A Sudden Strike kop-kop ...
-
Na vegeztem mind a harom kapannyal.
Nem is tudom, hogy melyik oldal a legszimpatikusabb, vagy a nemet oldal, vagy az oroszok. A Katyusa egyszeruen felelmetes, ha az ember eleg jol ellatja municoval (nehany teherauto), akkor mindent elsopor ami az utjaba akad.
A nemeteknel a Panzer VI (ismertebb neven: Tigris)a nagy alom, bar a Panzer V-os sem kutya, vagyis a parduc.
Lovegeknel ne mindig csak az abszoludt sebzest nezzetek, mivel neha (szerintem mindig) tobbet szamit a lotav. Illetve van olyan is ami a tuzgyorsasagabol adodoan adott ido alatt tobb sebzest visz be, mint a ritkabban lovo, de nagyobbat "pukkanto" tarsa.
Azt kell hogy mondjam hogy a szovetseges oldalon szinte semmi nem fogott meg.
Ja igen a sima gyalogsag semmit nem er, max golyofogo viszont a sniper (mar ha epp van) remekul hasznalhao. A tiszt sem rossz, de o "csak" tavcsovezni tud.
Mindharom oldalon vannak specializalt motoros lovegek, a tanktol altalaban nagyobbat sebeznek, vagy nagyobb a pajzsuk, esetleg mindketto, de a merev torony miatt neklem nem szimpatikus.
Ami nekem a legkevesbe nyerte el a tetszesem, az a tullihegett neheztuzerseg. A kampanyok utolso 1-2 palyain bizony alaposan megnehezitik az eletunk. :-/
Mindent osszevetve nagyon jo kis jatek volt, mar turelmetlenul varom - remelhetoleg - a mufaj leendo kiralyat a Panzer-t.