7955
Jogosítvány
-
#1114 Motoros jogsid van? vagy B kat? -
#1113 Na voltam megcsináltatni a jogsim az okmányba!
Elözö héten szerdán!(08.31)
Azt mondták pár nap alatt a lakkcimre kiérkezik!
Kaptam egy papirt is rá van nyomva az aláirásom meg a fényképem!
Faterom azt mondta ezzel mehetek már motorral!
Ki akartam rakni ide a forumba,ugy hogy le szkennelve,de nem lehet mert hogy hivatalos okmány! -
#1112 Ja igen, azt lassan engedd -
#1111 Ez már teljesen kész :(( Mire meglesz a jogsim 3 hónap addigra 300 fölött lesz... Olaszba 340Ft átszámítva a benyó. -
#1110 290 Ft a benzin, kellett nektek (nekem is) jogosítvány, aztán meg nem lesz pénzed munícióra... :) -
#1109 Bele jössz majd mint a kiskutya az ugatásba söt ha sokat fogsz vezetni még meg is unod.Nekem elhiheted néha már utálok beülni az autóba. -
#1108 Azt pedig jó ha megszokod hogy időben "indexelj"mert te is kerülhetsz olyan helyzetbe,hogy csak álsz a kereszteződésben és várod hogy elmennyen az autó de lekanyarodik qrva bosszantó. -
#1107 Oktató szemponjából meg elég rendes a faszi. Akik még ott voltak, néha odajöttek hozzá igy dumálgatni cigiszünetbe, és PF!!! kissé idiótán mozognak, tiszta LOÁL! -
#1106 pedig de:D szokni kell hogy lassan engedjem a tengelykapcsolót, valamit a féket ne hirtelen, mert visszük a szélvédőt:D -
#1105 Hogy ment? azért beszámolhatnál
Bár gondolom, hogy nem először vezettél... -
#1104 Az nem rossz..... -
#1103 nem -
#1102 még most futottam neki:) egyik ismimet meg rutinból huztál most meg. tényleg, mivan ha meg bukok? ujra kell járnom a rutint? -
#1101 hát nem semmi engem áttengedtek de mondták hogy mindig későn indekszelek -
dieselG #1100 Ja aszittem vizsgáztál, de sebaj :)
Egy haveromat viszont ma húzták meg forgalmiból, benézett egy egyirányú utat.. -
#1099 na vezettem, nem volt rossz, csak bele a mélyvízbe:IO -
#1098 köcce:) (de hosszú ez a 15 perc) -
#1097 sok sikert hozzá :) -
dieselG #1096 ha vizsgázol, sok sikert :) -
dieselG #1095 Nekem 4nap alatt küldték ki :) Hétfőn okmányirodában elintézés, pénteken már lobogtatta is apum a konyhában a jogsit előttem :D -
#1094 hmmmmmmmmmm! végre valami! most hívott, délután fél hat fele rutinpálya:P -
#1093 Eddig is ki volt találva.
A mentő azért van, hogy az elsősegélyen túl ellássa a beteget, és mire kiérnek, addigra meghalhat a sérült (pl.: elvérzik).
Nincs pótkérdés. -
#1092 Gratulálok :)
Azt sajnos enmtudom, hogy van-e pótkérdés... -
#1091 Én ma mentem át a forgalmin.
De azér az a forgalmi se valami nagy durranás, a robogósoknak meg főleg, a kreszpálya körül mentünk egy kört aztán kész ennyi volt.
Hát még van az egézségügyi.
Az EÜ-ből meg 1 tanfolyami óra elment de majd szét untam magam szerintem elég unalmas, az igaz hogy életet menthet, de akkor eddig hogy nem találták ki, mért csak most, és hát erre van a mentő hogy mentsen, na mindegy.
Az EÜ-nél van pót kérdés is?
(úgy hallottam igen) -
#1090 Mindenki kérheti, az a lényeg, hogy legyen olyan 30%os állami támogatás abba a suliba, ahova mész. És megkapod. -
#1089 Nem tudja valaki, hogy milyen rokonsági viszonyban élő kérheti a jogosítvány árának 30%-ának a visszatérítését? köszi -
#1088 Igen, általában midnig így van... -
#1087 Mármint ugy hogy én várom a jogsim,motoroznék és egyböl kiszurnának? -
#1086 Hát igen, egyik haverom 3 évig robogozott jogsi nélkül. De amúgy téynleg, aki várja a jogsiját, és az vezetne, tuti hogy elkapnák egyből :) Mindig a "normálisak" buknak le -
#1085 Eddig nem "illegáliskodtam" akkor sztem ki tudom várni!
Bár elvileg ha bukosisak van rajtam akkor fen áll annak az esélye,hogy nem állit meg a yard!
De nem játszom a nagymenö kisfiut!
A vizsgákat is alig tudtam kivárni!
Majd babettával vagy robogoval,simsonnal elmenekülök a yard verdája elöl!:DDDD
-
#1084 várjad csak! ;) :P -
#1083 Az nem is olyan rossz!
Én állitolag ma(08.31)fogok menni az igazolásért,amivel megyek az okmányba és kész!
Hát alig várom már azt a levelet Cimzett:"Tarajos Sül"
Feladó:Pest Megyei Okmányiroda -
Easy Rider #1082 4-5 munkanap, én pl pénteken voltam bent, és szerdán már a kezemben volt
-
#1081 Oh bakker!
Pedig én már ugy beleéltem magam!
És szerinted meddig tart még kiküldik postán a jogsit,attol kezdve hogy kiléptem az okmányirodábol? -
#1080 Na ez a baj, midnig figyelni kell nagyon, mert tényleg egy szó máshogy van, bukod :)) -
#1079 mint én ;) :)) -
Easy Rider #1078 nemtom, én nem tesztkönyveztem, eccer elolvastam a könyvet, meg felmondtam magamnak ahogy mondtam, és átmentem 2 hibaponttal... ;) -
#1077 és persze az sem mindegy hogy hogyan teszik fel a kérdést (egy szó eltérés a kérdésben máris sokat változtat a válaszon), figyelni kell a tesztben minden szóra :) -
#1076 a progik lehet, de a tesztkönyvnek az a jó tulajdonsága hogy kérdez, és neked kell válaszolnod. Mindegyik kérdésre szabály van, így ha jól tesztelsz, az tükör hogy mit tudsz a könyvből, és azt is hogy mit nem :) -
Easy Rider #1075 akkor mondok neked vmit.... olvasd csak el még1x azt a könyvet, és menj el vizsgázni... nem kell teszt, ugyanezt meg tudod csinálni azzal is, h kinyitod a könyvet vhol, megnézed a címszót ahol kinyílt, és megpróbálod felmonani azt a részt, utána leelenőrzöd, és kész... ez már csak elkényelmesedés ez a sok tesztprogi ;)