3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#102 Igazából nem értem, miért kellett a szerelő autót és az utánpótlás szállító autót külön venniük. Szerintem zavaró.
Az is zavaró, hogy harc közben önállósítják magukat az egységek. Elkezd egy tankom lőni egy házat, amelyikben ellenséges katonák vannak, majd nem elég ez neki, hanem lövés közben elkezdi körbejárni a házat, belerohanva a ház mögött felállított löveg hatósugarába.
Az upgrade-nél fúrcsa volt, hogy a nehéztüzérségi löveget le lehetett cserélni páncéltörő ágyúra. Szerintem nem egy kategória. Bár... ágyú...ágyú...
Ami pedig kifejezetten negatívum. Egy majdnem tropára lőtt tankot a szerelő kocsi 2 másodperc alatt megjavítja. Na ez szörnyen baromság. A harc miatt ez tényleg gördülékenyebb játékmenetet biztosít, de ennek aztán tényleg semmi realitás alapja. Míg a sud-ban egy majdnem nullára lőtt királytigrist HOSSZÚ-HOSSZÚ IDŐN ÁT KALAPÁLGATTAK A SZERELŐK, ADDIG ITT KÉT MÁGIKUS RÁOLVASÁS ÉS MÁR ROHAN TOVÁBB. Hopp caps-lock...bocs.
A sud ban nagyon jól megcsinálták azt, hogy ha egy bizonyos szintnél jobban megsérült egy jármű vagy ember, akkor folyamatosan romlott tovább amíg fel nem robbant, vagy meg nem halt. Itt ez hiányzik. Sőtt kisebb sérüléseket a személyzet magától javított, na nem teljes szintig de úgy 90 %-ig. Ugyan úgy a kisebb sérülések ellenére a katonák maguktól is gyógyultak szintén kb. 80-90 %-ig. -
#101 Na, akkor néhány szót a gámáról:
Német küldetésben úgy az ötödik pálya körül járok. Első pozitívumok.
- Vannak egységek amelyeket tovább lehet vinni. Ez nagyon a Panzer Generalra emlékeztet, ami egyáltalán nem baj. Sőt! Ezekre az egységekre nagyon érdemes vigyázni.
- Az egységek tapasztalata emelkedik harc közben és ami ennél is fontosabb színtet tudnak lépni.
- Ami megdöbbentett, hogy a tovább vitt egységek upgradelhetők. Tehát egy tank személyzetét átültethetem egy erősebb tankba, és természetesen megörzi a tapasztalati szintjét. Ez is erősen Panzer General-os beütésnek tűnik, szintén pozitívumnak tartom.
- Prototípus egységek! Sikeres hadjárat esetén felajál egy prototípus-t. Én például egy Stug IIIA-t kaptam, amelybe az egyik tankom személyzetét ültethettem át. Mondanom sem kell mennyire jobbak voltak a páncél és tűzerő paraméterei, az addiga PzII F-hez képest. Ez viszont szintén Panzer General-os elem, méghozzá ezzel sehol máshol nem találkoztam.
Összefoglalva:
Egyfajta Sudden Strike klón, nyakonöntve a Panzer General 2 szinte összes pozitív elemével. Így egy remek kis stratégia keveredett.
Negatívum:
- Hát még mindig a gyalogos egységek. Nem igazán használhatóak. Legértékesebb a mesterlövész és a parancsnok. Elsősorban mindkettő a távcsöve miatt. Néha igen messze ellátnak, de pl. a mesterlövész már nem tud addig ellőni amíg ellát. Tehát olyan mintha a távcsöves puskán nem lenne távcső.
Egyedül az ágyúk elfoglalásánál jeleskednek a gyalogosok, mivel így nem sérül meg a löveg.
Érdekes az a momemtum, hogy a tankok arra az egységre nem lőnek, amelyiknek a páncélzatát nem tudják átlőni. A Pz II-es például az istennek sem akarta megtámadni a francia tankokat. -
#99 HOL tudok leszedni hozzá müködöképes Cracket??? -
#97 A crc error-os rar-al pedig ne foglalkozz. Mindenkinek crc-s aki a strike féle verziót használja, de egyébként semmi probléma nincs vele, a kicsomagolt iso gond nélkül használható. -
#96 Ha ki akarod cd-re írni akkor használd az Alcohol 120%-ot.
Egyébként használd az isobusters-t a file-ok kimásolására. A Daemon tools segítségével feltelepítheted az iso-ból, az Isobusters segítségével pedig kimásolhatod a crack könyvtárból a game.exe-t. És már fut is szépen a játék....elvileg. -
Árnyvadász #94 Lenne egy kérdésem:
A munkahelyemen kipróbáltam a Blitzkrieg demóját (gamestar előző számának CD-jén volt rajta, az a fehér színű borítós, trinityvel) működött és fasza volt.
