A Sudden Strike kop-kop ...
-
Sajna nekem még nem volt annyi időm, hogy végigvigyem.
A szövetséges csapatok engem már a sud-ban sem fogtak igazán meg. Ott is a németek és az oroszok voltak a kedvenceim. Itt még csak a németekkel viszem.
Kíváncsian várom a nagyobb tankok megjelenését. De egy érdekes momemtumra felhívtad a figyelmet. Nevezetesen sokszor tényleg jobb egy kisebb ágyú nagyobb tűzgyorsasággal. Egy nagyobb ágyút míg megtöltenek, lehet hogy kilövik. Ha egy nagyobb ágyá lövése nem talál igazi bosszúság, míg egy kisebb ágyá lő észnélküli sebességgel. Ugyan ez volt a probléma a nagyobb tankoknál. Egy szimpla 37 mm-es szövetségi tank simán szét tudott szedni egy királytigrist. Rohangált körülötte és folyamatosan lőtte, amíg szerencsétlen nagy tank próbálta követni a csövével és néha mögépörkölt egyet. Persze ha véletlenül eltalálta akkor rögtön kampec, de ez volt a ritkább. A valóságban nehezen elképzelhető hasonló eset.
Gyalogság tényleg nulla, de a sniper mindenképpen király. Ez már így volt a sud1-ben, erre a sud2-ben hihetetlenül tápos lett a gyalogság szinte már zavaróan. Erre most meg megint gagyik. Igazán kikeverhetnének már egy arany középutat. Bár engem továbbra is rettenetesen zavar a mozgásuk. Itt már tényleg nagyon kibukik, hogy szimpla sprite-ok. Szerintem továbbra sincs szinkronban a mozgásuk a háttérrel. Gyalogol a levegőben, de nem a lépéseinek megfelelő távolsággal mozsul el a háttér előtt.
A nehéztüzérséget finoman szólva utálom. Számomra nagyon rontja a játékélményt. A gép mindig is jobban tudja használni mint én.