3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
antijedi #149 király! :D -
#148 Azért egy jó mesterlövésszel és némi szöszmötöléssel még mindig végig lehet csinálni az egész pályát.
Ha pedig az elfoglalt ágyúkba beülteted a saját embereidet, akkor sima ügy.
De egyébként én is tankmánias vagyok. Egy jó kis páncélos roham, szinte mindent el tud söpörni. Na ez pl. nem volt így a sud-ban.
Egyébként a német kampányban úgy az 5. pályától már nem kaptam olyan embereket, amelyek tudták volna az elfoglalt ágyúkat kezelni. Sajna nem figyeltem meg az elején milyen emberekkel lehet ezeket elfoglalni. -
#147 Az egesz topic errol szol...
A gyalogsag ebben egy kalap kaki, 1-1 tankoz talan egy egesz hadoszlop is keves :)
Ha a tankok a kedvenceid, akkor ez a te jatekod, csak a vegen nehogy te is rakapj a katyusara :))) -
#146 háát ja a tüzérség nagyon brutál lett:((
az meberek meg gyikfingok
de remélem lesz valami patch ami javitja!! -
antijedi #145 egy kérdés: ugye itt nincs az mint sd2ben hogy a gyalogság az übererős tank meg alig van eleinte meg ilyenek ?? :D
csak mert én nagymértékben tankmániás vagyok :D -
#144 Szerintem is erdemes. Nem kell eloiteletekkel neki allni ezzel jatszani, es csak azt keresni, hogy miben gynegebb, minjt a SD2, mert akkor biztos csalodas a vege. (Megjegyeznem, hogy osszessegeben ezt sokkal jobnak latom, de ez magan velemeny es nem akarok off-olni ezzel)
Szerencsere, ahogy latom tobben megereztek a jatek hangulatat, engem egyszeruen magaval sodort.
Csak az hulye nehez tuzerseg ne lenne ilyen... -
#143 nekem eddig a sudden strike 2 volt a favorit,de ez sokkal jobb annál!!!
érdemes! -
#141 egyébként nagyon krály a játék!!!
nagyon beleéltem magam a nácik szerepébe:)) -
#140 ugye:)))) -
aiguo #139 Tenyleg...de FASZA gyerek vagy!:))
-
#138 picsába már törölték:( -
#137 NA LÁSD MIYLKEN FASAZ GYEREK VAGYOK!:)
tp://64.226.246.215/_vti_log/daggds/gafdgdsfds/dgsae/bfdbbdf/bfdbzfbr/gfg fdvg/sdsvv/com2/ /aux/WiNnErPL/Blitzkrieg.ENGLiSH-STRiKE/
de nemtom müxe e még,,pár napja szedtem innen -
#135 Na kipróbáltam a Blitzkrieg editor pakkot.
Letöltve 320 mega. De!!!!
Kicsomagolva 7,2 GIGA!!!!!!!!!!!!!!!
Csakis helymilliomosoknak ajánlom és persze az sem kis idő amíg kicsomagolja. 84 ezer file-t pakol fel. Még a szárított kutyaszarról is 30 féle nézetű kép van benne, természetesen külön téli és nyári pályán :)
Tényleg minden lópikulát át lehet állítan, még azt is amiről fogalmad sincs micsoda, vagy, hogy ilyesmit is állítani lehet.
A textúra szerkesztés viszont nem sikerült. Azt gondoltam, hogy betölti valami kis szerkesztőbe és én pixelenként újratervezem az egész királytigrist. De nem, vagy csak én nem találtam.
Nos pl. egy tank teljes textúrája egyetlen tga file-ban van eltárolva. Ebben a képben egymás mellé meg vannak rajzolva a tank különféle részei és elvileg a program mazsolázza ki, hogy melyik pixeltől melyik pixelig tart béldául a tank jobb oldala és a következő pixike már mondjuk a tank teteje vagy csöve. Nem tudom, hogy csinálja.
Elvileg ezt a tga filet bármelyik képszerkesztővel át lehet szerkeszteni, csak jöjj rá, hogy milyen nagyra rajzolhatod az alkatrészeket. Mert egy tank legalább 15-20 apró kis pici fecniből épül fel.
A szerkesztőben ezután már nagyvonalúan ki lehet jelölni, hogy melyik tga kép legyen például a téli vagy nyári textúra. Így elvileg könnyen lehet új tankokat létrehozni. -
#134 Nekem is felrobbantották, de simán újjá lehet építeni a szerelőkocsival.
