11368
  • PiszkosFred
    Hat ja, ezert is kerek mastol, hatha van aki mar leszedte es emilben elkuldi... gcw bevan halva de nagyon.
  • Hmuda
    Hát most így hirtelen csak a gamecopyworld.com-ot tudom, de az napok óta szarakszik. :-(
  • PiszkosFred
    Hmuda, vagy valaki: adjon egy linket a 101es peccs krekkjehez plz. Tudjatok, megvettem eredetiben, de eltort/elveszett/elloptak a cdstbstbstbstb.......
  • Hmuda
    javítva plusz egy két apróbb hiba kiküszöbölve.
  • Hmuda
    köcc, meglesem (néha gondjaim vannak ezekkel a roppant bonyolult írásjelekkel :D).
  • Hmuda
    Lolgó. Regelj és ha csinálsz, neked is lesz. :P
  • Hmuda
    Tőcsd le.
  • Hmuda
    Oly megmondta: Jolee Bindo, Jedi Consular, Kashyyyk upper shadowlands
  • Hmuda
    Épp most akartam írni. :-)

Szóval ha azt hiszed, hogy elég elröpdösni a bolygókra akkor ezt gyorsan felejtsd el. Szerezd meg mind az 5 térképet és csak utána.
  • Shaman
    Hát ott kéne a helyén......
    Rodian az egy faj,s az abba tartozik az árus a Yavinon. Ha MEGVAN AZ 5. STARMAP s utána hozzá mész,ott lesznek idegenek,na öket kell leverni.
    Szal nem az a lényeg,hogy 5 bolygóra szálldosol,s utána Yavin,hanem meg kell szerezni mindenütt a starmapeket.
  • s.0liver
    Ő Jolee Bilbo! Az öreg remete Jedi mester. A kashyyyk dzungelébe találod meg.
  • s.0liver
    Mask
  • s.0liver
    Őt hol találom ? LOL! Rodiant hol mentsem meg ?
  • sznupi
    Azt csak akkor tudsz venni, ha megmented a Rodian muksót azoktól a csúnya emberektől, egyszóval le kell győznöd őket és akkor adja be a kristályokat megvásárlásra.
  • s.0liver
    Yavinon miért nem tudom megvenni a brutal kristályt?
    Taris--Dantooine--Kashyyyk--Tatooine--Korriban--Maanan. ha ezutám yavin és nemtudok kristálytvenni tőlle. Miért ? Micsináljak ? van 156000 pénzem elakorom költeni. Nemazért kártyáztam 2 napot .....
  • Hmuda
    Attol függ, hogy ki van eddig meg?
  • Hmuda
    Köszi, inkább magát a fő filet javítsd, mert időközben beraktam.
  • Kandurex
    Javítva,küldve a tatooine
  • Hmuda
    (mellesleg Komad is szépen elmagyarázza a teendőidet) :PPP
  • Hmuda
    Szerinted az a "MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS" felirat viccből van ott fönt? :PPP
  • Hmuda
    Nekem az is tetszett. Gyönyörűen meg lett csinálva.
  • sznupi
    Hát Tarison néha már én is falra másztam az unalomtól amikor a világ egyik végéről a másikra kellett menni. 8-)))
  • CarajoEsp
    Jaja azis szép. Nekem legkevésbé pedig az utolsó sziget. Nekem olyan furcsa volt.
  • Hmuda
    Szerintem unalmas, de tény, hogy jól felépített bolygó. Nekem a legjobban Korriban tetszik a sírokkal.
  • CarajoEsp
    JAja. Taris nagyon hosszú. Nekem az tetszett a legjobban.
  • Hmuda
    Szerintem az a leghoszabb. Rohadtul unlamas tud lenni.
  • Kandurex
    Taris mennyire hosszú a többihez képest?
  • Hmuda
    Hát ha tényleg Kashyyykot Manaant vagy bármelyik másikat vesszük alapul, akkor Tatooine a legeslegrövidebb.
  • Hmuda
    ja
  • Hmuda
    lehet javítgatni. :-) (ne tördeljétek!)
  • CarajoEsp
    Főleg Joleera felraktam a Knight Speedet és így mindehova 3x gyorsabban jutottam oda. Nagy sivatag voilt vagy 3mp:D
  • CarajoEsp
    Igen ,de itt most csak a főszál van. Amúgy meg Maananhoz vagy Kashyykhoz képest ultrarövid:D
  • sznupi
    Ezt nem mondanám, ha pl a Sand People küldetéseket is elvállalod meg minden mellék küldetést, akkor nem olyan rövid az.
  • CarajoEsp
    Tatooin a legrövidebb.
  • Kandurex
    Jöhet a közeli nagytotál Bastilláról?
  • Hmuda
    Látom senki nem veszi a fáradtságot a Tatooinera. Asszem nekikezdek.
  • Hmuda
    Ahha. Végülis mindegy. A lényeg, hogy nem lehet visszamenni (elvégre megnézem, hogy mikor fog bármi is leszálni egy olyan romhalmazra. :-)
  • sznupi
    Például én nem nyírtam ki őket helyben, kíváncsi voltam, hogy megtámadják-e az ott lakókat, de csak velem foglalkoztak. 8-))
  • Hmuda
    Emlékszek, hogy mindig ujra ki kellett nyitni, de nem volt lezárva. De mondjuk ki az aki nem helybe nyirja ki őket? :-)
  • sznupi
    Nem záródik be, vagy ha be kellene, akkor bugos. 8-))