A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    12 tank?! Az már elég kellemes.
    Én sajna csak oroszországnál fedeztem fel a random küldetéseket. Addig simán lépkedtem előre a historicalban.
    Nekem csak 3 ágyúm van. Ebből 1 légelhárító, 1 páncéltörő, 1 nehéztüzérség.
    Egyébként tényleg megy a roham a KV-k ellen. Már 3 db PzIVG-m van, meg két stugIIIF. Ez is prototípus. Ezek simán szétlövik a legerősebb orosz tankokat is. És mint mondtam a PzIVG-k szörnyen mozgékonyak, ezért működik a roham. A KV-k lomhán utána lőnek valamelyik tanknak, akkor én is tüzelni kezdek és szinte biztos a megsemmisítés, mire újra lőne.
    Egyébként egy profi személyzetes PzIVG rejére itt egy jellemző kis momemtum.
    Az egyik elit PzIVG-met elöl egyedül hagytam mivel három részre osztott csapatommal több irányba támadtam. Szerencsétlen páncélosom egy félreeső helyen pihegett, amikor megjött egy orosz felmentősereg 2 db KV1 és egy bt6 személyében. Ezt én persze nem vettem észre, csak amikor újra ki akartam jelölni dicső páncélosomat, megláttam előtte kilőve a 3 orosz tankot, míg neki kb a negyedénél volt a páncélzata. Egymaga legyőzte magától a három iván tankot.