Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomalak
Hogy tudok visszamenni a sith akdémiára azt mondják csak studentek mehetnek vssza de én is visszakrok plz heeelp!
EndreMan
PTW!
Pedig érdemes megcsinálni azt a questet amiben megtalálod Griffet ugyanis Õ is ad küldetéseket.
Tehát még csak aztsem mondhatom hogy sz**d le mert csak xp és kész .
Egyébként épp az imént csókolóztam Bastillával!! Tudtam hogy sikerül!!!

precision
Thx nem kell...felraktam egy új detonatort és megy faxán 😊)

Bazinga!

Tomalak
Most ott vagyok hogy elfogott az a helyi csuillagrombóló már el is huztam onnan közben evettem a csajtól a dupla laser kardját és most itt vagyok a tatooinon nem tom mit csináljak mert nem ad be küldetést csak azt a hogy a korribanon tomb of korbban ban van valami de oda meg nem tudok bemenni mert bevanzárva a sith acadmey. Helyi yodához sem tudok visszajutni egyszerûen nem lehet oda repülni. Plz help
Methylisocloro
Én is kipróbáltam a gamét. Most már értem miért adott rá minden review 90% felett. Bioware megint nagyot alkotott. Olvastam a sok gép problémát, ide irom hogy az ujoncoknak ne menjen el a kedve: AMD Athlon 950MHz, 256MB Sdram, Geforce4 4200, SBLive konfigon 1024x768 Max beállitásokkal szépen megy. Csak a Soft Shadow bekapcsolása teszi tönkre de az teljesen.

Tomalak
Ha a játék történetét végigvitted akkor már nem lehet viszszamenni és azt csinálni ami jó esik?
PTW
AAAAAAAAAAAAA!!!!

utanalovastam a hivatalos forumon es ez AZ!!
nem hiszem el!!!
attol van hogy amikor eloszor jartam a Sand People-nel akkor kinyitottam a cella ajtajat amiben kesobb Griffnek lennie kellene...
Rohadtul megszivtam mert mar reg nincs oyan mentesem amivel ezt helyrehozhatnam 30 ora jatekidovel a hatam mogott!!!!!!
pedig Mission a kedvenc utitarsam es ez igy iszonyat lehangolo hogy nem lehet megoldani a questjet....

es az a durva hogy ez mar az Xbox verzioban is megvolt es a rohadekok nem voltak kepesek kijavitani..

PTW
Hmuda!
Mission questjet megcsinaltad?,

(SPOILER)

mert szerintem en bekaptam egy hatalmas bugot:
ugye kiderul hogy a testvere a Tatooinon van es a "Sand People" elrabolta..
szepen elbandukolok a taborba Mission es a harci-tolmacsdroid tarsasagaban meg is beszelem a dolgot a fonokkel es az beleegyezik hogy magunkkal vigyuk a csavot. es itt a gaz mert a ficko nincs sehol.
uj bejegyzes a journalba nincs..a gyereknem hire se hamva,....

Buckalakó jelmez király! Kár hogy gyenge. Pedig milyen jó lenne ezzel végignyomni. Meg a hozzá való hörgések nagyon jóóó!

Sephi
Az engem egy lovesbol megolt... igaz az elejen... nah majd viszajovok es megboszulom 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Baaaz!! Ekkora pechet ami nekem van!! Ez nem lehet igaz! Nekem olyan drot nelkuliegerem van es pont ma pont most kellet kifogynia az ellemnek 😊))))))))) Ekkora szopast vaz 😊 Nah holnap reggelig nuku gama.... suxx

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Ugye a harci robotról beszélsz és nem a kis utility droidról?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BlackShadow
na mentem csicsikáni!
The force may be with you!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ja az tényleg jó volt. Én is hagytam, ne számolgasson itt nekem A menõ srác, majd jól meg is kapja

BlackShadow
nekem nem volt energiám azt végignyomni 😊 tul sötét volt minden azokat nem szeretem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Eye-scream
Aha az nekem is nagyon tetszett.
Bár szvsz a Neverwinter Nights nyomozós része jobban meg volt csinálva...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BlackShadow
az jo resz volt 😄 én is beszéltem az arcal de amikor már 2 nél tartott inkább békénhagytam 😄DD

BlackShadow
télleg naon fasza 😊 most vagyok a 2. bolygon ahol jeti padawan leszek csak még 1 barlangcuccot kell kiüríteni v mit csináni 😊) naon durva az a rész amikor egy gyilkosságot kell kinyomozni 😄D tiszta krimi 😄D

Sephi
Uhh baze... kurva jol meg vancsinalva de nekem akkoris tul nehezkes az a dolog hgoy tobb tonna cucc van...

ja es amit az a bounty Hunter gyerek lemuvelt a kantinba ..

One
Two
Three

Looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!

Baz aszitem beszagatok annyit rohogtem 😊

Eye-scream

Hogyhogy nem sikerült megjavítani? Nekem el se romlott még! Ez késõbb következik be a sztori folyamán? Ha igen akkor ne mond el hogy mikor meg hogyan pls😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Jó a game, de el lehet vele tökölni egy pár hetet mire végigjátsza az ember. - Nem nonstop játékkal -
Kicsit valahogy meg is unja az ember, bolygóról bolygora menni, és egy bolygó legalább egy fél nap.