Gondoltam hazaviszem, játszom is vele egy jót. Erre mikor índitani akarom jön egy hibaüzenet, hogy a game.exe futtatása leállt hiba miatt.
Volt esetleg valakinek hasonló élménye? Konfig: WinXP Prof. Hun, DX9, 41.09 nvidia, Athlon Xp proci, GF3 vkártya... Előre is thx...
U.I.: Service Pack nincsen feltelepítve otthon. Esetleg ez baj? Mert a melóhelyemen van telepítve.. Itt elindult simán pedig a vkártya is integrált intel némi Opengl gyorsítással, de alapvetően 2D-s..
DEMO csinálta ezt! Ez fontos.. A full-t még nem próbáltam... -
#92 Fogtam egy működi game.exe-t és betömörítettem, majd otthon kicsomagoltam. A windóz kiírja, hogy ez nem win32-es file. Ez bizony fuck. Mégis csak sérült lehet valamennyire az a nagynehezen kioperált game.exe mert egy logikai tömörítés után már használhatatlan. -
#91 s-bkra.bin
s-bkrb.bin -
#90 Mi a Blitzkrieg binjének a pontos neve? -
#89 Na kesz a szovetseges kampany.
Picit varatlanul ert a vege, en azt hidtem, hogy Berlin elfoglalasa lesz az utolso palya, de nem... -
#88 Igen, ISO-Busterrel ki lehet tomoriteni. -
Nyiri #87 en tegnap leszedtem fellinstallalta rendesen de a cracket nem tudtam atmasolni.
akkor szedjem le ujra es isobusterrel szorakozzak? -
#86 Koszi szepen.
Kozben en is rajottem, hogy mi a gaz :)
Szoval a felponyvas auto (vagy annak a fejlesztett pancelos kivitele) Support Vehicle -vel lehet javitani az egyseget, es a Heavy truck-kal meg municioval ellatni (az teljes ponyvas).
Azt boktem el, hogy mindenaron a support vehicle-vel akartam municioval ellatni es nem a teljes ponyvaju teherautoval.
Koszi a segitseged.
Ja igen, eddig nagyon szuper a jatek, epp most tartok a szovetseges kampany 12. palyajan, ott ahol van egy bazi nagy agyu a jobb felso sarokban :) -
#85 Megvan, beugrott. Ha kiválasztok az egységet a legalsó sorban az ikonok között van egy olyasfajta mint egy olajos kanna ( álló téglalap ) azzal lehet feltölteni az adott egység készleteit. -
#84 Tehát, ha a cd1-et kiírom ahogy van, azaz .bin-ből, akkor azzal nem lehet gond. Ellenben a cd2-t ki kell nyitni isobusterrel és úgy kell felírni blitzkrieg cd2 névvel.
Ugye? -
#83 Nem árt ha van egy 'munició telep' (kis dobozok) a közelben. -
#82 Szerintem csak a CD2-nek van az az ominozus problemaja, de miutan ujracsomagoltam siman felment, es meg csak bugot sem fedeztem eddig fel. -
#81 Ha arra a felponyvas teherautora gondolsz, akkor nem tudom, hogy hogy lehet vele, mivel azzal javitani tudom, csak nem ad at municiot :( -
Nyiri #80 en letoltottem most, de meg nem tomoritettem ki, akkor most ez nuke vagy nem nuke???? -
Lantee #79 JAja! Ha egy erre szakosodott site "leNUKEozta", akkor inkább megvárom a rendeset, minthogy én is baszakodjak mindenféle EXE-kkel! :)) -
#78 Rendes hibátlan Blitzkrieg nem fog kijönni már soha????? -
#77 truck! -
#76 Van egy kis gondom.
Hogy a fenebe lehet municioval utantolteni a tankjaimat?
Javitani tudom oket a szervizkocsival (vagy mi a franc), de municoval nem tudom oket ellatni. -
#74 Én CD Mate-el írtam ki. Símán ment.
Felülírni pedig a Run könyvtárban lévő game.exe-t kell. -
#72 Na en is picit szenvedtem a kiirassal, de megoldottam :)
Szoval ez a menete:
1. A serult 2. CD-t, amin a crack van ki kell tomoriteni ISO Busterrel
2. Akarmilyen CD-iro progival ezek utan siman ki tudod irni, ugy, mintha a wincsiden levo fileokbol irnad meg a CD-t (Vigyaz a jo CD nevvel!!!!!!!!!)
CD label nev:
blitzkrieg cd2
Ha ezt legrebbeled, mar a Daemon is olvassa. Teszteltem :)
Ez uton is koszonom Axonnak a tippet az ISO-Busterrol :) -
#71 "nem kell ezer embert irányítani"
Na ez mindenesetre jó hír, mivel a sud-ban sem irányitottad egyszerre őket, csak egy részüket. Én legalább is mindig összeválogattam egy kis harcoló csapatot amivel a küldetést teljesítettem, a többi meg hátul cigizgetett :)
Az meg soha sem ment, hogy kijelölve az egész bandát vágóhídra küldjem az egységeimet, óriási veszteségek árán kis eredmény. Akkor már inkább hagytam hátul a nagy részét. -
#70 Első benyomásos elég pozitív.
