Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Nekem ugyanúgy szaggat, szóval ez sajna nem jött be.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lazarus
Mit kell azon a szar race-en csinálni? 😞
Milyen eredményt kéne elérnem hogy megnyerjem? az 5. körben mindig megpusztulok
na már lentvan az elsõ 2 cd.

War. War never changes.

Tomalak
Hehh sikerült
Tomalak
Sikerült a regem hurrá. 😄
Long_Gun
Na, talán van megoldás, nekem nem szaggat be mostmár.
Edit swkotor.ini:

Frame Buffer=0

Lazarus
Én is ezzel a karival nyomom csak lightra próbálok gyúrni
Lazarus
Ahaa, akkor vissza kell mennem a karikás nigához?
Gyonyoru villamokat szorok...

Ez vagyok en... Job also sarokban az onarckepem 😊
Kicsit kifakultam es kozelrol mar repedezett a borom 😊))
Neha mar magamtol is felek 😄

Knox
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, de sajnos a beta patch-el meg nem indul el a kicsike, mert ugye biztonsági másolatom van! Megyek iszok egy kis savat!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Long_Gun
Hogy a tetû jó k!+%"!%/"+!%!+ az a szájba=((+!/"+!% az a szaggatós %^&^(*)^%&*$% azt!!!

PhantomW
ja tényleg😄
thx

The World is Yours

Eye-scream
Leveszed magadról, az invertory meg közös....

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

PhantomW
hogy lehet odaadni egy tárgyat a másik emberemnek??

The World is Yours

lwb
Külföldi fórumokat csekkolva úgy veszem észre, hogy minél nagyobb a géped, annál valószínûbb, hogy nem fog menni a game vagy hogy lagzik ezerrel. És ezen a beta patch sem igazán segít.

De jó, hogy most bõvítek 9600 pro-ra... 😞

Azért akárki akármit mond, a swoop race elég nehéz. Se a Tatooin-on, se a vizes bolygón nem bírtam még champion lenni

Hmuda
Ezer éves dolog. Ha látsz hozzá törést majd szólj, mert tudtom szerint még nincs sajna. :-(((

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

precision
Itt van!

This is a BETA patch. You should ONLY install this patch if you are experiencing either of the two issues:

1) Long pauses while playing with sound enabled using a motherboard with an Intel i845 or i850 chipset with 100mhz front side bus.
2) Crashing at the main menu (the one with new game, load game, options, etc...) with a Radeon 9600.

Bazinga!

precision
Hali!

Vhol olvastam, hogy lucasék kiadtak erre egy patch-et, ugyanis a játék nemnagyon szereti ezt a kártyát. Vhol linket is láttam, asszem a hcgamer-en, de nem biztos. Google-val keress rá esetleg...

Bazinga!

Itt a story vezérli az egész történést, szal elég lineáris

Én is itt tartok, el kell vinni a konkurenciának. így tudsz versenyre menni.

BlackShadow

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
Crashing at the main menu (the one with new game, load game, options, etc...) with a Radeon 9600.

ez lesz az sztem

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
asszem pont ma olvastam a www.lucasarts.com on h van egy 1.01 beta paccs ahol radeon bugot javít, lehet az segít!!!

BlackShadow
ize, Taris-on hol lehet beszerezni a rakghoul disease ellenszerét?? azt írja h egy õrtõl a lowe city ben de ott csak 1 van és arra nem jön ki h letámadjam :\

Lazarus
Ja és valami cuccot is fölvettem a földrõl ami ott volt mellettük egy akna mögött
Lazarus
Na, még eléggé az elejé vagyok ott tartok hogy Kinyírtam egy twilek fõmuftit és a csaj testõrét mert nemteccett az arcuk+már mindenkit kitakaroítottam a pályáról. Itt lehet elõször upgradeelni a cuccokat. Ez után mit kell csinálni??
PTW
zsenialis a jatek csak egy picit furi hogy minden ennyire "keretbezart" de ha van rpg aminel ezt elnezem az ez!!!!!
iszonyatosak a karaktererek koszti parbeszedek, van hogy csak ugy maszkalok mas mas utitarsakkal csak hogy a leheto legtobb parbeszedet kapjam...ULTRAFASZA
most vegeztem ki a Tatooint...

Knox
Fájo szívvel olvasok minden nap bele a forumba, ugyanis MÉG MINDIG NEM TUDOM MEGJAVÍTANI EZT A SZ*RT! 9600pro kártya, amint hozzáérek az egérhez kifagy ez a Mocsok! Ultragáz! Komolyan mondom sírásra hajlok!
Ha valakinek van valami ötlete, (bármi lehet) nagyon szívesen fogadom mert én már kifogytam belõlük! THX

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Lacc
Lol, a fõkarim nekem is pont így néz ki 😄 A többi fej elég láma szvsz.

