11368
  • [NST]Cifu
    Okéoké, nem kell pánikba esni, egy kicsit elméláztam ;)
  • Hmuda
    Okés. Edig csak te vagy. :-)
  • Vaxi
    ha van rám igény, nekem lenne
  • Hmuda
    De ha figyelsz akkor külön ki van hangsújozva, hogy CSAK A FŐSZÁL! A mellékküldetések mind később kerülnek leírásra.
  • [NST]Cifu
    Spoiler

Manaan-on kimaradt egy-két szál a leírásból (illetve csak a fő szál szerepel benne)!

Miután a Sith bázis megvolt és újra szabad vagy (én ekkor mentem el Swoop versenyt nyeni ;), akkor irány a város nyugati részén (Ahto West) a zsoldostanya (Mercenary Enclave). Itt rögtön balra az első emberke egy Shelkta, akivel elegyedjünk szóba. Ő felkér, hogy derítsük ki, miért bérel fel annyi zsoldost a Köztársaság, ergo kémkedjünk neki. Namost a megoldás az, hogy vissza a köztársasági főhadiszállásra, és kérdezzünk rá, miután megkaptuk a választ, irány a Shelkta, és mondjuk el neki, ő érdekes dolgokat fog mondani, és kapunk némi XP-t valamint Credit-et (se jó, se rosszpont nem jár érte).

Van még 1 dolog, mégpedig a gyilkosság a szállodában, de ezzel még nem tudtam zöldágra vergődni, mivel a bíróságon a kutya sem foglalkozik a dologgal, a börtönbe meg nem mehetek be engedély nélkül...
  • Kandurex
    Lehet, hogy SPOILER:

Nekem biztos hosszú lesz :D most járok 12,5h játékidőnél és még most békítettem ki a Dantooine a két családot :).

Viszont már meg van a barlangos küldi (ahol malakék dagonyáztak), a fénykard kristályok megszerzése, a megszökött droid, a mandalori -kat is lecsaptam...hmm...van még mellékküldetés?? Mer' addig még maradnák ezen a helyszínen, a tarisi nyorom negyedek után kész felüdülés ez a bolygó :)
  • Hmuda
    Nos én már elkezdtem, de tapasztalatból tudom, hogy egyetlen ember nem elég ilyesmihez, szóval kellene egy kis segítség. :-)

Az eddig elkészült elemek:

• Hmuda
    Szvsz az a legrövidebb.
  • CarajoEsp
    Nekem pl. Most vittem végig Tatooint. Hát nem volt valami hosszú:((
  • Hmuda
    Ja, Kinek lenne kedve beszállni egy rendes KOTOR oldal elkészítésébe?
  • Hmuda
    Hát 10-15 darab arcot tudsz választani (pontosan nemtom) nemenként. A játékban összesen 7 bolygó van. Ezek közül csak 5-ön tudsz kötetlenül utazgatni, mert az elsőt lebombázzák, az utolsórol meg nicns visszaút. :-)
  • Hmuda
    Van, csinálják egy páran és nem olyan rövid, hogy gyorsan meglegyen. Ha jól emlékszem, akkor Januárra lesz úgy 10%-nál.
  • peat0
    Most meg bejött az oldalad! Eddig nem jöttek be az uw-s oldalak! A kép nem gyenge:)
  • peat0
    Magyarosítás nem készül ehhez a remek gaméhoz? Szerintem nem nehéz a szövege, elég sokat felfogok belőle(nálam ez elég ritka:) ). Ha könnyű a játékba belerakni(nem úgy mint a morrowind amiből egy kukkot nem értettem,pedig az is jó game) közös munkával gyorsan meg lehet csinálni. Esetleg van ilyen oldal,ami már ezzel foglalkozik? Én már kezdetleges állapotnak is örülnék.
  • Hmuda
    Aktuális kedvent képem. :-)

Aktuális kedvenc képem. :-) (!!!SPOILER!!!)
  • Hmuda
    Mellesleg a kardjaim szinéből lehet következtetni, hogy nem átlagos kristályok vannak bennük. A kék egy kicsit vlágosabb mint a valódi kék és a piros inkább hajlik narancssárgába mint valódi pirosba.
  • Hmuda
    20. Az a max.
  • hen-tes
    hanyas szinten vagy ??
  • hen-tes
    na már kasyykon vagyok .
    itt találtam egy két kristály, majd szerelek :)
  • Hmuda
    Eddigi legjobb képem. Kezemben a Heath of the Guradian és Mantle of Force kristályokkal boostolt kardok vannak. :DDD
  • Hmuda
    Király! :D
  • mukika
    Én még csak ma kezdtem neki a játéknak, de egyből lebilincselt. Már három órája nem birok felálni előle. Nagyon coool. Nem vagyok nagy szerep játékos, de ez a játék viszi a pálmát!!!!!
  • Hmuda
    Sajnos innen már nincs visszaút a hajóra. :-(((
  • Kandurex
    Mintha olvastam volna valahol, hogy ha a hajódon beszélgetsz a karaktereiddel, akkor adnak hasznos cuccokat. Speciel a robotod pár spikot "kimikuláscsomagol" :)
  • Hmuda
    Mellesleg most emészt a színtiszta idegesség, mert végre eljutottam abba a szobába, ahhol Revan régi köpenyét kellene megszerezni és nincs elegendő spikeom hozzá. :-(((
  • Hmuda
    lsd 2962 :-)
  • Hmuda
    Nagyon nem szabad elkezdeni, ha jó karival vagy, mert mindg egyes gyilkosság után rossz pontot kapsz.
  • Hmuda
    Az ötödik térkép után Yavinin vettem őket.
  • [NST]Cifu
    Akkor most egy kérdés: a bérgyilkos-küldit nem is érdemes eröltetni ha jó karival mész?!?
    Én még csak Manaan elején járok (az első bolygó a Tatooine volt), és csak most kezdem itt a küldiket csinálni (a Sith bázis már megvolt).
  • Kandurex
    Hol, merre, milyen tulajdonságok? Kit kell érte megölni, megnyúzni, felnégyelni, rábeszélni, megkefélni, könyörögni, mosogatni, tanulni?
  • Vaxi
    merre leltél rá?
  • Szergi

Ez király. Mindig az a bolygó áll készítés alatt amin éppen vagyok. Így nem sokat érek a magyar végigjátszással :)) ! Kénytelen vagyok fordítani :) . Egyébként jó a leírás meg az ötlet is! Gratula hozzá!!
  • Hmuda
    Végre megvan a két ultramegabrutális kristályom!!! :DDD
  • Kandurex
    MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS
  • peat0
    Hát lehet,a fene vigye el...
  • Shaman
    Azért van mert külföldi hálózatban vagy,mint én itten a cégnél. Sok free oldal nem elérhető külföldröl.
  • Kandurex
    ...várj...
  • peat0
    Vazzeg, mondom az uw-s oldalak nem jönnek be nekem! The requested URL could not be retrieved-ezt írja érteni engem? :)
  • Kandurex
    Vak vagy? Akkora piros betűkkel van a branner alatt a MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS, hogy majd kiszúrja a szemünket...
  • peat0
    [email protected] lemaradt