Túl vagyok 4 küldetésen ( Allied ) és nagyon tetszenek a lehetőségek amik adottak a játékban.
Pl. mesterlövésszel kiszedem a nehéztüzérség katonáit majd pár gyalogost azonnal odaküldök, hogy foglalják el és ezután saját tüzérségével lövöm az ellent :o)
Jók a repülős lehetőségek is. Ami nekem kimondottan tetszik ellenben a Sudden S.-al, itt nem kell ezer embert egyszerre irányítani egy küldetésben. (legalábbis még). Szóval próbáljátok ki.
-
#69 Ha még nem kaptad volna meg, küldj egy mailt és hétfőn küldöm. Vagy ma délig :) -
#68 Nos egy kicsit elbizonytalanodtam.
Először is Nero 5.5.9.14 -el írtam ki. Nem biztos, hogy a nero -val van gond, lehet, hogy az íród nem boldogul vele, mivel mindenképpen sérült az iso file.
Ami miatt elbizonytalanodtam, hogy a munkahelyemen a cd író le tudta olvasni - igaz elég nehezen - a game.exe file-t, de az otthoni (vadonat új) olvasóm már nem boldogult vele. Általában 75-84 %-ig tudott elmenni mielőtt kiírta a hibát. Érdekesség, hogy mindig más értékig jutottel. Úgyhogy ismételten nem tudtam vele otthon játszani. De a munkahelyemen meg van az eredeti, éppen most csomagoltam be, alíg több mint 1 mega egy floppy-ra is ráfér. Aki küld egy mailt annak szívesen elküldöm. Feltenni most nem tudom sehova, de elküldöm bárkinek, talán valaki ezt is meg tudja oldani. -
#67 Betömörítve 1 mega, adj egy mail címet elküldöm. -
#65 Jó, hát legyen nuke leszarom, nekem rendesen megy minden. A kitömörítésnél valóban hibát jelzett a rar de ez nem gátolta meg a telepítést. Daemonnal pedig simán megy semmi exe error.
A játék pedig hibamentesen fut, készvan a tutorial és az eslő Allied champaign mission.
Ha ez neked nuke akkor sajnállak.
Nem kötelező leszedni, de mielőtt okoskodsz ajánlatos saját tapasztalatot gyűjteni. -
Izmael #64 Axon..mivel írtad ki? Nekem a NERO benyőg egy errort.... -
#63 akkor nem mid1 mivel tömörítem ki?
-
#62 Daemon nem tudta olvasni, de csak ezt az egy file-t.
kiírás után viszont olvasható
-
#61 Nekem is hibát jelez kitömörítéskor. akkor ha kiírom király lesz?
daemon vagy alcohol nem viszi hogy kiírás nélkül kipróbálhassam? -
bazsi123 #60 mondjuk hadd ne te mondd meg, hogy mi a nuke és mi nem az :-) ha a megfelelő site-okon kinuke-olták a cuccost, akkor okuk volt rá. ha eccer hibásan van megcsinálva, akkor arra nem lehet azt mondani, hogy jó :-) majdcsak csinál a fairlight vagy vmelyik másik krew egy jó verziót... -
#59 Na fogtam magam és kiírtam cd-re. Onnan be lehet a crack.exe file-t is olvasni.
Van azonban egy észrevételem. A cd-n levő crack.exe 2 893 312 byte méretű, míg amit átmásolt a vinyóra (nagynehezen) az 2 891 776 byte. Érdekes kisebb. De ettöl függetlenül elindul és nekem a billentyűzet is működik. Nem vittem végig az első küldetést, így nem tudom, hogy a végén milyen lesz a menű.
Egyébként már le is mészároltam, egy rakás egyáltalán nem védekező francia katonát. Hát nem volt valami izgi.... Ezzel akarták érzékeltetni a "dicsőséges" francia hadsereg harci tevékenységét?
Azért szerintem csak visszalőttek néha-néha.... -
#58 Valaki tud egy liket? -
#57 Most látom a #49 -dik beírásban van erre egy megoldás....kipróbálom... -
#56 Leszedtem.
Minden file kitömörítésnél hibát jelez a rar.
Ettöl függetlenül feltettem. Csak nincs indító .exe file.
Sebaj ott van a crack könyvtár benne a game.exe.
Erre kiírja, hogy a game.exe nem olvasható
Hmmm....
El tudná valaki nekem küldeni a crack-elt game exe-t?
És találkozott valaki hasonlóval?