18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sir Quno Jedi
    VAZzze, én ÉN vagyok a szpemmer ?!!! :DDD
  • Yoz
    Erről nekem ez jut az eszembe:
    Paraszt bácsi a mádámhoz, szeretnék egy jó numerát!
    Mire a mádám, azon mag a már rég túl van.
    Parasztbá, igen, akkor fizetnék!
  • Csacsi
    Jajj de gonosz vagy. :))

Egébként eszembe jut egy vicc, bár lehet nem itt kéne, de majd a viccek topikba is elsütöm. De szerintem ide is illik.

Fiú diszkóban : Szia nincs kedved kijönni beszélgetni?
    Lány : De hát esik az eső.
    Fiú. Nem baj, térdelhetsz a cipőmön.

• Lacika 79
    :-D
  • Yoz
  • Sir Quno Jedi
    Azt, hogy a kicsidet lefizették a mobiltelefon-szolgáltatók ! :DDD
  • Lacika 79
    Emberek!

Tenap este 22.52-kor kaptam SMS-t a Kicsimtől. Utána felhívtam, és 1 óra 15 percig beszélgettünk. Abszolút pozitívan, semmi rossz kedv, durci, vagy ilyesmi. :-)
    Remélem, ez már jelent valamit.
  • Sir Quno Jedi
    Ja, ha nem jelentene semmit ugye, akkor az ember nem nőkkel ismerkedne. Férfiakkal jobban ki lehet jönni, kevesebb gond van velük, nem cseszegetik folyton az embert és általában jobban is keresnek. CSAK éppen az ember nem akar lefeküdni velük ! :DDD Vanazúgy...
  • Yoz
    Nállam ez változó a min megmarad de van amikor nagyon felmegy a dolog, és ha akkor van valami akadály akkor...
  • Sir Quno Jedi
    Jah bocs, inkább azt kellett volna, max. 100% ! :DDD
  • Yoz
    azt írtam min. 50%
  • Sir Quno Jedi
    Naaa, ne szerénykedj, húzzuk feljebb azt a percentet ! :DDD
  • Yoz
    Tényleg, kinek mennyire fontos a sex egx kapcsolatban.
    Ha tudjátok %-ban. Nekem min. 50%
  • Breki33
    örülünk, hogy rendben van a nemi életed
  • Yoz
    Szerencsére tegnap már ment az ágydöngetés szóval, peace
  • Lacika 79
    Így már értem.
  • Sir Quno Jedi
    Ez szarvashiba ! :DDD
  • Arch
    De kocsikázni nem nagyon járunk. :( Sőt. Velem sztem még egyszer sem volt kocsikázni csak úgy... :((
  • Arch
    Értem én is, amit mondasz, de azért nem válaszoltam rá eddig sem, mert ezt nem tudom megmondani. Van, hogy egy héten egyszer sem megyünk sehova, csak én pl át, hogy lássam, van meg amikor sokat. Nem tudom egy hétre lebontani. Túl változó...
  • SinClaiR
    Hm.. elbeszélünk egymás mellett.. bár értem mit akarsz mondani, de én azt kérdezem, hogy azzal a célzattal, hogy most találkoztok, hány nap indulsz el otthonról egy héten?:)
    Ezáltal együtt töltitek el szabad időtöket, nem úgy, hogy az egyik dolgozik, hanem mozi, étterem, kocsikázás.. stb :)
  • Arch
    Akkor rosszul fogalmaztam. Az együttlétet nem a szexre gondoltam. Hanem amikor dolgozik én meg ülök mögötte és bámulok ki a fejemből, vagy tv-zek a másik szobában vagy olvasok, vagy net, vagy akármi, ez nem együttlét. Ha pl. együtt nézzük az tv-t, az már együttlét. Így érthetőbb?
  • SinClaiR
    Én azt kérdeztem, "ki hányszor talizik a nejével" kedves Arch :).. természetesen esetedben a férjjelölt cserélődik ki a nej szóval, de a kérdés lényege mégis csak a találkozások számára vonatkozik /hét, és nem az együttlétek idejére :)
  • Arch
    Úgy általában értettem. Vki vkihez... és az akihez ragaszkodnak az tudja. Nem konkrétan a Ti esetetekre gondoltam.
  • Lacika 79
    Mármint én hozzá. Ugye így érted te is? :-)
    Bocsi, de kicsit zavart a fejem.
  • Arch
    Én viszonylag sokat látom. 2naponta átlagban, de az, hogy ott vagyok vele valahol, vagy, hogy látom és ott van mellettem, ez nem feltétlen jelenti a szó klasszikus értelmében azt, hogy vele vagyok...
    Szóval ketté kéne bontani sztem.
  • Csacsi
    Nekem is jut minden napra, csak mostanában minden napra más, de sajnos a munka miatt mostanában én is nélkülözök, pedig már nekem is jó lenne elkapni vmelyik asszonyt :))
  • Arch
    Azért de jó lehet tudni, hogy valaki ennyire szeret, és ragaszkodik az emberhez...

Sziasztok!
  • SinClaiR
    Amúgy ki hányszor talizik a "nejével"? .. mert mi majd' minden nap.. és nem érzem soknak :)
  • SinClaiR
    Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül... az én asszonypajtásom most egyedül van a melóhelyén, 2 hétig 4 ember helyett dolgozik, betegség, felfüggesztés, szabi miatt..
    Én meg nem kapok finom falatot.
    De én megértő ember vagyok 2-3 napig..
    :))
  • Sir Quno Jedi
    Ugye !
  • Lacika 79
    Jah, a bőrömben jól érzem magam, végre lefogytam normális testsúlyomra, rendbe tettem a kicsit eldurvult személyiségemet. De sajnos a legfontosabb problémámat nem tudom ilyen egyszerűen megoldani.
  • Yoz
    Bocsánat ha zagyva a dolog, nem aludtam egy szemhunyásnyit sem. A lényeg hogy a tegnap esti elkapom és kifacsarom az asszonyt akciót el kelett halasztani, és engem az ilyen dolgok érzékenyen érintenek.
  • Breki33
    egy szót sem értek P
  • Yoz
    Azt mondta hogy ha sok gondd van a nyakába nem tud teljesen rákoncentrálni az egyszeműre, gondolom ez így van a nőknél általában.
    Ha mégse kérem javítsatok ki.
  • Breki33
    hmmmmm?????
  • Yoz
    Szegény husomnak tegnap raktak még egy kis emésztenivalót a nyakába, aminek az eredménye az lett hogy ugrott az esti hancúr. És én az ilyet sajna nagyon nehezen emésztem.
  • Yoz
    Nagyon tud idegesíteni, mikor mások hülyesége miatt kell koplalnia a stenlinek
  • Breki33
    viszont
    helyzet?
  • Yoz
    Jó reggelt mindenkinek
  • Breki33
    neked
    próbállak szugerálni

különben forrest gump leszel :-)