Persze csak azután, amint lelőtted az őrt a híd túloldalán. -
#133 ok
kössz
legalább mi tartsuk a topic ot:) -
#131 na akkor kezdeném ..
kis apróság szerintem az egész..
a német küldetés..legeleje majdnem..
ugy kezdődik hogy egy hidon kéne átmeni de ah közelebb emgyek rögtön felrobbantják...
mit tegyek hogy ne robbantsák fel? -
#128 ha van is hiba nem tul zavaro mert én egyet sem vettem észre. -
#127 az a baj ezzel a gameval, hogy a sudden strike ota semmit sem fejlodtek a keszitok, ugyanazok az idegesito hibak vannak benne -
#126 kössz megvan már:) -
aiguo #125 Win ISO vagy IsoBusterrel tudsz a binben turkalni".
Ez lemaradt bocs!;) -
aiguo #124 Win ISO vagy IsoBusterrel tudsz a binben turkalni".
Ez lemaradt bocs!;) -
aiguo #123 Ahhhh...Meg nem sikerult jatszani?!:))
CD2 : (Image)
s-bkrb.bin "BLITZKRIEG CD2\CRACK" konyvtarbol kimasolod a GAME.EXE cracket, es ennyi...;) -
#122 valaki segitsen..!
egyébként nekem is a strike verzio van meg -
#121 figy Axon nekem is eltudnád küldeni a jó cracket?:)
[email protected] -
#120 na most már megvan az 1. cd -
#119 bazz áruljátok már el hogy honnan szedtétek le!!!
kössz -
#117 WOW!!!
Most találtam!
Kiadtak a Blitzkrieghez egy szerkesztőt. Ezzel minden egység minden tulajdonságát lehet szerkeszteni.
http://gamesweb.com/pc/downloads/tools/detail.php?item_id=32358
erről a címről lehet leszedni.
Jöhet a magyar mod!
Ha tényleg működik akkor összedobhatjuk a 2. magyar hadsereget ha mást is érdekel. Jöhet a nimród rohamlöveg, a turán harckocsi, a turul nehézlöveg. A Combat Mission 2-ben ezek mind benne vannak tökéletes 3d-s modellezéssel "csak" át kell ültetni a szerkesztőjével. Jövőhéten kipróbálom és ha tényleg jó akkor lelkesedek tovább, ha nem akkor majd alájuk pörrentek a páncélosaimmal :) -
#116 Sajna nekem még nem volt annyi időm, hogy végigvigyem.
A szövetséges csapatok engem már a sud-ban sem fogtak igazán meg. Ott is a németek és az oroszok voltak a kedvenceim. Itt még csak a németekkel viszem.
Kíváncsian várom a nagyobb tankok megjelenését. De egy érdekes momemtumra felhívtad a figyelmet. Nevezetesen sokszor tényleg jobb egy kisebb ágyú nagyobb tűzgyorsasággal. Egy nagyobb ágyút míg megtöltenek, lehet hogy kilövik. Ha egy nagyobb ágyá lövése nem talál igazi bosszúság, míg egy kisebb ágyá lő észnélküli sebességgel. Ugyan ez volt a probléma a nagyobb tankoknál. Egy szimpla 37 mm-es szövetségi tank simán szét tudott szedni egy királytigrist. Rohangált körülötte és folyamatosan lőtte, amíg szerencsétlen nagy tank próbálta követni a csövével és néha mögépörkölt egyet. Persze ha véletlenül eltalálta akkor rögtön kampec, de ez volt a ritkább. A valóságban nehezen elképzelhető hasonló eset.
Gyalogság tényleg nulla, de a sniper mindenképpen király. Ez már így volt a sud1-ben, erre a sud2-ben hihetetlenül tápos lett a gyalogság szinte már zavaróan. Erre most meg megint gagyik. Igazán kikeverhetnének már egy arany középutat. Bár engem továbbra is rettenetesen zavar a mozgásuk. Itt már tényleg nagyon kibukik, hogy szimpla sprite-ok. Szerintem továbbra sincs szinkronban a mozgásuk a háttérrel. Gyalogol a levegőben, de nem a lépéseinek megfelelő távolsággal mozsul el a háttér előtt.
A nehéztüzérséget finoman szólva utálom. Számomra nagyon rontja a játékélményt. A gép mindig is jobban tudja használni mint én. -
#115 Küldj egy mail-t, és én visszaküldöm neked a game.exe-t.
Egyébként ha megvan az eredeti iso file-od, akkor abból tényleg simán ki lehet szedni az isobuster progival. -
#114 sziasztok!
honnan tudnám leszedni a játékot??? -
#113 Na vegeztem mind a harom kapannyal.
Nem is tudom, hogy melyik oldal a legszimpatikusabb, vagy a nemet oldal, vagy az oroszok. A Katyusa egyszeruen felelmetes, ha az ember eleg jol ellatja municoval (nehany teherauto), akkor mindent elsopor ami az utjaba akad.
A nemeteknel a Panzer VI (ismertebb neven: Tigris)a nagy alom, bar a Panzer V-os sem kutya, vagyis a parduc.
