11368
-
#3122 Hat ja, ezert is kerek mastol, hatha van aki mar leszedte es emilben elkuldi... gcw bevan halva de nagyon. -
#3121 Hát most így hirtelen csak a gamecopyworld.com-ot tudom, de az napok óta szarakszik. :-( -
#3120 Hmuda, vagy valaki: adjon egy linket a 101es peccs krekkjehez plz. Tudjatok, megvettem eredetiben, de eltort/elveszett/elloptak a cdstbstbstbstb....... -
#3119 javítva plusz egy két apróbb hiba kiküszöbölve. -
#3118 köcc, meglesem (néha gondjaim vannak ezekkel a roppant bonyolult írásjelekkel :D). -
#3116 Lolgó. Regelj és ha csinálsz, neked is lesz. :P -
#3115 Tőcsd le. -
#3114 Oly megmondta: Jolee Bindo, Jedi Consular, Kashyyyk upper shadowlands -
#3113 Épp most akartam írni. :-)
Szóval ha azt hiszed, hogy elég elröpdösni a bolygókra akkor ezt gyorsan felejtsd el. Szerezd meg mind az 5 térképet és csak utána. -
#3112 Hát ott kéne a helyén......
Rodian az egy faj,s az abba tartozik az árus a Yavinon. Ha MEGVAN AZ 5. STARMAP s utána hozzá mész,ott lesznek idegenek,na öket kell leverni.
Szal nem az a lényeg,hogy 5 bolygóra szálldosol,s utána Yavin,hanem meg kell szerezni mindenütt a starmapeket. -
s.0liver #3111 Ő Jolee Bilbo! Az öreg remete Jedi mester. A kashyyyk dzungelébe találod meg. -
s.0liver #3108 Mask -
s.0liver #3106 Őt hol találom ? LOL! Rodiant hol mentsem meg ? -
sznupi #3103 Azt csak akkor tudsz venni, ha megmented a Rodian muksót azoktól a csúnya emberektől, egyszóval le kell győznöd őket és akkor adja be a kristályokat megvásárlásra. -
s.0liver #3102 Yavinon miért nem tudom megvenni a brutal kristályt?
Taris--Dantooine--Kashyyyk--Tatooine--Korriban--Maanan. ha ezutám yavin és nemtudok kristálytvenni tőlle. Miért ? Micsináljak ? van 156000 pénzem elakorom költeni. Nemazért kártyáztam 2 napot ..... -
#3101 Attol függ, hogy ki van eddig meg? -
#3099 Köszi, inkább magát a fő filet javítsd, mert időközben beraktam. -
#3098 Javítva,küldve a tatooine -
#3097 (mellesleg Komad is szépen elmagyarázza a teendőidet) :PPP -
#3096 Szerinted az a "MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS" felirat viccből van ott fönt? :PPP -
#3094 Nekem az is tetszett. Gyönyörűen meg lett csinálva. -
sznupi #3093 Hát Tarison néha már én is falra másztam az unalomtól amikor a világ egyik végéről a másikra kellett menni. 8-))) -
#3092 Jaja azis szép. Nekem legkevésbé pedig az utolsó sziget. Nekem olyan furcsa volt. -
#3091 Szerintem unalmas, de tény, hogy jól felépített bolygó. Nekem a legjobban Korriban tetszik a sírokkal. -
#3090 JAja. Taris nagyon hosszú. Nekem az tetszett a legjobban. -
#3089 Szerintem az a leghoszabb. Rohadtul unlamas tud lenni. -
#3088 Taris mennyire hosszú a többihez képest? -
#3087 Hát ha tényleg Kashyyykot Manaant vagy bármelyik másikat vesszük alapul, akkor Tatooine a legeslegrövidebb. -
#3086 ja -
#3085 lehet javítgatni. :-) (ne tördeljétek!) -
#3084 Főleg Joleera felraktam a Knight Speedet és így mindehova 3x gyorsabban jutottam oda. Nagy sivatag voilt vagy 3mp:D -
#3083 Igen ,de itt most csak a főszál van. Amúgy meg Maananhoz vagy Kashyykhoz képest ultrarövid:D -
sznupi #3082 Ezt nem mondanám, ha pl a Sand People küldetéseket is elvállalod meg minden mellék küldetést, akkor nem olyan rövid az. -
#3081 Tatooin a legrövidebb. -
#3080 Jöhet a közeli nagytotál Bastilláról? -
#3079 Látom senki nem veszi a fáradtságot a Tatooinera. Asszem nekikezdek. -
#3078 Ahha. Végülis mindegy. A lényeg, hogy nem lehet visszamenni (elvégre megnézem, hogy mikor fog bármi is leszálni egy olyan romhalmazra. :-) -
sznupi #3077 Például én nem nyírtam ki őket helyben, kíváncsi voltam, hogy megtámadják-e az ott lakókat, de csak velem foglalkoztak. 8-)) -
#3076 Emlékszek, hogy mindig ujra ki kellett nyitni, de nem volt lezárva. De mondjuk ki az aki nem helybe nyirja ki őket? :-) -
sznupi #3075 Nem záródik be, vagy ha be kellene, akkor bugos. 8-))