18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#3060 -
Lacika 79 #3059 Valami igazságot vélek felfedezni a sorok között. :-) -
#3058 -
#3057 Nem is biztos, hogy a fiatalok csak azt akarják. A nem fiatalok meg nem csak azt akarják. :))
Aki érti mit akartam mondani, az tegye fel a kezét :) -
#3056 "és sztem a fiatalok a leg kiszámithatóbbak, mert mind ugyanazt akarják ;)"
Ezt sem jelenteném ki.
Vagy ha csak arra az egyre gondolunk, amire valószínüleg Te, akkor nem csak a fiatalokra igaz. :)) -
#3055 és hogy rendeződött?
Amúgy mit akarnak pénzt vagy szerelmet? -
red_line #3054 na ugy látszik kivétel vagyok, mert minden rendezödött...
azé köszi a sok választ!
és sztem a fiatalok a leg kiszámithatóbbak, mert mind ugyanazt akarják ;) -
#3053 Ezt azért így elég felelőtlenség kijelenteni, nem? Abból amit írt és ahogy írta a srác, talán ez derül ki, de ez csak egy kis része a kapcsolatunak. És fiatalok... náluk semmit sem lehet tudni. :)
(idősebbeknél lehet??) -
Yoz #3052 Ez igaz, én arra utaltam hogy ha csak azért választotta a lány hogy ne legyen egyedül, ő se álljon mélyebben a dologhoz... -
#3051 A fiú pedig tehet azért sokmindent, hogy megtartsa... legalábbis tehetne, de ez manapság nem túl jellemző a fiatalok körében. Tisztelet a kivételnek! -
Yoz #3050 A kapcsolat kezdetén mikor még nem is ismered a leányzót, ne tervezz el mindent házat kutyát macskát. Amit szükségesnek tartasz tegyél meg a kapcsolat érdekében, de többet ne. És ha jól figyelsz már az elején meglátod mire is kellesz a lánynak, mert mint már elöttem írták a lány választ, ez a helyzet... -
#3049 Ennyi idősen nem meglepetés, majd jön egy új, akiben megbízhatsz . -
#3048 Szerintem ne foglalkozz Vele. Fiatalok vagytok még, kár ilyenen gyötrődni, Te nem szereted, meg Ő sem szeret.
Szóval szerintem keress másikat. -
red_line #3047 hát tudod dúlt még a szerelem=) mint a filmekben ;)
és ahogy ott hagyott... de már rájöttem h ez a közege miatt van...
amilyen barátnöi és szülei vannak.. hát nem lepördök meg!
majd otthonrol bövebben -
#3046 a toltuk a dolgot, hogy értendő úgy?
és miket csinált?
Amúgy 14 évesen én még utáltam a csajokat.
najó nemis de a foci a tenisz meg a kajakozás speciel jobban érdekelt. -
red_line #3045 elkezdödött ugy február elején egy sitáborban...
az elején keményen toltuk a dolgot, aztán szép lassan lankadt a dolog...
egyre kevesebbet foglalkozott velem.
aztán a végén már olyanokat csinált,h nem birtam tovább, és megpróbáltam neki elmondani, de nem sikerült... elhuzott és vissza se nézett, annyit mondott h szoljak ha majd ki tudom nyögni...
aznap este beszéltem vele, és vhogy ment a dolog. sokkal normálisabb lett minden, de egyrészt
iszonyat szar érzés ha másik fiuval beszél azota..
másrészt nem tudom h amit éppen csinál, azt nem csak azért teszi e, mert kibuktam.
és mindent elölröl kell kezdenem... már egy csókjával is megvehet tölem mindent, mintha vm kis marionett bábuja lennék... =(
szal nem tudom mit csináljak=( szerintetek mehet ez igy tovább? elég szarul irtam le, e kicsikét nem vagyok értelmes lelkiállapotban... én 14 vagyok ö meg 15. -
#3044 Robot-robottal, ismerősérzés... :-((( -
#3043 Manapság már szinte az a trend, hogy úgy öltöznek a lányok mintha fiúk lennének. Elég sok lányból kihalt nőiesség. A másik fele meg az, hogy fiú-fiú-val, lány-lánnyal, már lassan divatnak számít :((
-
#3042 Kiszereltek egy csomó ketyerét és kütyüt a rohattak ! AZTÁNMEG bepakoltak egy rakás bizgentyűt meg buzergát és végül mindent szanaszét kötögettek bennem, hogy meglegyen a nagy öröm ! Azóta is az önjavító rendszereim 150%-on pörögnek, hogy legalább a struktúrális hibákat mérsékeljék, valamint hogy az oridzsi személyiségimplantomat regenerálják.
Szal. viva la EUlución ! -
#3041 :))
Télleg SQJ, mit változtattak rajtad? -
#3040 Uniós robocop?:) -
#3039 Nemmind1 ! -
#3038 Főleg Neked, mi? Robotnő vagy robotffi... :) -
#3037 Hagyddel, a mi korunkban ez már komoly fejtörést okoz ! :DDD -
#3036 Könnyebben választod szét, hogy nő vagy ffi? -
#3035 Ahogy elnézem, itt a jó idő, és mindenkinél minden rendben van. Ennek örülök.
Aki meg egyedül van. az meg irány a természet, a bulik, és lehet hajtani a nőket. Most egyre könnyebb választani, mert egyre kevesebb ruha van rajtuk :)) -
Yoz #3034 Ahogy gondolod. -
#3033 hagyjuk
hosszúúúú -
Yoz #3032 Az asszony méreteire vagy kiváncsi? Sorry de télleg nem vágtam(om) a dolgot... -
#3031 gif -
Yoz #3030 Lehet hülye vagyok de milyen méretekre gondolsz pontosan? -
#3029 Miért csak neki ?!! -
#3028 na mond a méreteid
tudom neked mindig a méret a lényeg P -
#3027 AZaz, mi ebből a konklúzió ??? -
Yoz #3026 off
Kiváncsi leszek erre a csatira, de nem csak én...
on
A barátnőm szinte mindíg aggódik hogy mit fogok enni, és mikor megkérdem hogy mit evett aznap csak hallgat nagyokat... -
#3025 sok kicsi? P -
#3024 Áhh, biztos készülnek az EU csatira és feledik bújuk-bajuk ! :DDD -
Yoz #3023 Nállunk most nagy gond nincs szerencsére, a sok kicsi meg van volt és lesz... -
#3022 visszatérve a témára
mi a helyzet hapsikáim? :_) -
#3021 igen