18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Bocs. Le kéne lőni, tudom. :)
  • G_ArchAngel #2979
    Csao Hugi, lassan átveheted Dr.Csernusszékét:DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nem, ebben nincs valami, ez maga az igazság. Elnézést a pontosításért. :DDD
  • Arch
    Egyébként ebben van valami...
  • Sir Quno Jedi
    Inkább arra vezethető vissza, hogy ez egyfajta "bizalmi" dolog. Akit bemutatsz, te már ismered és egyfajta felelősséget vállalsz érte, hiszen te viszed "be" a társaságba szégyene, hibái és tiszteletlensége rád is kihat. Ugyanúgy felelőssé tehető vagy, sőt magad teszed azzá magad, ha az általad "pártolt" személy hibázik. A Japánok kemény kis fickók ám és tapasztalatim szerint van alapja a dolognak, én is egyre inkább hajlok arra, hogy NEM mutatok be olyan embert a hozzám közel állóknak, akiben nem bízom meg egy bizonyos métékig és vállalom a felelősséget (elsősorban magam előtt) a tetteiért ! Persze ehhez kell bizonyos morális és erkölcsi tartás (legfőképpen belső késztetés, kötelességtudat, elkötelezettség és lelkiismeret), ami manapság a Japánok számára is lassan már csak sci-fi !
  • Arch
    "Érdekes" elgondolás...
  • Csacsi
    Tudod a japánok elég fejlettek technológi terén, szerintem van nekik miniatűr adóvevőjük, amivel tudják követni a kiszemelt "áldozatot" :)))

És csinálnak róluk fényképet, és körbekérdezgetik az összes ismerősüket, akik az ő ismerősüket....és így egyszer csak eljüt az áhított hölgyhöz/úrhoz :))

És ez még arra is jó, mert ez imponál a kiszemeltnek, hogy ennyi utánajárást tett csak azért, hogy megismerje, és máris előnyből indul. :)
  • Sir Quno Jedi
    Ugye, ez a kihívás ! :DDD
  • Arch
    És ha kettő van, aki megtetszik? Éskülsőre bármelyik lehetne akár életed párja is, akkor kettészakadsz? Mert mást nem biztos, hogy megkérhetsz, mivel valószínű, hogy mki követ már valaki. :)))
  • Csacsi
    Chaten nem lehet bemutatkozni, és mindenki csak magában beszél, ugyanúgy fórumon is, csak a saját gondolatait mondja el, nem pedig másokhoz szól.

Életed párját, meg követed, hátha ismeri vmelyik ismerősöd... :DD
  • Arch
    És ha életed párját "szalasztod" el? Szívás?
    És akkor cseten meg ilyen fórumokon mi van?
  • Csacsi
    Azért ez elég gáz, így nem tudom, hogy lehetne ismerkedni. Most is például a tescoban a minap az egyik hostess lánynak szereztem meg a telefonszámát.

Akkor nem is kéne, ha az egyik ismerősöm ismerné. Szóval örülök, hogy itt lakom :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem, idegenekkel ÍGY nem ismerkedem, elég zárkózott vagyok és nem adom ki magam. Tudod Japánban van ahol mindmáig szokás, hogy nem ismerkedhetsz meg valakivel (nemis mutatkozhatsz be), csak ha egy közös ismerősötök bemutat egymásnak benneteket (addig csakis vadidegenek lehettek egymásnak). Durva, de van benne valami...
  • Csacsi
    ózsás=rózsás
  • Csacsi
    Irigykedsz mi, hogy nem neked jutott eszedbe ez a ózsás dolog... :)))
  • Sir Quno Jedi
    Jóvanna, csak geceiek voltam ! :DDD
  • Arch
    Elment a válasz...
  • Csacsi
    Email lett belőle, az infódban megadott címre, mert úgy látszik túl hosszú volt privát üzenetnek. Remélem válaszolsz, mert addig engem sem hagynak békén.
  • Arch
    Dehogy gond :)
  • Csacsi
    Arch, nem gond, ha priviben leírom az egészet, mert nem akarok itt offolni?
  • Arch
    Egyetértek...
  • Gyiik
    igy van
  • Csacsi
    A titoknak már vége, mert mint kiderült a lány sejtette, hogy a haverom küldte a rózsát. De nem jutottak sokkal előbbre, mert a lánynak állítólag spórolnia kell az sms-en a srác meg nem meri felhívni, vagy keresni, mert fél, hogy mindent elront. Én mondtam neki, hogyha magabiztosan fellép, akkor baj nem lehet, ha meg nem tetszik a lánynak, az előbb utóbb, úgyis ki fog derülni, ha meg tetszik neki, akkor meg jobb, hogyha nem egy beszari alaknak mutatja magát. Legalábbis én így látom.