Na sikerült beújítanom még egy fénykardot, úgyhogy mástmár kettõvel nyomulok. Egy pirossal és egy zölddel, jól feltuningolva 😊
PhantomW
lementem Vulcarhoz vagy kikhez ott megtaláltam valakiket beszéltem velük és visszatett egészen a liftig amivel lementem a kivülállókhoz
most mit kell csinálni?

The World is Yours

Sziasztok!
Elég láma kérdés de hogyan jutok le a Lower City-be? Ez az a pálya amikor katapultálok a szétlõt hajóról. Vmi Duel Ringes küldetést sikerült megcsinálni de lower citybe sehogy se tudok lejutni. Segitcsetek kérlek köszi
Hmuda
Gondolkozz. Az a játék lényege, hogy a Sitheket kicsináld. Ez nem MMORPG, hogy oda csatlakozz, ahova akarsz, ennek a játéknak meghatározott cselekménye van. A Sithek azért támadtak meg, mert Lord Malak ellenségnek tekint és nyilván rádereszti az ölebeit.

Hmuda
Tomalak: jaja, rájöttem és vagy 10 percig szórakoztam a kristályok cserélgetéséve. :-)))

Lacc: Nekem már változott, most a két Jedi csajjal nyomulok. Másodpercek alatt gyakunk le bárkit ('''SPOILER!!!: a törpszli fejvadász is alig volt 15 másodperc a wookie bandájával együtt).

Azoknak akiket érdekel, hogy tulképpen melyik fejet is választottam, álljon itt egy szép önarckép (mellesleg felháborítónak tartom, hogy a karakterportrék ennyire botrányosan szar minõségûek, hol vannak a régi szé BG-s festmények?):

Semmi... Gyalogolhatsz mindenhova 😞

Azt nem tudjatok, hogy miert tamadnak a sithek???
Vagy hogy mikortol lehetek a sith csalad tagja?

Az a gond, hogy kurva sok idobe telik 😊

En is a light uton haladtam, de ugy dontottem, hogy megis sith leszek. Sokszor szivesen segitenek a sirankozokon, de mar elkoteleztem magam sithek oldalan. A light jedi picsa folyton baszogat, mert szvsz erzi hogy sith vagyok. Uton utfelen ramszol, hogy: "nem akarsz valamit mondani". En meg folyton elkuldom a picsaba 😊

Furcsaltam, de a wooki bolygon 3 sith ranktamadt. (pedig mar lassan vilagit is a szemem annyira rossz vagyok), de nem volt gond, mert hamar elinteztem oket (meglepo volt). Meg a kardom sem melegedett be 😄

Na most ment el a kedvem a gametol... Van egy rakas bolygo es mindet be kell jarni... 😞 Mindegyik oriasi 😊

[Jakuza]
Apartmanba ti visszatudtok menni ?
Nalam kilep a menube.
Van erre valami megoldas, mert igy nem tudom a workbenchen a fegyvereimet,panceljaimat felturbozni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Eye-scream
A páncélt kivéve pontosan ugyanilyen az én karim is, ugyanezzel a piros szemcsóval 😛

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Van más módszer is. Az egyik bárban van egy sith csaj akivel kellemesen össze lehet melegedni(na azért nem annyira😉) És utána elhív egy buliba, ahol mindenki lerészegedik mint az állat te meg elcsórhatod az egyenruhát egy ládából...

Eye-scream
Lol én kinyírtam a rancort minden foul odor nélkül😄
Sejtettem, hogy arra való, de nem volt kedvem szarakodni vele, hogy hogyan😊 Rohangáltam körbe a karakteremmel és szótam rá a gránátokat, aztán egy idõ után megnyuvadt. De most kipróbálom ezt a megoldást is😊

magus
latom elegge nagy a gepigenye...

Lacc
Nekem is ez a csapat-felállásom 😊
gyraph
Jeeeeee..nekem idáig ez a kicsi, de velõs leírás adta vissza leginkább a hangulatot a topicban, mert én is ilyen sötét kalandokra vágyom. 😊
Bár én még csak most töltöm a játékot, mert eddig nem volt hely a vincsimen...Már nagyon várom, hogy leérjen és remélem nem csalódok, mert sokat olvastam a játékról és sokat várok tõle..

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Hmuda
Ki lehet cserélni a követ a kardban? aszittem csak a boosterköveket lehet cserélgetni benne, de nem tudtam, hogy a szinét is kicserélhetem. Na úgylátszik csak volt értelme ellátogatnim a kristáylbarlangba. :-)))

Hmuda
Viszont kijöhetne már a peccs, mert Kashyyyk is erõsen a tarisi lakószobám akadási szintjén van.

Hmuda
Nekem kék kardom van. A harcoshoz úgyis a guardian illik, de most vagyok Kashyyyk-on és ott kicsináltam három dark jedit és tõlük mér van egy piros is, úgyhogy most egy piros és egy kék karddal nyomulok. :-)))

Serpa: a 2, bolygó. Pont Taris után.

Nyiri: én nem hazudtam, én a jó jedik útját járom. Jobban kézreáll. :-)