Hmuda
Nekem még nem sikerült megjavítani, mindig elcseszek vmit (elég gáz, hogy emiatt kötelezõ repairre gyúrni, mikor jobban is elkölthetném a drága pontjaimat).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nem muszáj, de én személy szerint érdekesebbnek találtam részleteiben kibogozni a társaim hátterét mint agyatlanul droidok módjára végigrohanni játékon.

Eye-scream
A robotnak is van?😄
Õ a kedvenc NPCm, mindig õt viszem magammal, tökjól el lehet vele dumálni 😊

PhantomW
és azokat muszáj megcsinálni?
vagy ha nem csinálom öngyilkosok lesznek?😄

The World is Yours

Hmuda
Azért mert külön küldetésnek számít kideríteni a múltjukat, különbözõ roblémáikat megoldani, stb.

Hmuda
Az a gond most, hogy kitiltottak Maanan fõvárosából és nemtudok visszamenni, pedig van még pár küldetésem ott és szeretném õket megcsinálni. Van rá bármi esély, hogy visszajussak?

PhantomW
mér kell ledobni a cucod?
nincs meg szabva menyi cucod lehet nem?
társaim mindig beszélgetzni akarnak aztán megjelenik egy új quest az mér van?

The World is Yours

Eye-scream
Hát nem tudom én még másba nem próbáltam... De nem kell hogy láda legyen, lehet ellenséges hulla, földön lévõ htizsák meg doboz is....

Bandew
Csak ládába lehet? Ez sux!
A másodikért bocsi, de nem volt energiám. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Eye-scream
1.: Ha van vmi láda vagy ilyesmi akkor abba belerakhatod a fölös cuccokat. Kinyitod és ott van vmi olyan, hogy "switch to give item" vagy ilyesmi
2.: #715!

Bandew
Na, végre sikerült beüzemelnem megint a játékot!
Akkor máris lenne egy kérdésem, ami lehet, hogy tök egyszerû, de nekem sehogy sem sikerül, pedig már csomót tököltem vele:
Hogy kell kidobnom a hátizsákomból egyes tárgyakat?
Hogy tudok tárgyakat adni a társamnak az én inventorymból?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Eye-scream
A pelda az 5 betû nem?😊

Sephi
Jo hir azoknak akiknek a save miatt hal be a jatek!

Nem szabad ures helyet hagyni a szavak kozott es lehetoleg tobb mint 4 betu ne legyen! Es csakis betu legyen .. magyarul :

pelda - ez jo mentesnek
pelda1 - amiatt befagyhat mert ott az 1-es
peld a - emiatt befagyhat mert szunet van kozottuk

remelem ertitek na 😊

Stotoo
erõszak ?😊

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

A magas security miatt mondtam. De ha annak nem, akkor Mission-nak biztos magas

Hmuda
Kösz, nemtudtam, hogy robottal is fel lehet törni.

Hmuda
Tekintve, hogy egy erõs szerepjáték ezért egy erõs középszint.

mármint kulcsot szerezni

Vagy föltöröd, mondjuk a robottal, vagy még elõtte lehetett szerezni ha beköpöd a tanítványát és vica-versa

Hmuda
Köcc. Oda hogy jutok be? A hulláján nem találtam kulcsot és beverni se lehet.

Uthar szobájában van egy footlocker. Abban egy datapad. Ez a bizonyíték

[Jakuza]
Nem feltetlenul.
Az Upper City masodik lakonegyedeben 2 Sith katona eppen faggat egy alient, hogy miert akart egyenruhat lopni.
Ha megveded az alien prisonert a Sith Commander hullajat atkutatva szinten hozzajuthatsz egy Sith egyenruhahoz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hmuda
Azt nem értem, hogy mit tökölnek. Vagy a LA csinálja már meg a peccset, vagy a deviance törje fel a bétát, mert már kimondottan paprikás hangulatban vagyok, hogy folyton ki kell lépnem, amint rossz szobába lépek. Iszonyt idegesítõ tud lenni.

Hmuda
Azt a részt meg nemtudom visszajátszani, mert az a rész nincs benne a Movies menüben eltárolt filben. :-(((

Hmuda
Ilyen nincs. A film, amit a hajón játszott be a progi, pont a legfontosabb része van a játék enginejével megcsinálva és én pont onnan akartam képet kilopni. :-(((

Hmuda
Plusz az egyik lakógyûrûn lesz egy Sith patrol akik egy idegent cseszegetnek. Ha kicsinálod a katonákat, akkor leszedhesz egy páncélt róluk. Én ezt használtam. Utána a Lower cityben bemész a Hidden Bek bázisra és ott be tudod cserélni a ruhát papirokra. A legalsó szintre csak papirokkal mehetsz, oda már az egyenruha nem sükséges.

Más, mindenkinek:

Valaki legyen szives és dobjon már meg egy pontos leírással, hogy a francban kellene megtalálnom azt a kib*szott bizonyítékot, amiért már fél napj itt koptatom a körmöm a billentyûzeten.Unom, hogy nem tudom Carth történetét továbbvinni emiatt a hülyeség miatt.

Hmuda
Nehéz lenne visszaolvasni? már nemegyszer le volt írva. KORIBAN!

Sephi
Jaaaa tenyleg 😊 alami buliba hivott hihe 😊)) Nah megyek megnezem 😊) Kohi!!!!

CarajoEsp
SPOILER!!!

Hát ezeket még nem nehéz megoldani. Elõször is beszélj a bárban a Sith lányal és legyél jóba vele. Erre meghív a lakásába partizni. Innen szerzed meg a Sith ruhát. Akkor már le tudsz menni.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.