Sir Quno : Igen a haverom, én a #2938-as hozzászólásba írtam le, hogy hogy ismerkedem :) Nem pedig rózsával.
  • Yoz
    zsrolás = zsarolás
  • Yoz
    Ez a lelki zsrolás ha jól tudom...
  • Gyiik
    exem mar megint nem bir magaval ://
    tegnap kozos tarsasaggal buliztunk, o is ott volt, de csak koszontem neki, koccintottunk (szuletesnapom volt, neki is most lesz), es egy szot nem valtottunk. Ugy tudtam, nem lesz, es elotte egy oraval szembesultem a dologgal. Nem neztem, nem kerestem a tarsasagat, csak baszta a csoromet, hogy a csajt, akit magammalhoztam, berabolta, leultek egy asztalnal, es beszelgetni kezdtek (ismerik egymast) :D
    ma meg mar megint kuldi a "sablon" sms-et, hogy mennyire fontos vagyok, meg sokat gondol ram. Pedig megkertem, hogy ne, mert fajdalmat okoz, hagyjon engem is elmenni, es fogadja el, hogy nem tudok vele baratkozni. Hogy en csak a ket vegletben tudok perpill gondolkodni, vagy 100%ig vele, vagy 100%ig nelkule.
    Totalisan meg van hulyulve megint, es az a baj, hogy ezt nem eloszor jatssza el, hogy rajon a hianyerzet, visszarancigal, hogy aztan megint a masiknal kosson ki.
  • Arch
    Szia.

Titokban hülyeség sztem. Mint tudjuk a külső nem minden, de azért fontos. Ha esetleg nem jön be a lánynak, de ez már később derül ki, amikor már jobban beleélték magukat (főleg a barátod), akkor az sokkal nagyobb gond lesz, mintha most derül ki.
    Titokos hódoló jó dolog, de jó tudni azt is, hogy tetszik-e a lánynak vagy sem...
    Ilyet akkor érdemes TALÁN eljátszani, ha ismerik már egymást és kapott némi visszajelzést, vagy szakítottak, és a fiú (vagy lány) vissza szeretné hódítani. Egyébként hosszan ezzel játszani elég kockázatos. De persze jól is elsülhet, de látod a lány reakcióját... sztem a további ilyennel csak bosszantani fogjátok. Legalábbis engem bosszantana. De mostanában elég rossz passzban vagyok, úgyhogy nem biztos, hogy jó tanácsot adok.
    Mondjuk amúgy sem biztos...
  • Lacika 79
    Na mindegy, én tudom, hogy nem így van.
  • Gyiik
    lacika, nem akarlak elkeseriteni, de nalunk is ez volt, hogy o szivesen beszelgetett velem (kiveve, ha a masik faszival volt), de egy ido utan volt egy idoszak, amikor nekem is azt mondta, hogy a baratnojevel van el. Utolag azert kiderult, hogy ez nem 100%ig takarta a valosagot...lehet, hogy nem akart megbantani, vagy barmi, dehat ket vasat tartogatni a tuzben akkor is eleg mocskos dolog...
  • Sir Quno Jedi
    Szívesen !
  • Sir Quno Jedi
    Haverod ehhh ?!! :DDD
  • Csacsi
    SZiasztok. Főleg Arch, mert talán te tudsz majd legjobban válaszolni, mert Te nő vagy, de azét a többiekre is számítok.

Történet. Van egy haverom, aki jár velünk szórakozni, na most kinézett magának egy lányt. Eddig nagyon csajozós volt, de ez a lány komolynak tűnik, és ezért döntött úgy, hogy küld neki egy rózsát, és egy üzenetet, az alábbi szöveggel:"Szia. Szerettem volna vmi olyan szépet küldeni, mint amit te nyújtasz nekem látványoddal, de sajnos most csak ezt a szál rózsát találtam. Név Telefonszám"

Majd mivel szokott lejárni egy hölgy, aki virágokat árul. Na most odaküldte a virágoscsajt a rózsával és a cetlivel, úgy, hogy ne tudja a kiszemelt, hogy ki is küldte.

Majd másnap kapott egy sms-t, azaz ma a lánytól, hogy : "Szia te titkos hódoló. Nem tudom ki lehetsz. Köszönöm a virágot, de szerintem félre küldted azt a rózsát. Szép gesztus volt. Azért örülnék, ha tudnám hogy ki vagy."

Na most itt tart. szerintetek, hogyan kéne tovább. Továbbra is titokban sms-ben kéne "próbálkoznia", vagy fedje fel magát?És jelenthet jót is ez az sms?
  • Lacika 79
    Jah, és azt mondta, hogy jövő hétvégén menjek fel, mikor lesz ez a május 1.-i buli.
  • Lacika 79
    Mer' kivel alszik? Senkivel. A barátnőivel.
  • Bucser
    Ez még nem jelent semmit:((( A Nők órákat képesek beszélgetni a volt párjukkal anélkül, hogy bármit is akarnának tőle:) Csak nehéz az elszakadás és ez folyamatosabbá teszi az átmenetet.... De milyen már, hogy mással alszik és téged hív???? Ezen is gondolkodj el...
  • Yoz
    thx a linket
  • Sir Quno Jedi
    Ó anyám, én MEGMONDTAM !!! :DDD
  • Tuvok #2943
  • Sir Quno Jedi
    Ne mond, mer jön Tuvok és megasszondja ! :DDD
  • Yoz
    Nekem pl. fogggggalmam nincs mi az a szpemmer...