Lovegeknel ne mindig csak az abszoludt sebzest nezzetek, mivel neha (szerintem mindig) tobbet szamit a lotav. Illetve van olyan is ami a tuzgyorsasagabol adodoan adott ido alatt tobb sebzest visz be, mint a ritkabban lovo, de nagyobbat "pukkanto" tarsa.
Azt kell hogy mondjam hogy a szovetseges oldalon szinte semmi nem fogott meg.
Ja igen a sima gyalogsag semmit nem er, max golyofogo viszont a sniper (mar ha epp van) remekul hasznalhao. A tiszt sem rossz, de o "csak" tavcsovezni tud.
Mindharom oldalon vannak specializalt motoros lovegek, a tanktol altalaban nagyobbat sebeznek, vagy nagyobb a pajzsuk, esetleg mindketto, de a merev torony miatt neklem nem szimpatikus.
Ami nekem a legkevesbe nyerte el a tetszesem, az a tullihegett neheztuzerseg. A kampanyok utolso 1-2 palyain bizony alaposan megnehezitik az eletunk. :-/
Mindent osszevetve nagyon jo kis jatek volt, mar turelmetlenul varom - remelhetoleg - a mufaj leendo kiralyat a Panzer-t. -
#112 isobusterral ki birod szedni!én is ugy csináltam. -
helpy #111 Axon: látom te értesz hozzá.
Nekem a tört exe nem olvasható a cd-n.
Strike féle!
El tudnád küldeni a tört exe-t!
Előre is köszi! -
#110 sziasztok!
honnan tudnám leszedni a játékot??? -
#109 Nagyon rövid volt a francia hadjárat!
Nevetségesen rövid.
Blitzkrieg = villámháború. Az igazi blitzkrieg iskolapéldája a lengyel és főleg a francia hadjárat volt. Azt gondoltam, hogy ha már ez a program neve, akkor főleg pont ezen országok hadi eseményeit dolgozzák fel. 3-4 küldetés és kész. Igaz, hogy az orosz hadjárat eleje is mindenképpen iskolapéldája a blitzkriegnek, de az később álló háborúba majd pedig folyamatos védekezésbe és hátrálásba torkollott. Tehát nem volt klasszikus blitzkrieg az első lépéstől a győzelemig. Az afrikai hadműveletek sem jó példa, mert itt pedig folyamatos támadás-hátrálás-újratámadás majd pedig védekezés a vereségig.
Ha ezt nézzük lehetett volna a program neve szimplán Sudden Strike 3 -
#108 A második cd-n elvileg nincs védelem. Azt szimplán írd ki Nero-val. Vagy Alcohol 120 %-al is kiírhatod, de sima adat cd-ként, ne állíts be semmilyen védelmet. -
#106 Na akkor francia ország kivégezve.
Nagyon jók a francia tankok. Érdemes állandóan officerekkel távcsövezni, mert csak messziről lőhetők ki veszteségmentesen. Én az egyik nehéztüzérségi ágyúmat lecseréltem egy 50 mm-es pak38-asra, ezzel már elég hatékonyan lehetett kilőni a tankokat. A zsákmányolt ágyúkra is szükség van, de igazi segítség a városban található két francia légvédelmi ágyú megszerzése. Ezzel már remekül lehet aprítani a páncélosokat.
Érdekesség, hogy a tankok menetközben nem lőnek, csak ha megálnak, míg a páncélozott felderítő menet közben is tud lőni, így bevethető ütegek elfoglalására is, mivel menetközben nehezebben tudják eltalálni.
Ami számomra fúrcsa az az ágyúk tűzgyorsasága. Sokszor úgy okádják a bombákat mint egy gépfegyver. Nem tudom milyen tűzgyorsasága volt a 20 mm-es ágyúknak, de az biztos, hogy a 37 mm-esekbe már kézzel tették be a lőszert, egyesével. Ez pedig mindenképpen meghatározza a tűzgyorsaságot. Nem is beszélve a nagyobb ágyúkról. -
#105 Igazad van tényleg nem játszottam a SP-el. Bár egyszer már feltettem, de nekem nem igazán jött be. Egyébként a PG is körökre osztott. -
#104 "egy Stug IIIA-t kaptam, amelybe az egyik tankom személyzetét ültethettem át. Mondanom sem kell mennyire jobbak voltak a páncél és tűzerő paraméterei, az addiga PzII F-hez képest. Ez viszont szintén Panzer General-os elem, méghozzá ezzel sehol máshol nem találkoztam."
Mert lehet, hogy nem játszottál a "Steel Panthers" sorozattal ... (Bár az körökre osztott.)
:)
-
#103 Nagyon jo a játéék!!!!gyertek multizni,gyapjuk meg a fritzeket!ugyanis eddig csak veluk találkoztam:(((jelezze aki magyar és játékot indit,mondjuk biggyessze oda hogy hun!én is azt teszem.