18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Csacsi
    Megvárom a bacilusaim visszajelzését, és értékelem az eredményt, majd alszom rá egy párat, és döntést hozok... :)
  • Arch
    Látod... :))
  • Sir Quno Jedi
    Adsz neki esélyt minden irányba...
  • Csacsi
    Hát majd lehet, hogy fogok élni ezzel az eséllyel :))
  • Arch
    ?? Mér?
  • Sir Quno Jedi
    Ari vagy ! :DDD
  • Arch
    :DDDDDD
    Nem azért írtam... figyelmeztetés volt. Meg esély hogy visszavonhasd :))
  • Csacsi
    Sajnos ez a hetem sem jó, mert vizsgázom hétvégén, és van vagy 60 tétel, ki sincsenek dolgozva, és jó ha tudok 10 tételt.

Szóval bele kéne húzni.

Persze ez nem kifogás.... :)))))
  • Arch
    Még a baciknak se kellek...
  • Arch
    Hát látod!! :) Ehhez képest ajánlgass bármilyen furikázást, meg mindent! :DD
  • Csacsi
    Nem is gondoltam, hogy ennyire ilyesztő lennél :))
  • Arch
    Akkor tőlem félnek a baciaid :)
  • Csacsi
    Khm....Meg vagyok fázva :))
  • Arch
    Nekem nem jött Tőled vírus csak puszi. ;))
  • Csacsi
    Nem gondoltam, hogy azt adod meg, remélem a vírusok nem tőlem jöttek, ha igen, akkor jelezd légyszi :)
  • Sir Quno Jedi
    Főleg vírusokat kaptam, most gyüttem vissza mekknézem (gondolhatod, hogy nem a céges emailemet adom meg :DDD)
  • Csacsi
    Mailt megkaptad?
  • Sir Quno Jedi
    Pedig de.
  • Sir Quno Jedi
    De ez a srác olyan kőkemény döntést hozott (hiszen a húgának tisztának kell maradnia)... Dúlva na.
  • Arch
    De ez mondjuk nem barátnőbe való téma...
  • Sir Quno Jedi
    Ugye ! :DDD
  • Arch
    Ja mondjuk az nem ilyen döntés...
  • Arch
    És a székhez szögelés?
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az egész film abszolúte lényegtelen, csakis a történet számít (persze a művészi kivitelezés sokat segít a megértésben). Persze ez az én véleményem...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy a Zatoichi-ben is van egy-két igen érdekes "döntés". Emléxel, mit tett az "árvák" fiútagja, hogy életben mardhassanak, hogy ne halljanak éhen a húgával ?!!
  • Arch
    A Heroban is max a látvány ami megfog. A palotában a libegő függönyök között mikor harcolnak pl.
  • Sir Quno Jedi
    Én most a Hero-ról beszéltem főként, ami kínai kultúra. A Zatoichi valóban inkább művészfilm lett (pozitív értelemben).
  • Arch
    Hát... most le fogsz lőni, de nekem a története elég középszerű. Ismerem a japán kultúrát. És ha már láttál egy-két ilyen filmet, akkor már nem gondolkodtat el annyira. Ami más volt benne nekem a többi ilyen filmhez képest az a látvány. Amit vizsont eltúloztak kicsit sztem. Jó film. Érdemes megnézni, de ennyi.
  • Sir Quno Jedi
    A Hero-ban a harc abszolúte mellékes, akár a Zatoichi-ben. A Hero-ban különösen a történet és az abban elhelyezett mondanivaló a lényeg. Megmutatja, hogyan képes valaki felülemelkedni önnön érdekein, az életén, a hitvallásán, mindazon amiért élt, tudatosan, hideg fejjel, emberré érve. Élet, vagy halál, mindez mit sem számít. Egy ember, vagy ezer, nem számít. Vannak magasabb célok.
  • Arch
    Ha zavar ne gyertek... :P
  • Arch
    Érteni nem teljesen értem, de mint vki már mondta a japán kultúra és felfogás nagyon más mint a miénk. Érdekes a szembeállított két történet. Amúgy a Hero elejét nagyon nagyon untam... de jók voltak a harcjelenetek, bár követni néha csak a lassított részeket tudtam :) és gyönyörű képek vannak benne, ami kicsit mesévé teszi nekem... :/
  • Breki33
  • Sir Quno Jedi
    Az jó ! Noés mi a véleményed a szereplők döntéseiről ???
  • Arch
    Már láttam.
  • Arch
    Azt a 3 válaszomat mind?:) Nagy émény lehetett :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ajánlom Jet Lee-től a Hero-t ! AZ sokat segít megérteni a keleti erkölcsöt (legalábbis az idealizált formáját). Populárisabb formában a Tigris és Sárkány már megcsillantott talán valamit. Azután ott van a Zatoichi (A szamuráj), szal. az "újabb" termés között is vannak tanulságos filmek a témában. (már ha éppen nincs kedvünk/időnk olvasni)
  • G_ArchAngel #2984
    de Te folyamatosan itt kempelsz :)

(tegnap végig figyeltelek:D)
  • Arch
    Neked ezt már mondanod sem kell... :)
  • Arch
    Hm. Hugivá minősültem :) szia Bátyó :) (mindig szerettem volna egy báttyot:))
    Mér vehetném át? Vannak itt nálam sokkal Csernusabbak. :))
  • Sir Quno Jedi
    Mondtam én ilyet ?!!! :DDD