélját és megszereztem Caloét, szinte csak Carthot és Canderoust viszem magammal mindenhova. Ők mindig velem vannak és a védelemnek hála szinte soha nem tudják őket megütni. -
sznupi #3057 Amúgy Malaknál ha ki van fejlesztve a Destroy Droid erőd, akkor szét lehet szedni a konténereket és nem tud energiát szívni, plusz ugye megmented a benne lévő embereket a szenvedéstől, mondjuk már nem nagyon élnek. 8-))) -
#3056 Jah azt elfelejtettem ,hogy én a Patch nélkül toltam és Difficulton és valamiért a Star Forgen iszonyúan belagolt amikor jön a sok Dark Jedi. Volt olyan ,hogy kiadtam a parancsot és nem reagált rá a fickó csak 1perc múlva. A fickó én voltam és nyomtam rá a Load Game feliratra. Én tuti végignyomom még vagy 3-szor ,de nem most mert épp hülyének nz a család a megszállotságom miatt. -
#3055 Hát most ,hogy már megint látok elmondhatom ,hogy az egyetlen dolog ami kicsit gáz volt az az ,hogy nekem túl erős volt Malak. Levertem ,de csak nagy taktikázással. Annyi Staminannövelő fogyott el ,hogy hihetetlen.Nekem csak a Genoharadanos küldik maradtak ki azis csak a Dark Pont kapása miatt.Jah és amit Koribbanon felajánl a Cantin előtt lévő fickó(Miért kell egy 17-es szintű Jedinek dobozokat szereznir 2ruppóért?:D) A legszivatósabb rész a Star Forge volt és Malak egyértelmű. Én ráadásul nem is tudtam még az elején mit akarok így eléggé kusza lett a karakterem. Viszont minen fejtörő baromi állat volt. Nem is tom már mibe voltak csak közelítően is jók. Le a kalappal a játék előtt. Elérte ,hogy egyhuzamban 20órát játszak vele. Nálam 98%-ot kap aztis csak azért mert nekem nehéz volt megölni Malakot(ami szoc. problem:D) -
#3054 A patchet feltettem nem csinál semmit. -
#3053 Azon variáltam, hogy lehetséges -e, végig nyomni a játékot úgy, hogy többségében jedik helyet (karakteremnek úgye muszáj jediskednie) harcosokkal vinném. Nézzük csak: Vannak elég jó sebzést biztosító sugár fegyverek, remek páncélok és ami a legfontosabb, pusztító gránátok. Na már most, eddig (Taris,Tatooine,dantooine) helyszíneken összvissz 3+1 jedi-vel találkoztam (Juhani és Malak 3 sith padawanja) tehát nem volt létfontosságú a jedi társ cipelése. A kérdés: Későbbiek folyamán, hogyan fog alakulni a jedikkel való találkozás arány? Lehetséges a harcos végigvitel? -
#3052 Nem tudja vki, hogy mikor lehet megleckéztetni Hukta Jax-ot (Manaan legjobb swoop pilótája)? -
#3051 Na! Valaki megcsinálja a Tattoine-t vayg csináljam én? -
#3050 Flury. Elvégre kér karddal a kezemben az négy támadás kötrönkét. A Kritical strike annyira nem jött be, mert még így is kicsit az esélye a kritikus találatnak, a Power strike meg szimplán béna. -
#3049 Tudom, tudom
Hmuda, te mire fejlesztettél? A Critical hit -re? Vagy a furry -ra? Vagy egyéb? -
#3048 Nekem mindig megjegyzi, kivéve ujratöltésbnél és bolygóváltás után. Arra viszont figyelj, hogy csak abbana zónába tudsz vissza transitolni, ahovű return után rakott, szóval Tattoine-on csak a hangárba, Tarison a lakógyűrűböl, stb. -
#3047 az világos -
harczos #3046 egy betöltés után már nem tucc visszamenni -
#3045 Eeegen...hmm...nektek van olyan, hogy néha elfelejti a transit back -et??? nekem volt már rá példa..:((( -
#3044 De Tatooineon már a buckalakó tábor elötti részen is nyomhatsz egy return-t és onnan a hangárbol egy transit backet. :-))) -
#3043 Taris se volt nagy...ááá...nem... -
#3042 A dantooine se kicsi..... -
#3041 Hallod vazzeg!!!??? A Tatooin-nen én rongyosra gyalogoltam magam míg összehoztam a buckalakókkal a békét! -
TneX #3040 De annyira nem is kell,mert szerintem eléggé kicsik ahoz a pályák hogy ne legyen túl megerőltető a gyaloglás... -
sznupi #3039 Hát az nincs benne, csak a shiphez meg vissza van, szal mindenhol máshol gyalogolnod kell. -
#3038 patch+crack tuti kombináció! -
#3037 Izé nincs ebben a játékban egy átok "fast travel" lehetőség (return the ship-wn kívül)? -
#3036 Mit csináljak ha jóval erősebb e gépem mint az ajánlott konfig és mégis szaggat minden beállításnál? -
harczos #3035 hetek óta nem megy